Προτείνετε αναζητήσεις ταινιών για ταινίες ανά έτος, είδος και βαθμολογία [Android]

Έχουμε μιλήσει για πολλές υπηρεσίες ανακάλυψης ταινιών. Το Netflix Roulette και το Moveinr είναι μόνο δύο από αυτά. Αυτό που έχουν και οι δύο αυτές υπηρεσίες κοινό είναι ότι οι υπηρεσίες Ιστού προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή, ιδανικά. Δεν αμφιβάλλω ότι θα μπορούσατε πιθανώς να χρησιμοποιήσετε τη Netflix Roulette σε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, αλλά σας αφήνει να θέλετε μια απλή εφαρμογή που κάνει ό,τι κάνουν αυτές οι υπηρεσίες. Γνωρίστε το Suggest Movie, μια δωρεάν εφαρμογή Android που υποστηρίζεται και διαθέτει εύρος βασικών ετών, είδος και φίλτρα αξιολόγησης για την εύρεση μιας ταινίας για παρακολούθηση.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 30 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Η εφαρμογή δεν είναι περισσότερες από δύο οθόνες. στην πρώτη οθόνη ορίζεις τα φίλτρα. Το έτος κυκλοφορίας ορίζεται ως εύρος ετών, ακολουθούμενο από το είδος που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε και τις βαθμολογίες της ταινίας. Αφού ορίσετε αυτά τα τρία φίλτρα, πατήστε Πρόταση ταινίας και λάβετε μια πρόταση. Η προτεινόμενη ταινία συνοδεύεται από πρόσθετες πληροφορίες όπως το έτος κυκλοφορίας, ο συνολικός χρόνος προβολής, η βαθμολογία Rotten Tomatoes, η βαθμολογία στο IMDb, η περίληψη της πλοκής και αν κάνετε κύλιση προς τα κάτω μπορείτε να δείτε και το τρέιλερ.

Στο επάνω μέρος αυτής της οθόνης υπάρχουν τρία κουμπιά. Rotten που ανοίγει τη σελίδα Rotten Tomatoes της ταινίας στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας, Goog που στέλνει ένα ερώτημα αναζήτησης Google στο πρόγραμμα περιήγησής σας και IMDB που ανοίγει τη σελίδα IMDb της ταινίας.

  6 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Super Nintendo Mini για Android

Εκτός από αυτή τη βασική λειτουργία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά για να αναζητήσετε μια ταινία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις όπως εξωγήινος ή φαντάσματα για να περιορίσετε περαιτέρω τον τύπο της ταινίας. Είναι αυτονόητο ότι εάν χρησιμοποιήσετε μια πολύ συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή αν χρησιμοποιήσετε αντισυμβατικές όπως “Sparkling Vampires” δεν θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Και ναι, προσπαθήσαμε. Η εφαρμογή δεν βρήκε τίποτα επειδή το Twilight αναφέρεται μόνο ως ταινία για αφρώδη βαμπίρ, αλλά δεν διατίθεται στο εμπόριο ούτε περιγράφεται ως τέτοια.

Δεδομένου ότι το Suggest Movie είναι μια εφαρμογή Android, ήλπιζα για μια λειτουργία που θα σας επέτρεπε επίσης να βρείτε ταινίες που παίζονται σε ένα θέατρο κοντά σας. Επιπλέον, η επιλογή αποθήκευσης μιας αναζήτησης ή/και σελιδοδείκτης μιας προτεινόμενης ταινίας, ώστε να μπορείτε να την αναφέρετε αργότερα εκτός σύνδεσης, θα έκανε την εφαρμογή πιο χρήσιμη.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την προβολή εικόνας σε εικόνα VLC στο Android

Εγκαταστήστε το Suggest Movie από το Google Play Store