Προσαρμόστε την ένταση των ειδοποιήσεων με βάση την κατάσταση ύπνου και αφύπνισης [Android]

Όταν περπατάτε στο δρόμο με τη συσκευή σας Android να βρίσκεται στην τσάντα ή στην τσέπη σας, η ένταση των ειδοποιήσεων θα πρέπει να είναι αρκετά δυνατή ώστε να ακούγεται από τον άλλο θόρυβο στο περιβάλλον σας. Αλλά όταν, ας πούμε, παρακολουθείτε μια σημαντική συνάντηση, η ένταση του ήχου ειδοποίησης δεν πρέπει να σπάσει τη σιωπή ή να διακόψει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Υπάρχουν εφαρμογές όπως το Tasker που σας επιτρέπουν να αλλάζετε αυτόματα την ένταση σύμφωνα με διαφορετικά σενάρια, αλλά αν θέλετε μια απλούστερη λύση που είναι επίσης δωρεάν, μπορείτε να δοκιμάσετε το Awake / Sleep Volume Adjuster. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή από το μέλος του φόρουμ XDA Sanryd προσαρμόζει αυτόματα την ένταση με βάση τις καταστάσεις ύπνου και αφύπνισης του τηλεφώνου σας. Ας μάθουμε πώς.

  Μετατρέψτε μονάδες με αυτήν την εφαρμογή σχεδιασμού υλικού που έγινε σωστά [Android]

Το Awake / Sleep Volume Adjuster εναλλάσσει αυτόματα το επίπεδο ήχου των ειδοποιήσεων βάσει προκαθορισμένων ρυθμίσεων από εσάς. Με αυτήν την εφαρμογή, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε να θέσετε σε σίγαση τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής συνάντησης ή να αυξήσετε ξανά την ένταση όταν βρίσκεστε έξω. Διαθέτει μια πραγματικά απλή διεπαφή και δεν φέρει καθόλου μπερδεμένες επιλογές.

Το να ξεκινήσετε με την εφαρμογή είναι εύκολο. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το από το νήμα του φόρουμ XDA-Developers (σύνδεσμος παρέχεται στο τέλος αυτής της ανάρτησης). Ανοίξτε την εφαρμογή και θα δείτε μια διεπαφή χρήστη barebone που φέρει δύο ρυθμιστές έντασης. το ένα για την κατάσταση αφύπνισης του τηλεφώνου και το άλλο για την κατάσταση ύπνου. Αυτά τα ρυθμιστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ένταση που βλέπετε να ταιριάζει μεταξύ 1 και 7 όπου το 1 υποδηλώνει χαμηλό επίπεδο έντασης ενώ το 7 σημαίνει μέγιστο.

  Πώς να κάνετε γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός και πίσω ένα βίντεο YouTube κατά δέκα δευτερόλεπτα [Android]

Και τα δύο επίπεδα έντασης μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μετακινώντας τα ρυθμιστικά αριστερά ή δεξιά. Στη συνέχεια, πρέπει να ενεργοποιήσετε το σημάδι επιλογής εκτός από το «Ενεργοποίηση ρύθμισης έντασης ήχου» για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή (ομοίως, η αποεπιλογή της απενεργοποιεί τη ρύθμιση έντασης ήχου). Τώρα, όποτε το τηλέφωνό σας είναι ενεργοποιημένο, δηλαδή κατά την περιήγηση στον ιστό, την αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή τη ροή βίντεο κ.λπ., θα χρησιμοποιείται το προφίλ ‘Awake Volume’ και όταν η οθόνη του τηλεφώνου είναι απενεργοποιημένη, η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί το προφίλ ‘Sleep Volume’ για να σε ειδοποιήσω.

  Πώς να ρυθμίσετε συνδέσμους εφαρμογών στο Android 6.0

Συνολικά, μια πολύ απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να τροποποιείτε εύκολα τον όγκο ειδοποιήσεων με ευκολία. Φιλοξενείται δωρεάν στο φόρουμ XDA-Developers. Θα πρέπει να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές με Android 4.0 ή νεότερη έκδοση. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο Android 4.4.2 KitKat.

μέσω: XDA-Φόρουμ προγραμματιστών