Προσαρμόσιμη εφαρμογή Ξυπνητήρι με βάση το περιβάλλον για Android

Κάθε τόσο, συναντάμε μια εφαρμογή που μας συναρπάζει με τον εξαιρετικό σχεδιασμό, την πληρότητα ή τη μοναδική της λειτουργικότητα. Το Timely, μια εφαρμογή συναγερμού για Android, είναι ένα από αυτά που περιλαμβάνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. έχει έναν υπέροχο σχεδιασμό, πολλές δυνατότητες και μια διεπαφή που λειτουργεί κάθε φορά. Μια άλλη παρόμοια εφαρμογή που ονομάζεται AlarmPad Alarm Clock χτύπησε πρόσφατα το ραντάρ μας και πιστεύουμε ότι ίσως αξίζει τον χρόνο σας. Φαίνεται σαν μια απλή εφαρμογή ξυπνητηριού στην επιφάνεια, αλλά διαθέτει ένα αρκετά ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμογής.

Η απλή διεπαφή χρήστη του AlarmPad δεν είναι πιθανό να σας καταπλήξει, αλλά τα χαρακτηριστικά του που βασίζονται στο περιβάλλον σίγουρα θα το κάνουν. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε ξυπνητήρια για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με ορισμένες προγνώσεις καιρού, ημερολογιακά συμβάντα ή απλά για να σας βγάλουν από το κρεβάτι σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή να διαβάζει μηνύματα που καθορίζονται από τον χρήστη μέσω κειμένου σε ομιλία όταν χτυπάει ένα ξυπνητήρι.

  Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Recovery & AROMA στο Android

Σας δίνονται όλες οι βασικές λειτουργίες που θα περιμένατε από μια εφαρμογή συναγερμού, όπως η προσθήκη πολλαπλών ειδοποιήσεων, ο καθορισμός του χρόνου αναβολής, ο ήχος κλήσης, η δόνηση κ.λπ.

Η αρχική οθόνη του AlarmPad χωρίζεται σε καρτέλες για συναγερμούς «Ενεργοί» και «Απενεργοποιημένοι». Δεν θα έχετε κανένα συναγερμό κατά την πρώτη εκκίνηση, φυσικά. Μπορείτε να προσθέσετε νέα πατώντας το κουμπί ‘+’ στο επάνω μέρος. Στην οθόνη «Ρύθμιση ξυπνητηριού», μπορείτε να καθορίσετε την ώρα αφύπνισης είτε από προεπιλογές όπως σήμερα, αύριο και πρωί, απόγευμα, νύχτα κ.λπ., είτε να ορίσετε τη δική σας.

Μπορείτε να εμφανίσετε πολλά επιπλέον κομμάτια κειμένου και πληροφορίες στην οθόνη συναγερμού. Αυτό περιλαμβάνει χαιρετισμούς που δημιουργούνται αυτόματα, την τρέχουσα ώρα, πρόγνωση καιρού και ημερολογιακά συμβάντα.

  Πώς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας Android απλά κοιτάζοντας το

Κάθε φορά που χτυπάει ένα ξυπνητήρι, η εφαρμογή εμφανίζει μια ειδοποίηση πλήρους οθόνης με ένα μικρό δαχτυλίδι στο κέντρο που μπορείτε να σύρετε σε κάθε πλευρά για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι ή να το θέσετε σε αναβολή, ακριβώς όπως στην οθόνη συναγερμού στοκ. Στη συνέχεια, εμφανίζει τις επιλεγμένες πληροφορίες σας και αρχίζει να τις διαβάζει δυνατά, δηλαδή, εάν η ρύθμιση “Εκφώνηση μηνυμάτων μετά την αφύπνιση” ήταν ενεργοποιημένη για το ξυπνητήρι. Μπορείτε να κάνετε σίγαση της αφήγησης πατώντας το κουμπί ‘X’ στο κάτω μέρος. Υπάρχουν δύο πρόσθετες καρτέλες για μια πιο λεπτομερή ματιά στον τρέχοντα καιρό και τα επερχόμενα συμβάντα ημερολογίου.

Το AlarmPad σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε γραφικά στοιχεία, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε συναγερμούς χωρίς να ανοίγετε την ίδια την εφαρμογή. Μπορείτε να προσθέσετε widget τριών διαφορετικών μεγεθών: small, medium και large.

Πρόσθετες παράμετροι, όπως η διάρκεια αναβολής, η ένταση του ξυπνητηριού, το φόντο ειδοποίησης συναγερμού και άλλα μπορούν να διαμορφωθούν από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Από την ίδια οθόνη, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή να παρακολουθεί συμβάντα ημερολογίου. Κάτι τέτοιο θα του επιτρέψει να εμφανίζει μια ενεργή ειδοποίηση κάθε φορά που πλησιάζει ένα συμβάν, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε γρήγορα ένα συναγερμό για αυτό.

  Πώς να κατεβάσετε βίντεο HD YouTube σε Android με το KeepVid [Review]

Υπάρχουν μερικές επιλογές προσαρμογής που ακόμα δεν έχουμε αναφέρει εδώ. Περιττό να πούμε ότι αν ψάχνετε για μια εφαρμογή συναγερμού που καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία και είναι πλήρως προσαρμόσιμη, ίσως να μην χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής εμφανίζει διαφημίσεις εντός εφαρμογής και επιτρέπει μόνο έως και πέντε ειδοποιήσεις. Η παραλλαγή Pro είναι απαλλαγμένη από αυτούς τους περιορισμούς.

Εγκαταστήστε το AlarmPad Alarm Clock από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το AlarmPad Pro από το Play Store (Επί πληρωμή)