Παίξτε το παιχνίδι τρεξίματος Chrome T-Rex στο τηλέφωνό σας


Το Chrome έχει ένα όμορφο μικρό παιχνίδι κρυμμένο στη σελίδα Χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Οι περισσότεροι χρήστες υπολογιστών γνωρίζουν για αυτό το παιχνίδι. κάθε φορά που χάνετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και το Chrome αποτυγχάνει να φορτώσει μια σελίδα, σας εμφανίζει ένα μήνυμα “Χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο”. Ακριβώς πάνω από αυτό το μήνυμα είναι μια εικόνα pixel ενός T-Rex. Εάν πατήσετε το πλήκτρο διαστήματος, το T-rex αρχίζει να τρέχει. Οι κάκτοι εμφανίζονται στο πέρασμά τους και πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο διαστήματος για να πηδήξετε από πάνω τους. Αυτό το ίδιο παιχνίδι μπορεί να παιχτεί στο Chrome για iOS και Android. Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι τρεξίματος Chrome T-rex στο τηλέφωνό σας.

  Απάντηση τώρα Προσθέτει σχετικές χρονικές σημάνσεις στα Εισερχόμενά σας στο Gmail [Chrome]

Εάν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο που λειτουργεί αλλά θέλετε να παίξετε το παιχνίδι, απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και το WiFi στο τηλέφωνό σας. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο Chrome και πληκτρολογήστε οποιαδήποτε διεύθυνση URL. Με απενεργοποιημένο το WiFi και μη διαθέσιμα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, θα δείτε το μήνυμα “Είστε εκτός σύνδεσης” με ένα εικονοστοιχείο T-rex πάνω από αυτό.

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, πατήστε το T-rex. Πατώντας οπουδήποτε αλλού δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι. πρέπει να είναι στο T-rex. Μόλις το T-rex αρχίσει να τρέχει, οι κάκτοι θα εμφανιστούν στο πέρασμά του. Πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη σας για να κάνετε το T-rex jump. Η βαθμολογία σας αυξάνεται όσο πιο μακριά τρέχετε. Η πρόσκρουση σε έναν κάκτο τελειώνει το παιχνίδι.

  Αποκλεισμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail ανά θέμα, αποστολέα ή τομέα [Chrome]

Όσο πιο μακριά τρέχετε, τόσο πιο γρήγορα τρέχει το T-rex. Η μόνη σας δουλειά είναι να αγγίξετε την οθόνη σας την κατάλληλη στιγμή. Το δυνατό χτύπημα ή το χτύπημα περισσότερο δεν οδηγεί σε υψηλότερα άλματα. Το παιχνίδι είναι πολύ βασικό. σαν μια εύκολη εκδοχή του flappy bird.

Το παιχνίδι τρεξίματος Chrome T-rex είναι μόνο ένα από τα πολλά πασχαλινά αυγά της Google. Είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι η εταιρεία δεν παραμελεί τις εφαρμογές της για κινητά όταν πρόκειται για αυτά τα πασχαλινά αυγά και τα παιχνίδια. Η Google έχει συμπεριλάβει επίσης ένα κρυφό παιχνίδι στο Android από το Android 6. Το παιχνίδι είναι μια πολύ πιο ακριβής απομίμηση του Flappy bird.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια ιστοσελίδα στο Chrome