Προσθέστε το ίδιο στυλ επιπέδου σε ένα επίπεδο πολλές φορές στο Photoshop CC


Τα στυλ επιπέδων αποτελούν εδώ και καιρό μέρος των χαρακτηριστικών του Photoshop. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε μια χρωματική γραμμή, μια εσωτερική ή εξωτερική λάμψη, μια σκιά, μια επικάλυψη χρώματος, μια επικάλυψη ντεγκραντέ και πολλά άλλα σε ένα μόνο στρώμα. Τα στυλ επιπέδων είναι αρκετά χρήσιμα, αλλά οι παλαιότερες εκδόσεις του Photoshop σάς επιτρέπουν να εφαρμόσετε ένα στυλ στρώματος μόνο μία φορά σε ένα δεδομένο επίπεδο. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μόνο μία διαδρομή σε ένα στρώμα. Ωστόσο, από το Photoshop CC 2017, αυτός ο περιορισμός έχει αφαιρεθεί, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε το ίδιο στυλ στρώματος σε ένα μόνο επίπεδο πολλές φορές. Να πώς.

  Πώς να ρυθμίσετε ένα Mac για τα παιδιά σας

Ανοίξτε ένα αρχείο Photoshop και κάντε διπλό κλικ σε ένα επίπεδο για να εμφανιστεί το παράθυρο επιλογής Στυλ επιπέδου. Θα δείτε μερικά στυλ να έχουν ένα κουμπί συν δίπλα τους. Αυτά είναι τα στυλ που μπορούν να εφαρμοστούν πολλές φορές στο ίδιο επίπεδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά στυλ για να δημιουργήσετε παραλλαγές, όπως δύο διαφορετικούς τύπους σκιάς. Υπάρχουν μερικά στυλ που δεν μπορείτε να εφαρμόσετε πολλές φορές γιατί απλά δεν θα είχε νόημα. Αυτά τα στυλ περιλαμβάνουν το εσωτερικό και το εξωτερικό στυλ λάμψης και την επικάλυψη μοτίβων.

Για να εφαρμόσετε ένα στυλ, κάντε διπλό κλικ σε αυτό και προσαρμόστε το ώστε να φαίνεται όπως θέλετε. Αφού προσθέσετε το στυλ, κάντε κλικ στο κουμπί συν δίπλα του για να το προσθέσετε για δεύτερη φορά. Μπορείτε να το προσαρμόσετε ανεξάρτητα από το προηγούμενο στυλ με εντελώς διαφορετικές παραμέτρους. Κάντε κλικ στο Ok για να εφαρμόσετε το στυλ. Επαναλάβετε όσες φορές θέλετε για να εφαρμόσετε το ίδιο στυλ.

  Τι σημαίνει "NGL" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Μπορείτε να δείτε το στυλ ‘Drop Shadow’ που εφαρμόζεται δύο φορές στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω. Προστέθηκε στην ταφόπλακα μία φορά σε απόχρωση του γκρι και μία σε ροζ για να δείξει πώς θα μοιάζει ένα στυλ διπλής στρώσης.

Τα δικά σας αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής του στυλ και το στυλ που εφαρμόζετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να τροποποιήσετε σημαντικά τα στυλ για να φαίνονται όμορφα, αλλά εκεί έρχεται η εμπειρία και η εφευρετικότητά σας.