Απάντηση τώρα Προσθέτει σχετικές χρονικές σημάνσεις στα Εισερχόμενά σας στο Gmail [Chrome]

Εάν είστε χρήστης του Gmail, θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή ιδέα ότι διαθέτει ήδη πολλές εκπληκτικές λειτουργίες εργαστηρίου για τη βελτίωση της παραγωγικότητας των χρηστών του. Ωστόσο, εξακολουθούν να λείπουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εμπειρία σας ακόμη περισσότερο. Μην ανησυχείς. Υπάρχει μια εφαρμογή (ή επέκταση) για τις περισσότερες εργασίες αυτές τις μέρες, ενώ υπάρχει και μια πληθώρα επεκτάσεων για το Gmail. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε μια επέκταση Google Chrome για το Gmail που στην πραγματικότητα προσθέτει έγχρωμες χρονικές σημάνσεις στα εισερχόμενά σας και ονομάζεται Απάντηση τώρα. Ξεχάσατε ποτέ να απαντήσετε σε αυτό το σημαντικό email που σας έστειλε το αφεντικό σας; Μην στεναχωριέσαι! Ποτέ ξανά μετά τη χρήση της Απάντηση τώρα.

  Πώς να ενημερώσετε το Google Chrome

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στην προεπιλεγμένη διεπαφή ενός εισερχομένου του Gmail (αυτό είναι στην πραγματικότητα δικό μου). Ναι, φαίνεται φανταχτερό και όλα εκτός από τις χρονικές σημάνσεις δίπλα σε κάθε μήνυμα δεν είναι πολύ χρήσιμα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χρονικές σημάνσεις είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα που παρατηρούμε σχετικά με ένα μήνυμα που υποτίθεται ότι οφείλεται στη μη εμφανή φύση τους.

Το Reply Now αλλάζει αυτό, τοποθετώντας τις χρονικές σημάνσεις όλων των μηνυμάτων σας επάνω και στο κέντρο και κωδικοποιώντας το με χρώμα. Ουσιαστικά ανταλλάσσει τις προεπιλεγμένες χρονικές σημάνσεις του Gmail με σχετικές, επιτρέποντάς σας να βλέπετε πόσο καιρό υπάρχει ένα email στα εισερχόμενά σας και να απαντάτε αμέσως όταν βλέπετε πόσες ημέρες ή ώρες έχουν περάσει από τη λήψη του μηνύματος.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Picture-in-Picture του Chrome για αναπαραγωγή τοπικών βίντεο

Η χρονική σήμανση οποιουδήποτε νέου μηνύματος που λαμβάνετε στο Gmail σας είναι πράσινη και παραμένει έτσι για άλλα 15 λεπτά μετά τα οποία γίνεται κίτρινο. Μετά από μία ώρα, η χρονική σήμανση θα γίνει κόκκινη, υποδεικνύοντας ότι η απάντηση στο μήνυμα πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας. Η επέκταση είναι αρκετά απλή και δεν παρέχει επιλογές ή ρυθμίσεις για τη διαμόρφωσή της. Είναι μάλλον ένα είδος ρύθμισης και ξεχάστε το.

Συνολικά, είναι ένα πολύ ωραίο μικρό δωρεάν εργαλείο που έχει νόημα για τις χρονικές σημάνσεις του Gmail. Μπορείτε να κάνετε λήψη της επέκτασης δωρεάν από το Chrome Web Store μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το σάρωση για επιστροφή στο Chrome σε οθόνες αφής

Εγκαταστήστε το Reply Now από το Chrome Web Store