Πώς να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο ζουμ

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά το Zoom για συναντήσεις εργασίας και κλήσεις συνδιάσκεψης, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μόνο δουλειά και χωρίς παιχνίδι! Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη εικόνα φόντου και να ξεχωρίσετε από το πλήθος παραμένοντας επαγγελματίας.

Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο φόντο ζουμ

Οι επαγγελματίες σχεδιαστές μπορούν, φυσικά, να δημιουργήσουν το δικό τους Zoom background σε λογισμικό όπως το Photoshop, αλλά δεν έχουμε όλοι αυτό το ταλέντο. Ευτυχώς, υπάρχουν διαδικτυακές εφαρμογές στη διάθεσή σας που απαιτούν ελάχιστη έως καθόλου εμπειρία για χρήση. Επιπλέον, η πλειοψηφία τους είναι δωρεάν.

Θα χρησιμοποιήσουμε το Canva. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, έχει δωρεάν σχέδιο, παρέχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη εικόνων και προσφέρει έναν τόνο εργαλείων επεξεργασίας. Ωστόσο, για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει δημιουργία λογαριασμού.

Αφού το ρυθμίσετε, κατευθυνθείτε στο Canva’s Zoom Virtual Background Maker και κάντε κλικ στο «Δημιουργία εικονικού φόντου ζουμ».

  Πώς να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη περιοχή στους Χάρτες Google

Κάντε κλικ

Τώρα θα βρίσκεστε στην καρτέλα “Πρότυπα” της κονσόλας. Εδώ, θα βρείτε μερικές προσαρμοσμένες εικόνες με κείμενο και ειδικά εφέ. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στην καρτέλα “Φωτογραφίες” για να βρείτε μια εικόνα που σας αρέσει και να την επεξεργαστείτε. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν. Εάν όχι, θα δείτε την ετικέτα “Pro”.

Περιηγηθείτε κάτω από το

Εάν θέλετε να ανεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δική σας φωτογραφία, απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα “Μεταφορτώσεις”.

Κάντε κλικ

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Μεταφόρτωση εικόνας ή βίντεο» και, στη συνέχεια, σύρετε ένα από την επιφάνεια εργασίας σας.

Κάντε κλικ

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας. Όταν εμφανιστεί, κάντε κλικ στην εικόνα σας.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία που ανεβάσατε στο

Η εικόνα σας θα εμφανιστεί στον καμβά στα δεξιά και μπορείτε πλέον να την επεξεργαστείτε ελεύθερα. Εάν κάνετε κλικ στην καρτέλα “Στοιχεία”, θα δείτε αυτοκόλλητα, γραφήματα, γραμμές, διαβαθμίσεις και ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην εικόνα σας. Προσθέτουμε ένα στοιχείο ντεγκραντέ στην εικόνα μας.

  Μπορεί να χακαριστεί το iPhone σας;

Κάντε κλικ

Για να αλλάξετε το μέγεθος ενός στοιχείου, επιλέξτε το στον καμβά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ και σύρετε τις γωνίες. Για να το μετακινήσετε, κάντε κλικ και σύρετε ολόκληρο το στοιχείο στην κατάλληλη θέση.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περιεχόμενο στην εικόνα σας στην καρτέλα “Κείμενο”. Εδώ, μπορείτε να εξερευνήσετε διαφορετικές γραμματοσειρές και να προσθέσετε μια επικεφαλίδα, υπότιτλο ή κάποιο κείμενο στην εικόνα σας.

Κάντε κλικ

Προσθέτουμε λίγο από όλα στην εικόνα μας.

Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία της εικόνας σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Λήψη επάνω δεξιά.

Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε τον τύπο αρχείου που θέλετε να αποθηκεύσετε την εικόνα σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια ανάλυση. Κάντε κλικ στο «Λήψη» όταν είστε έτοιμοι να αποθηκεύσετε την εικόνα φόντου.

  Πώς να αλλάξετε την περιοχή του Netflix

Κάντε κλικ

Μετά τη λήψη της εικόνας σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως φόντο με ζουμ.

Χρησιμοποιήστε το Προσαρμοσμένο Ζουμ Φόντο σας

Τώρα που δημιουργήσατε το προσαρμοσμένο σας φόντο, ας δούμε πώς φαίνεται στο Ζουμ. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη Zoom στο δικό σας Windows 10 PC ή Μακ. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις επάνω δεξιά.

Στο παράθυρο ρυθμίσεων, κάντε κλικ στο “Εικονικό φόντο”.

Κάντε κλικ

Στην ενότητα “Επιλογή εικονικού φόντου”, κάντε κλικ στο σύμβολο συν (+) για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων (Windows) ή το Finder (Mac).

Μεταβείτε στην προσαρμοσμένη εικόνα στον υπολογιστή σας και επιλέξτε την. Μόλις προστεθεί στο Zoom, θα εμφανίζεται στο παρασκήνιο όλων των βιντεοκλήσεων σας.

Τώρα θα ξεχωρίσεις από το πλήθος!