Ακούστε τα τραγούδια που παίζονται λιγότερο στο Spotify από οποιονδήποτε καλλιτέχνη

Πρόσφατα δεδομένα από το Spotify έδειξαν ότι το 20% των τραγουδιών στον ιστότοπο δεν έχει ποτέ μεταδοθεί σε ροή, πρόσβαση ή αναζήτηση, ακόμη και μία φορά από κανέναν χρήστη, αφήνοντας ένα μεγάλο κομμάτι της τεράστιας βιβλιοθήκης του Spotify ανέγγιχτο. Υπηρεσίες όπως το Forgotify έχουν ήδη προσπαθήσει να διορθώσουν αυτήν την κατάσταση επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν κομμάτια που κανείς άλλος δεν έχει ακούσει ποτέ. Τώρα γνωρίστε το The Long Tail, μια παρόμοια σχεδιασμένη εφαρμογή Ιστού που τραβάει τα 50 κομμάτια Spotify που παίζονται λιγότερο από κάθε καλλιτέχνη και σας επιτρέπει να τα εισάγετε στην εφαρμογή Spotify για επιτραπέζιους υπολογιστές με λίγα κλικ. Το καλύτερο πράγμα για το The Long Tail είναι ότι σας δίνει περισσότερο έλεγχο στο τι να παίξετε από το Forgotify. Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη και να ξεκινήσετε τη ροή των τραγουδιών του αμέσως.

  Συντομεύσεις εικονικής επιφάνειας εργασίας Windows 10

Η χρήση του The Long Tail για τη ροή τραγουδιών από το Spotify είναι μια απλή διαδικασία. Δεν απαιτείται εγγραφή, ούτε θα χρειαστεί να κατεβάσετε οτιδήποτε στον υπολογιστή σας, εφόσον έχετε ήδη εγκατεστημένο το Spotify στο σύστημά σας.

Μόλις συνδεθείτε στο Spotify από την εφαρμογή του για υπολογιστές (δοκίμασα την εφαρμογή στα Windows), απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο του The Long Tail μέσω του συνδέσμου που παρέχεται παρακάτω. Στο πλαίσιο αναζήτησης, απλώς πληκτρολογήστε το όνομα του αγαπημένου σας καλλιτέχνη και κάντε κλικ στο «Αναπαραγωγή» στο οποίο η εφαρμογή θα δημιουργήσει τη λίστα αναπαραγωγής. Η λίστα αναπαραγωγής μεταφέρεται στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του Spotify από όπου μπορείτε να ακούσετε το πραγματικό τραγούδι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή αναζητά τραγούδια μόνο με το όνομα καλλιτέχνη, οπότε αν πληκτρολογείτε συνήθως ονόματα άλμπουμ, δεν έχετε τύχη. Μια τρελή σκέψη: όταν ακούτε ένα τραγούδι στο The Long Tail και η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας δεν εκτελείται ήδη, δεν θα την εκκινήσει αυτόματα κάνοντας τους χρήστες να πιστεύουν ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί. Οι ακροατές επίσης δεν μπορούν να μοιραστούν το κομμάτι μέσω της ενσωμάτωσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  Πρόσβαση και διαχείριση πολλών λογαριασμών κοινωνικών δικτύων και Cloud

Σε αντίθεση με το Forgotify, ωστόσο, το TLT αποκλείει αυτόματα αυτά τα κομμάτια με μηδενική δημοτικότητα, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι πάντα τα λιγότερο δημοφιλή. Οι προγραμματιστές αναφέρουν ότι η υπηρεσία έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή πλατφόρμα Polymer και το νέο web API του Spotify. Η πηγή βρίσκεται στο github (άδεια MIT) και μπορείτε να δείτε πόσο εύκολο είναι να το δημιουργήσετε

Συνολικά, το The Long Tail είναι ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος για να βρείτε τραγούδια που μπορεί να σας αρέσουν αλλά δεν ήταν ποτέ τόσο δημοφιλή όσο άλλα τραγούδια των αγαπημένων σας καλλιτεχνών.

  Πώς να αφαιρέσετε το "Continue Watching" στο Netflix

Επισκεφθείτε το The Long Tail