Ποιες εφαρμογές μουσικής ξεμπλοκάρονται στο σχολείο;

Η ικανότητα του συνδυασμού φόρμας, αρμονίας, μελωδίας, ρυθμού και άλλων εκφραστικών στοιχείων για την παραγωγή ήχου αναφέρεται συχνά ως μουσική. Οι εφαρμογές είναι προγράμματα υπολογιστή που μπορούν να εκτελεστούν σε tablet, smartphone ή φορητή συσκευή. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με άλλο υλικό, όπως φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Η εφαρμογή έχει συμπυκνωθεί στον όρο εφαρμογή. Οι εφαρμογές μπορούν να κάνουν εργασίες όπως αναπαραγωγή μουσικής, έλεγχος email, ρύθμιση ξυπνητηριού, λήψη και επεξεργασία εικόνων και έλεγχος της ώρας άφιξης του λεωφορείου ή του τρένου. Οι κύριες λειτουργίες της εφαρμογής ροής μουσικής είναι να αναπαράγει μουσική από τη βάση δεδομένων της υπηρεσίας, να δημιουργεί προσωπικές λίστες αναπαραγωγής και να προτείνει τραγούδια παρόμοια με αυτό που παίζεται. Μια υπηρεσία ροής στέλνει μικρά κομμάτια δεδομένων σε έναν streamer για να επιτρέψει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε μουσική που έχει ήδη αποθηκευτεί στην προσωρινή μνήμη λίγες στιγμές και δευτερόλεπτα πριν από την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού. Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το άνοιγμα του Spotify σε σχολικό Chromebook. Αν ναι, μην ανησυχείτε! Σας παρουσιάζουμε αυτόν τον οδηγό για να καταλάβετε ποιες είναι οι εφαρμογές μουσικής που ξεμπλοκάρονται στο σχολείο και σε ποιον ιστότοπο μπορείτε να ακούσετε μουσική στο σχολείο.

Ποιες εφαρμογές μουσικής ξεμπλοκάρονται στο σχολείο;

Το Electric Barbarella του Duran Duran έγινε το πρώτο ψηφιακό σινγκλ που πωλήθηκε στο διαδίκτυο από την Capitol Records τον Σεπτέμβριο του 1997. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να μάθετε ποιες είναι οι μουσικές εφαρμογές που ξεμπλοκάρονται στο σχολείο λεπτομερώς.

  Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Airbnb

Ποια είναι η #1 εφαρμογή μουσικής;

Spotify είναι η #1 εφαρμογή μουσικής στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Το γεγονός ότι το Spotify προσφέρει 30 εκατομμύρια κομμάτια δωρεάν για ροή ή συμπερίληψη σε λίστες αναπαραγωγής είναι ένας από τους λόγους που συνήθως ξεπερνά τις αντίπαλες εφαρμογές μουσικής του. Η επιτυχία του Spotify οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πιο εξελιγμένη συλλογή δεδομένων του, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να κυκλοφορεί συνεχώς νέα προϊόντα που αιχμαλωτίζουν τους θαυμαστές του σε μια συγκεκριμένη διάθεση ή χρονική στιγμή αντί να μένει στα ίδια φθαρμένα είδη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify Free για να ζήσετε τη δύναμή του και να ακούσετε μουσική δωρεάν. Είναι μια απολύτως κατάλληλη βασική έκδοση για κάθε λάτρη της μουσικής εκεί έξω!

Πώς ξεμπλοκάρετε τη μουσική;

Μπορείτε να αποκτήσετε το VPN στον υπολογιστή ή το κινητό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στον επιθυμητό ιστότοπο ή την εφαρμογή που είναι αποκλεισμένη για εσάς. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τα 15 καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και τα κορυφαία 9 καλύτερα δωρεάν απεριόριστα VPN για Android για να επιλέξετε και να συνεχίσετε να ακούτε τραγούδια στις αγαπημένες σας πλατφόρμες για άλλη μια φορά.

Ποιες εφαρμογές μουσικής δεν είναι αποκλεισμένες;

Οι παρακάτω εφαρμογές μουσικής είναι διαθέσιμες υπηρεσίες ροής μουσικής, εάν θέλετε να ακούτε δωρεάν μουσική χωρίς περιορισμούς.

  Πώς να κλειδώσετε μια παρουσίαση PowerPoint από την επεξεργασία

Ποιες είναι οι εφαρμογές μουσικής που ξεμπλοκάρονται στο σχολείο;

Οι μη αποκλεισμένες εφαρμογές μουσικής στο σχολείο είναι:

Ποιος ιστότοπος μπορείτε να ακούσετε μουσική στο σχολείο;

Μπορείτε να περιηγηθείτε σε επιπλέον μη αποκλεισμένους ιστότοπους μουσικής για να ακούσετε μουσική στο σχολείο, μεταξύ άλλων MySpace Music, Gaana, Τζάνγκοκαι PureVolume.

Πώς μπορείτε να ακούσετε μουσική σε έναν σχολικό υπολογιστή;

Μπορείτε να ακούσετε μουσική σε σχολικό υπολογιστή ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Φροντίστε να αντιγράψετε το σύνδεσμο του τραγουδιού ή του βίντεο που θέλετε που είναι αποκλεισμένο στον υπολογιστή του σχολείου σας.

1. Επισκεφθείτε το Αποθήκευση συνδέσμου ως ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του αποκλεισμένου τραγουδιού ή βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε στο πλαίσιο URL.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στη διεύθυνση URL που μόλις επικολλήσατε.

4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Βίντεο ή Ήχος για να δείτε και να ακούσετε το τραγούδι ή να ακούσετε μόνο το τραγούδι, αντίστοιχα.

Αφού κάνετε κλικ στον επιθυμητό σύνδεσμο, μπορείτε να απολαύσετε το τραγούδι χωρίς κανένα εμπόδιο.

Πώς μπορείτε να ακούσετε δωρεάν μουσική στον υπολογιστή του σχολείου σας;

Αφού μάθετε ποιες μουσικές εφαρμογές ξεμπλοκάρονται στο σχολείο. Μπορείτε να ακούσετε δωρεάν μουσική στον υπολογιστή του σχολείου σας AccuRadio, Soundzoundκαι Πανδώρα. Αυτές οι πλατφόρμες είναι μερικές από τις οποίες μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν μουσική στον υπολογιστή του σχολείου σας.

Πώς ξεμπλοκάρετε το Spotify στον φορητό υπολογιστή του σχολείου σας;

Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Spotify στον φορητό υπολογιστή του σχολείου σας με τη βοήθεια ενός VPN. Χρησιμοποιώντας μια επέκταση VPN ή VPN στον φορητό υπολογιστή του σχολείου, μπορείτε να παρακάμψετε όλους τους περιορισμούς και να ξεμπλοκάρετε οποιονδήποτε ιστότοπο ή προγράμματα είναι αποκλεισμένα για χρήση. Ας δούμε τα βήματα που εξηγούν πώς να αποκτήσετε ένα VPN στον φορητό υπολογιστή του σχολείου σας:

  Πώς να διαβάσετε μια δισκέτα σε σύγχρονο υπολογιστή ή Mac

Σημείωση: Ακολουθούν μερικά δείγματα οδηγιών για την εγκατάσταση του ZenMate Free VPN. Εάν βρείτε κάποιες άλλες επεκτάσεις κατάλληλες για το πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να προσθέσετε τις ίδιες.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον φορητό υπολογιστή του σχολείου σας.

2. Πλοηγηθείτε στο Σελίδα λήψης δωρεάν VPN ZenMate και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο Chrome όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη επέκτασης από το μήνυμα προτροπής, όπως φαίνεται.

4. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε από κάτω, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμής 7 ημερών και εγγραφείτε στο ZenMate με έγκυρη διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης.

6. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα εισερχόμενα του email σας και κάντε κλικ στο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ για να επαληθεύσετε την παρεχόμενη διεύθυνση email.

7. Αφού επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ZenMate χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.

8. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επέκταση ZenMate από τη γραμμή εργαλείων. Το μήνυμα Ενεργοποίηση προστασίας θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

9. Τώρα, αποκτήστε πρόσβαση στο Spotify Web Player στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να δείτε αν το έχετε ξεμπλοκάρει.

Πώς μπορείτε να ακούσετε μουσική στο Chromebook του σχολείου σας;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται στην παραπάνω ενότητα για να ακούσετε μουσική στο Chromebook του σχολείου σας χωρίς κανένα μπλοκάρισμα.

Πώς ανοίγετε το Spotify σε σχολικό Chromebook;

Μπορείτε να ανοίξετε το Spotify σε σχολικό Chromebook με τους εξής τρόπους:

1. Επισκεφθείτε το Τρελός ιστότοπος στο πρόγραμμα περιήγησης Chromebook του σχολείου σας.

2. Τώρα, εισάγετε το URL του Spotify Web Player στο πλαίσιο URL και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Περιμένετε μερικά λεπτά για να φορτώσει η σελίδα Spotify Web Player.

Έτσι μπορείτε να ανοίξετε το Spotify στο σχολικό Chromebook.

***

Ελπίζουμε να μάθατε ποιες είναι οι εφαρμογές μουσικής που ξεμπλοκάρονται στο σχολείο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.