Προβολή και σύγκριση εκδόσεων συνημμένων στα νήματα του Gmail [Chrome]


Το email είναι το εργαλείο που αναφέρουμε κάθε φορά που συζητάμε για την παραγωγικότητα. Θα σταματήσαμε, αλλά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι κάτι που οι άνθρωποι παλεύουν να δαμάσουν και καταναλώνει ώρες χρόνου που μπορούν να αφιερωθούν κάνοντας πραγματική δουλειά, οπότε πήγαμε και βρήκαμε ένα ακόμη νέο εργαλείο για να κάνουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πολύ πιο εύκολο στη διαχείριση. Πρόκειται για μια επέκταση του Chrome που ονομάζεται Draftable για το Gmail και διευκολύνει την εύρεση συνημμένων που είναι πραγματικά ενημερωμένες εκδόσεις του ίδιου αρχείου που αποστέλλονται ταχυδρομικά ξανά και ξανά σε ένα μεγάλο νήμα συνομιλίας. Ακούγεται σαν εφιάλτης που μπορεί να έχετε ζήσει; Προσπαθείτε να βρείτε τη σωστή έκδοση ενός εγγράφου επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι η προσθήκη ενός αριθμού έκδοσης στον τίτλο είναι καλή ιδέα; Σε αυτό σας βοηθά το Draftable για Gmail, μεταξύ μερικών άλλων στοιχείων που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα συνημμένα.

  Πώς να δημιουργήσετε, να προβάλετε και να επεξεργαστείτε σελιδοδείκτες στο Google Chrome

Το Drafable για το Gmail χρειάζεται λίγο χρόνο για να αρχίσει να λειτουργεί για εσάς. Μπορεί να χρειαστεί έως και μία ημέρα για την ευρετηρίαση των email σας και θα ζητηθεί άδεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Μόλις ο λογαριασμός σας έχει ευρετηριαστεί, μπορείτε να ανοίξετε ένα νήμα email και η επέκταση θα εμφανίσει όλα τα έγγραφα που είχαν επισυναφθεί σε αυτό στη δεξιά πλευρική γραμμή. Η επέκταση δείχνει πότε ελήφθη ένα συνημμένο και το αριθμεί για εσάς.

Το Draftable για το Gmail έχει μια υπηρεσία που λειτουργεί πίσω από αυτό που συγκρίνει δύο έγγραφα για διαφορές. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Σύγκριση και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα δύο έγγραφα που θέλετε να συγκρίνετε. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα και η υπηρεσία πίσω από την επέκταση θα βρει τις διαφορές μεταξύ των εγγράφων. Είναι τυπική σύγκριση κειμένου, αλλά κάνει τη δουλειά σας ελαφρώς πιο εύκολη. Προσωπικά πιστεύω ότι το ευρετήριο με τη χρονική σήμανση στη δεξιά πλευρική γραμμή είναι από μόνο του χρήσιμο στην προσπάθεια εύρεσης του κατάλληλου εγγράφου.

  Πώς να εκκινήσετε πάντα το Google Chrome σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στα Windows 10

Εκτός από τη σύγκριση δύο εγγράφων και τη λίστα όλων των συνημμένων που αποστέλλονται σε ένα νήμα συνομιλίας, το Draftable για το Gmail προσθέτει μια νέα καρτέλα Έγγραφα όταν αναζητάτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια συγκεκριμένη επαφή.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, αν τοποθετήσετε τον κέρσορα του ποντικιού πάνω από ένα έγγραφο που παρατίθεται στη δεξιά πλευρική γραμμή, αποκαλύπτονται επιλογές για την επισύναψη του εγγράφου σε ένα νέο μήνυμα, τη λήψη του, το άνοιγμα του εγγράφου και πολλά άλλα.

Το Draftable για το Gmail ενσωματώνεται πολύ καλά με τη διεπαφή του Gmail. είναι διακριτικό και πραγματικά πολύ λειτουργικό. Επίσης, δεν περιορίζεται μόνο σε συνομιλίες email, κάτι που αποδεικνύεται από την καρτέλα Έγγραφα που προστίθεται όταν αναζητάτε ένα email. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα να θέλετε και απλώς καλύτερη πρόσβαση στα συνημμένα email για να απολαύσετε.

  Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αλλάξετε προφίλ Chrome

Εγκαταστήστε το Draftable για το Gmail από το Chrome Web Store