Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Amazon Prime Video

Δεν χρησιμοποιείτε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime Video στο μέγιστο των δυνατοτήτων της; Το Prime Video φιλοξενεί τεράστιο περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Υπάρχουν μερικές υπέροχες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Amazon Original. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να βρείτε νέο περιεχόμενο εάν συνδεθείτε στο Prime Video από διαφορετική χώρα. Ωστόσο, αν προσπαθείτε να μειώσετε τον χρόνο λειτουργίας σας και να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια όσο είστε σε αυτό, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε εύκολα τη συνδρομή σας στο Prime Video.

Πώς να ακυρώσετε το Prime Video (2022)

Η Amazon διανέμει τη συνδρομή Prime Video ως μεμονωμένη υπηρεσία σε ορισμένες χώρες και ως πακέτο σε άλλες. Το πακέτο συνήθως αποτελείται από Prime Video, Prime Delivery, Amazon Music και άλλα. Έτσι, εάν αποφασίσατε να αποχαιρετήσετε όλες αυτές τις υπηρεσίες, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Prime Video.

Τι συμβαίνει όταν ακυρώνετε τη συνδρομή Prime Video;

Προτού αφαιρέσουμε τους εαυτούς μας από την πρόσβαση Prime στις Υπηρεσίες Amazon, ας δούμε μερικά σημεία που πρέπει να θυμάστε κατά την αλλαγή της συνδρομής σας στο Amazon Prime Video.

  • Εάν χρησιμοποιείτε ένα πακέτο Prime Services, η ακύρωση μιας συνδρομής θα επηρεάσει και άλλες. Κατά συνέπεια, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμία υπηρεσία Prime εκτός και αν συνεχίσετε το σχέδιό σας.
  • Τα προνόμια της συνδρομής Prime δεν θα λήξουν μέχρι την τελευταία ημερομηνία του τρέχοντος προγράμματος συνδρομής σας.
  • Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μια συνδρομή που διαχειρίζεται μια υπηρεσία τρίτου μέρους, όπως μια εταιρεία κάρτας SIM ή ένα πρόγραμμα που λάβατε με μια συσκευή. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ένα τέτοιο πρόγραμμα, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της τρίτης εταιρείας.
  • Δεν μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές. Η υπηρεσία που αγοράστηκε με εφάπαξ πληρωμή λήγει αυτόματα όταν λήξει το τρέχον πρόγραμμά σας. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να το ακυρώσετε ούτως ή άλλως.
  • Ορισμένες χώρες όπως ο Καναδάς έχουν αφαιρέσει την επιλογή ακύρωσης της συνδρομής Prime Video μέσω των μεθόδων που περιγράφονται παρακάτω. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Amazon για περαιτέρω βοήθεια.
  Πώς να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο έκδοσης για επεκτάσεις Gnome

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή βίντεο Amazon Prime στον Ιστό

Όλες οι κύριες ρυθμίσεις λογαριασμού που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στο Amazon απαιτούν να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης. Το Prime Video χρησιμοποιεί επίσης την ίδια διαδικασία. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να ανοίξετε ρυθμίσεις σε μια εφαρμογή υπολογιστή ή ιστότοπο του Prime Video, θα σας ανακατευθύνει στον κύριο ιστότοπο της Amazon στο τέλος. Έτσι, θα ξεκινήσουμε απευθείας από εκεί.

  • Ανοίξτε τον ιστότοπο της Amazon στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Λογαριασμός και Λίστες στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης.
  Πώς να διορθώσετε την αναζήτηση του Outlook που δεν λειτουργεί

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σύνδεσής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.

  • Τώρα, τοποθετήστε ξανά το δείκτη του ποντικιού στο Λογαριασμός και Λίστες και επιλέξτε Συνδρομή και Συνδρομές.

  • Κάντε κλικ στο κουμπί Prime Membership Setting από τη λίστα με τις εγγεγραμμένες υπηρεσίες του λογαριασμού σας.

  • Τώρα, κάντε κλικ στην ενότητα Διαχείριση συνδρομής στο επάνω μέρος της οθόνης σας.

  • Τέλος, επιλέξτε Τέλος συνδρομής.

Η Amazon θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας για ακύρωση της συνδρομής Prime Video. Μετά την επιβεβαίωση, η συνδρομή σας θα τερματιστεί και δεν θα ανανεωθεί μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Prime Video μέχρι την τελευταία ημερομηνία του κύκλου χρέωσής σας.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Prime Video χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Smartphone

Ευτυχώς, η εφαρμογή Amazon για smartphone Android και iPhone σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τις ρυθμίσεις Prime Video. Τα βήματα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη χώρα σας και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Έτσι, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε το πρόγραμμα συνδρομής Prime Video χρησιμοποιώντας ένα smartphone.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon στο τηλέφωνό σας.
  • Τώρα, ανοίξτε τις ρυθμίσεις λογαριασμού πατώντας στο εικονίδιο του προφίλ.

  • Εδώ, επιλέξτε Συνδρομή και Συνδρομή.

  • Τώρα, πατήστε το κουμπί ρύθμισης συνδρομής Prime από τη διαθέσιμη λίστα συνδρομών.

  • Πατήστε στην επιλογή Διαχείριση συνδρομής για να ανοίξετε ένα αναπτυσσόμενο μενού και πατήστε Συνδρομή.

  • Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Τερματισμός συνδρομής.

Εάν σας ζητηθεί, επιβεβαιώστε την επιλογή σας και η Amazon θα τερματίσει τη συνδρομή σας στο Prime Video. Μπορείτε να ελέγξετε την τελευταία ημερομηνία του τρέχοντος προγράμματος σας στο αναπτυσσόμενο μενού για να μάθετε πόσες ημέρες είναι ακόμα διαθέσιμες για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το 2FA σε ένα iPhone

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο prime βίντεο ανά πάσα στιγμή;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Prime Video όποτε θέλετε. Επιπλέον, εάν έχετε πληρώσει για τη συνδρομή χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα και την ακυρώσετε εντός τριών ημερών, η Amazon θα σας επιστρέψει όλα τα χρήματά σας. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή Prime Video μέχρι την τελευταία ημερομηνία του κύκλου χρέωσης. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ακυρώσετε απευθείας το πρόγραμμα εάν το διαχειρίζεται μια υπηρεσία τρίτου μέρους, όπως ένας πάροχος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη δωρεάν δοκιμή του Amazon Prime;

Μπορείτε να διαγραφείτε γρήγορα από τη δωρεάν συνδρομή Amazon Prime από τις ρυθμίσεις λογαριασμού στον ιστότοπο της Amazon. Διαβάστε τα λεπτομερή βήματα που αναφέρονται στο άρθρο για γρήγορη πλοήγηση. Η Amazon διέκοψε πρόσφατα τη δωρεάν υπηρεσία συνδρομής Prime μετά την αύξηση των τιμών στα τέλη του 2021.

Γιατί δεν μπορώ να δω την επιλογή τερματισμού συνδρομής στον λογαριασμό Prime Video μου;

Η επιλογή τελικής συνδρομής δεν είναι διαθέσιμη υπό ορισμένες συνθήκες. Δεν θα βρείτε το κουμπί τερματισμού της συνδρομής εάν έχετε χρησιμοποιήσει έναν μόνο τρόπο πληρωμής και έχετε απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση. Ομοίως, μπορεί επίσης να δείτε την ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης αντί για τη λήξη της συνδρομής. Αποκλείοντας την αυτόματη ανανέωση, διακόπτετε τις πληρωμές και η συνδρομή σας στο Prime Video θα ακυρωθεί αυτόματα μέχρι το τέλος του κύκλου χρέωσης.

Ακυρώστε γρήγορα τη συνδρομή Amazon Prime Video

Η Amazon έχει κάνει πολύ απλή την ακύρωση της συνδρομής Prime Video χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Amazon. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ανοίξετε αυτές τις ρυθμίσεις από οποιαδήποτε συσκευή χωρίς πρόγραμμα περιήγησης Ιστού για λόγους ασφαλείας. Είδαμε πώς να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Prime Video και συζητήσαμε ορισμένα βασικά σημεία ενώ το κάναμε σε αυτό το άρθρο. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με την ακύρωση μιας συνδρομής στο Netflix εάν βρίσκεστε σε ψηφιακή αποτοξίνωση. Ελπίζω να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Παρακαλώ σχολιάστε τυχόν απορίες και θα χαρώ να βοηθήσω.