Τι είναι καλύτερο μεταξύ Samsung και iPhone;

Όταν πρόκειται για την αγορά ενός καλού τηλεφώνου, τίθεται το ερώτημα ποιο τηλέφωνο να αγοράσετε. Αυτή η ερώτηση γίνεται λίγο περίπλοκη όταν πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ Samsung και iPhone. Η επιπλοκή προκύπτει καθώς και τα δύο τηλέφωνα έχουν προηγμένες λειτουργίες και δίνουν ανταγωνισμό μεταξύ τους. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί εκτιμούμε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο και θα διασφαλίσουμε ότι κάθε δεκάρα που έχετε κερδίσει θα επενδυθεί σωστά. Έτσι, σε αυτόν τον οδηγό, δώσαμε λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη έναντι της Samsung. Θα γνωρίσετε επίσης τις διαφορές μεταξύ της κάμερας iPhone και Samsung, διάρκεια ζωής της μπαταρίας iPhone και Samsung, iPhone και Samsung που είναι πιο ακριβό κ.λπ. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι καλύτερο μεταξύ Samsung και iPhone;

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ ενός τηλεφώνου iPhone και Samsung, θα πρέπει να συγκρίνετε τις τιμές και τις δυνατότητές του. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Σημείωση: Κάναμε αυτήν τη σύγκριση για Samsung Galaxy S22 Ultra και iPhone 13 Pro Max.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της κάμερας iPhone και Samsung;

Εικόνα από τον Monoar Rahman Rony από την Pixabay

Πρέπει να έχετε ρωτήσει τους φίλους σας για την ποιότητα της κάμερας προτού αγοράσετε ένα τηλέφωνο. Αλλά γίνεται δύσκολο για τον φίλο σας όταν ρωτάτε τον φίλο σας για τη διαφορά μεταξύ της ποιότητας της κάμερας του iPhone και της Samsung. Μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα. Θα σας βοηθήσει επίσης να απαντήσετε σε Samsung εναντίον iPhone ποιο είναι καλύτερο:

  Κατανόηση του UCaaS σε έναν συνδεδεμένο κόσμο [+6 Solutions for SMBs]

Χαρακτηριστικά

iPhone 13 Pro Max
Samsung Galaxy S22 Ultra
Ημερήσια Φωτογραφία
Οι φωτογραφίες που γίνονται κλικ από την κάμερά του φαίνονται πιο ρεαλιστικές. Το iPhone 13 Pro Max διαθέτει λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου και λιγότερη λάμψη φακού.
Το S22 Ultra προσφέρει σχεδόν άψογη αναγνώριση άκρων και μπορεί να διακρίνει μεμονωμένες τρίχες από το φόντο για εικόνες που μοιάζουν με αυτές μιας DSLR. Οι φωτογραφίες στο τελευταίο επεξεργάζονται κάπως για να αυξήσουν την αντίθεση και να κάνουν τις φωτογραφίες σας κατάλληλες για το Instagram.
Φωτογραφία χαμηλού φωτισμού
Εάν είστε κάποιος που του αρέσουν οι πιο ρεαλιστικές φωτογραφίες, τότε το iPhone 13 pro max είναι το καλύτερο για εσάς, καθώς διατηρεί την ουσία της νύχτας. Αλλά οι φωτογραφίες στις οποίες γίνεται κλικ σε αυτόν τον χαμηλό φωτισμό ενδέχεται να μην απεικονίζουν σωστά άλλα στοιχεία στο φόντο.
Εάν είστε κάποιος που θέλει μια φωτεινή εικόνα ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, τότε αυτό το τηλέφωνο είναι πιο κατάλληλο για εσάς. Επίσης, δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία για να φανεί με δυνατότητα instagram, καθώς το τηλέφωνό σας έχει ήδη κάνει τη δουλειά για εσάς. Αλλά μπορεί να απογοητευτείτε μερικές φορές, επειδή υπάρχουν πράγματα που φαίνονται καλύτερα με τον τρόπο που είναι και δεν χρειάζεται να τα φωτίσετε.
Ζουμ φωτογραφία
Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει ψηφιακό ζουμ έως 15x και οπτικό ζουμ 3x.
Όσον αφορά τη φωτογραφία με ζουμ, η πίσω κάμερα έχει ψηφιακό ζουμ έως και 100x και οπτικό ζουμ 3x και 10x. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο για να τραβήξετε αντικείμενα που βρίσκονται μακριά σας. Επίσης, αν είστε λάτρης των πουλιών, αυτό το τηλέφωνο είναι κατάλληλο για εσάς.
Βίντεο
Εάν είστε κάποιος που αγαπά να κάνει ποιοτικά βίντεο, τότε θα απολαύσετε το τηλέφωνο iPhone 13 Pro Max. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι η στερεοφωνική εγγραφή, το ζουμ αναπαραγωγής, η υποστήριξη βίντεο σε αργή κίνηση, η σταθεροποίηση κινηματογραφικού βίντεο και το βίντεο γρήγορης λήψης.
Το S22 Ultra διαθέτει πιο αργό βίντεο αργής κίνησης. Μια συναρπαστική επιλογή για vlogger και παραγωγούς περιεχομένου, η δυνατότητα λογισμικού Director’s View σάς επιτρέπει να βλέπετε ταυτόχρονα τις εξόδους βίντεο από όλες τις κάμερες.

  Διαφορά μεταξύ AI, Machine Learning και Deep Learning

Όσον αφορά τις δυνατότητες και την ποιότητα που παράγει σε φωτογραφίες και βίντεο, το iPhone μπορεί να θεωρηθεί νικητής. Επειδή όμως η επιλογή σας είναι μοναδική, θα ήταν δύσκολο για εμάς να πούμε ποιο είναι καλύτερο για εσάς. Ελπίζουμε ότι σας ενδυναμώσαμε αρκετά και τώρα μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας την κάμερα iPhone εναντίον Samsung ποια είναι καλύτερη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των τιμών iPhone και Samsung;

Τόσο το iPhone όσο και η Samsung είναι αρκετά ακριβά. Αναφέραμε την τιμή και για τα δύο:

Α. Τιμή iPhone

Οι τιμές των διαφόρων μοντέλων αναφέρονται εδώ:

Μοντέλα τηλεφώνων
Τιμή σε ρουπίες
Τιμή σε δολάρια
iPhone SE
49.900
614,77
iPhone 13
64.900
799,57
iPhone 13 Pro Max (128 GB)
1.19.900
1477,17
iPhone 14 (128 GB)
79.900
984,37
iPhone 14 Pro
1.29.900
1600,37

Β. Τιμή Samsung

Οι τιμές των διαφόρων μοντέλων αναφέρονται εδώ:

Μοντέλα τηλεφώνων
Τιμή σε ρουπίες
Τιμή σε δολάρια
Galaxy S21 FE 5G
48999
603,67
Galaxy S22
57999
714,55
Galaxy Z Flip4
89999
1108,79
Galaxy Z Fold4
144999
1786,39

Έτσι, υπάρχει μικρή διακύμανση τιμής, αλλά η Samsung και τα iPhone είναι παρόμοια σε τιμή. Εάν θέλετε να αποφασίσετε ποια να αγοράσετε, θα πρέπει να αναζητήσετε και άλλες δυνατότητες που έχουμε παράσχει σε αυτό το άρθρο.

  22 Καλύτερο δωρεάν λογισμικό εγγραφής Podcast

Τι είναι η σύγκριση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας iPhone με Samsung;

Εικόνα του Tobias Heine από την Pixabay

Κάναμε τη σύγκριση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας iPhone με Samsung για το iPhone 13 Pro Max και το S22 Ultra. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τις λεπτομέρειες του.

Α. Μπαταρία Samsung S22 Ultra

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Samsung S22 Ultra είναι 5000 mAh. Για να κατανοήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του με άλλους όρους, έχουμε απεικονίσει έναν πίνακα για εσάς:

Από την άποψη του
Χρόνος σε ώρες
Χρόνος χρήσης Διαδικτύου (LTE)
Μέχρι 20
Χρόνος χρήσης Διαδικτύου (Wi-Fi)
Έως 21
Χρόνος αναπαραγωγής βίντεο
Μέχρι 20
Χρόνος αναπαραγωγής ήχου
Έως 81
ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ
Έως 40

Β. Μπαταρία iPhone 13 Pro Max

Μπορεί να φορτίσει το 50 τοις εκατό της μπαταρίας του τηλεφώνου σε μόλις 30 λεπτά. Αλλά για αυτό, χρειάζεστε έναν προσαρμογέα 20W. Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παρουσιάσαμε έναν παρακάτω πίνακα:

Από την άποψη του
Χρόνος σε ώρες
Αναπαραγωγή βίντεο
Έως 28
Αναπαραγωγή βίντεο (με ροή)
Έως 25
Αναπαραγωγή ήχου
Έως 95

Ωστόσο, όσον αφορά την μπαταρία, η Samsung προτιμάται λόγω της μπαταρίας της που διαρκεί.

iPhone και Samsung, ποιο είναι πιο ακριβό;

Τα τηλέφωνα και των δύο εταιρειών είναι ακριβά. Αλλά όσον αφορά τη Samsung, υπάρχουν διάφορα μοντέλα, οπότε η τιμή ποικίλλει επίσης. Και μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα φτηνό τηλέφωνο Samsung. Αλλά αν τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου Samsung είναι παρόμοια με το iPhone, τα τηλέφωνα Samsung είναι επίσης εξίσου ακριβά.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να επιλύσετε το ερώτημά σας σχετικά με το Samsung έναντι του iPhone που είναι καλύτερο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.