Πού να βρείτε πρότυπα νομικών εγγράφων για την επιχείρησή σας;

Με τον τρόπο με τον οποίο διαφορετικές χώρες αναπτύσσουν τις δικές τους πολιτικές, γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό να έχετε τη νομιμότητα της επιχείρησής σας.

Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα επειδή δεν έχουν σωστά νομικά έγγραφα και δεν θέλετε να είστε ένας από αυτούς. Η κατοχή των νομικών εγγράφων σας διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας θα μείνει μακριά από μηνύσεις ή περιττό πρόβλημα στα μεταγενέστερα στάδια.

Ωστόσο, σχεδόν οποιοσδήποτε δημιουργός νομικών εγγράφων στο Διαδίκτυο δεν θα σας γλιτώσει από τον κόπο, καθώς δεν έχει δημιουργηθεί καθένα από αυτά από εξουσιοδοτημένους δικηγόρους.

Τα καλά νέα είναι ότι έχω συντάξει μια λίστα με πόρους που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα επιθυμητά νόμιμα νομικά έγγραφα χωρίς να χρειάζεται να καταλάβετε τι είναι γνήσιο και τι όχι. 😎

Αν αυτό ακούγεται ενδιαφέρον, ας το βουτήξουμε αμέσως.

Νομικά Πρότυπα

Μια ενιαία λύση για δωρεάν νομικές μορφές των ΗΠΑ, Νομικά Πρότυπα αναιρεί τον πόνο της δημιουργίας νομικών εγγράφων. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μέσα σε λίγα λεπτά επιλέγοντας οποιοδήποτε από τα 120+ πρότυπά τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε μερικές απλές ερωτήσεις και το σύστημά τους θα το μετατρέψει σε ένα σωστό νομικό έγγραφο, μετά από το οποίο μπορείτε να το υπογράψετε ηλεκτρονικά και να το εκτυπώσετε για χρήση.

Διαθέτει νομικά έγγραφα σε διάφορες κατηγορίες, όπως:

  • Νέος σχηματισμός επιχειρήσεων
  • Προσωπική ιδιοκτησία
  • Διαχείριση ιδιοκτησίας
  • Δανεισμός/δανεισμός χρημάτων
  • Επιχείρηση ακινήτων
  • Απασχόληση και διαχείριση επιχειρήσεων

Το LegalTemplates το εμπιστεύονται περισσότεροι από 2.300.000 χρήστες σε όλο τον κόσμο για τα εκπληκτικά έγγραφα με άδεια δικηγόρου.

PandaDoc

Προστατέψτε τα επιχειρηματικά σας συμφέροντα με τη βοήθεια του PandaDoc και την τεράστια βιβλιοθήκη τους με δωρεάν νομικά πρότυπα. Κατεβάστε τα αμέσως ως PDF ή εισάγετέ τα στο πρόγραμμα επεξεργασίας εγγράφων PandaDoc για να ολοκληρώσετε την εργασία σε αυτό πολύ πιο γρήγορα.

Εναλλακτικά, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προκατασκευασμένα πρότυπα, μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή και να δημιουργήσετε τη φόρμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Υπάρχει μια επιλογή αποθήκευσης όλων των εγγράφων που δημιουργήσατε στη βιβλιοθήκη του PandaDoc, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε στιγμή για τη διευκόλυνσή σας.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε την κλήση Messenger στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ντουμπάι

Μπορείτε να ξεκινήσετε εντελώς δωρεάν χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

LegalZoom

Απλώς απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις και LegalZoom θα δημιουργήσει αυτόματα ένα νομικό έγγραφο για εσάς σε δευτερόλεπτα. Έχει πολλούς διαφορετικούς τύπους εγγράφων από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε, όπως Τροποποίηση Συμφωνίας, Επιστολή Πρόθεσης και NDA Υπαλλήλων. Μπορείτε επίσης να δείτε τη λίστα κατηγοριών τους εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε την ακριβή απαίτησή σας.

Αφού ολοκληρώσετε την προσαρμογή του προτύπου, μπορείτε να κάνετε λήψη, να εκτυπώσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό οποιαδήποτε στιγμή. Οι δικηγόροι έχουν δημιουργήσει όλα όσα βρίσκετε στο LegalZoom, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι εργάζεστε σε νόμιμες φόρμες για την επιχείρησή σας. Δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από αυτό.

LawDepot

Βαθμολογήθηκε με 4,5/5 αστέρια στο TrustPilot, LawDepot είναι ένας κόμβος για δωρεάν νομικά έγγραφα, έντυπα και συμβόλαια που μπορούν να προσαρμοστούν, να ληφθούν και να εκτυπωθούν όλα σε μια στιγμή. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα όπως:

  • Πωλητήριο
  • Δανειακή σύμβαση
  • Σύμβαση ενοικίασης κατοικίας
  • Συμβουλευτική Συμφωνία
  • Συμφωνία Ανεξάρτητου Ανάδοχου
  • Συμφωνία εμπιστευτικότητας
  • Συμφωνία μη γνωστοποίησης

Και δεν σταματά εκεί. Υπάρχουν εκατοντάδες και εκατοντάδες ακόμη από αυτά, επομένως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε το νομικό έγγραφο, το έντυπο ή τη σύμβαση που επιθυμείτε. Απλώς χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησής τους και είστε έτοιμοι.

Φροντίστε να τα ελέγξετε και να γίνετε ένας από τους 10 εκατομμύρια χρήστες τους.

Δικηγόρος πυραύλων

Εκτός από τα νομικά έγγραφα που Δικηγόρος πυραύλων έχει ήδη, μπορείτε να ρωτήσετε απευθείας τους δικηγόρους τους οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να προκύψει στο μυαλό σας σχετικά με νομικά έγγραφα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δεν είστε σίγουροι ποιο νομικό έγγραφο να επιλέξετε και τι να συμπεριλάβετε σε αυτό.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλα τα έγγραφα που βρίσκετε στο Rocket Lawyer είναι προσαρμόσιμα και σας επιτρέπουν να κάνετε αναθεωρήσεις όσες φορές θέλετε.

  Τι είναι το Markdown και πώς το χρησιμοποιείτε;

Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 7 ημέρες και στη συνέχεια να αποφασίσετε να κάνετε αναβάθμιση εάν το επιθυμείτε. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της αναβάθμισης είναι η δυνατότητα διαχείρισης διαφορών με τα νομικά σας έγγραφα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε τον εφημερεύοντα δικηγόρο του να χειριστεί και να απαντήσει εκ μέρους σας.

FormSwift

Εμφανίστηκε σε ιστότοπους όπως η Huffington Post, το Next Web και το Forbes, FormSwift είναι ένας πολύ απλός και απλός ιστότοπος που προσφέρει 100% δωρεάν νομικά έγγραφα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε. Απλώς επιλέξτε το έγγραφο που επιθυμείτε, επεξεργαστείτε το και αποθηκεύστε το για εκτύπωση σε μορφές Word και PDF.

Διαθέτει νομικά έγγραφα σε κατηγορίες όπως επιχειρήσεις, χρηματοοικονομικά, ακίνητα και ανθρώπινοι πόροι, κάτι που είναι αρκετά αξιοσημείωτο για μια δωρεάν υπηρεσία. Και το γεγονός ότι όλα τα έγγραφα δημιουργήθηκαν από νομικούς και επαγγελματίες επαγγελματίες καθιστά την υπηρεσία τους εξαιρετικά δύσκολο να αγνοηθεί.

Avodocs

Avoodocs δεν διαθέτει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη νομικών εγγράφων, αλλά προσθέτουν συνεχώς νέα για να βεβαιωθούν ότι ικανοποιεί τις ανάγκες όλων. Προς το παρόν, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περίπου 14 διαφορετικά έγγραφα, όπως η πολιτική GDPR, η πολιτική απορρήτου, η επιστολή προθέσεων, η συμφωνία SaaS και η NDA για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Είναι δωρεάν η εγγραφή και σας δίνει 3 έγγραφα για χρήση ανά μήνα. Για να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολύ προσιτά πληρωμένα προγράμματα τους.

Η Avodocs έχει ως συνεργάτες μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του Διαδικτύου, όπως η AWS, η TechCrunch και η HubSpot.

Νομικές Συμβάσεις

Μπορείτε να περιηγηθείτε από μια ποικιλία προτύπων νομικών εγγράφων χωρισμένα ανά μια δέσμη κατηγοριών Νομικές Συμβάσεις. Απλώς επιλέξτε ένα, απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και το νομικό έγγραφο θα είναι έτοιμο για λήψη και εκτύπωση.

Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά, επομένως δεν χρειάζεται να περάσετε από τόνους σελίδων για να ολοκληρώσετε την προσαρμογή του νομίμου εγγράφου σας. Ένα πολύ ωραίο πράγμα που παρατήρησα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι παρέχει μια λεπτομερή εξήγηση για κάθε έγγραφο για να σας εκπαιδεύσει περισσότερο σχετικά με το γιατί και πότε χρησιμοποιείται σε μια επιχείρηση.

  Το Tunity είναι μια εφαρμογή που μοιάζει με Shazam που στέλνει ήχο τηλεοπτικού καναλιού στη συσκευή σας

Μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς κανένα κόστος.

Δοκρατία

Ένας ιστότοπος όπου θα βρείτε δωρεάν νομικά έγγραφα που δημιουργούνται και μοιράζονται τα μέλη της κοινότητας, Δοκρατία είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα αυτήν τη στιγμή.

Μια γρήγορη αναζήτηση στην πύλη τους θα σας φέρει τόνους νομικών εγγράφων από αξιόπιστες πηγές μαζί με κοινωνικές αποδείξεις που επιτρέπουν επίσης οποιαδήποτε προσαρμογή. Μπορείτε επίσης να τα υπογράψετε ηλεκτρονικά και να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια.

Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μια ανοιχτή πύλη, πρέπει να μιλήσετε με έναν δικηγόρο σχετικά με τα έγγραφα που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα κάνετε λάθος στην επιλογή ενός κατάλληλου εγγράφου.

Wonder.Νομικό είναι ένας άλλος απλός ιστότοπος που σας επιτρέπει να δημιουργείτε νομικά έγγραφα δωρεάν χρησιμοποιώντας πολλά πρότυπα. Όλα τα 280+ διαθέσιμα έγγραφα δημιουργούνται από δικηγόρους και νομικούς εμπειρογνώμονες και σας επιτρέπουν να τα προσαρμόσετε πλήρως σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μόλις απαντήσετε σε μερικές απλές ερωτήσεις για να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο νομικό έγγραφό σας, μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα για εκτύπωση ή ψηφιακή χρήση.

Docular

Docular έχει πολλά δωρεάν και επί πληρωμή νομικά έγγραφα για να τα προσαρμόσετε και να τα κατεβάσετε άμεσα. Μπορείτε να κάνετε λήψη των εγγράφων σε μορφές PDF, HTML, RTF και DOCX, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για έντυπη και ψηφιακή χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις άδειες για κάθε έγγραφο πριν το κατεβάσετε, καθώς όλα έχουν διαφορετική αλλά απλή άδεια χρήσης. Εάν δεν βρείτε το νομικό έγγραφο που επιθυμείτε, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα «αίτημα για πρότυπο» για να τους ενημερώσετε για την απαίτησή σας.

συμπέρασμα

Οι παραπάνω ιστότοποι θα πρέπει να είναι αρκετές επιλογές για να δημιουργήσετε τα νομικά σας έγγραφα με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία. Όλοι έχουν ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δοκιμάσετε τα νερά πριν πληρώσετε καθόλου χρήματα.

Στη συνέχεια, λάβετε μια πολιτική απορρήτου, συγκατάθεση cookie για τον ιστότοπό σας.