Παρακολουθήστε το δίκτυο και τη χρήση δεδομένων του iPhone σας από το Κέντρο ειδοποιήσεων

Θεωρώ περίεργο το γεγονός ότι το Android απαλλάχθηκε από τα γραφικά στοιχεία της οθόνης κλειδώματος την ίδια στιγμή που το iOS πρόσθεσε γραφικά στοιχεία. Μου λείπουν τα γραφικά στοιχεία στην οθόνη κλειδώματος στο Android, αλλά επίσης εκπλήσσομαι που δεν έχουν απογειωθεί στο iOS όπως πίστευα ότι θα έκαναν. Οι μεγαλύτερες πιο δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Dropbox και το LinkedIn έχουν φυσικά προσθέσει γραφικά στοιχεία, αλλά υπάρχουν πολλές εφαρμογές που δεν έχουν ενημερωθεί για να προσθέσουν ένα γραφικό στοιχείο για το Κέντρο ειδοποιήσεων. Είναι εξαιρετικός χώρος και αν ανησυχείτε συχνά για το πόσα δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιείτε, πρέπει να ελέγξετε την τοπική ή δημόσια IP, τη χρήση της CPU, τη χρήση μνήμης και πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στο πρόγραμμα Wi-FI και στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας σχέδιο, το Κέντρο ειδοποιήσεων είναι ένα αρκετά βολικό μέρος για να τα παρακολουθείτε όλα. Ακολουθούν ορισμένες εφαρμογές iOS που υποστηρίζουν γραφικά στοιχεία για παρακολούθηση δικτύου και δεδομένων. Οι ίδιες οι εφαρμογές έχουν περισσότερα να προσφέρουν, αλλά εμείς ασχολούμαστε με το τι σας επιτρέπουν να κάνετε από το αντίστοιχο widget τους.

  Πώς να κάνετε σίγαση του iPhone σας για μια ταινία με μια συντόμευση Siri

Τα δεδομένα μου είναι μια απλή εφαρμογή γραφικών στοιχείων που σας επιτρέπει να βλέπετε πόσα δεδομένα έχετε καταναλώσει μέσω Wi-Fi και μέσω του δικτύου της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας. Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά για καθένα ξεχωριστά και επίσης να δείτε πόσα δεδομένα έχετε καταναλώσει για την ημέρα. Η ίδια η εφαρμογή δεν προσφέρει εξαιρετική διεπαφή παρακολούθησης, αλλά σας επιτρέπει να ορίσετε μια ειδοποίηση για το πότε η χρήση δεδομένων σας έχει φτάσει σε ένα συγκεκριμένο όριο. Είναι χρήσιμο εάν βρίσκεστε σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα με χαμηλό όριο δεδομένων από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

  Πώς να ξεριζώσετε το Nokia X, να εγκαταστήσετε το Play Store και το Google Now Launcher

Εγκαταστήστε τα δεδομένα μου από το App Store

Το Δίκτυο είναι μια άλλη εφαρμογή παρακολούθησης δικτύων με γραφικό στοιχείο Κέντρου ειδοποιήσεων. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής σάς επιτρέπει να προβάλλετε τη δημόσια διεύθυνση IP, την τοπική σας διεύθυνση IP και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας ή σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες πληροφορίες θα βλέπετε για το δίκτυο Wi-Fi, κινητής τηλεφωνίας και Internet. Για καθένα, μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε μόνο έναν τύπο πληροφοριών. Εάν κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση pro, μπορείτε να επιλέξετε να προβάλλετε περισσότερους από έναν τύπους πληροφοριών κάτω από κάθε κεφάλι.

Εγκαταστήστε το Network από το App Store

Τελευταίο αλλά όχι μίσθωμα είναι το TrafficMonitor το οποίο όχι μόνο κάνει ό,τι κάνει τα My Data που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά ελέγχει και την ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης του δικτύου σας χρησιμοποιώντας το RadioOpt. Σας δείχνει επίσης σε ποιο δίκτυο είστε συνδεδεμένοι και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε για το ταχύτερο διαθέσιμο δίκτυο στην περιοχή σας.

  Μια εισαγωγή στη νέα γλώσσα προγραμματισμού της Apple: Swift

Εγκαταστήστε το TrafficMonitor από το App Store

Αυτές είναι φυσικά οι δωρεάν εφαρμογές που έχουμε παραθέσει. Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για αυτές, υπάρχουν μερικές καλές εφαρμογές εκεί έξω που αξίζουν τα χρήματα και συνοδεύονται επίσης από γραφικά στοιχεία. Το μοναδικό πράγμα με τα γραφικά στοιχεία iOS 8 είναι ότι αποτελούν επίσης μια συντόμευση με ένα πάτημα για την εκκίνηση της εφαρμογής για την οποία προορίζονται, επομένως αυτό είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Εάν γνωρίζετε μια πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης δικτύου που διαθέτει χρήσιμο widget, ενημερώστε μας στα σχόλια.