Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής των ονείρων μου επιτέλους υπάρχει

Βασικά Takeaways

  • Ο Creality K1 Max είναι ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής μεγάλου φορμά, υψηλής ταχύτητας και αξιοπιστίας εξοπλισμένος με προηγμένες λειτουργίες, όπως κάμερα web απομακρυσμένης παρακολούθησης και ανίχνευση ανωμαλιών AI.
  • Ο σχεδιασμός CoreXY του εκτυπωτή επιτρέπει γρήγορη και ακριβή εκτύπωση, με μεγαλύτερο όγκο κατασκευής και μικρότερο αποτύπωμα μηχανής σε σύγκριση με άλλους εκτυπωτές.
  • Ο εκτυπωτής διαθέτει εύχρηστο λογισμικό που επιτρέπει αξιόπιστη εκτύπωση δικτύου και περιλαμβάνει κάμερα web για απομακρυσμένη παρακολούθηση, αλλά δεν υποστηρίζει εκτύπωση διπλού χρώματος ή πολλαπλών υλικών.

Είναι πολύ σπάνιο να βρεις καταναλωτική τεχνολογία που εξακολουθεί να καινοτομεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα—τεχνητή νοημοσύνη, για παράδειγμα, ή τρισδιάστατους εκτυπωτές. Τι θα λέγατε όμως για έναν 3D εκτυπωτή με ενσωματωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη; Ο Creality K1 Max είναι ένας εκτυπωτής CoreXY μεγάλου μεγέθους, εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, εξοπλισμένος με προηγμένο σύστημα σάρωσης LiDAR για οριζόντια τεχνητή νοημοσύνη, έλεγχο ρυθμού ροής και ανίχνευση ανωμαλιών.

Το Creality K1 Max είναι ό,τι ήθελα από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή. Είναι γρήγορο, είναι καλής ποιότητας, έχει μεγάλο σχήμα και είναι πολύ αξιόπιστο.

James Bruce / MakeUseOf Creality K1 Max

Η επιλογή των συντακτών

Ο Creality K1 Max είναι ένας μεγάλος φορμά, υψηλής ταχύτητας, αξιόπιστος εκτυπωτής CoreXY 3D με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως κάμερα web απομακρυσμένης παρακολούθησης, αισθητήρας LiDAR για ακριβή έλεγχο του ρυθμού ροής και ανίχνευση ανωμαλιών AI. Εκτυπώνοντας μέσα σε γυάλινο περίβλημα, διατηρεί τις θερμοκρασίες και παρέχει ασφάλεια από τα μικρά χεράκια. Η συνολική εμπειρία είναι ακόμη πιο ικανοποιητική χάρη στο εύχρηστο λογισμικό, το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε εργασίες εκτύπωσης μέσω του δικτύου αξιόπιστα και να κάνετε check-in μέσω της κάμερας web.

Το μόνο που λείπει από το K1 Max είναι η εκτύπωση διπλού χρώματος ή πολλαπλών υλικών.

Δημιουργικότητα επωνυμίας

Όγκος κατασκευής 30 cm³ (11,8³ ίντσες)

Συνδεσιμότητα Wi-Fi, LAN, Creality Cloud, USB

Θερμαινόμενη πλάκα κατασκευής Ναι

Τύπος τροφοδοσίας Άμεση μετάδοση διπλής ταχύτητας και σωλήνας Bowden

Διαστάσεις 44 x 46 x 53 cm (17,1 x 18,2 x 20,7″)

Βάρος 18 κιλά (40 λίβρες)

Διπλή Έγχρωμη Εκτύπωση Αρ

Ταχύτητα Έως 600mm/s (συνιστάται μόνο με HyperPLA)

Πλεονεκτήματα

  • Απίστευτα γρήγορη εκτύπωση; έως 600 mm/s
  • Αξιόπιστη πρώτη στρώση χάρη στο LiDAR και την επαγωγική ισοπέδωση 25 σημείων
  • Εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας από σταθερό σχέδιο CoreXY
  • Το πλήρες γυάλινο περίβλημα διευκολύνει τη διατήρηση των σωστών θερμοκρασιών
  • Περιλαμβάνεται κάμερα web για απομακρυσμένη παρακολούθηση από επιτραπέζιο υπολογιστή, cloud ή εφαρμογή smartphone

Μειονεκτήματα

  • Μονόχρωμη εκτύπωση μόνο, χωρίς MMU

Συναρμολόγηση και Ρύθμιση

Το K1 Max φτάνει σε ένα ασφαλές ξύλινο κιβώτιο, σχεδόν πλήρως συναρμολογημένο. το μόνο που χρειάζεται είναι να βιδώσετε τη λαβή της πόρτας, τη βάση του νήματος και να στερεώσετε την οθόνη. Αλλά, κρίσιμα, υπάρχουν επίσης τρεις βίδες που πρέπει να αφαιρεθούν από το εσωτερικό. Αυτά υποδεικνύονται με μεγάλα κίτρινα βέλη και πολλά αυτοκόλλητα προειδοποίησης που σας λένε να μην ενεργοποιήσετε το μηχάνημα μέχρι να το κάνετε αυτό, ώστε να μην μπορείτε να τα χάσετε.

James Bruce / MakeUseOf

Το K1 Max διαθέτει πλήρως κλειστό σχεδιασμό, που προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία, με τις γυάλινες πλευρές να παρέχουν καλή μόνωση από ρεύματα και τη δυνατότητα διατήρησης σταθερής εσωτερικής θερμοκρασίας. Το πάνω μέρος του περιβλήματος μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για πρόσβαση στον εξωθητήρα, ενώ το μπροστινό μέρος είναι αρθρωτό στα αριστερά, με ένα μικρό άνοιγμα για την οθόνη. Είναι μια έγχρωμη οθόνη αφής περίπου 4 ιντσών που είναι εύκολη στην πλοήγηση—το μόνο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που μου έλειψε είναι η δυνατότητα να κάνω προσαρμογές ζωντανού Z (αλλά στην πραγματικότητα, δεν έχω βρει ακόμη την ανάγκη – η ισοπέδωση είναι τόσο καλή ).

James Bruce / MakeUseOf

Παρά τον όγκο εκτύπωσης σε κύβους 30 εκατοστών, το ίδιο το μηχάνημα είναι μόλις πολύ μεγαλύτερο στα 44 x 46 x 53 εκατοστά (17 x 18 x 21 ίντσες), αν και θα πρέπει επίσης να αφήσετε χώρο στο πίσω μέρος για τη θήκη του νήματος—και αρκετό χώρο για ελιγμός για να αλλάξετε το νήμα, το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο άβολο μέρος της χρήσης του μηχανήματος. Η πλευρική τοποθέτηση θα ήταν προτιμότερη, αλλά έκτοτε έχω τοποθετήσει το νήμα μέσα σε ένα στεγνωτήριο ούτως ή άλλως, επομένως είναι αρκετά εύκολο να δρομολογήσετε ξανά τον σωλήνα Bowden στο πλάι. Το μηχάνημα ζυγίζει 18 κιλά (40 λίβρες), επομένως είναι διαχειρίσιμο μόνοι σας χωρίς βοήθεια.

  Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο iPhone

James Bruce / MakeUseOf

Αποστέλλεται με μεγάλους προφυλακτήρες από καουτσούκ για τα πόδια, αλλά ίσως θέλετε να προσθέσετε μια πλάκα από σκυρόδεμα και να εξασφαλίσετε έναν σταθερό πάγκο εργασίας. Βρήκα ότι οι δυνάμεις της κεφαλής εκτύπωσης ήταν αρκετές για να κουνήσουν τα βαρέως τύπου ράφια μου μπρος-πίσω.

Μετά την ενεργοποίηση και τη ρύθμιση του δικτύου σας (υποστηρίζεται είτε Wi-Fi είτε Ethernet), θα εκτελέσετε έναν αυτοέλεγχο, ο οποίος διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της δοκιμής είναι ανεπαίσθητο ως προς το τι πραγματικά κάνει. Εμφανίζεται ως “μορφοποίηση εισόδου” και υποθέτω ότι είναι κάτι που κάνει με το LiDAR που μετράει και κάνει μικρές προσαρμογές στο κρεβάτι. Η τυπική αυτόματη ευθυγράμμιση σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή χρησιμοποιεί έναν επαγωγικό ή φυσικό αισθητήρα για να μετακινήσει το κεφάλι και να μετρήσει οπουδήποτε από 9 έως 81 σημεία στο κρεβάτι. Αλλά το K1 Max είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο LiDAR.

James Bruce / MakeUseOf

Με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο με τον οποίο ένα iPhone κάνει ακριβείς τρισδιάστατες μετρήσεις του προσώπου σας για το Face Unlock, το K1 Max εκτοξεύει εκατοντάδες μικρές κουκκίδες λέιζερ και μετρά με ακρίβεια την παραμόρφωση μεταξύ τους. Αυτό συνδυάζεται με έναν τυπικό επαγωγικό αισθητήρα αυτόματης οριζοντίωσης 25 σημείων. Και ό,τι μαγικό πηγαίνει εκεί – λειτουργεί. Δεν είχα ακόμη κακή πρώτη στρώση, ούτε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω κόλλα.

James Bruce / MakeUseOf

Μιλώντας για την πλάκα κατασκευής, θα βρείτε μια τυπική πλάκα ελατηρίου από χάλυβα με επίστρωση PEI, η οποία ασφαλίζει μαγνητικά και περιλαμβάνει δύο εγκοπές στο πίσω μέρος για να βοηθήσει στην τοποθέτηση. Το K1 Max περιλαμβάνει μια σημείωση ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα stick κόλλας, αλλά δεν έχω διαπιστώσει ότι είναι καθόλου απαραίτητο μέχρι στιγμής για την εκτύπωση PLA. Είναι σπάνιο να χρειαστεί να προσθέσω φούστα για πρόσφυση.

James Bruce / MakeUseOf

Οι εκτυπώσεις μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα λυγίζοντας λίγο την πλάκα. Ωστόσο, εάν πρόκειται να εκτυπώσετε με PETG, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια κόλλα. όχι για να το βοηθήσω να κολλήσει, αλλά αντίθετα, για να παρέχω ένα στρώμα διεπαφής για να μην κολλάει τόσο πολύ!

Είναι ένας εκτυπωτής CoreXY

Ο K1 Max είναι εκτυπωτής τύπου CoreXY—αλλά τι είναι αυτό και γιατί έχει σημασία;

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι εκτυπωτές χρησιμοποιούσαν καρτεσιανή κίνηση, στην οποία ένας κινητήρας ή ένα ζεύγος κινητήρων οδηγούσε κάθε άξονα ανεξάρτητα. Οδηγήστε τον κινητήρα του άξονα Χ για να μετακινήσετε τον άξονα Χ. είναι ένα αρκετά απλό σχέδιο στην κατανόηση.

Ένας εκτυπωτής CoreXY χρησιμοποιεί δύο κινητήρες που λειτουργούν ταυτόχρονα τόσο για τον άξονα Χ όσο και για τον άξονα Υ. Κάθε κινητήρας ελέγχει μια «διαγώνιο», μετακινώντας ταυτόχρονα τις συντεταγμένες X και Y της κεφαλής εκτύπωσης. Το Vector3D κάνει εξαιρετική δουλειά στο να εξηγεί πώς λειτουργεί, χρησιμοποιώντας μόνο δύο κομμάτια χαρτιού:

Το αποτέλεσμα αυτού του στυλ κίνησης και γιατί έχει σημασία είναι ότι μπορείτε να κινηθείτε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η πλάκα κατασκευής δεν χρειάζεται επίσης να κινείται πλευρικά, αντίθετα χρειάζεται μόνο να κατεβαίνει καθώς συσσωρεύονται τα στρώματα — κάτι που έχει περισσότερα κοινά με έναν εκτυπωτή ρητίνης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο όγκο κατασκευής, με μικρότερο αποτύπωμα μηχανής και πιο ακριβή εκτύπωση (επειδή υπάρχουν λιγότερες δυνάμεις που ασκούνται στο εκτυπωμένο αντικείμενο — κατεβαίνει αργά και δεν κουνιέται εμπρός και πίσω).

James Bruce / MakeUseOf

Συνήθως, θα χρειαστείτε διπλάσιο βάθος στην επιφάνεια εργασίας σας από ό,τι θα εκτυπώνατε το μέγεθος του κρεβατιού, επειδή το ίδιο το κρεβάτι εκτύπωσης μετακινείται προς τα πίσω και προς τα εμπρός. Το Creality K1 Max παραμένει συμπαγές και σε μέγεθος επιφάνειας εργασίας, παρά το γεγονός ότι έχει τεράστιο όγκο εκτύπωσης σε κύβους 30 cm. Είναι αρκετά μεγάλο για να εκτυπώσετε ένα πλήρες μέγεθος Κεφάλι μανεκέν Voronoi.

James Bruce / MakeUseOf

Μπορεί να είναι δυνατό, όμως. Υπάρχει ένας μεγάλος ανεμιστήρας στο πλάι, ένας ανεμιστήρας θήκης, καθώς και ο ανεμιστήρας hot end. Σε συνδυασμό, κοιτάτε περίπου 70-75db όταν τρέχετε σε πλήρη ταχύτητα. Από τότε έχω μεταφέρει τα πάντα στο συνεργείο του γκαράζ μου και δεν θα συνιστούσα να το βάλετε στο γραφείο ή στην κρεβατοκάμαρά σας.

  10 καλύτερα συστήματα ασφαλείας NVR για Έξυπνη Παρακολούθηση

James Bruce / MakeUseOf

Το K1 Max είναι επίσης εξοπλισμένο με μια μικρή λωρίδα φωτισμού LED από το μπροστινό επάνω μέρος. Ωστόσο, δεν είναι τόσο φωτεινά όσο περίμενα: αρκεί για να μπορείτε να δείτε το μοντέλο στο σκοτάδι ή σε χαμηλό φωτισμό. Στη γωνία του περιβλήματος θα βρείτε επίσης μια κάμερα web. Μπορείτε να το προβάλετε είτε μέσω της εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές, είτε ακόμα και της εφαρμογής smartphone αφού γίνει σύζευξη με έναν λογαριασμό Creality Cloud (δωρεάν). Βρήκα τον εαυτό μου να το ελέγχω συχνά, ειδικά λίγο πριν πάω για ύπνο για να ελέγξω ότι μια εκτύπωση προχωρούσε καλά.

James Bruce / MakeUseOf

Όσο για το hot end, το K1 Max συνεχίζει το θέμα της ταχύτητας, χρησιμοποιώντας μια νέα κεραμική θερμάστρα για να φτάσει στους 200°C σε 40 δευτερόλεπτα. Η θερμοδιακοπή από κράμα τιτανίου και το ακροφύσιο από σκληρυμένο χάλυβα σημαίνει ότι μπορεί να ζεσταθεί έως και 300°C χωρίς προβλήματα. Ο εξωθητής διπλού γραναζιού μπορεί να ωθήσει έως και 32 mm κυβικά υλικά ανά δευτερόλεπτο.

Λογισμικό

Αν και το K1 Max θα πρέπει τελικά να είναι συμβατό με άλλους μηχανισμούς κοπής, κατά τη στιγμή της σύνταξης, δεν έχει διαθέσιμα προφίλ, επομένως θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του Creality Print για την επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το τεμαχισμό και την εκτύπωση του Creality Cloud από την εφαρμογή smartphone, αλλά νομίζω ότι είναι απίθανο εάν ξοδεύετε τόσα πολλά σε έναν εκτυπωτή. Χρησιμοποίησα μόνο την εφαρμογή smartphone για απομακρυσμένη παρακολούθηση ή για επανεκτύπωση ενός προηγούμενου μοντέλου (τα οποία αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του μηχανήματος).

Το Creality Print είναι εκπληκτικά καλό αν είναι λίγο ξεκάθαρο, σε σύγκριση με ορισμένες εφαρμογές. Οι επιλογές διαμόρφωσης που εμφανίζονται αρχικά δεν είναι τόσο σε βάθος όσο θα ήθελα, αλλά μπορείτε να τις τροποποιήσετε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρήσης “υποστηρίξεων δέντρων” (τα οποία είναι, φυσικά, ιδανικά για φυτευτή Groot).

James Bruce / MakeUseOf

Τα ζιγκ-ζαγκ που μπορείτε να δείτε στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού εκτύπωσης είναι βαθμονόμηση ρυθμού ροής: το K1 Max επιχειρεί να εξωθήσει με υψηλή ταχύτητα και, στη συνέχεια, ελέγχει εάν λειτούργησε καλά χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους αισθητήρες. Είναι ένα προαιρετικό βήμα, αλλά χρήσιμο εάν εκτυπώνετε με νέο νήμα.

Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει ολοκληρωμένη απομακρυσμένη παρακολούθηση και δυνατότητα εκτύπωσης μέσω του τοπικού δικτύου ή μέσω του λογαριασμού σας στο cloud. Συνήθως χρησιμοποιούσα την επιλογή εκτύπωσης LAN και δεν χρειάστηκε να αγγίξω ένα USB stick (αν και υπάρχει μια θύρα USB στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος αν προτιμάτε).

Ανέφερα τη συνολική εντυπωσιακή ταχύτητα εκτύπωσης και ενώ η ίδια η πραγματική ταχύτητα εκτύπωσης είναι απίστευτη, η ταχύτητα της όλης εμπειρίας βοηθά επίσης από το πόσο εύκολη είναι από την άποψη του λογισμικού. Αυτός δεν είναι ο πρώτος εκτυπωτής που δοκίμασα και είναι εξοπλισμένος με λειτουργία απομακρυσμένης εκτύπωσης, αλλά είναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής. Η εκτύπωση με ένα κλικ μόλις κόψετε σε φέτες είναι απλά υπέροχη.

James Bruce / MakeUseOf

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο οποιωνδήποτε ρυθμίσεων θα έπρεπε διαφορετικά να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής. Λαμβάνετε επίσης ένα ζωντανό παράθυρο προεπισκόπησης του τι συμβαίνει και μπορείτε ακόμη και να στείλετε την ίδια εργασία εκτύπωσης σε πολλούς εκτυπωτές ταυτόχρονα. Εάν διαχειρίζεστε μια φάρμα εκτυπώσεων, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ καλή λειτουργία για εσάς—καθώς και, φυσικά, η γελοία υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης.

Παρόλο που το K1 Max εκτελεί το δικό του προσαρμοσμένο υλικολογισμικό της Creality, το έχουν επίσης ανοιχτού κώδικα και θα βρείτε διαθέσιμες εναλλακτικές εκδόσεις για λήψη που ενδέχεται να προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες, αν και είναι ακόμη νωρίς.

HyperPLA για εκτύπωση υψηλής ταχύτητας

Ο K1 Max με τον σχεδιασμό CoreXY του μπορεί να εκτυπώσει έως και 4-5 φορές πιο γρήγορα από τον μέσο εκτυπωτή καρτεσιανού κίνησης, με ταχύτητα έως και 600 mm/s. Το τυπικό δοκιμαστικό Benchy μπορεί να εκτυπωθεί σε λιγότερο από 15 λεπτά!

  Ποιες είναι οι Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V;

Αυτό είναι θολό γιατί εκτυπώνεται τόσο γρήγορα! (Τζέιμς Μπρους / MakeUseOf)

Ωστόσο, για να επιτύχει αυτές τις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης, η Creality συνιστά τη δική της μάρκα νήματος που είναι ειδικά σχεδιασμένη για πιο ομαλή εξώθηση: HyperPLA. Πρέπει να ομολογήσω ότι είχα εντυπωσιακά αποτελέσματα από το HyperPLA που μας έστειλαν να δοκιμάσουμε. ο μόνος μου προβληματισμός είναι ότι φαίνεται να είναι πιο ευαίσθητα στην υγρασία από άλλα νημάτια. Μια εβδομάδα στο γκαράζ μου με υψηλή υγρασία ήταν αρκετή για να γίνει το νήμα εύθραυστο. Αφού επένδυσα σε ένα στεγνωτήριο ινών, όλα ήταν και πάλι καλά.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκτυπώσετε και σε άλλα νήματα, φυσικά. Το κανονικό παλιό PLA είναι επίσης εντάξει. Στην πραγματικότητα, εκτύπωσα τον ίδιο υψηλής ταχύτητας δοκιμαστικό GCode Benchy σε κανονικό PLA διπλού τόνου και βγήκε όμορφα, παρά την υψηλότερη ταχύτητα εξώθησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τακτικά το προφίλ HyperPLA για τυπικό PLA—και είμαι βέβαιος ότι υπάρχει διαφορά σε τεχνικό επίπεδο—αλλά ίσως αξίζει επίσης να πειραματιστείτε.

Πόσο καλά εκτυπώνει;

Η εμπειρία μου με το Creality K1 Max ήταν απόλυτη ικανοποίηση. Είναι γρήγορο, αλλά παράγει επίσης εντυπωσιακά ακριβείς και καλής ποιότητας εκτυπώσεις. Δεν είχα κανένα σημαντικό πρόβλημα ακόμα. Η ανίχνευση ανωμαλιών τεχνητής νοημοσύνης είναι ακόμα σε beta, αλλά υποτίθεται ότι θα πρέπει να ανιχνεύσει εάν η εκτύπωση σας καταλήγει ως σπαγγέτι, διακόπτοντας την εργασία μέχρι να επιβεβαιώσετε. Είχα μια μικρή αποτυχημένη εκτύπωση—με αποτέλεσμα να ξεχάσω να δημιουργήσω υποστηρίγματα—αλλά δεν εντοπίστηκε. Υποθέτω ότι δεν απέτυχε τόσο έντονα όσο θα περίμενε η τεχνητή νοημοσύνη, επομένως είναι δύσκολο να σχολιάσουμε πόσο καλά λειτουργεί αυτή η δυνατότητα. Είμαι σίγουρος όμως ότι η ανίχνευση θα βελτιωθεί με τον καιρό.

Όπως όλοι οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές, μπορεί να έχετε κακές εκτυπώσεις και κάθε νήμα θα είναι διαφορετικό. Οι προεξοχές μπορεί να χρειάζονται προσαρμογές και θα έχετε ακόμα ελαφρώς πιο τραχιές επιφάνειες όπου είναι στερεωμένα στηρίγματα—αλλά αυτά δεν είναι ελαττώματα του K1 Max, είναι εγγενείς περιορισμοί της τεχνολογίας εκτύπωσης FDM.

James Bruce / MakeUseOf

Υπάρχουν μειονεκτήματα με το K1 Max; Σίγουρα: είναι μόνο μονόχρωμος εκτυπωτής. Δεν υπάρχει επιλογή πολλών υλικών αυτήν τη στιγμή, οπότε αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, τότε ψάξτε αλλού.

Πρέπει να αγοράσετε το Creality K1 Max;

Μπορώ να προτείνω ανεπιφύλακτα το K1 Max σε όλους τους τύπους κατασκευαστών. Η Creality έφτιαξε έναν εκπληκτικά καλό εκτυπωτή μεγάλου φορμά που, για τους περισσότερους ανθρώπους, θα πρέπει να λειτουργεί εκτός συσκευασίας με ελάχιστες, εάν υπάρχουν, τροποποιήσεις.

Για αρχάριους ή όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν από τον πρώτο τους εκτυπωτή, δεν απαιτείται σχεδόν καμία κατασκευή, δεν απαιτείται χειροκίνητη ισοπέδωση και δεν απαιτούνται τροποποιήσεις υλικού. Έχει μια μεγάλη, πλήρως κλειστή περιοχή εκτύπωσης, παρά το μικρό αποτύπωμα. Είναι λίγο θορυβώδες, αλλά όχι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα σε ένα συνεργείο.

Οι επαγγελματίες χρήστες θα εκτιμήσουν το υλικολογισμικό ανοιχτού κώδικα και την εξαιρετική, γρήγορη εκτύπωση. Οποιοσδήποτε διαθέτει εκτυπωτική μονάδα θα εκτιμήσει επίσης την απομακρυσμένη παρακολούθηση και τη μαζική εκτύπωση.

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο ωραίο είναι να έχεις έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή που λειτουργεί ακριβώς όπως κάνουν στις ταινίες: σύρετε ένα αρχείο μέσα και κάντε κλικ στην εκτύπωση. Έχω εκτυπώσει περισσότερα σε ένα μήνα περίπου με αυτό παρά σε ένα χρόνο με άλλους εκτυπωτές, καθαρά επειδή είναι τόσο γρήγορος, αξιόπιστος και εύκολος στη χρήση.

Αν θέλετε έναν μεγάλου μεγέθους, αξιόπιστο, γρήγορο 3D εκτυπωτή… αποκτήστε το Creality K1 Max.

James Bruce / MakeUseOf Creality K1 Max

Η επιλογή των συντακτών

Ο Creality K1 Max είναι ένας μεγάλος φορμά, υψηλής ταχύτητας, αξιόπιστος εκτυπωτής CoreXY 3D με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως κάμερα web απομακρυσμένης παρακολούθησης, αισθητήρας LiDAR για ακριβή έλεγχο του ρυθμού ροής και ανίχνευση ανωμαλιών AI. Εκτυπώνοντας μέσα σε γυάλινο περίβλημα, διατηρεί τις θερμοκρασίες και παρέχει ασφάλεια από τα μικρά χεράκια. Η συνολική εμπειρία είναι ακόμη πιο ικανοποιητική χάρη στο εύχρηστο λογισμικό, το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε εργασίες εκτύπωσης μέσω του δικτύου αξιόπιστα και να κάνετε check-in μέσω της κάμερας web.

Το μόνο που λείπει από το K1 Max είναι η εκτύπωση διπλού χρώματος ή πολλαπλών υλικών.