Ποια είναι η διαφορά και πρέπει να κάνετε αναβάθμιση;

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Η Microsoft κυκλοφορεί το Copilot Pro, μια ενημέρωση με συνδρομή για το Microsoft Copilot που προσφέρει βαθύτερη ενοποίηση με το Microsoft 365 και πρόσβαση σε πιο προηγμένα μοντέλα GPT.
  • Το Copilot Pro κοστίζει 20 $ ανά μήνα ανά χρήστη, παρόμοια με άλλα μοντέλα AI όπως το ChatGPT Plus και το Claude Pro.
  • Ενώ το Copilot Pro προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και πιο γρήγορες ενημερώσεις, η δωρεάν έκδοση του Copilot εξακολουθεί να παραμένει ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους θέλουν πρόσβαση στο GPT-4 χωρίς να πληρώσουν.

Το Microsoft Copilot ήταν το καταφύγιο για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ChatGPT Plus του OpenAI χωρίς να φεύγουν κάθε μήνα.

Και θα χαρείτε πολύ να ακούσετε ότι δεν αλλάζει σύντομα—αλλά η Microsoft κυκλοφορεί το Copilot Pro, ένα νέο μοντέλο συνδρομής για τον δωρεάν σύντροφό της με τεχνητή νοημοσύνη, που διαθέτει νέες δυνατότητες, προσαρμοσμένη υποστήριξη GPT και βαθύτερη ενσωμάτωση στη Microsoft 365 σουίτα.

Τι είναι το Copilot Pro;

Το Copilot Pro είναι μια νέα ενημέρωση που βασίζεται σε συνδρομή για το Microsoft Copilot, το εργαλείο AI που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν το premium μοντέλο GPT-4 του OpenAI (και τώρα το GPT-4 Turbo, το πιο πρόσφατο μοντέλο).

  Τα 10 καλύτερα μηχανήματα σφράγισης κενού για αποθήκευση τροφίμων το 2023

Το Microsoft Copilot Pro δεν έχει να κάνει τόσο με τη διόγκωση της απόδοσης του εργαλείου, αλλά φέρνει πολύ βαθύτερη ενοποίηση με την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων της Microsoft, όπως:

  • Το Copilot Pro φέρνει το Copliot στο Microsoft 365, με ενσωματώσεις σε Word, Excel, PowerPoint, Outlook και OneNote σε PC, Mac και iPad.
  • Η αναβάθμιση σε Pro θα δώσει στους χρήστες προτεραιότητα στα πιο πρόσφατα μοντέλα GPT. Για παράδειγμα, οι συνδρομητές του Copilot Pro μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το GPT-4 Turbo, την τελευταία αναβάθμιση στο μοντέλο AI του OpenAI.
  • Οι χρήστες του Copilot Pro θα αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερες μονάδες δημιουργίας εικόνων από τις πιστώσεις ενίσχυσης του Designer, οι οποίες θα αυξηθούν σε 100 μονάδες ανά ημέρα.
  • Η αναβάθμιση Copilot Pro επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένα Copilot GPT, τα οποία είναι προσαρμοσμένα μοντέλα Copilot σχεδιασμένα για συγκεκριμένες χρήσεις (ουσιαστικά τα προσαρμοσμένα GPT του OpenAI αλλά τώρα σε Copilot).

Συνολικά, η Microsoft θέλει το Copilot Pro να είναι «μια ενιαία εμπειρία AI που εκτελείται σε όλες τις συσκευές σας», παρέχοντας ένα ενοποιημένο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που είναι εξοικειωμένο με κάθε κομμάτι λογισμικού που χρησιμοποιείτε.

  Speed ​​Test IP και Data Center του δημοφιλούς παρόχου φιλοξενίας

Πόσο κοστίζει το Copilot Pro;

Microsoft Copilot Pro θα κοστίζει 20 $ ανά μήνα ανά χρήστη και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 14 Ιανουαρίου 2024.

Τα είκοσι δολάρια το μήνα φαίνεται να έχουν γίνει η βασική δομή τιμολόγησης για όλα τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Το ChatGPT Plus και το Claude Pro κοστίζουν επίσης 20 $ ανά μήνα.

Δεδομένης της βαθύτερης ενσωμάτωσης του Copilot Pro στο οικοσύστημα της Microsoft, η συνδρομή 20$ θα μπορούσε να κάνει το Pro ένα πολύτιμο εργαλείο έναντι άλλων εργαλείων που είναι χρήσιμα από την άποψη της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά δεν διαθέτουν συγκεκριμένες ενσωματώσεις με λογισμικό που χρησιμοποιείται τακτικά, ειδικά σε επιχειρήσεις και παραγωγικότητα.

Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε Copilot Pro;

Οι χρήστες του Microsoft Copilot θα σημειώσουν ότι το Copilot Pro ενσωματώνει πλέον πολλές από τις λειτουργίες που προηγουμένως ήταν αποκλειστικές για το ChatGPT Plus—αλλά εξακολουθούν να έχουν κόστος. Καθώς η ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης κοστίζει χρήματα και ενέργεια (αρκετά μεγάλο ποσό και από τα δύο!), πάντα επρόκειτο να έρθει ένα σημείο όπου η δωρεάν έκδοση του Copilot θα άρχιζε να χάνει δυνατότητες.

  Τι είναι καλύτερο μεταξύ Samsung και iPhone;

Ωστόσο, δεδομένου του εκτεταμένου αριθμού δωρεάν λειτουργιών που διαθέτει το Copilot, δεν περιμένω ότι πολλοί άνθρωποι θα απογοητευτούν. Η βαθύτερη ενοποίηση με το Microsoft 365 είναι εξαιρετική εάν χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία, αλλά εάν χρησιμοποιείτε το Copilot ως βελτιωμένη μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο, αυτές οι ενημερώσεις δεν θα σημαίνουν πολλά για εσάς.

Επιπλέον, δεδομένων των μικτών αποτελεσμάτων των προσαρμοσμένων GPT του OpenAI, τα προσαρμοσμένα μοντέλα Copilot μπορεί να μην είναι ένα χαρακτηριστικό που κερδίζει μεγάλη έλξη — τουλάχιστον, όχι αρχικά. Όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα προσαρμοσμένα GPT, υπήρξε ένα κύμα ενθουσιασμού, αλλά χρειάστηκε λίγος χρόνος για να βρεθούν προσαρμοσμένα GPT που αξίζει να χρησιμοποιηθούν.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το Copilot θα εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις λειτουργιών. ο Το Microsoft Blog αποκαλύπτει το Copilot Pro επιβεβαίωσε επίσης νέες δυνατότητες Copilot, συμπεριλαμβανομένων των GPT Copilot. Η Microsoft θα προσθέσει επιλεγμένα προσαρμοσμένα Copilot GPT στο δωρεάν μοντέλο, καλύπτοντας θέματα όπως η φυσική κατάσταση, η μαγειρική κ.λπ., μεταφέροντας το προσαρμοσμένο εργαλείο στη δωρεάν έκδοση. Δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη προσαρμογή, αλλά τα εξειδικευμένα GPT θα είναι χρήσιμα για μια σειρά θεμάτων.

Έτσι, ενώ το Copilot Pro έχει αναμφίβολα περισσότερες δυνατότητες και θα λαμβάνει ενημερώσεις πιο γρήγορα από τη δωρεάν έκδοση, το Copilot παραμένει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όσους θέλουν πρόσβαση στο GPT-4 χωρίς να πληρώσουν.