Τα 10 καλύτερα έξυπνα ξυπνητήρια για ευχάριστο πρωινό ξύπνημα

Εάν δεν σας αρέσει να ξυπνάτε νωρίς και το ξυπνητήρι σας επίσης σας τρομάζει, τότε χρειάζεστε ένα έξυπνο ξυπνητήρι για να κάνετε τα πρωινά σας καλά.

Λοιπόν, ίσως σκέφτεστε, γιατί χρειάζομαι ένα έξυπνο ξυπνητήρι όταν έχω smartphone;

Επειδή ένα έξυπνο ξυπνητήρι σας κρατά μακριά από την οθόνη του smartphone σας τη νύχτα, το Smartphone έχει γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής μας, «είναι σαν το μέρος του σώματός μας».

Αλλά εδώ είναι η αλήθεια, τα smartphone επηρεάζουν άμεσα τον φυσικό σας κύκλο ύπνου (γνωστός και ως κιρκάδιος ρυθμός). Τα smartphone εκπέμπουν μπλε φως, το οποίο ενεργοποιεί τη μελατονίνη στο σώμα σας, σας προκαλεί υπνηλία και δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε εύκολα.

Είναι κατανοητό στον σημερινό κόσμο ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε το τηλέφωνό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μπορείτε να το αποφύγετε τη νύχτα, να κοιμάστε καλά και να κάνετε τη ζωή σας πιο υγιή.

Τα έξυπνα ρολόγια κατασκευάζονται με IoT (γνωστό και ως Internet of things). Σημαίνει ότι το έξυπνο ρολόι προγραμματίζεται από συγκεκριμένες γλώσσες και αισθητήρες υπολογιστή, κάτι που σας προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία. Αυτά τα ρολόγια μπορούν να ανιχνεύσουν το περιβάλλον σας (Αισθητήρες θερμοκρασίας, αισθητήρες υγρασίας) και τον κύκλο ύπνου σας και σας παρέχουν ατελείωτες λειτουργίες για καλύτερη εμπειρία.

Λοιπόν, Εδώ είναι μερικά έξυπνα ξυπνητήρια που μπορούν να κάνουν τις νύχτες σας άνετες και τα πρωινά σας καλά.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να εξερευνήσετε περισσότερα!

Έξυπνο ρολόι Ecozy Sunrise

Το έξυπνο ρολόι οικολογικού ανατολής θα σας ξυπνήσει πολύ απαλά το πρωί. Επιπλέον, ο όμορφος σχεδιασμός και το σχήμα του ενισχύουν την ομορφιά του δωματίου σας.

Αυτό το έξυπνο ρολόι διαθέτει 7 πολύχρωμα φώτα περιβάλλοντος με 20 ρυθμιζόμενα επίπεδα φωτεινότητας, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε το φως ανάλογα με τη διάθεσή σας και να κάνετε την ώρα του ύπνου σας χαλαρωτική. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως βοήθημα ύπνου δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον και βοηθώντας με προβλήματα ύπνου, μιμούμενοι ένα ηλιοβασίλεμα που ξεθωριάζει.

Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση στο έξυπνο ρολόι με το τηλέφωνό σας. Μέσω της εφαρμογής EcozyHome, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το ρολόι από το τηλέφωνό σας. Έχει μια εύχρηστη διεπαφή και η Amazon Alexa μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση σε αυτό το έξυπνο ρολόι.

Αυτό το έξυπνο ξυπνητήρι παρέχει ένα ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM για όλους τους λάτρεις της μουσικής και τους φυσικούς ήχους των κουδουνισμάτων, των ρευμάτων, των πιάνων, των κυμάτων, της βροχής και της φωτιάς. Αυτοί οι ήχοι χαλαρώνουν το σώμα σας και σας δίνουν μια αίσθηση φύσης μετά από μια κουραστική μέρα. Ο χρονοδιακόπτης ύπνου έχει εύρος 10–120 λεπτών.

Το Ecozy είναι ένα τέλειο έξυπνο ξυπνητήρι για εσάς, αν θέλετε να βρίσκεστε κοντά στη φύση και θέλετε να κάνετε την ώρα του ύπνου σας χαλαρωτική για ήσυχο ύπνο και να ξυπνάτε φρέσκοι κάθε μέρα.

Ρολόι WiFi LaMetric TIME

Είστε λάτρης της τέχνης pixel; Το έξυπνο ξυπνητήρι LaMetric είναι τέλειο για το δωμάτιό σας.

  Διόρθωση του σφάλματος «Το iTunes δεν μπόρεσε να συνδεθεί σε αυτό το iPhone».

Είναι μοναδικό με τον τρόπο του, καθώς τα pixel στην οθόνη σας δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι. Ωστόσο, τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του κάνουν αυτό το ρολόι πιο αξιόλογο.

Μιλώντας η οθόνη του σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ρολογιού και να κάνετε το περιβάλλον σας να ξεχωρίζει. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εορταστική λειτουργία στο ρολόι για επερχόμενα φεστιβάλ όπως Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά κ.λπ. Επιπλέον, σας ενημερώνει για την ανατολή, τη δύση του ηλίου και τις χρυσές ώρες παγκοσμίως μέσω εικόνων pixel art.

Οι συχνές ενημερώσεις καιρού μπορούν να σώσουν τη μέρα σας, από την επιλογή του σωστού ρούχου μέχρι την επιλογή της καλύτερης διαδρομής για τη δουλειά. Το ξυπνητήρι LaMetric παρέχει ενημερώσεις για τον καιρό με ένα ημερολόγιο για να σας κρατά ένα βήμα μπροστά καθημερινά.

Συμπεριφέρεται σαν έξυπνο ρολόι. Απλώς συνδέστε το στο τηλέφωνό σας και λάβετε όλες τις ειδοποιήσεις στην οθόνη, όπως κλήσεις, μηνύματα ή email. Επιπλέον, η δυνατότητα φωνητικού ελέγχου του το καθιστά πιο εύχρηστο. Διαθέτει ηχεία για να μπορείτε επίσης να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια πριν κοιμηθείτε.

Δεν είναι απλώς ένα ξυπνητήρι. είναι ένα gadget με εκπληκτικά χαρακτηριστικά που κάνουν το πρωί σας όμορφο και τη ζωή πιο εύκολη.

Ξυπνητήρι Loftie

Το έξυπνο ξυπνητήρι Loftie είναι ειδικά σχεδιασμένο για καλύτερο ύπνο. Τώρα, μπορεί να σκέφτεστε πώς ένα ξυπνητήρι σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα. Σωστά?

Ανατρέξτε στις λειτουργίες και θα μάθετε πώς λειτουργεί ως μαγικά αυτό το ξυπνητήρι.

Θα σας επιτρέψει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας με τους μαγευτικούς ήχους της φύσης, τους λευκούς ήχους και τις ιστορίες πριν τον ύπνο. Αυτό το ξυπνητήρι αναπαράγει δύο ήχους: ο πρώτος σας ξυπνά απαλά και ο δεύτερος σας ξυπνά πιο γρήγορα. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το ξυπνητήρι σας όπως θέλετε αλλάζοντας τον τόνο, την ένταση και τις ρυθμίσεις ημέρας της εβδομάδας.

Μπορείτε ακόμη και να ακούσετε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής ώρας ύπνου από το ηχείο Bluetooth. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε αυτό το ξυπνητήρι στο τηλέφωνό σας, να κατεβάσετε την εφαρμογή Loftie και να συνδεθείτε στο WiFi.

Επιπλέον, συνοδεύεται από εφεδρική τροφοδοσία.

Έξυπνο ρολόι Lenovo

Η Lenovo είναι μια γνωστή μάρκα έξυπνων gadget. Το έξυπνο ρολόι Lenovo είναι ένα άλλο gadget που δεν είναι απλώς ένα ξυπνητήρι που σας ξυπνά, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει τον χρόνο οθόνης σας τη νύχτα, οδηγώντας σε έναν άνετο ύπνο.

Έρχεται με τη βοήθεια google, επομένως πρέπει απλώς να πείτε, “ok, google και το ερώτημά σας” και θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς, όπως να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι, να αλλάξετε το φως του δωματίου, να αλλάξετε τη μουσική, να λάβετε απαντήσεις και τον καιρό Αναφορές.

Μπορείτε να εφαρμόσετε τεχνολογία έξυπνου σπιτιού με το ξυπνητήρι Lenovo, καθώς αυτό το ρολόι είναι συμβατό με δέκα χιλιάδες έξυπνα οικιακά gadget περισσότερων από 1000 επωνυμιών.

Αυτό το έξυπνο ρολόι είναι τέλειο αν είστε νέος γονέας, καθώς μπορείτε να ελέγξετε το μωρό σας με τη μεγάλη και καθαρή οθόνη του ρολογιού. Λειτουργεί ακόμα πιο έξυπνα τη νύχτα. Μειώνει αυτόματα το φως τη νύχτα για μια χαλαρωτική εμπειρία.

  Πώς να προσαρμόσετε τα κουμπιά του ποντικιού σε ένα iPad

Ψηφιακό Έξυπνο Ρολόι Dekala

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βασίζονται στην Dekala, μια βραβευμένη εταιρεία, για έξυπνες λύσεις φωτισμού που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους. Η Dekala είναι επίσης γνωστή για τη δημιουργία έξυπνων ξυπνητηριών που είναι συμβατά με την Google και την Alexa και υποστηρίζουν WI-FI 2,4 GHz.

Το έξυπνο ρολόι Dekala έρχεται με ρυθμιζόμενα φώτα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως λάμπα για να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο τη νύχτα ή ως νυχτερινό φως. Επιπλέον, η αυτόματη λειτουργία του μπορεί να προσαρμόσει τη φωτεινότητα της οθόνης αυτόματα στο φως του περιβάλλοντος στο περιβάλλον σας.

Έχει έξι φυσικούς ήχους που σας ξυπνούν απαλά και σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε τη μέρα σας με χαμόγελο. Οι ξεχωριστοί συναγερμοί του για τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα δεν επηρεάζουν τον αργά ύπνο σας τα Σαββατοκύριακα. Η λειτουργία αναβολής στην εφαρμογή του σας προσφέρει επιπλέον 5-20 λεπτά ύπνου, που σας ξυπνά από έναν βαθύ ύπνο.

Το έξυπνο ρολόι Dekala Digital είναι ένα κομοδίνο με προαιρετικό χρονοδιακόπτη ύπνου που έχει ρυθμιστεί για 5-120 λεπτά για να σας διευκολύνει να κοιμάστε, να παραμένετε κοιμισμένοι και να ξυπνάτε νιώθοντας ξεκούραστος.

Έξυπνο ξυπνητήρι Emerson

Αυτό το έξυπνο ξυπνητήρι διαθέτει τεχνολογία ραδιοφώνου SmartSet, η οποία αλλάζει αμέσως το ρολόι σας στο τρέχον έτος, μήνα, ημέρα και ζώνη ώρας μόλις το χρησιμοποιήσετε.

Το έξυπνο ξυπνητήρι Emerson διαθέτει θύρα USB για να φορτίζει το τηλέφωνό σας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Έρχεται επίσης με ραδιόφωνο FM και ψηφιακό συντονισμό. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό να σας ξυπνάει το πρωί ή να ρυθμίζετε ένα βομβητή. Παρέχει επίσης μια οθόνη κυανό LED 1,4 ιντσών που λειτουργεί σαν νυχτερινό φωτιστικό.

Αυτό το ρολόι είναι εύκολο στη χρήση και απλό και παρέχει διαφορετικές δυνατότητες από άλλα έξυπνα ρολόγια.

Nest Hub

Το Google Nest Hub 2nd gen είναι κάτι περισσότερο από ένα ξυπνητήρι. μπορείτε να παρακολουθήσετε Netflix και Youtube, να ακούτε μουσική με τον βοηθό Google και να ελέγχετε έξυπνες οικιακές συσκευές με μία μόνο εφαρμογή. Αλλά έχει μια εκπληκτική λειτουργία έξυπνου ρολογιού, όπως η αίσθηση ύπνου, που ανιχνεύει τον ύπνο σας αβίαστα και σας ξυπνά στην ώρα σας.

Η λειτουργία ανίχνευσης ύπνου του μπορεί να παρακολουθεί τον ύπνο σας, όπως πόσες ώρες κοιμάστε και ποια είναι η ποιότητα του ύπνου σας. Αυτή η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που ανιχνεύει το περιβάλλον σας, όπως τη θερμοκρασία του δωματίου, τον αναπνευστικό ρυθμό και το φως, και ελέγχει εάν αυτά επηρεάζουν τον ύπνο σας ή όχι.

Για να μάθετε «πώς έχετε κοιμηθεί, απλά πρέπει να ξυπνήσετε το επόμενο πρωί και να ρωτήσετε τη συσκευή. Λέει, “εντάξει, google, πώς κοιμήθηκα χθες το βράδυ;”

Μόνο ένας καλός βραδινός ύπνος μπορεί να σας χαρίσει μια καλημέρα. Αυτή η συσκευή είναι τέλεια εάν έχετε προβλήματα υγείας ή ύπνου, η πρόσθετη λειτουργία της θα αξίζει τα χρήματά σας.

MI SMART CLOCK

Το έξυπνο ρολόι MI είναι γνωστό για τον όμορφο και κομψό σχεδιασμό του, ο οποίος είναι συμβατός με κάθε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, συνοδεύεται από δέκα σχέδια προσόψεων ρολογιού, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο προσώπου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Με τη βοήθεια του έξυπνου ρολογιού MI, μπορείτε εύκολα να κάνετε το ξύπνημα και τον ύπνο σας. Το έξυπνο ρολόι MI συνοδεύεται από βοήθεια Google που σας κρατά μπροστά και παρέχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες όπως δελτίο καιρού, ημερολόγια, πληροφορίες μετακίνησης και ειδήσεις.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το DNS μέσω HTTPS στον Microsoft Edge

Παρέχει επίσης έξυπνες ενσωματώσεις στο σπίτι που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα πάντα από το κρεβάτι σας, όπως να ενεργοποιείτε το αγαπημένο σας κανάλι στο YouTube ή να μειώνετε το φως. Η σύνδεση μιας έξυπνης κάμερας μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμη και αυτό το ρολόι για να παρακολουθεί το παιδί σας.

Ψηφιακό Ξυπνητήρι JALL

Το ξυπνητήρι Jall διαθέτει ανίχνευση υγρασίας και θερμοκρασίας και Ξύλινη Ηλεκτρονική Οθόνη ώρας LED, που το κάνει διαφορετικό από άλλα έξυπνα ξυπνητήρια.

Μπορείτε να ρυθμίσετε έως και τρία ξυπνητήρια για να ξυπνάτε αργά και χαρούμενα. Για να το ολοκληρώσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τις λειτουργίες της εβδομάδας και του Σαββατοκύριακου. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα του ξυπνητηριού με χαμηλές έως υψηλές λειτουργίες και είναι απαλό στα μάτια σας τη νύχτα

Ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να χειρίζεστε αυτό το ρολόι μόνο με καλώδια ρεύματος και δεν λειτουργεί με μπαταρίες. Σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την έγκαιρη φόρτιση. Απλώς συνδέστε το, ρυθμίστε το ξυπνητήρι και πηγαίνετε για ύπνο.

Ασύρματη φόρτιση Dekala

Είναι το τελευταίο έξυπνο ξυπνητήρι στη λίστα, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό. Πρώτον, ο μοναδικός σχεδιασμός του σάς επιτρέπει να δείξετε αυτό το ρολόι στην οικογένεια και τους φίλους σας και τα χαρακτηριστικά του θα τους εκπλήξουν. Με αυτό το έξυπνο ξυπνητήρι, έχετε μια εφαρμογή, η οποία σας βοηθά να κάνετε αυτό το ρολόι εξατομικευμένο. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την ένταση και το χρώμα του ρολογιού με μερικά κλικ.

Σας επιτρέπει να κοιμάστε σαν μωρό με ήχους βαθύ ύπνου όπως λευκό και καφέ θόρυβο, κύματα και ελαφριά μουσική για 8 ώρες ύπνου. Επιπλέον, το Dekala Arches Gradual Sunrise Alarm Clock αναβάλλει ελαφρά για να σας αφήσει σιγά-σιγά να έχετε τις αισθήσεις σας.

Επιπλέον, συνοδεύεται από το Google Assistant και την Alexa και μια έξυπνη εφαρμογή που κάνει αυτό το ρολόι πιο εύχρηστο όταν θέλετε να ενεργοποιήσετε την ιστορία σας για τον ύπνο ή να αλλάξετε τη φωτεινότητα του ρολογιού. Κάνει επίσης περισσότερα για εσάς, όπως μπορεί να φορτίζει το τηλέφωνό σας με ασύρματο φορτιστή ενώ κοιμάστε, έτσι ώστε εσείς και το τηλέφωνό σας να φορτίζετε όταν ξεκινάτε τη μέρα σας.

Διαθέτει εορταστικό ατμοσφαιρικό φως, που κάνει τη γιορτή σας ακόμα πιο χαρούμενη. Μπορείτε να ρυθμίσετε το φως ανάλογα με την περίσταση, είτε είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, Χριστούγεννα ή πάρτι γενεθλίων.

Αυτό το έξυπνο ξυπνητήρι είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με προβλήματα ακοής και άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να ξυπνήσουν μετά τον ύπνο. Έχει ένταση 100dB, η οποία είναι πιο δυνατή και σας επιτρέπει να σηκώνεστε χωρίς να χάσετε το ξυπνητήρι.

συμπέρασμα

Τα έξυπνα ξυπνητήρια κάνουν περισσότερα από το να σας ξυπνούν. Σας ξυπνά σαν μωρό, παρακολουθεί τον κύκλο του ύπνου σας και διαθέτει έξυπνες λειτουργίες για το σπίτι.

Έχουμε παραθέσει τα καλύτερα έξυπνα ξυπνητήρια για εσάς. Για να μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας από τη λίστα, να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά και να κάνετε τα πρωινά σας απολαυστικά. Επιπλέον, αυτά τα ξυπνητήρια θα είναι το καλύτερο δώρο για τους ξεχωριστούς σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα έξυπνα οικιακά gadget για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας.