Πού να βρείτε πρότυπα μπροσούρας για την επιχείρησή σας;

Τα φυλλάδια μπορεί να φαίνονται σαν κάτι του παρελθόντος με τον ψηφιακό κόσμο να υπάρχει γύρω μας, αλλά ελάχιστα γνωρίζουμε ότι εξακολουθεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ.

Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας καθιέρωσης επωνυμίας σας και βοηθάει να εμπεδώσετε τις πληροφορίες της εταιρείας σας στο μυαλό των πελατών σας πολύ διακριτικά.

Σκεφτείτε το, πόσες φορές σας έχει παραδοθεί ένα φυλλάδιο από μια εταιρεία, και παρόλο που δεν το κολλάτε στο πρόσωπό σας όλη μέρα, εξακολουθείτε να θυμάστε ένα ωραίο μέρος του περιεχομένου του φυλλαδίου και τα γραφικά που είχε για ένα πολύς καιρός. Αυτό κάνει ένα καλό φυλλάδιο στους πιθανούς πελάτες σας.

Είναι ένας απρόσκοπτος και απρόσκοπτος τρόπος να παρέχετε τις βασικές πληροφορίες της εταιρείας σας. Ωστόσο, σχεδόν οποιοδήποτε φυλλάδιο δεν θα κόψει. Πρέπει να προσέχετε ένα καλό σχέδιο που να τραβάει την προσοχή του πελάτη σας αμέσως, κάτι που είναι λίγο δύσκολο να το κάνετε αν δεν είστε επαγγελματίας σχεδιαστής.

Από αυτή την άποψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα καταπληκτικά πρότυπα και πόρους για να δημιουργήσετε το φυλλάδιό σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα θέλατε να εκμεταλλευτείτε, τότε ας μεταβούμε κατευθείαν στη λίστα. 😎

Envato Elements

Έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια ψηφιακά στοιχεία από Envato Elements, και αυτό περιλαμβάνει επίσης φυλλάδια. Όλα τα πρότυπα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα και συνοδεύονται από απλή εμπορική άδεια χρήσης.

Διατίθενται σε χρωματικό χώρο CYMK, διάφορους τύπους αρχείων και υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο Adobe Illustrator και στο Adobe Photoshop. Αυτό βοηθάει πολύ εάν είστε εξοικειωμένοι με το ένα εργαλείο έναντι του άλλου.

Μπορείτε να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να ξεκινήσετε, ο οποίος σας παρέχει 12 δωρεάν αρχεία κάθε μήνα και τη δυνατότητα αποθήκευσης στοιχείων στις συλλογές σας.

Δημιουργική Αγορά

Ίσως η μεγαλύτερη αγορά για προσαρμόσιμα πρότυπα και διάφορα άλλα ψηφιακά στοιχεία, Δημιουργική Αγορά έχει μερικά από τα καλύτερα φυλλάδια που μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα και να φτιάξετε τα δικά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από 12.000 επιλογές και οι περισσότερες από αυτές συνοδεύονται από διάφορους τύπους αρχείων για να σας κάνουν πολύ πιο βολικό.

Πριν αγοράσετε ένα πρότυπο, μπορείτε να δείτε τι περιλαμβάνεται, συμβατό λογισμικό, μέγεθος αρχείου, DPI και άλλες σημαντικές πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θέλετε το φυλλάδιο για προσωπικούς ή εμπορικούς σκοπούς, ώστε να μένετε εντός των ορίων του επιτρεπόμενου.

Το Creative Market πραγματοποιεί τακτικά εκπτώσεις και προσφορές, πράγμα που σημαίνει ότι, τις περισσότερες φορές, θα μπορείτε να παραλάβετε τα πρότυπά σας σε μειωμένες τιμές.

Canva

Ίσως το πιο εύκολο εργαλείο στο διαδίκτυο για να κάνετε δημιουργικά σχέδια, Canva είναι δωρεάν στη χρήση και δύσκολα μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό. Διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόνους φωτογραφιών, εικονιδίων, εικονογραφήσεων και στοιχείων κατά το σχεδιασμό του φυλλαδίου σας.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους σε υπολογιστή ή φορητή συσκευή

Μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή με έναν κενό καμβά ή να επιλέξετε ένα από τα πολλά πρότυπά τους και να το πάρετε μπροστά από εκεί. Μόλις ολοκληρώσετε τη σχεδίασή του, μπορείτε να το εξαγάγετε σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του PDF έτοιμου για εκτύπωση.

Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο premium πρόγραμμά τους, εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε επιπλέον λειτουργίες, όπως άμεση αλλαγή μεγέθους του έργου τέχνης σας, περισσότερες μορφές αρχείων, περισσότερα περιουσιακά στοιχεία μετοχών και άλλα εξαιρετικά πλεονεκτήματα.

Freepik

Κυρίως γνωστό για όμορφες διανυσματικές εικονογραφήσεις, αλλά το Freepik έχει μια φανταστική συλλογή από φυλλάδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης και θα έχετε μπροστά σας πάνω από 90.000 επιλογές για να διαλέξετε.

Όλα τα στοιχεία που βρίσκονται σε αυτήν την πλατφόρμα είναι δωρεάν για λήψη αλλά απαιτούν αναφορά. Προφανώς, αν δεν θέλετε καμία από αυτή την «ταλαιπωρία απόδοσης», τότε μπορείτε να πληρώσετε 14,99 $/μήνα για να τα ξεκλειδώσετε όλα. Εάν επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως, τότε θα μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα και να αποκτήσετε τη συνδρομή σε χαμηλότερη τιμή, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι κλοπή.

Fiverr

Το αγαπημένο μου μέρος για να προσλάβω ταλαντούχους ελεύθερους επαγγελματίες σε απίστευτα προσιτό κόστος Fiverr μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές μπροσούρων εκεί έξω. Αντί να περιμένετε να επικοινωνήσουν μαζί σας οι σχεδιαστές, μπορείτε να αγοράσετε μία από τις 6.000+ συναυλίες που είναι διαθέσιμες στην κατηγορία «σχεδιασμός μπροσούρας».

Η τιμή εκκίνησης των συναυλιών είναι μόλις $5 και μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις του ελεύθερου επαγγελματία πριν το αγοράσετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά μόλις σας παραδοθεί το σχέδιο, οι περισσότερες από τις συναυλίες πιθανότατα θα σας επιτρέψουν να ζητήσετε και αναθεωρήσεις για να βεβαιωθείτε ότι είστε 100% ικανοποιημένοι.

Visme

Εμπιστευμένοι από επωνυμίες όπως η IBM και η Voya, Visme είναι ένας άλλος εξαιρετικός κατασκευαστής διαδικτυακών μπροσούρων που είναι επίσης δωρεάν. Έχει μια ποικιλία προτύπων και μπορείτε να κατεβάσετε το τελικό σχέδιο ως PDF έτοιμο για εκτύπωση. Μπορείτε επίσης να κάνετε πολλές προσαρμογές, όπως προσθήκη νέου κειμένου, αλλαγή χρώματος, ενσωμάτωση νέων στοιχείων, προσθήκη λογότυπου και οτιδήποτε άλλο.

Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη ποιοτικών γραμματοσειρών που θα βοηθήσουν το μπροσούρα σας να βγει ακόμα περισσότερο. Πολλά από τα στοιχεία είναι ελεύθερα στη χρήση, αλλά αν θέλετε περισσότερες επιλογές και πιο όμορφες, τότε μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium για αυτό.

Venngage

Venngage λειτουργεί παρόμοια με μερικά εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω. Ξεκινάτε επιλέγοντας ένα πρότυπο και, στη συνέχεια, εισάγετε το προσαρμοσμένο περιεχόμενο, τα εικονίδια, τα γραφήματα κ.λπ. Έχουν μια τεράστια συλλογή εικόνων στοκ και άλλων στοιχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή ακόμα και να προσθέσετε τα δικά σας, εάν το επιθυμείτε.

Το εκπληκτικό είναι ότι μπορείτε να συγκεντρώσετε την ομάδα σας για εύκολη συνεργασία και να εργαστείτε σε έργα σαν να πρόκειται για ομαδικό έργο. Το έτοιμο έργο τέχνης μπορεί να αποθηκευτεί ως PNG ή PDF.

  Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Edge

MyCreativeShop

Όπως υποδηλώνει το όνομα, MyCreativeShop έχει να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δημιουργικά σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών σας μπροσούρων. Διαθέτει μοτίβα, εικονίδια, γραμματοσειρές και φυσικά πρότυπα. Για λόγους προσαρμογής, μπορείτε να παίξετε με την αλλαγή μεγέθους, την αλλαγή σχήματος, την περιστροφή, τη μετακίνηση και άλλες ρυθμίσεις για το έργο τέχνης.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σχεδιασμού, μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως μια έκδοση PDF ή ακόμα καλύτερα, να παραγγείλετε τυπωμένα φυλλάδια απευθείας από αυτούς. Πόσο βολικό είναι αυτό;

Η τιμή χρήσης αυτού του διαδικτυακού εργαλείου είναι μόλις 19,95 $/μήνα, κάτι που πιστεύω ότι είναι αρκετά λογικό για το είδος της υπηρεσίας που παρέχουν.

Vecteezy

Ένας τεράστιος κόμβος για δωρεάν και επί πληρωμή ψηφιακά στοιχεία, Vecteezy είναι ένας άλλος καλός ιστότοπος για να βρείτε υπέροχα φυλλάδια. Έχει πολλές επιλογές για να διαλέξετε και μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν, επί πληρωμή ή άδειες σύνταξης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε την αναζήτηση με βάση τον προσανατολισμό των μπροσούρων, είτε θέλετε τετράγωνο, κάθετο, οριζόντιο ή πανοραμικό. Η έκδοση PRO αυτής της πλατφόρμας σας προσφέρει μεγάλη ελευθερία, όπως μη απόδοση, ταχύτερες λήψεις, απεριόριστες λήψεις και ακόμη και υποστήριξη προτεραιότητας. Μπορείτε να το εξετάσετε.

Vistaprint

Παγκοσμίως γνωστό για εκτυπώσεις καλής ποιότητας, Vistaprint σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να παραγγέλνετε μονάδες χονδρικής των εκτυπώσεων σας με πολύ απρόσκοπτο τρόπο. Για τα φυλλάδιά σας, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά σχέδια και πολλές επιλογές, καθώς και παραλλαγές μεγεθών.

Υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως η επιλογή αποθεμάτων χαρτιού, η αλλαγή κειμένου, η προσθήκη λογότυπων κ.λπ. Έχουν μια ελάχιστη απαίτηση παραγγελίας για τις μονάδες, συνήθως 25. Όσο πιο ψηλά πηγαίνετε, τόσο μικρότερη θα είναι η τιμή ανά μονάδα.

Συνιστώ να δοκιμάσετε τα νερά πρώτα παραγγέλνοντας λιγότερα και μετά προχωρήστε αν είστε ικανοποιημένοι.

Shutterstock

Υποθέτω ότι αυτό δεν χρειάζεται εισαγωγή. Όλοι γνωρίζουμε Shutterstock και τις καταπληκτικές του προσφορές. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν πολλοί ότι αυτή η πλατφόρμα διαθέτει και άλλα ψηφιακά στοιχεία εκτός από φωτογραφίες στοκ, και τα φυλλάδια είναι ένα από αυτά.

Τα περισσότερα από τα φυλλάδια που θα βρείτε εδώ θα είναι σε μορφή Vector. μπορείτε να τα κατεβάσετε εάν έχετε συνδρομή. Η μόνη απενεργοποίηση μπορεί να είναι το μοντέλο συνδρομής τους, το οποίο σας φέρνει μια χούφτα περιουσιακών στοιχείων για μια μηνιαία τιμή.

Για παράδειγμα, το πρόγραμμά τους 49 $/μήνα θα σας προσφέρει δέκα εικόνες ανά μήνα για λήψη, κάτι που δεν είναι πολύ σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως και να λαμβάνετε το ίδιο πρόγραμμα με μόλις 29 $/μήνα.

Εάν έχετε σύγχυση σχετικά με το σχέδιο να επιλέξετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της δυνατότητας ζωντανής συνομιλίας τους.

  Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο που παραλείψατε σε ένα torrent

Συμπεριφορά

Συμπεριφορά είναι ένα φανταστικό μέρος για να βρείτε ανεξερεύνητους καλλιτέχνες που είναι περισσότερο από έτοιμοι να δουλέψουν στα έργα σας. Μπορείτε να αναζητήσετε και να προβάλετε ένα χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών ή να δημοσιεύσετε μια εργασία δηλώνοντας τις απαιτήσεις σας, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας νικητής.

Προχωρώντας κατευθείαν στο κυνήγι, οι σχεδιαστές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας εάν ταιριάζει στις δεξιότητές τους. Οι αναρτήσεις θέσεων εργασίας έγιναν πρόσφατα προσβάσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο, επομένως είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα αμέσως.

Μόλις δημοσιεύσετε τη δουλειά σας, η Behance θα ξεκινήσει προτείνοντάς σας μερικούς από τους πιο κατάλληλους σχεδιαστές για το είδος των απαιτήσεων που έχετε. Είναι στο χέρι σας είτε να το αποδεχτείτε είτε να περιμένετε να έρθουν προτάσεις.

Τρίπλα

Πολύ παρόμοια με Behance, Τρίπλα είναι μια άλλη πλατφόρμα που φιλοξενεί πολλούς ταλαντούχους ελεύθερους επαγγελματίες τους οποίους μπορείτε να προσλάβετε για τα έργα σας. Η διαδικασία εύρεσης σχεδιαστών είναι τόσο απλή όσο η αναζήτηση του χαρτοφυλακίου τους ή η δημοσίευση μιας απαίτησης εργασίας.

Το Dribble σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε ένα δωρεάν έργο κάθε μήνα, οπότε πιστεύω ότι αν ψάχνετε για έναν σχεδιαστή μπροσούρας, τότε μια ανάρτηση έργου θα κάνει το κόλπο για εσάς. Φροντίστε να τα επιπλώσετε με όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να σας προτείνουν μόνο τους πιο κατάλληλους ελεύθερους επαγγελματίες.

Etsy

Αρχικά μια αγορά χειροποίητων αντικειμένων, Etsy έχει εξελιχθεί και διακλαδιστεί σε διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων μπροσούρων. Μια απλή αναζήτηση θα σας προσελκύσει τόνους αποτελεσμάτων, μετά τα οποία μπορείτε να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει ένα σύστημα αναθεώρησης για τους πωλητές, επομένως είναι αρκετά σίγουρο ότι ό,τι αγοράσετε θα είναι αρκετά καλό και δεν θα φύγετε χωρίς να πάρετε αυτό που θέλατε.

Οι μορφές και τα άλλα χαρακτηριστικά του φυλλαδίου εξαρτώνται αποκλειστικά από τον πωλητή και από το τι θέλει να βάλει σε αυτό, επομένως φροντίστε να ελέγξετε τι περιλαμβάνεται πριν κάνετε μια αγορά.

Adobe Spark

Το λογισμικό της Adobe είναι πάντα της υψηλότερης ποιότητας και ποτέ δεν απογοητεύει πραγματικά. Τέτοια είναι η περίπτωση τους Adobe Spark εργαλείο, μια εξαιρετική διαδικτυακή πλατφόρμα για άτομα που κυριολεκτικά δεν έχουν δεξιότητες να δημιουργήσουν δημιουργικό υλικό για την επιχείρησή τους.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή τους και να βρείτε ένα πρότυπο/στυλ που ταιριάζει στην επιχείρησή σας και στο κατάλληλο μέγεθος. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε, να προσθέσετε ένα λογότυπο, να παίξετε με τα χρώματα και να τροποποιήσετε άλλα στοιχεία για να καταλήξετε σε κάτι φτιαγμένο αποκλειστικά από τα χέρια σας.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το σχέδιό σας σε μορφή έτοιμη για εκτύπωση μόλις τελειώσετε με το αριστούργημά σας.

συμπέρασμα

Ελπίζω η παραπάνω επιμελημένη λίστα να σας βοηθήσει με το σχεδιασμό του φυλλαδίου σας χωρίς να αισθάνεστε υπερβολικοί. Το καλύτερο με αυτούς τους πόρους είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας σχεδιαστής. Καλό είναι να το βουτήξετε αμέσως και να έχετε ακόμα ένα όμορφο μπροσούρα. ❤️

Στη συνέχεια, μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο διαδικτυακό φυλλάδιο για την επιχείρησή σας.