Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ σας στο Disney+

Είτε ο αγαπημένος σας χαρακτήρας της Disney είναι ο Baby Yoda, η Elsa ή ακόμα και ο Μίκυ Μάους, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα προφίλ του Disney+ ώστε να ταιριάζει. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε ένα νέο avatar από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό ή την εφαρμογή για κινητά για iPhone, iPad ή Android.

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, φροντίστε να συνδεθείτε Disney+ στον υπολογιστή σας ή κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά iOS/iPadOS ή Android πριν προχωρήσουμε. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσετε να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας.

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Disney+ από ένα πρόγραμμα περιήγησης

Αφού συνδεθείτε στο Disney+ στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα βρίσκεστε στην κύρια οθόνη που εμφανίζει όλες τις διαφορετικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Μόλις βρεθείτε σε αυτήν την οθόνη, θα δείτε το προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Επιλέξτε το προφίλ σας για να εμφανιστούν οι άλλες επιλογές από κάτω.

Μόλις ανοίξετε αυτό το μενού, θα υπάρχουν τα άλλα οικογενειακά προφίλ καθώς και πολλές ρυθμίσεις για να διαλέξετε. Θα θέλετε να επιλέξετε “Επεξεργασία προφίλ”, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κουμπί “Προσθήκη προφίλ”.

  Πώς να ελέγξετε εάν ένας ιστότοπος επηρεάζεται από το CloudBleed

Τώρα, θα δείτε τα προφίλ στον λογαριασμό σας Disney+ που μπορείτε να επεξεργαστείτε. Θα υπάρχει ένα εικονίδιο Επεξεργασία που μοιάζει με μικρό μολύβι. Κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο για να επεξεργαστείτε το avatar του προφίλ.

Μόλις επιλέξετε το προφίλ, θα υπάρχουν πολλές επιλογές όπου μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις σας. Στα δεξιά από αυτές τις ρυθμίσεις, θα βρείτε την τρέχουσα εικόνα προφίλ σας με ένα άλλο εικονίδιο Επεξεργασία. Κάντε κλικ στο μολύβι για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας.

Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα που έχει όλους τους διάφορους χαρακτήρες της Disney που μπορείτε να ορίσετε ως φωτογραφία προφίλ σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κύλιση σε όλες τις επιλογές και να κάνετε κλικ στον χαρακτήρα που θέλετε να έχετε ως εικόνα προφίλ.

Αφού επιλέξετε το εικονίδιο, ο ιστότοπος θα σας μεταφέρει πίσω στη σελίδα Επεξεργασία προφίλ στην οποία ήσασταν προηγουμένως. Μόλις βρεθείτε σε αυτήν τη σελίδα, επιλέξτε το κουμπί “Αποθήκευση” στο κάτω μέρος της οθόνης, κάτω από τη “Γλώσσα εφαρμογής”.

  Πώς να ελέγξετε εάν μια συσκευή είναι USB 3.0 ή USB 2.0

Τώρα που έχετε αποθηκεύσει το εικονίδιό σας, ο ιστότοπος θα σας μεταφέρει στο “Ποιος παρακολουθεί;” σελίδα. Θα μπορείτε να δείτε τη νέα εικόνα προφίλ σας. Επιλέξτε το προφίλ σας με τη φωτογραφία που έχετε επιλέξει πρόσφατα και αρχίστε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες της Disney.

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στην εφαρμογή

Η επεξεργασία των προφίλ σας στην εφαρμογή είναι λίγο πιο απλή από ό,τι στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία, θα σας μεταφέρει στην οθόνη με όλα τα προφίλ.

Επιλέξτε το κουμπί “Επεξεργασία προφίλ” για να μεταφερθείτε στα διάφορα προφίλ που μπορείτε να επεξεργαστείτε.

Ξεκινώντας με τα προφίλ επεξεργασίας, απλώς επιλέξτε το εικονίδιο με το μολύβι που αντιστοιχεί στο προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Μόλις βρεθείτε στην οθόνη του προφίλ σας, επιλέξτε το εικονίδιο “Επεξεργασία” δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας.

Θα δείτε τώρα ολόκληρη τη βιβλιοθήκη εικόνων για να διαλέξετε. Επιλέξτε το εικονίδιο που ταιριάζει καλύτερα στον εαυτό σας καθώς και στο προφίλ σας.

  Το Εργαλείο Οδικού Σχεδιασμού του Defense Driving διαθέτει λίστες αναπαραγωγής, εφαρμογές και πολλά άλλα

Μόλις επιλεγεί η φωτογραφία σας, θα μεταφερθείτε ξανά στο μενού ρυθμίσεων “Επεξεργασία προφίλ”. Κάντε κλικ στο “Αποθήκευση” στην επάνω δεξιά γωνία για να αλλάξετε επίσημα την εικόνα του προφίλ σας.

Τώρα που τα έχετε αποθηκεύσει όλα, θα μεταφερθείτε ξανά στη σελίδα προφίλ όπου βρίσκονται οι ρυθμίσεις. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αρχική σελίδα” για να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη ή να επιλέξετε το κουμπί του μεγεθυντικού φακού για να βρείτε την επόμενη εκπομπή σας.

Η Disney έκανε τόσο γρήγορη και εύκολη τη μετατροπή της φωτογραφίας προφίλ σας στον αγαπημένο σας χαρακτήρα, ειδικά στην εφαρμογή. Τώρα, μπορείτε να αθλήσετε όποιον κι αν είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας, ακόμα κι αν αυτό τείνει να αλλάξει για εσάς.

Τώρα έχετε τον επιθυμητό φίλο της Disney ως φωτογραφία προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να τον βλέπετε κάθε φορά που συνδέεστε. Θα μπορείτε να απολαύσετε κάθε εκπομπή με ένα εξατομικευμένο εικονίδιο για κάθε μέλος της οικογένειας.