Πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις με το Google Flights

Οι συγκριτικές αγορές είναι κάτι που κάνουμε διαδικτυακά και στον πραγματικό κόσμο με καταστήματα με τούβλα και κονιάματα. Στην πραγματικότητα, ορισμένες μάρκες και αλυσίδες ανταγωνίζονται ακόμη και σε ανταγωνιστικές τιμές. Με τις διαδικτυακές αγορές, τα πράγματα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Η Amazon, για παράδειγμα, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές. Τι μας εμποδίζει να κάνουμε το ίδιο όσον αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια; Εάν θέλετε να βρείτε φθηνές πτήσεις, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε τον χρόνο που απαιτείται για να συγκρίνετε τις τιμές από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, να υπολογίσετε πόσο χρόνο θα κάνετε στάση και αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ή όχι.

Το Google Flights μόλις κυκλοφόρησε σε έκδοση beta και έκανε όλα αυτά ανώδυνα. Είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες χώρες αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες μέχρι να βγει από την έκδοση beta.

  Πώς να καθαρίσετε με ασφάλεια τα χειριστήρια των δυσάρεστων παιχνιδιών σας

Βρείτε φθηνές πτήσεις – Πτήσεις Google

Επίσκεψη Πτήσεις Google. Εάν ζείτε σε μια χώρα που δεν υποστηρίζεται ακόμη, δεν χρειάζεται απαραίτητα να χάσετε τη χρήση αυτού του εργαλείου. Απλώς επιλέξτε μία από τις υποστηριζόμενες χώρες και θα εξακολουθεί να ανιχνεύει την τρέχουσα τοποθεσία σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε τοπικές και διεθνείς πτήσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής, να εισαγάγετε τις ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής και πόσα άτομα ταξιδεύουν καθώς και ποια κατηγορία θέλετε να ταξιδέψετε.

Οι Πτήσεις Google σάς εμφανίζουν όλες τις αεροπορικές εταιρείες που θα σας μεταφέρουν στον προορισμό σας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Όλες οι πτήσεις που αναφέρονται έχουν διαθέσιμες θέσεις. Μπορείτε να ταξινομήσετε το πρόγραμμα κατά τις καλύτερες πτήσεις, την ώρα αναχώρησης, τη χαμηλότερη τιμή και τη διάρκεια. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τη διαδρομή που θέλετε να ταξιδέψετε και οι Πτήσεις Google θα σας ενημερώσουν πότε μειώθηκαν τα αεροπορικά εισιτήρια.

  Πώς να μετακινήσετε το κουμπί Κάτω στην εφαρμογή Reddit

Ένα άλλο προσεγμένο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι σας λέει ποια αεροδρόμια προσφέρουν καλύτερα αεροπορικά εισιτήρια ή εάν μπορείτε να αποκτήσετε φθηνότερες πτήσεις εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε σε διαφορετική ημερομηνία. Φαίνεται ότι οι χρήστες που κατοικούν σε μη υποστηριζόμενη χώρα δεν χάνουν πολλά.

Περιορισμοί

Οι τιμές μπορούν και αλλάζουν για πτήσεις. Υπάρχουν επίσης αρκετοί φόροι και χρεώσεις που σχετίζονται με τα αεροπορικά ταξίδια και η Google Flights κάνει ό,τι μπορεί για να σας βρει τις φθηνότερες. Μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε το εισιτήριο απευθείας από την αεροπορική εταιρεία ή όχι. Μερικές φορές, η μειωμένη τιμή που βρίσκει το Google Flights προσφέρεται μέσω ενδιάμεσων υπηρεσιών όπως η Priceline. Η Google Flights δεν είναι υπεύθυνη για οτιδήποτε πέρα ​​από το να σας ενημερώσει πότε αναχωρεί μια πτήση, ποια είναι η φθηνότερη ή η πιο πρώιμη. Οποιαδήποτε προβλήματα με την πτήση πρέπει να αντιμετωπίζονται μέσω οποιουδήποτε από τον οποίο αγοράσατε το εισιτήριό σας.

  Πώς να ελέγξετε την ψυχική σας υγεία με το εργαλείο κλινικής κατάθλιψης από την Google