Περιστρέψτε ή αναστρέψτε βίντεο με αυτά τα 6 εργαλεία

Σε αυτόν τον κόσμο που βασίζεται στο περιεχόμενο, τα βίντεο είναι ίσως η πιο δημιουργική μορφή μάρκετινγκ. Τα βίντεο είναι ελκυστικά, εκπαιδευτικά, συναισθηματικά, ενσυναίσθητα και πολλά άλλα.

Έχει καταστεί απαραίτητη προϋπόθεση για τους δημιουργούς περιεχομένου, τις επιχειρήσεις και τα άτομα να εμπορεύονται τα προϊόντα, τις δεξιότητες, τις υπηρεσίες και τις πληροφορίες τους. Ωστόσο, η δημιουργία ενός βίντεο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εκτός από τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός βίντεο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα εργαλεία που σας βοηθούν να γυρίσετε μια βιντεοκάμερα σε μια στιγμή.

Ποια είναι η ανάγκη περιστροφής ή αναστροφής βίντεο;

Μερικές φορές εγγράφετε βίντεο σε λειτουργία πορτραίτου, αλλά ο αισθητήρας της κάμερας δεν ανιχνεύει ότι τραβήξατε βίντεο σε διαφορετικό προσανατολισμό. Αυτό κάνει το βίντεο να βγαίνει πλάγια ή ανάποδα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η περιστροφή ενός βίντεο είναι απαραίτητη για να αυξήσετε την προσβασιμότητα των βίντεό σας. Αν ψάχνετε να βρείτε μοναδικές γωνίες κάμερας, πρέπει να μάθετε πώς να αναστρέψετε ένα βίντεο.

Είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που γυρίστηκε με λάθος προσανατολισμό. Ανεξάρτητα από το πόσο σχεδιάζετε μια λήψη με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μερικές φορές, είναι καλύτερα να ακολουθείτε τη ροή. Εκείνη τη στιγμή, όταν πραγματοποιείτε μια κλήση σχετικά με το αν θα τραβήξετε το βίντεό σας σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία που σας βοηθούν να αναστρέψετε γρήγορα το βίντεο οριζόντια ή κάθετα.

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναστρέψετε ή να περιστρέψετε το βίντεό σας.

  11 εφαρμογές για να παρακολουθείτε ταινίες μαζί με φίλους από απόσταση

Filmora

Το Filmora είναι μια πλατφόρμα δημιουργικής επεξεργασίας για όλους τους δημιουργούς. Διαθέτει μια μυριάδα εργαλείων που σας βοηθούν να δημιουργείτε βίντεο γρήγορα και αποτελεσματικά. Η σταθερότητα βίντεο, η λήψη βίντεο και η επαναφορά βίντεο είναι τα λίγα χαρακτηριστικά του. Με το Filmora, μπορείς να εκφραστείς καλύτερα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία και σεμινάρια και να μοιραστείτε βίντεο με την ενσωματωμένη κοινότητα της πλατφόρμας. Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να αλλάξετε τον προσανατολισμό του βίντεο τόσο εύκολα όσο το ABC. Οι δυνατότητες του σάς βοηθούν να περιστρέψετε το βίντεο στις διάφορες προκαθορισμένες γωνίες για να ταιριάζει στην οριζόντια μορφή. Το βίντεό σας μπορεί να περιστραφεί κατά 90 ή 180 μοίρες προς κάθε κατεύθυνση.

InVideo

InVideo είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει να περιστρέψετε το βίντεό σας στο διαδίκτυο. Η υψηλή ποιότητα του βίντεό σας παραμένει η ίδια όταν χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε αρχεία mp4. Μπορείτε να περιστρέψετε κάθε εικόνα ή κείμενο ξεχωριστά και ολόκληρο το αρχείο MP4 ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Με το InVideo, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα υδατογραφήματα. Μπορείτε να περιστρέψετε βίντεο χωρίς υδατογράφημα του εργαλείου που χρησιμοποιείτε. Είναι απλό στη χρήση. Πρέπει να εγγραφείτε και να ανοίξετε τον καμβά σας. Ανεβάστε τα αρχεία κάνοντας κλικ στο “Μεταφόρτωση πολυμέσων”. Θα βρείτε την επιλογή περιστροφής στο επάνω μέρος της εικόνας/βίντεο.

Clideo

Clideo είναι συμβατό με οποιαδήποτε μορφή όπως MP4, MOV, WMV, VOB, AVI, κ.λπ. Παρέχει κορυφαία ασφάλεια. Όταν ανεβάζετε αρχεία, η κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου διασφαλίζει ότι είστε ο μόνος που έχετε πρόσβαση σε αυτά προτού διαγραφούν από τον διακομιστή τους. Περιστρέφεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Γυρίζει ένα βίντεο στο πλάι με το πάτημα ενός κουμπιού.

  Επιδιόρθωση Το πρόγραμμα εγκατάστασης Nvidia δεν μπορεί να συνεχίσει Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών δεν μπόρεσε να βρει Σφάλμα υλικού συμβατών γραφικών

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη clideo στο τηλέφωνο, στο Mac ή στον υπολογιστή σας, επειδή σας επιτρέπει να περιστρέφετε βίντεο απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ο διαδικτυακός περιστροφέας βίντεο σάς επιτρέπει να μετατρέψετε ένα αρχείο σε οποιαδήποτε επιθυμητή μορφή. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τη χρήση του Clideo επειδή η διεπαφή του είναι εντελώς διαισθητική.

Fastreel

Fastreel είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο εναλλαγής. Σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε γρήγορα και με ασφάλεια βίντεο στο διαδίκτυο. Περιστρέψτε τα κλιπ κατά 90, 180 ή 270 μοίρες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να δημιουργήσετε κάθετα ή οριζόντια βίντεο. Χάρη στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, ο διαδικτυακός περιστροφέας βίντεο τους είναι εύκολος για δουλειά.

Η χρήση του Fastreel είναι ασφαλής και τα αρχεία σας δεν θα φτάσουν ποτέ σε λάθος χέρια. Πρέπει να προσθέσετε το αρχείο σας και να ανεβάσετε το βίντεό σας για να το περιστρέψετε χρησιμοποιώντας το Fastreel και να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα. Αποθηκεύστε το επιθυμητό βίντεο κλιπ δωρεάν (με υδατογράφημα) ή δοκιμάστε τις επιλογές εξαγωγής επί πληρωμή.

Kapwing

Kapwing είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο για την περιστροφή και τον αντικατοπτρισμό βίντεο στο διαδίκτυο. Είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε σύννεφο, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε βίντεο από οπουδήποτε. Αυτό είναι το σωστό εργαλείο εάν θέλετε να περιστρέψετε το βίντεό σας πριν το δημοσιεύσετε. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να αντικατοπτρίζετε, να αναστρέφετε και να αλλάζετε τον προσανατολισμό ενός βίντεο χωρίς να κάνετε λήψη κάποιου περίπλοκου λογισμικού.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Amazon Prime Video

Ανεβάστε ένα βίντεο, ένα GIF ή μια εικόνα. Μπορείτε επίσης να επικολλήσετε έναν σύνδεσμο βίντεο. Χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια για να αντικατοπτρίσετε, να αναστρέψετε ή να περιστρέψετε το βίντεό σας. Χρησιμοποιήστε τις τελείες για να προσαρμόσετε ελαφρώς το βίντεό σας. Απλώς πατήστε Εξαγωγή και το τελικό βίντεο εξόδου θα παραχθεί σε λίγα μόνο λεπτά.

Veed.io

Veed.io είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο για την περιστροφή, την αναστροφή και την αντιστροφή οποιουδήποτε βίντεο. Είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να αναστρέψετε τα βίντεό σας στο διαδίκτυο. Ανεβάστε το αρχείο σας, κάντε κλικ στην εικόνα του βίντεο και σύρετέ το για περιστροφή. Το Veed.io σάς δίνει τη δυνατότητα να αντιστρέψετε, να περιστρέψετε και να αλλάξετε ένα κατακόρυφο βίντεο σε οριζόντιο και αντίστροφα.

Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας λειτουργεί με διάφορες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των GIF και των MOV, και μπορεί επίσης να προστατεύσει την αναλογία διαστάσεων των βίντεο. Αποθηκεύστε τα περιστρεφόμενα αρχεία πολυμέσων σας και βεβαιωθείτε ότι τα κλιπ που δημοσιεύετε στο YouTube, το Facebook και το Instagram είναι ακριβώς όπως τα θέλετε.

Περίληψη

Αυτό το άρθρο έχει συζητήσει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία για την αναστροφή βίντεο. Όταν δημιουργείτε ένα βίντεο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει τραβηχτεί με τον σωστό προσανατολισμό. Κανείς δεν θέλει να δει ένα ανάποδο βίντεο. Εάν το τραβήξατε με λάθος τρόπο, χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία που περιστρέφονται γρήγορα, αναστρέφουν και διορθώνουν τον προσανατολισμό του βίντεο με λίγα μόνο κλικ. Αυτά τα εργαλεία είναι απλά, δεν απαιτούν επαγγελματικές δεξιότητες και μπορούν να ανεβάσουν την εμπειρία δημιουργίας βίντεο στο επόμενο επίπεδο.

Μπορείτε επίσης να δείτε αυτά τα εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε διαφημιστικά βίντεο.