Ελέγξτε ποια συσκευή iOS είναι συμβατή με τα νέα AirPods


Η εκδήλωση του Σεπτεμβρίου της Apple ήρθε και παρήλθε με την ανακοίνωση του νέου iPhone 7. Το πιο πρόσφατο iPhone έχει σίγουρα αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αλλά οι άνθρωποι δεν φαίνεται να σταματήσουν να μιλάνε για το άλλο νεότερο προϊόν της Apple. τα AirPods. Τα AirPods χαιρετίζονται ως ένα απίστευτα καινοτόμο και τολμηρό βήμα για τον επαναπροσδιορισμό της τεχνολογίας και ως μια εντελώς ανόητη κίνηση. Τα AirPods φαίνονται αρκετά όμορφα, αλλά είναι μικρά και χάνονται πολύ εύκολα. Οι άνθρωποι ίσως προτιμούν να ξεμπερδεύουν τα ακουστικά τους από το να χάσουν το νέο ζευγάρι AirPods των 159 δολαρίων που πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά. Κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας, αναφέρθηκε επίσης η τεχνολογία που προχώρησε στην ανάπτυξη αυτού του νέου αξεσουάρ και αυτό θέτει το ζήτημα της συμβατότητας. Ποιες συσκευές iOS μπορούν πραγματικά να υποστηρίξουν τα νέα AirPods;

  Πώς να διορθώσετε το iOS 11.1 A [?] Αυτόματη διόρθωση σφάλματος

Τα AirPods είναι ουσιαστικά μικρά ηχεία Bluetooth που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, π.χ. να αναγνωρίζουν την αφή και να λένε πότε είναι μέσα στο αυτί σας ή όχι. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οποιαδήποτε συσκευή iOS που διαθέτει Bluetooth μπορεί να συνδεθεί με AirPods και αυτό είναι σχεδόν σωστό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Apple, το iPhone 5 και άνω θα μπορεί να συνδεθεί με τα AirPods. Αυτή είναι μια σημαντική υποστήριξη παλαιού τύπου για την Apple. Όλα τα μοντέλα iPad Air και iPad mini 2 και άνω μπορούν επίσης να το υποστηρίξουν. Το iPad Pro είναι επίσης συμβατό, όπως και το iPod Touch 6th Gen, και τα μοντέλα θήκης ρολογιών 38mm και 42mm.

  Ανακαλύψτε νέο στυλ μουσικής Tinder και σύρετε δεξιά στα κομμάτια που σας αρέσουν [iOS]

Το AirPod προορίζεται να λειτουργεί με μια συσκευή iOS, αλλά όπως επισημάναμε νωρίτερα, λειτουργεί μέσω Bluetooth, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επίσης συμβατό με συσκευές που δεν είναι iOS. Συγκεκριμένα, το AirPod μπορεί να λειτουργήσει και με τηλέφωνα Android. Δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά σύνολα Android στην αγορά, δεν είναι δυνατό να πούμε με ποια από αυτά θα είναι συμβατό. Τα νεότερα ακουστικά δεν θα πρέπει να έχουν πρόβλημα. Θα λειτουργούν επίσης με iMac αν και η λίστα συμβατότητας της Apple δεν περιλαμβάνει τα επιτραπέζια συστήματα της.

Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του Διαδικτύου που συζητείται επί του παρόντος εάν αυτό το προϊόν είναι αστείο ή όχι. Μερικοί άνθρωποι εκνευρίζονται ότι η παραδοσιακή υποδοχή τηλεφώνου έχει αφαιρεθεί, ενώ άλλοι λένε ότι έπρεπε να συμβεί τελικά. Η κριτική επιτροπή είναι λίγο πολύ ακόμα έξω σε αυτό. Θα αγοράζετε τα νέα AirPods;

  Πώς να στείλετε GIF στο Facebook Messenger [iOS]