Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Airbnb

Η Airbnb είναι μια κορυφαία αμερικανική εταιρεία που διαχειρίζεται μια ηλεκτρονική αγορά για καταλύματα, κυρίως κατοικίες για ενοικιάσεις διακοπών και δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τουρισμό. Εάν χρησιμοποιείτε επίσης την Airbnb για να νοικιάσετε ή να φιλοξενήσετε ακίνητα και είστε περίεργοι εάν η Airbnb διαβάζει μηνύματα μεταξύ επισκέπτη και οικοδεσπότη ή όχι, θα διευκρινίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας. Επίσης, θα σας πούμε πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Airbnb. Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Airbnb, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες και τις απορίες σας, όπως πώς να επεξεργάζεστε μηνύματα στο Airbnb και να αρχειοθετείτε ένα μήνυμα στο Airbnb.

Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Airbnb

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να διαγράψετε το μήνυμα στο Airbnb λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Είναι τα μηνύματα της Airbnb ιδιωτικά;

Ναι, τα μηνύματα και οι συνομιλίες της Airbnb μεταξύ εσάς και του οικοδεσπότη είναι ιδιωτικές. Αλλά η Airbnb έχει πρόσβαση σε αυτήν τη συνομιλία για να επιλύσει οποιαδήποτε διαφωνία εάν συμβεί. Η Airbnb εκτιμά το απόρρητό σας καθώς ποτέ δεν παρακολουθεί, σαρώνει ή αναλύει τις συνομιλίες σας για να τις χρησιμοποιήσει για μάρκετινγκ. Επίσης, δεν χρησιμοποιούν την ανάλυση αυτών των επικοινωνιών προς όφελός τους.

Μπορεί η Airbnb να διαβάζει μηνύματα μεταξύ επισκέπτη και οικοδεσπότη;

Ναί. Η Airbnb φροντίζει καλά το απόρρητό σας, αλλά έχει πρόσβαση σε αυτήν τη συνομιλία μεταξύ επισκέπτη και οικοδεσπότη για να επιλύσει οποιαδήποτε διαφωνία εάν κάτι πάει στραβά. Η λειτουργία συνομιλίας Airbnb δεν είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο και δεν υπάρχει δυνατότητα προσωπικών μηνυμάτων στο Airbnb. Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε τον λόγο για τον οποίο η Airbnb διάβαζε μηνύματα μεταξύ επισκέπτη και οικοδεσπότη.

Πώς μπορείτε να δείτε τα μηνύματα που στέλνετε στην Airbnb;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να δείτε τα μηνύματα που στείλατε στην Airbnb:

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος Airbnb στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Πώς να δημιουργήσετε αναφορές συσκέψεων στο Zoom

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Σύνδεση.

3. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις επιθυμητές επιλογές σύνδεσης όπως απαιτείται.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας για να ανοίξετε το μενού χρήστη.

5. Κάντε κλικ στο Messages.

6. Όλα τα απεσταλμένα μηνύματα, οι συνομιλίες και τα στοιχεία ιδιοκτησίας θα εμφανίζονται τώρα κάτω από τα Μηνύματα.

Πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε μηνύματα στην Airbnb;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε μηνύματα στην Airbnb:

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Airbnb σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας > Μηνύματα.

3. Ανοίξτε το μενού Φάκελος και κάντε κλικ στην επιλογή Γρήγορες απαντήσεις.

4. Κάντε κλικ στην επιθυμητή γρήγορη απάντηση που θέλετε να επεξεργαστείτε από όλη τη λίστα γρήγορων απαντήσεων.

5. Γράψτε ή επεξεργαστείτε τη γρήγορη απάντηση και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Airbnb;

Εάν είστε οικοδεσπότης της Airbnb ή νοικιάζετε συχνά Airbnb, τα εισερχόμενά σας πρέπει να περιέχουν παλιές συνομιλίες και μηνύματα που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση ή να σας κάνουν να βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να αναζητήσετε. Και είναι καλή πρακτική η αρχειοθέτηση μηνυμάτων στο Airbnb καθώς δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής τους. Λοιπόν, εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς να αρχειοθετήσετε το μήνυμα στο Airbnb:

Σημείωση: Η Airbnb δεν διαθέτει δυνατότητα επιλογής όλων των συνομιλιών, επομένως δεν μπορείτε να διαγράψετε μαζικά μηνύματα. Πρέπει να επιλέξετε ένα μόνο μήνυμα και στη συνέχεια να το διαγράψετε και να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία πολλές φορές για να διαγράψετε πολλές συνομιλίες.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης Airbnb και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Μηνύματα.

4. Επιλέξτε την επιθυμητή συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε.

5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αρχειοθέτηση από την κορυφή.

Τι συμβαίνει όταν αρχειοθετείτε ένα μήνυμα στην Airbnb;

Εάν αρχειοθετήσετε ένα μήνυμα στην Airbnb, τότε αυτό το μήνυμα θα μετακινηθεί στον φάκελο Αρχειοθετημένα μηνύματα και δεν θα εμφανίζεται πλέον με άλλα κανονικά σημαντικά μηνύματα και συνομιλίες. Επομένως, είναι καλή πρακτική να επιτυγχάνετε μηνύματα στο Airbnb για να διαχειρίζεστε τα εισερχόμενά σας πιο εύκολα και αποτελεσματικά και να προσφέρετε μια υπέροχη εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας σε μια κριτική στο Airbnb;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να επεξεργαστείτε την απάντησή σας σε μια κριτική στο Airbnb αφού τη δημοσιεύσετε. Αφιερώστε το χρόνο σας και δώστε την απάντησή σας σε μια κριτική γιατί θα μεταφορτωθεί αμέσως και δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε αυτήν μετά από αυτό.

  Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης πατώντας το πίσω μέρος του iPhone σας

Πώς μπορείτε να διαγράψετε μια απάντηση στο Airbnb;

Αφού μάθετε πώς να διαγράφετε ένα μήνυμα στην Airbnb, μπορείτε να ρωτήσετε πώς να διαγράψετε μια απάντηση στο Airbnb. Δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε μια απάντηση στο Airbnb επειδή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο Airbnb για να το κάνετε. Η Airbnb μπορεί να διαγράψει μια κριτική ή μια απάντηση μόνο εάν αυτή η κριτική ή απάντηση παραβαίνει τις πολιτικές περιεχομένου της Airbnb.

Πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τη γρήγορη απάντησή σας στην Airbnb;

Η Airbnb παρέχει σε όλους τους οικοδεσπότες της μια λειτουργία γνωστή ως Γρήγορη απάντηση που σας επιτρέπει να δημιουργείτε πρότυπα και να χρησιμοποιείτε ξανά τις απαντήσεις σας σε ερωτήσεις που ζητάτε συχνά χρησιμοποιώντας τη λειτουργία γρήγορων απαντήσεων της Airbnb. Αυτά τα πρότυπα μπορούν να προσαρμοστούν προσθέτοντας σύντομους κωδικούς που συμπληρώνουν αυτόματα τις πληροφορίες για τους επισκέπτες, τις κρατήσεις και τις καταχωρίσεις. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειριστείτε τα εισερχόμενά σας πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Και η χρήση γρήγορης απάντησης είναι απαραίτητη εάν θέλετε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια υπέροχη εμπειρία. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να επεξεργαστείτε τη γρήγορη απάντησή σας στο Airbnb:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Σελίδα σύνδεσης Airbnb και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Μηνύματα.

3. Ανοίξτε το μενού Φάκελος και επιλέξτε Γρήγορες απαντήσεις στο μενού Εισερχόμενα.

4. Επιλέξτε τη γρήγορη απάντηση που θέλετε να επεξεργαστείτε από όλη τη λίστα γρήγορων απαντήσεων.

5. Επεξεργαστείτε τη γρήγορη απάντηση και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν μπορείτε να διαγράψετε μήνυμα στο Airbnb.

Η Airbnb καταργεί τις αρνητικές κριτικές;

Ναι, η Airbnb μπορεί να αφαιρέσει την αρνητική κριτική σας χωρίς καν να σας πει εάν η Airbnb πιστεύει ότι η κριτική σας παραβιάζει τις πολιτικές περιεχομένου της Airbnb ή εάν η κριτική σας θεωρείται μεροληπτική και άσχετη με την εμπειρία των επισκεπτών στην Airbnb. Η Airbnb καταργεί επίσης κριτικές εάν μια κριτική θεωρείται απόπειρα χρήσης της κριτικής για να παραποιηθεί κάποιος ώστε να κάνει κάτι που δεν υποχρεούται να κάνει ή εάν η Airbnb υποψιάζεται ότι η διαμονή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και η κράτηση έγινε για να αυξηθεί η αξιολόγηση ενός ατόμου.

Πώς μπορείτε να απαντήσετε σε μια αρνητική κριτική στο Airbnb;

Κάθε οικοδεσπότης στο ταξίδι της ενοικίασης του ακινήτου του στο Airbnb έχει λάβει κάποιες αρνητικές κριτικές, κάποιες από αυτές ήταν δικαιολογημένες και αναδεικνύουν ένα πραγματικό πρόβλημα και κάποιες είναι απλώς μια παρεξήγηση με τον επισκέπτη. Αλλά ως καλός οικοδεσπότης, πρέπει να γνωρίζετε πώς να απαντάτε σε μια αρνητική κριτική.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εμπιστευτική λειτουργία στο Gmail

1. Αποτρέψτε τις αρνητικές κριτικές

Κυρίως, μια αρνητική κριτική ξεκινά με μια ανησυχία που θέτει ένας επισκέπτης μαζί σας ενώ μένει στο ακίνητό σας. Μια αρνητική και μια θετική κριτική εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε το ζήτημα και αντιμετωπίζετε τους επισκέπτες. Επίσης, ακούστε τους προσεκτικά και προσπαθήστε να κατανοήσετε πλήρως το πρόβλημά τους. Η επικοινωνία είναι το κλειδί εδώ. Προσπαθήστε να επιλύσετε το πρόβλημα και να τους ενημερώσετε για όλες τις προσπάθειες που κάνετε για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Μια ειλικρινής συγγνώμη και το να δείξετε ότι καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να βρείτε μια λύση είναι πολύ χρήσιμα και ενδέχεται να αποτρέψουν τυχόν αρνητικές κριτικές εναντίον σας.

2. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε

Είναι σημαντικό να μην λαμβάνετε προσωπικά αρνητικές κριτικές. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να τους δώσετε μια σκέψη πριν απαντήσετε στην αρνητική κριτική για να βρείτε μια απάντηση που εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια αρνητική κριτική μπορεί να προκύψει από λάθος επικοινωνία. Εάν λάβετε αρνητική κριτική, είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με τον πελάτη για να ζητήσετε συγγνώμη και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε τα πράγματα.

3. Απαντήστε επαγγελματικά

Όλες οι θετικές και αρνητικές κριτικές είναι δημόσιες και μπορούν να τις δουν όλοι οι πιθανοί επισκέπτες που ενδέχεται να παραμείνουν στην καταχώρισή σας. Επομένως, ενώ απαντάτε σε μια αρνητική κριτική, έχετε κατά νου να λάβετε υπόψη όλους τους μελλοντικούς επισκέπτες πριν απαντήσετε. Ίσως μπορέσετε να αποφύγετε πολλές ζημιές που μπορεί να επιφέρει μια αρνητική κριτική απλώς ανταποκρινόμενοι κατάλληλα. Να είστε σαφείς, άμεσοι και επαγγελματίες όταν απαντάτε σε μια αρνητική κριτική και δείξτε ότι έχετε επιλύσει το πρόβλημα που οδήγησε σε αυτήν την κριτική. Είστε χρήσιμοι και θα διορθώσετε προβλήματα για να προσφέρετε μια υπέροχη εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Ακόμα κι αν ο επισκέπτης είναι παράλογος και δεν είναι δικό σας λάθος, θα πρέπει πάντα να ζητάτε ειλικρινά συγγνώμη όταν απαντάτε σε μια αρνητική κριτική, είτε το κάνετε προσωπικά με τον πελάτη είτε γραπτώς. Επίσης, θα πρέπει να προχωρήσετε και να επικεντρωθείτε στο να προσφέρετε μια εξαιρετική εμπειρία στους μελλοντικούς επισκέπτες, έτσι ώστε οι θετικές αξιολογήσεις να υπερβαίνουν τις αρνητικές σας κριτικές. Οι πιθανοί επισκέπτες μπορούν να προσδιορίσουν αμέσως εάν μια κακή κριτική είναι περιστατικό και δεν θα επηρεάσει τη συνολική εμπειρία τους μαζί σας.

Μπορείτε να λέτε ψέματα για τους επισκέπτες στο Airbnb;

Ναι, μπορείτε να λέτε ψέματα για τους επισκέπτες στο Airbnb, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε να το κάνετε σε όλες τις περιπτώσεις, επειδή οι περισσότερες από τις καταχωρίσεις στο Airbnb έχουν σοβαρές πολιτικές επισκεπτών και σπιτιού που περιορίζουν τους μη εξουσιοδοτημένους επισκέπτες στην ιδιοκτησία τους. Εάν λέτε ψέματα για τους επισκέπτες στο Airbnb, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο οικοδεσπότης να μην σας αφήσει να κάνετε check in και να ακυρώσει την κράτησή σας. Επομένως, συνιστάται να πείτε ειλικρινά στους επισκέπτες που σχεδιάζουν να μείνουν στον οικοδεσπότη αυτής της καταχώρισης.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε εάν η Airbnb διάβαζε μηνύματα μεταξύ επισκέπτη και οικοδεσπότη και πώς να διαγράψει το μήνυμα στην Airbnb με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.