Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο που παραλείψατε σε ένα torrent


Το torrenting είναι ένας πολύ απογοητευμένος και εξαιρετικά δημοφιλής τρόπος κοινής χρήσης αρχείων. Μπορεί να βοηθήσει τη λήψη αρχείων πιο γρήγορα, σας επιτρέπει να κάνετε παύση και να συνεχίσετε τη λήψη και δημιουργεί μια κοινότητα. Ένα μόνο torrent μπορεί να κατεβάσει πολλά αρχεία. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κατεβάσετε πολλές εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης Firefox, αλλά δεν θέλετε να ενοχλείστε να το αναζητάτε σε διαφορετικά αποθετήρια λογισμικού και εφαρμογών και στη συνέχεια να κάνετε λήψη των εκδόσεων μεμονωμένα. Θα μπορούσατε πιθανώς να τα βρείτε όλα σε ένα μέρος και έτοιμα για λήψη ως torrent. Όπου ένα torrent σάς επιτρέπει να κατεβάζετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα, σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε μεμονωμένα ποιο από τα αρχεία θέλετε να κατεβάσετε και να παραλείψετε αυτά που δεν θέλετε. Εάν έχετε παραλείψει ένα αρχείο σε ένα torrent και αργότερα αποφασίσατε να το κατεβάσετε, ίσως αναρωτιέστε πώς να το κάνετε αυτό, καθώς δεν υπάρχει το κουμπί “Άλλαξα γνώμη και θέλω να κατεβάσω αυτό το αρχείο τώρα” για να κάνετε το κόλπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

  Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Slack χώρο εργασίας δωρεάν

Τόσο για το BitTorrent όσο και για το μTorrent, η συνέχιση της λήψης ενός αρχείου που παραλείψατε είναι η ίδια. Επιλέξτε το torrent στη λίστα των torrents που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σπορά. Ανοίξτε την ενότητα “Λεπτομερείς πληροφορίες” και μεταβείτε στην καρτέλα “Αρχεία”. Εδώ εμφανίζονται όλα τα αρχεία που περιλαμβάνονται στο επιλεγμένο torrent και εκεί επιλέγετε ποια αρχεία θα παραλείψετε. Υποθέτοντας ότι έχετε ήδη παραλείψει ένα αρχείο, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και ορίστε την προτεραιότητά του σε “Κανονικό”. Αν το κάνετε αυτό, το αρχείο θα ξεκινήσει ξανά τη λήψη.

Εάν θέλετε τα αρχεία να ληφθούν με συγκεκριμένη σειρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Προτεραιότητα κατά σειρά αρχείου» ή να ορίσετε χαμηλότερη προτεραιότητα για αρχεία που δεν χρειάζεστε αμέσως.

  Τρόπος διόρθωσης Επιβεβαιώστε την εκ νέου υποβολή φόρμας σε σφάλμα ανανέωσης

Όλα τα αρχεία σε ένα αρχείο torrent έχουν συνήθως την ίδια προτεραιότητα π.χ. Normal. Με την επαναφορά της προτεραιότητας του αρχείου, προστίθεται ξανά στη λίστα των αρχείων που πρόκειται να ληφθούν.