Μετατρέψτε μονάδες με αυτήν την εφαρμογή σχεδιασμού υλικού που έγινε σωστά [Android]

Πόσα κιλά σε ένα κιλό; Τότε που οι αριθμομηχανές και τα smartphone δεν ήταν τόσο διαδεδομένα, το καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε ήταν να μάθετε μικρά κόλπα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε μια σχεδόν εκτίμηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να διπλασιάσετε την τιμή των κιλών και στη συνέχεια να προσθέσετε το μισό ακόμη για να πάρετε σχεδόν αρκετά πόσες λίβρες περιέχει. Ευτυχώς, μπορείτε πλέον να μετατρέψετε μονάδες από τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Google ή, εάν είστε εκτός σύνδεσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή μετατροπής όπως το S Converter. Υποστηρίζει μετατροπή μονάδων για επιτάχυνση, νόμισμα, περιοχή, ψηφιακή αποθήκευση, ενέργεια, δύναμη, κατανάλωση καυσίμου και άλλα. Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα και αν θέλετε άλλον έναν λόγο για να τη χρησιμοποιήσετε έναντι οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής μετατροπής τρέχουσας χρήσης, τότε λάβετε υπόψη τη σχεδίαση του S Converter που είναι εξ ολοκλήρου Υλικό.

  Πώς να εξατομικεύσετε τη ροή Google Discover στο Android

Εκκινήστε την εφαρμογή και ορίζεται από προεπιλογή στις μονάδες μετατροπής Acceleration. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής στο επάνω αριστερό μέρος της γραμμής ενεργειών για να εμφανιστεί το συρτάρι πλοήγησης και μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετική μονάδα. Το S Converter μετατρέπει τα δεδομένα εισόδου σας σε όλες τις μονάδες μιας συγκεκριμένης κατηγορίας αντί για μία. Για παράδειγμα, η μάζα υπολογίζεται σε τόνους, κιλά, γραμμάρια, λίβρα, πέτρα κ.λπ.

Εάν ορισμένες από τις μονάδες είναι άχρηστες για εσάς και απλώς αυξάνουν την ακαταστασία, μπορείτε να τις αποκρύψετε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πατήστε το κουμπί περισσότερα στη γραμμή ενεργειών για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα σκοτεινό και ανοιχτό θέμα, να απενεργοποιήσετε το σάρωση για να παραβλέψετε τη χειρονομία και να απενεργοποιήσετε την αριθμομηχανή μεταξύ άλλων. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε όλες τις υποστηριζόμενες μονάδες που αναφέρονται εδώ. Πατήστε αυτές που θέλετε να αποκρύψετε και η λίστα των μονάδων στο συρτάρι πλοήγησης θα καθαριστεί.

  Αποθήκευση, σχολιασμός και κοινή χρήση αποσπασμάτων Ιστού στο Android με το Nimbus Clipper

Η πρόσβαση στην αριθμομηχανή είναι δυνατή από το αιωρούμενο κουμπί στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Είναι μια απλή αριθμομηχανή και είναι σαν ένα ωραίο πλευρικό χαρακτηριστικό που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο ή όχι. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη μονάδα. Αυτή μπορεί να είναι μια μονάδα που δεν υποστηρίζει ή μπορείτε να προσθέσετε κυριολεκτικά την αξία μιας μονάδας που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας. Για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη μονάδα, πατήστε το κουμπί περισσότερα και επιλέξτε Προσαρμοσμένη μονάδα. Συμπληρώστε τα στοιχεία της μονάδας και αποθηκεύστε την. Ομαδοποιείται αυτόματα με όλες τις άλλες μονάδες στην επιλεγμένη κατηγορία και πρέπει να εξισωθεί με μία από τις υπάρχουσες μονάδες. Για παράδειγμα, αν ήθελα να προσθέσω την Μπανάνα ως μονάδα για το εμβαδόν ή τη μάζα, θα έπρεπε να εισαγάγω πόσες μπανάνες ισοδυναμούν με ένα γραμμάριο.

  Πώς να αλλάξετε τη φωνή του Βοηθού Google [Android]

Η εφαρμογή είναι σχεδιασμός υλικού που έχει γίνει σωστά, επομένως είναι λίγο περιττό να πει κανείς ότι έχει μια καθαρή διεπαφή. Λειτουργεί τέλεια και δεν έχει διαφημίσεις.

Εγκαταστήστε το S Converter από το Google Play Store