Πώς να επισκεφτείτε το νησί κάποιου στα όνειρα στο “Animal Crossing: New Horizons”

Το υποσχεμένο δεύτερη καλοκαιρινή ενημέρωση για το Animal Crossing: New Horizons κυκλοφόρησε και επαναφέρει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε το νησί ενός άλλου παίκτη στα όνειρά σας. Προτού μπορέσετε να το κάνετε, ωστόσο, θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο Nintendo Online.

Ενημερώστε το παιχνίδι σας

Πριν ξεκινήσετε το Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης λογισμικού. Θα χρειαστεί να εκτελείτε την έκδοση 1.4.0 ή νεότερη για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο περιεχόμενο καλοκαιρινής ενημέρωσης.

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά, η εφαρμογή εκκίνησης θα σας ειδοποιήσει αυτόματα ότι είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση λογισμικού.

Εάν χάσατε την ειδοποίηση αυτόματης ενημέρωσης, μεταβείτε στην εφαρμογή εκκίνησης παιχνιδιού Animal Crossing: New Horizons στην αρχική οθόνη του Nintendo Switch. Πατήστε το κουμπί Plus Sign (+) στο δεξί χειριστήριο Joy-Con για να ανοίξετε το μενού “Επιλογές”.

Πατήστε το κουμπί Συν (+) για να ανοίξετε

Θα δείτε το “Ver. 1.4.0” ή υψηλότερη στην επάνω αριστερή γωνία κάτω από τον τίτλο του παιχνιδιού, εάν έχετε ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν όχι, επιλέξτε «Ενημέρωση λογισμικού» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Μέσω Διαδικτύου» για λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης στο Nintendo Switch.

Θα δείτε

Πατήστε το κουμπί “A” στο χειριστήριό σας για να υποβάλετε τυχόν αλλαγές. Μετά την ενημέρωση και την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ένα μήνυμα θα σας ενημερώσει ότι τα δεδομένα αποθήκευσης θα ενημερωθούν στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Ρύθμιση μιας Ονειρικής Διεύθυνσης

Για να ξεκινήσετε το ταξίδι των ονείρων σας, πάρτε έναν υπνάκο σε οποιοδήποτε κρεβάτι του σπιτιού σας. Εάν δεν έχετε κρεβάτι, ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας. Η Nintendo έστειλε στους παίκτες το “Luna’s Bed” μόνο για πρόσβαση στην ενημέρωση! Αφού κοιμηθείτε, θα εμφανιστείτε σε ένα ονειρικό βασίλειο και θα σας υποδεχτεί η Λούνα.

Η Λούνα εμφανίζεται δίπλα σε έναν χαρακτήρα που κοιμάται

Η Luna χορηγεί σε όσους μοιράζονται το νησί τους μια «Ονειρική Διεύθυνση», την οποία οι παίκτες μπορούν να ανταλλάξουν και να χρησιμοποιήσουν για να επισκεφτούν ο ένας τα νησιά του άλλου στην ονειρική κατάσταση. Σκεφτείτε το ως έναν κωδικό φίλου για όνειρα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το iMessages σε Mac

Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο και πρέπει να έχετε συνδρομή στο Nintendo Online για να επισκέπτεστε και να λαμβάνετε επισκέπτες κατά την πρόσβαση στη νέα λειτουργία Dreaming. Το Luna θα αφαιρέσει όλα τα στοιχεία από το απόθεμά σας πριν ξεκινήσετε.

Προσκαλέστε άλλους στο νησί σας

Για να προσκαλέσετε κόσμο στο νησί σας, σκαρφαλώστε σε ένα κρεβάτι. Αυτό το κάνετε γέρνοντας τον κατευθυντικό αναλογικό ελεγκτή δίπλα στο κρεβάτι του σπιτιού σας. Αφού πέσετε στο κρεβάτι, επιλέξτε «Ναι, θέλω να κοιμηθώ . . .» από το μενού.

Επιλέγω

Όταν ξυπνάτε, σας υποδέχεται η Λούνα. Μετά από μια σύντομη εισαγωγή, η Luna θα σας ρωτήσει αν θέλετε να ονειρευτείτε ή να μοιραστείτε το όνειρό σας.

Εάν θέλετε να δεχτείτε επισκέπτες στο νησί των ονείρων σας, επιλέξτε «Θα ήθελα να μοιραστώ ένα όνειρο». Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ανεβάσετε την τρέχουσα κατάσταση του νησιού σας και να την μοιραστείτε ως “Όνειρο”.

Η Luna θα σας δώσει μερικές προειδοποιήσεις προτού μπορέσετε να ανεβάσετε το όνειρό σας στο διαδίκτυο. Πρώτον, όταν μοιράζεστε το όνειρο του νησιού σας, άλλοι παίκτες—συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν γνωρίζετε—θα μπορούν να επισκεφτούν μια έκδοση του νησιού σας. Ωστόσο, μπορούν να το κάνουν μόνο εάν έχουν τον 12ψήφιο κωδικό διεύθυνσης των ονείρων σας. Μπορούν επίσης να επισκεφθούν το νησί σας όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα που δημιουργούνται από τους παίκτες για το νησί σας και τους κατοίκους του θα είναι δημόσια. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν όλα τα ακόλουθα:

Το όνομα και τα στοιχεία διαβατηρίου του χαρακτήρα σας
Πώς μοιάζει ολόκληρο το νησί σας
Τα δωμάτια στα σπίτια
Τα προσαρμοσμένα σχέδια και οι αναρτήσεις σε πίνακα ανακοινώσεων

Οι επισκέπτες του ονείρου σας μπορούν επίσης να φέρουν πίσω οποιοδήποτε σχέδιο εμφανίζεται στην Πύλη Customs Designs.

Ωστόσο, αυτό δεν διαφέρει από το να προσκαλέσετε έναν φίλο ή τυχαίους παίκτες να επισκεφτούν το νησί σας. Δεν μπορούν να κάνουν αλλαγές στο νησί σας. Ωστόσο, όσο υπάρχει η διεύθυνση του ονείρου, μπορεί να την επισκεφτεί ο καθένας.

  Ο Ιστός πριν από τον Ιστό: Μια ματιά πίσω στο Gopher

Αφού ακούσετε τους κανόνες και τις προϋποθέσεις της Luna, επιλέξτε “I’m Ready!”

Το Luna θα συνδεθεί στο διαδίκτυο για να σώσει το παιχνίδι σας και, στη συνέχεια, θα ανεβάσει την τρέχουσα κατάσταση του νησιού σας σε μια ονειρική κατάσταση. Μια 12-ψήφια “Ονειρική Διεύθυνση” που μπορείτε να μοιραστείτε εκχωρείται στο όνειρο που έχει ανέβει και μεταφορτώνεται επίσης στη βιβλιοθήκη της. Όποιος έχει αυτόν τον 12ψήφιο κωδικό μπορεί να επισκεφτεί αυτήν την ονειρεμένη πολιτεία του νησιού σας.

Μια εκχωρημένη διεύθυνση ονείρου στο

Μπορείτε να μιλήσετε με τη Luna μία φορά την ημέρα και να ζητήσετε να ενημερώσει την τρέχουσα κατάσταση του νησιού σας στη βιβλιοθήκη των ονείρων της (το διαδίκτυο).

Επισκεφθείτε το νησί κάποιου άλλου

Εάν θέλετε να επισκεφτείτε το νησί των ονείρων κάποιου άλλου παίκτη, απαιτείται ασφαλής σύνδεση στο διαδίκτυο. Όταν είστε έτοιμοι, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για να εντοπίσετε ένα κρεβάτι και να αποκοιμηθείτε. Στη συνέχεια, επιλέξτε “I Want to Dream” από τη λίστα της Luna.

Μετά τη σύντομη εισαγωγή που εξηγήσαμε παραπάνω, η Luna θα ρωτήσει αν είστε έτοιμοι να επισκεφτείτε το νησί των ονείρων ενός άλλου παίκτη. Επιλέξτε «Ναι, είμαι!» από το μενού. Το Luna θα συνδεθεί στο διαδίκτυο για να αποθηκεύσει το παιχνίδι σας και, στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε την ονειρεμένη διεύθυνση του νησιού που θέλετε να επισκεφτείτε.

Εισαγάγετε τον 12ψήφιο κωδικό και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Συν (+) στο δεξί χειριστήριο Joy-Con για να προχωρήσετε.

Η Luna θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε το όνομα του νησιού που επισκέπτεστε. Εάν το όνομα του νησιού είναι σωστό, επιλέξτε “Yes, It Is!” και η Luna θα συνδεθεί στο διαδίκτυο.

Εάν το όνομα του νησιού είναι σωστό, επιλέξτε

Όταν εμφανιστείτε στο νησί των ονείρων, η Luna θα σας δώσει μια γρήγορη εξήγηση για το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Στα όνειρα, τίποτα δεν είναι μόνιμο γιατί τίποτα από όσα κάνετε δεν σώζεται, γι’ αυτό εξερευνήστε όσο ικανοποιεί την καρδιά σας.

  Προσπαθείτε να βρείτε έναν παλιό φίλο; Εδώ είναι 5 συμβουλές για να το κάνετε πραγματικότητα

Όταν είστε έτοιμοι να φύγετε, απλώς επιστρέψτε στο κρεβάτι και επιλέξτε “Θέλω να ξυπνήσω!”

Επιλέγω

Θα ξυπνήσεις στο κρεβάτι σου με τα υπάρχοντά σου να σου επιστραφούν.

Ρυθμίσεις διεύθυνσης Dream

Από προεπιλογή, η διεύθυνση των ονείρων του χαρακτήρα σας έχει οριστεί να εμφανίζεται στο διαβατήριό σας και στον χάρτη του νησιού σας. Εάν δεν θέλετε να εμφανίζεται, πρέπει να ζητήσετε από τη Luna να αλλάξει τις ρυθμίσεις.

Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις διεύθυνσης ονείρου στο

Για να το κάνετε αυτό, πηδήξτε στο κρεβάτι σας για να μπείτε στην κατάσταση των ονείρων και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Ναι, θέλω να κοιμηθώ».

Όταν εμφανιστεί το Luna, επιλέξτε “About the Dream I Shared” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Adjust Dream Address Privacy”. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε μια διεύθυνση ονείρου επιλέγοντας «Διαγραφή του ονείρου».

Επιλέγω

Η Luna θα παρουσιάσει την επιλογή αλλαγής της διεύθυνσης των ονείρων σας σε ιδιωτική. Επιλέξτε «Ναι. Make It Private» από το μενού της για να το κάνει. Θα επιβεβαιώσει ότι έχει ορίσει τη διεύθυνση των ονείρων σας ως ιδιωτική. Πατήστε το “B” στα δεξιά σας Joy-Con για έξοδο από την κατάσταση ονείρου.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αυτές τις αλλαγές μόλις βγείτε έξω από το βασίλειο των ονείρων της Luna. Για να επιβεβαιώσετε αυτές τις αλλαγές, πατήστε το κουμπί “ZL” στο αριστερό χειριστήριο Joy-Con για να εμφανιστεί το μενού Nook Phone.

Επιλέξτε «Διαβατήριο» και ρίξτε μια ματιά στον «Χάρτη» του νησιού σας για να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση του ονείρου έχει αφαιρεθεί. Η παρακάτω εικόνα δείχνει πώς φαίνεται ένα διαβατήριο όταν οι ρυθμίσεις των ονείρων είναι “δημόσιες”.

Δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να επισκεφτείτε άλλο νησί χωρίς ονειρεμένη διεύθυνση (συγγνώμη Animal Crossing: New Leaf fans!). Με αυτή τη νέα προσθήκη στο παιχνίδι, ωστόσο, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα νησί των ονείρων για να μοιραστούν δημιουργικά και εντυπωσιακά σχέδια και διατάξεις με τους επισκέπτες.

Ένας χαρακτήρας που κοιμάται σε ένα κρεβάτι

Το όνειρο μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να επισκεφτείτε το νησί ενός φίλου και να εμπνευστείτε χωρίς να κανονίσετε μια επίσκεψη στην Dodo Airlines (που απαιτεί επίσης να είναι ο φίλος σας στο διαδίκτυο).

Ονειρα γλυκά!