Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο iPhone

Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Λοιπόν, ένα κολάζ φωτογραφιών αξίζει δέκα χιλιάδες λέξεις! Και, ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών απευθείας στο iPhone σας, κάτι που είναι υπέροχο.

Τα κολάζ φωτογραφιών είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μοιραστείτε περισσότερες από μία φωτογραφίες σε μια ανάρτηση ή να μοιραστείτε μια ιστορία. Υπάρχουν εκατοντάδες πιθανές καταστάσεις ή σενάρια όπου θα θέλετε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ένα κολάζ.

Ίσως μόλις αποκτήσατε ένα νέο κουτάβι, ή απλά αποκτήσατε μια σειρά από νέα ρούχα που θέλετε να δείξετε στους φίλους σας ή ίσως είναι τα γενέθλια του παιδιού σας. Ένα κολάζ φωτογραφιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στους ανθρώπους τι σας ενθουσιάζει αυτή τη στιγμή.

Ενώ το iPhone δεν διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών, φυσικά, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό. Λοιπόν, περισσότερο σαν να υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές για αυτό.

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή Photo Collage για το iPhone;

Με δεκάδες εφαρμογές για τη δημιουργία ενός κολάζ φωτογραφιών με το iPhone σας, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ποια να χρησιμοποιήσετε.

Εμείς εδώ στο TechJunkie μπορούμε να βοηθήσουμε περιορίζοντας τις επιλογές μας στα τέσσερα παρακάτω, λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικά:

  • Πρόσφατες ενημερώσεις στην εφαρμογή: Πολλές εφαρμογές κολάζ φωτογραφιών έχουν εγκαταλειφθεί και δεν λειτουργούν καλά με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο iPhone 7 ή νεότερο.
  • Υψηλές βαθμολογίες με αστέρια: Οι εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω έχουν μέση βαθμολογία με αστέρια στο κατάστημα εφαρμογών 4+.
  • Υψηλός αριθμός αξιολογήσεων με αστέρια: Οι καλύτερες εφαρμογές έχουν πολλούς χρήστες, επομένως κατατάξαμε με βάση τον αριθμό των αξιολογήσεων με αστέρια που έλαβε κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει και βαθμολογήσει και τις τρεις αυτές εφαρμογές.
  • Δωρεάν λειτουργικότητα εφαρμογής: Οι εφαρμογές κολάζ φωτογραφιών για το iPhone μπορεί να είναι ακριβές, τόσο για αγορά όσο και, αφού το αγοράσετε, για επιπλέον λειτουργικότητα μέσω αγορών εντός εφαρμογής.
  • Ποικιλία διατάξεων κολάζ φωτογραφιών: Οι εφαρμογές κολάζ φωτογραφιών iPhone που αναφέρονται παρακάτω συνοδεύονται από δεκάδες ή εκατοντάδες ευχάριστες επιλογές για τη διάταξη των εικόνων σας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε αυτή που ταιριάζει στους στόχους της εικόνας σας.
  Πώς να κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις στο iPad σας χρησιμοποιώντας το Apple Pencil

PhotoGrid Photo & Collage Maker

PhotoGrid είναι δημιουργός κολάζ βίντεο και εικόνων και πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Με δεκάδες εκατομμύρια χρήστες, το PhotoGrid είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν θέλετε να δημιουργήσετε κολάζ φωτογραφιών στο iPhone.

Η εφαρμογή PhotoGrid είναι φορτωμένη με περισσότερες από 300 διαφορετικές διατάξεις, έτσι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από τρόπους να συνδυάσετε τις φωτογραφίες σας με φανταστικούς τρόπους που θα εντυπωσιάσουν το κοινό σας.

Υπάρχουν επίσης μερικά διαφορετικά εργαλεία επεξεργασίας εντός της εφαρμογής που μπορούν να κάνουν τις φωτογραφίες στο κολάζ σας ακόμα καλύτερες. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια σειρά από αυτοκόλλητα, φόντο και γραμματοσειρές για να διακοσμήσετε τα κολάζ σας.

Τέλος, αυτή η δημοφιλής εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν!

Εάν είστε Instajunkie, το PhotoGrid είναι η εφαρμογή για εσάς. Έρχεται προφορτωμένο με πρότυπα κολάζ φωτογραφιών για την περίφημη αναλογία Instagram 1:1, καθώς και 16:9 για να φτιάξετε τέλεια κολάζ Instagram Story.

Κολάζ φωτογραφιών

Αν θέλετε μια από τις πιο πλήρως λειτουργικές εφαρμογές δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών για το iPhone, τότε Κολάζ φωτογραφιών είναι η εφαρμογή για εσάς. Πάνω από 190 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή κολάζ φωτογραφιών για να δημιουργήσουν εκπληκτικές ομαδοποιήσεις των αγαπημένων τους φωτογραφιών.

Το Pic Collage περιλαμβάνει μια σειρά από πρότυπα, τρόπους για να διακοσμήσετε το κολάζ σας, να προσθέσετε κείμενο, χειρονομίες αφής και πολλά άλλα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης καθαρό σχεδιασμό και είναι πολύ απλή στη χρήση. Το Pic Collage διευκολύνει επίσης την κοινή χρήση των κολάζ σας σε διαφορετικούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων.

  5 Εναλλακτικές λύσεις GIPHY για μεταφόρτωση και κοινή χρήση GIF

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το Pic Collage δεν είναι εντελώς δωρεάν. Εάν θέλετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες ή θέλετε να αφαιρέσετε το υδατογράφημα από τις φωτογραφίες σας, θα χρειαστεί να πληρώσετε τη συνδρομή 4,99 $/μήνα, κάτι που δεν είναι κακό για μια ποιοτική εφαρμογή.

Κολάζ φωτογραφιών από το Collageable

Εάν αναζητήσετε “κολάζ φωτογραφιών” στο App Store, θα λάβετε πολλά αποτελέσματα. Βρείτε την εφαρμογή που δημιουργήθηκε από το “Collageable”.

Κολάζ φωτογραφιών περιλαμβάνει εκατοντάδες διατάξεις κολάζ, κορνίζες, αυτοκόλλητα και φίλτρα σώματος για να κάνουν τις φωτογραφίες σας να φαίνονται όσο το δυνατόν καλύτερες.

Η διάταξη του Instagram για τη δημιουργία ενός κολάζ φωτογραφιών στο iPhone σας

Η διάταξη είναι απλή στη χρήση και, φυσικά, λειτουργεί καλά με το Instagram. Δείτε πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών χρησιμοποιώντας Διάταξη από το Instagram στο iPhone σας.

  • Εγκαταστήστε και ανοίξτε την εφαρμογή Layout.
  • Η αρχική οθόνη θα εμφανίσει τις φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη σας και μπορείτε να τις ταξινομήσετε πατώντας Πρόσωπα ή Πρόσφατα στο κάτω μέρος της οθόνης.
  • Πατήστε φωτογραφίες για να τις προσθέσετε (σημειώστε το σημάδι επιλογής που υποδεικνύει τις φωτογραφίες που έχετε επιλέξει)
  • Κάντε κύλιση σε διάφορες επιλογές κολάζ στο επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε μία επιλογή.
  • Πιέστε δύο δάχτυλα ανοιχτά ή κλειστά στην οθόνη για μεγέθυνση ή σμίκρυνση οποιασδήποτε φωτογραφίας.
  • Οι επιλογές στο κάτω μέρος σάς επιτρέπουν να περιστρέφετε φωτογραφίες, να αντικαθιστάτε μια φωτογραφία ή να προσθέτετε ένα περίγραμμα σε μια φωτογραφία.
  • Όταν ολοκληρώσετε την εργασία στη διάταξη της φωτογραφίας σας, πατήστε αποθήκευση.
  • Κοιτάξτε προς το κάτω μέρος της οθόνης σας για επιλογές κοινής χρήσης.
  • Συμβουλές για τη δημιουργία κολάζ φωτογραφιών στο iPhone σας

    Όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές, να έχετε κατά νου ότι ένα κολάζ φωτογραφιών δεν είναι απλώς ένα σωρό τυχαίες εικόνες κολλημένες μεταξύ τους. Αντίθετα, οι εικόνες θα πρέπει να σας βοηθήσουν να πείτε μια ιστορία ή να επιδείξετε ένα συγκεκριμένο θέμα.

      Πώς να προσθέσετε μορφοποίηση υπό όρους σε κελιά στα φύλλα Google

    Για καλύτερα αποτελέσματα, λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές για να φτιάξετε ένα εξαιρετικό κολάζ φωτογραφιών που θα λατρέψουν οι άνθρωποι:

    • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ριπής για να τραβήξετε μια σειρά από φωτογραφίες και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτές τις φωτογραφίες για το κολάζ.
    • Πείτε μια ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος χρησιμοποιώντας το κολάζ φωτογραφιών σας ως καμβά για την ιστορία σας.
    • Επιλέξτε εικόνες που έχουν όλες το ίδιο χρώμα ή υφή για το κολάζ φωτογραφιών σας.
    • Αναμείξτε κοντινές εικόνες με σκηνές από απόσταση για να δώσετε στον θεατή μια αίσθηση αντίθεσης.

    Ενώ οι τρεις εφαρμογές κολάζ φωτογραφιών είναι εξαιρετικές επιλογές, υπάρχουν πάρα πολλές ακόμα εκεί έξω που μπορείτε να δοκιμάσετε αν θέλετε.

    Όλα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιλογές, οπότε βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και κυλήστε με αυτό. Τα περισσότερα είναι δωρεάν ή πολύ προσιτά, επομένως είναι εύκολο να τα αλλάξετε ή να δοκιμάσετε μερικά διαφορετικά – και ελπίζουμε ότι θα καταλήξετε με μερικά φανταστικά κολάζ φωτογραφιών στη διαδικασία.

    Συχνές Ερωτήσεις

    Μπορώ να φτιάξω ένα κολάζ χωρίς να χρησιμοποιήσω εφαρμογές τρίτων;

    Δυστυχώς, το iOS δεν προσφέρει μια εγγενή λειτουργία κολάζ φωτογραφιών στις λειτουργίες επεξεργασίας της εφαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να φτιάξετε το κολάζ.

    Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τα υδατογραφήματα μετά την επεξεργασία;

    Αφού δημιουργήσετε το κολάζ σας, θα πατήσετε το κουμπί λήψης για να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία στο τηλέφωνό σας ή να τη μοιραστείτε με μια άλλη εφαρμογή όπως το Instagram. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι προγραμματιστές της εφαρμογής που χρησιμοποιήσατε πρόσθεσαν ένα υδατογράφημα. u003cbru003eu003cbru003e Ουσιαστικά, η ανάπτυξη εφαρμογών κοστίζει χρήματα και έτσι, περιλαμβάνονται υδατογραφήματα για να προσελκύσουν άλλα άτομα στην εφαρμογή που χρησιμοποιήσατε. Σε αυτή την περίπτωση, είναι χρήσιμα. Ωστόσο, μερικές φορές τα υδατογραφήματα μπορεί να κρύψουν τη φωτογραφία και το σχέδιό σας. Η μόνη λύση σε αυτό είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του ολοκληρωμένου κολάζ σας ενώ είναι ακόμα στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε το στιγμιότυπο οθόνης αφού το περικόψετε. u003cbru003eu003cbru003eΩστόσο, συνιστούμε να αφήσετε το υδατογράφημα σε περίπτωση που οι φίλοι σας θέλουν να μάθουν ποια εφαρμογή κολάζ χρησιμοποιήσατε, ώστε να μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν.