Ο αυτοματισμός ροής εργασίας εγγράφων είναι εύκολος με το airSlate

Το λογισμικό αυτοματισμού ροής εργασιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση που ασχολείται με πολλά κρίσιμα έγγραφα. Ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την παροχή ισχυρού αυτοματισμού που περιλαμβάνει έγγραφα είναι το airSlate.

Οι αγωγοί επεξεργασίας εγγράφων περιέχουν πολλές μη αυτόματες και επαναλαμβανόμενες εργασίες που είναι επιρρεπείς σε σφάλματα και θα πρέπει να ανατεθούν σε ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο και όχι σε ανθρώπινο εργατικό δυναμικό. Από τέτοιες παραγωγικές και αποτελεσματικές ιδέες, προέκυψαν στην αγορά πολλά εργαλεία αυτοματισμού ροής εργασιών εγγράφων. Ωστόσο, δεν μπορείτε απλά να επιλέξετε κάποιο από αυτά.

Ελάτε μαζί μας καθώς εξετάζουμε το λογισμικό αυτοματισμού ροής εργασίας airSlate για να προσδιορίσετε εάν το εργαλείο είναι πραγματικά ωφέλιμο για την επιχείρησή σας.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι ο αυτοματισμός ροής εργασίας;

Η αυτοματοποίηση ροής εργασιών είναι η διαδικασία σχεδιασμού, εκτέλεσης και αυτοματοποίησης μιας επιχειρηματικής διαδικασίας που βασίζεται σε ορισμένους εσωτερικούς κανόνες ροής εργασίας. Κυρίως, οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με πολλά συμβόλαια, έγγραφα, αρχεία, μέσα και περιεχόμενο, χρησιμοποιούν αυτοματοποίηση ροής εργασιών για τη δρομολόγηση εργασιών, αρχείων και εγγράφων μεταξύ ατόμων και μηχανών, ανάλογα με προκαθορισμένα επιχειρηματικά κριτήρια.

Σήμερα, υπάρχει ένα διαδικτυακό εργαλείο χώρου εργασίας όπου όλα τα μέλη της ομάδας συνδέονται για τις εργασίες τους. Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγξουν τα χθεσινά έγγραφα και να τα στείλουν πιο κάτω για έγκριση ή να τα στείλουν πίσω στον συγγραφέα για τροποποιήσεις.

Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται πραγματικά αυτοματισμό ροής εργασίας;

Αποφυγή ανθρώπινων λαθών

Τα ανθρώπινα όντα τείνουν να κάνουν λάθη όταν χρειάζονται επαναλαμβανόμενες εργασίες. Και στους υπολογιστές, οι επαναλαμβανόμενες εργασίες είναι τα καλύτερα σενάρια για την αυτοματοποίηση. Ως εκ τούτου, πρέπει να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασιών επεξεργασίας εγγράφων σας για να αποφύγετε λάθη.

Ακρίβεια περιεχομένου

Το περιεχόμενο του επαγγελματικού σας εγγράφου θα είναι πιο ακριβές και επαγγελματικό όταν χρησιμοποιείτε μηχανήματα και πρότυπα για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε έναν κύκλο ζωής επεξεργασίας εγγράφων.

Συνέπεια εγγράφου

Μπορείτε επίσης να αποφύγετε την αποστολή πολλαπλών προσφορών διαφορετικών τιμών στους πελάτες όταν χρησιμοποιείτε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης συμβολαίων.

Business Branding

Οι επιχειρήσεις επηρεάζουν τους πελάτες τους χρησιμοποιώντας μοναδικά στοιχεία επωνυμίας. Όταν χρησιμοποιείτε αυτοματοποιημένο λογισμικό για τη δημιουργία κάθε επιχειρηματικού εγγράφου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατάλληλη επωνυμία σε κάθε αρχείο.

Λειτουργική Παραγωγικότητα

Η επιχείρησή σας μπορεί να παράγει εκατοντάδες συμβόλαια, περιεχόμενο και έγγραφα και να τα στείλει για εγκρίσεις, ηλεκτρονική υπογραφή και άλλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επομένως, εάν επεξεργάζεστε κρίσιμα επιχειρηματικά έγγραφα σε μεγάλο όγκο, χρειάζεστε τώρα λογισμικό αυτοματισμού ροής εργασιών εγγράφων.

Αποτελεσματικότητα Διαδικασίας

Η διοχέτευση περιεχομένου των λειτουργιών της επιχείρησής σας γίνεται εξαιρετικά αποτελεσματική όταν μπορείτε να εξισορροπήσετε την ποσότητα και την ποιότητα των εγγράφων χρησιμοποιώντας ένα αυτοματοποιημένο σύστημα.

Επεκτασιμότητα

Εάν η επιχείρησή σας χειρίζεται αυξημένο όγκο εγγράφων εποχιακά, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο αυτοματισμού ροής εργασιών για να αυξήσετε την κλίμακα. Δεν χρειάζεται να περάσετε τον πόνο της πρόσληψης προσωρινού εργατικού δυναμικού.

  Ποιες είναι οι Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V;

Τι είναι το airSlate;

Το airSlate είναι μια εφαρμογή cloud all-in-one που μπορεί να χειριστεί κάθε βήμα της διαδικασίας ροής εργασίας των εγγράφων σας, από τη δημιουργία ροής έως τα αναλυτικά στοιχεία διεργασιών. Επίσης, είναι ένα εργαλείο χωρίς κώδικα. Δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν ειδικό κωδικοποίησης για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση προβλημάτων του εργαλείου. Για να μην αναφέρουμε, επίσης δεν θα χρειαστεί να εκχωρήσετε εκπαιδευτικές συνεδρίες στους υπαλλήλους σας για να μάθετε κωδικοποίηση.

Έρχεται με πολλά bots ενσωμάτωσης και πρότυπα αυτοματισμού χωρίς κώδικα. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, μπορείτε να μειώσετε στο μισό το εργατικό δυναμικό στο τμήμα επεξεργασίας εγγράφων σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να απελευθερώσετε περισσότερους υπαλλήλους και να τους αναθέσετε εκ νέου σε πωλήσεις και μάρκετινγκ που αποφέρουν έσοδα.

Επιπλέον, το εργαλείο είναι πλήρως συμβατό με το cloud. Σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να φιλοξενήσετε δεδομένα ή λογισμικό στον επιχειρηματικό χώρο. Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε το airSlate με άλλες εφαρμογές cloud που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας, όπως το NetSuite, το Microsoft Dynamics 365, το Salesforce και το Microsoft Power Automate.

Επιπλέον, το airSlate διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη που αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες πρότυπα αυτοματισμού εγγράφων για τις περισσότερες βιομηχανίες. Ως εκ τούτου, ακόμα κι αν δεν έχετε ειδικούς αυτοματισμούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοματοποιημένες ροές εργασίας στο airSlate χρησιμοποιώντας απλώς τα πρότυπα.

Τα κύρια προϊόντα της airSlate

Το airSlate αποστέλλεται με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε στο λογισμικό αυτοματισμού εγγράφων πλήρους υπηρεσίας. Ακολουθούν τα προϊόντα αυτής της εφαρμογής cloud που πρέπει να χρησιμοποιείτε τακτικά:

#1. Δημιουργός ροής

Το Flow Creator σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια οπτική αναπαράσταση της ροής εργασίας του εγγράφου σε μια διεπαφή χρήστη με μεταφορά και απόθεση (UI). Επίσης, μπορεί να αυτοματοποιήσει τη ζωντανή δρομολόγηση υπό όρους και τις αναθέσεις βημάτων για τη δημιουργία και την εκκίνηση διαφόρων βελτιστοποιημένων ροών εργασίας μέσα σε λίγα λεπτά.

#2. Ηλεκτρονική υπογραφή

Μπορείτε να ρυθμίσετε γρήγορα νομικά δεσμευτικές ηλεκτρονικές υπογραφές για ψηφιακές φόρμες, έρευνες, έγγραφα και περιεχόμενο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Υπάρχουν 100+ ρομπότ χωρίς κώδικα στη διάθεσή σας για ανάθεση βημάτων, αυτοματοποίηση, ενοποίηση με CRM και ειδοποιήσεις.

#3. Ρομποτική Αυτοματοποίηση Διαδικασιών

Τα bots airSlate διευκολύνουν την αυτοματοποίηση της ρομποτικής διαδικασίας και δεν χρειάζεται να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα. Αυτά τα ρομπότ μπορούν να χειριστούν τις περισσότερες εργασίες ροής εργασίας επεξεργασίας εγγράφων, όπως η δημιουργία εγγράφων, η δρομολόγηση, η αποστολή για εγκρίσεις, η συλλογή eSigns, η αποστολή ειδοποιήσεων και η εκτέλεση αναλύσεων δεδομένων.

#4. Διαπραγμάτευση συμβολαίου

Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε αυτόματα συμβόλαια διαφορετικών μορφών και κανονιστικών απαιτήσεων. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε εκ των προτέρων το έγγραφο της σύμβασης με εσωτερικά επιχειρηματικά δεδομένα από διακομιστές, εφαρμογές cloud, υπολογιστικά φύλλα, CRM και βάσεις δεδομένων SQL.

Η ενότητα δρομολογεί συμβάσεις μέσω των πελατών σας, σας επιτρέπει να κάνετε τροποποιήσεις με ένα μόνο κλικ και τελικά να υπογράψετε μια συμφωνία χωρίς να περιμένετε εβδομάδες.

#5. Δημιουργία εγγράφων

Αυτό το προϊόν airSlate σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε φόρμες, συμβάσεις, συμφωνίες, αναφορές κ.λπ., σχεδόν αμέσως. Επίσης, ορισμένα ρομπότ μπορούν να γεμίσουν τα έγγραφα με τα δεδομένα της επιχείρησής σας και τα στοιχεία επωνυμίας σας.

#6. Διαδικτυακές Έρευνες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Online Surveys για να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις, ερωτηματολόγια, κουίζ, δημόσιες έρευνες, φόρμες δοκιμών εφαρμογών beta κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε διάφορα CRM που βασίζονται σε cloud, ERP, βάσεις γνώσεων κ.λπ., για να μοιράζεστε δεδομένα μεταξύ των ερευνών και το μηχάνημα.

#7. Φόρμες Ιστού

Οι Φόρμες Ιστού σάς βοηθούν να καταγράψετε ζωντανά σχόλια και δεδομένα από υπαλλήλους ή πελάτες. Αυτές οι διαδικτυακές φόρμες αποκρίνονται και ανοίγουν αβίαστα σε υπολογιστές, tablet και κινητά.

  13 εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε το πρόγραμμα συνεργατών σας

#8. Πληρωμές

Σας δίνει τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε το σύστημα πληρωμών ενσωματώνοντας την πλατφόρμα πληρωμών σε τιμολόγια, συμβάσεις, συμφωνίες και λογιστικές ροές εργασιών.

#9. Αναλύσεις διεργασιών

Η ενότητα Analytics σάς παρέχει τα βασικά εργαλεία που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε ελέγχους ροής εργασιών, να δημιουργήσετε επιχειρηματικές αναφορές και να αναλύσετε τη ροή εργασιών για να την κάνετε πιο παραγωγική.

#10. Επεξεργασία PDF

Το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF επιτρέπει σε εσάς, την ομάδα σας και τους πελάτες σας να εκτελέσετε όλες τις βασικές και προηγμένες εργασίες τροποποίησης PDF. Αυτά είναι η επεξεργασία περιεχομένου, η αντικατάσταση υπογραφών, η επισήμανση, ο σχολιασμός, η προσθήκη εικόνων και η επεξεργασία εγγράφων.

#11. Λογισμικό αυτοματισμού ροής εργασιών

Σας δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε βήματα σε μια αυτοματοποιημένη ροή εργασίας, να διευκολύνετε τη δρομολόγηση υπό όρους, να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες και να ενσωματώσετε δεδομένα με CRM.

#12. Διαχείριση Συμβάσεων

Το εργαλείο διαχείρισης συμβολαίων είναι για τη διαχείριση των διαδικασιών προμηθειών και πωλήσεων. Σας επιτρέπει να παράγετε παραγγελίες, προσφορές, συμβόλαια και τιμολόγια. Επίσης, μπορείτε να λαμβάνετε πληρωμές και να παρακολουθείτε την επεξεργασία των συμβολαίων στο ίδιο εργαλείο.

airSlate ως αυτοματισμός ροής εργασίας

Το airSlate είναι ουσιαστικά ένα εργαλείο αυτοματισμού ροής εργασιών εγγράφων. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές ροές εργασίας εγγράφων χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο και να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες χρησιμοποιώντας bots. Επιπλέον, μπορείτε να αναθέσετε σε μερικούς υπαλλήλους στις ροές εργασίας να επιβλέπουν ολόκληρη τη λειτουργία.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα ακόλουθα:

  • Πρότυπα επιχειρηματικών εγγράφων με δυνατότητα εφαρμογής για μελλοντικές ανάγκες
  • Βελτιώστε τις ενσωματώσεις, τις ειδοποιήσεις και τον αυτοματισμό ρουτίνας
  • Ένα ενσωματωμένο εργαλείο ηλεκτρονικής υπογραφής για διαδικασίες έγκρισης εγγράφων

Δεν είναι μόνο αυτό! Μπορείτε να συνεργαστείτε με εξωτερικούς και εσωτερικούς φορείς για την παραγωγή εγγράφων. Μόλις το περιεχόμενο, το αρχείο και τα έγγραφα είναι έτοιμα, μοιραστείτε τα χωρίς κόπο μέσω κωδικών QR, SMS κ.λπ.

Πλεονεκτήματα του λογισμικού αυτοματισμού ροής εργασιών airSlate

  • Έρχεται με όλα τα είδη βασικών και προηγμένων ροών εργασίας.
  • Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ροές εργασίας για εξαιρετικά σπάνιες επαγγελματικές υποθέσεις.
  • Οι περισσότερες ροές εργασίας που χρειάζονται οι καθιερωμένες βιομηχανίες υπάρχουν ήδη στη βιβλιοθήκη προτύπων airSlate.
  • Μπορείτε να εκτελέσετε δρομολόγηση υπό όρους χωρίς να γράψετε κανέναν κώδικα.
  • Η εφαρμογή αυτοματισμού ροής εργασιών αποθηκεύει το έγγραφό σας σε κάθε βήμα. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε μια προηγούμενη έκδοση χωρίς να πηδήσετε μέσα από κρίκους

Χαρακτηριστικά του λογισμικού αυτοματισμού ροής εργασιών airSlate

  • Βασικές ροές εργασίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
  • Προηγμένες ροές εργασίας για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις
  • Δρομολόγηση υπό όρους χωρίς κώδικα
  • Προσαρμοσμένες ροές εργασίας
  • Εξατομικευμένη ανάπτυξη bots
  • Έλεγχος έκδοσης περιεχομένου σε κάθε φάση του κύκλου ζωής του
  • Ρόλοι παραλήπτη σε συμβόλαια, έγγραφα, έντυπα κ.λπ.
  • Ενσωματωμένες ροές εργασίας
  • Αυτοματισμός ροής εργασίας πολλαπλών νέφους και συγχρονισμός δεδομένων
  • Αναθέστε εργασίες στο διαδίκτυο
  • Ηλεκτρονική υπογραφή

Πώς λειτουργεί ο αυτοματισμός ροής εργασίας airSlate;

Ουσιαστικά, απλώς αναπαράγει όλες τις μη αυτόματες και επαναλαμβανόμενες εργασίες που κάνετε σε ένα έργο επεξεργασίας εγγράφων. Μόλις δημιουργήσετε μια ροή εργασίας ή επαναχρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο ροής εργασίας από τη βιβλιοθήκη του, το εργαλείο δημιουργεί ένα έγγραφο μόλις λάβει ένα σήμα ενεργοποίησης.

Στη συνέχεια, γεμίζει το έγγραφο, για παράδειγμα, μια προσφορά επιχείρησης, με επιχειρηματικά δεδομένα από τις εφαρμογές ή τους διακομιστές σας στο cloud. Το εργαλείο δρομολογεί αυτό το προσχέδιο στον επόμενο υπεύθυνο πωλήσεων, μάρκετινγκ ή διαπραγματεύσεων για έγκριση. Μόλις εγκριθεί, η προσφορά είτε πηγαίνει στο γραμματοκιβώτιο ενός αντιπροσώπου πωλήσεων είτε απευθείας στα εισερχόμενα του πελάτη.

Σε κάθε βήμα αυτής της διαδικασίας, το εργαλείο αποθηκεύει μια έκδοση της προσφοράς. Ως εκ τούτου, εάν πρέπει να αναθεωρήσετε μια προσφορά, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν.

  Τρόπος χρήσης του Κέντρου Ελέγχου σε Mac

Πώς να χρησιμοποιήσετε το airSlate;

  • Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό χρησιμοποιώντας το Google Facebook ή τον λογαριασμό Apple.
  • Μόλις δείτε τον πίνακα ελέγχου airSlate, κάντε κλικ στο Δημιουργία νέας ροής.
  • Στην οθόνη Προσθήκη εγγράφων και φορμών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη ροή μέσω Εισαγωγή εγγράφων και μεταφόρτωση εγγράφων.
  • Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα ροή από μια υπάρχουσα διαδικασία, επιλέξτε οποιαδήποτε από τις 9 επιλογές στην ενότητα Δημιουργία.
  • Αφού ανεβάσετε ένα έγγραφο, μπορείτε πλέον να επιλέξετε Ροές εργασιών και Bots για αυτοματοποίηση.
  • Στις Ροές εργασίας, μπορείτε να εισαγάγετε έναν κανόνα αυτόματης εκκίνησης από την επιλογή Προσθήκη αυτόματης εκκίνησης.
  • Αυτά μπορεί να είναι από το SharePoint, την Ενημέρωση Φύλλων Google, την Προγραμματισμένη έναρξη κ.λπ.
  • Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο Βήμα για να εκχωρήσετε έναν παραλήπτη στη ροή εργασίας.
  • Όταν χρειάζεται να εγκρίνετε ένα έγγραφο από πολλούς διαχειριστές, μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο Υποκατάστημα και, στη συνέχεια, να προσθέσετε νέα Βήματα.
  • Τώρα, ξεκινήστε να προσθέτετε μερικά bots για εργασίες αυτοματισμού όπως η προπλήρωση αρχείων SharePoint, η εξαγωγή σε PostgreSQL, η αποθήκευση στο Dropbox κ.λπ.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια για να στείλετε τη ροή στους παραλήπτες που έχετε προσθέσει στην ενότητα Ροή εργασίας.

Εφαρμογές airSlate Workflow

Χρειάζεστε airSlate εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω κλάδους:

  • Εκπαίδευση: Αιτήσεις μαθημάτων, αιτήσεις φοιτητικής βοήθειας, αιτήματα αλλαγής προγράμματος κ.λπ.
  • Κυβερνήσεις: Καταγραφή παραπόνων, διευθέτηση παραπόνων, έρευνες πολιτών, έκδοση πιστοποιητικών κ.λπ.
  • Ασφάλιση: Αίτηση για ασφαλιστήρια συμβόλαια, διεκπεραίωση αξιώσεων, έλεγχος συμβολαίων κ.λπ.
  • Υγειονομική περίθαλψη: Εγγραφή ασθενών στο σύστημα Enterprise Revenue Cycle Management (RCM), επεξεργασία ιατρικών αρχείων κ.λπ.

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα βιομηχανιών. Υπάρχουν περισσότερα όπως κατασκευές, στελέχωση, υπηρεσίες πληροφορικής, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τραπεζικές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, νομικά, ταξίδια, ηλεκτρονικό εμπόριο κ.λπ.

Τιμολόγηση airSlate

Η ανασκόπησή μας σε διάφορα σχέδια τιμολόγησης λογισμικού αυτοματισμού ροής εργασίας υποδηλώνει ότι το airSlate είναι, μακράν, το πιο οικονομικό εργαλείο αυτοματισμού ροής εργασίας που μπορείτε να αποκτήσετε. Πρώτα απ ‘όλα, μια σχεδόν πλήρης έκδοση είναι διαθέσιμη για εσάς και την ομάδα σας δωρεάν για 30 ημέρες.

Μετά από αυτήν την περίοδο αξιολόγησης, αν σας αρέσει το προϊόν, μπορείτε είτε να λάβετε το Basic (36$

Συνδρομή Flow Creator/μήνας ή Business Cloud ($50 Flow Creator/μήνα). Μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα εάν λάβετε ένα ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής.

Συνιστούμε τη συνδρομή Business Cloud, καθώς σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, τα προϊόντα, τα bots και τις ενσωματώσεις.

Εναλλακτικές λύσεις airSlate

Ο έλεγχος μιας διαδικτυακής επιχειρηματικής εφαρμογής για κρίσιμες λειτουργίες εσόδων παραμένει ατελής εάν δεν τη συγκρίνετε με μερικές παρόμοιες εφαρμογές. Ως εκ τούτου, ρίξτε μια ματιά στις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις airSlate και μάθετε πόσο ανθεκτικό είναι το airSlate σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του:

Avokaado

Το Avokaado είναι ένα εργαλείο διαχείρισης του κύκλου ζωής της σύμβασης μαζί με μερικές λειτουργίες αυτοματισμού ροής εργασιών εγγράφων. Παρέχει στην ομάδα σας έναν κοινό χώρο εργασίας για όλα τα έγγραφα. Ως εκ τούτου, η συνεργασία, οι εγκρίσεις και η ηλεκτρονική υπογραφή εγγράφων γίνονται ευκολότερες από ποτέ. Προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα χρήσης, αλλά αυτό δεν είναι αποτελεσματικό για τις επιχειρήσεις.

Document360

Το Document360 είναι μια πλατφόρμα βάσης γνώσεων αυτοεξυπηρέτησης με ορισμένες δυνατότητες αυτοματισμού ροής εργασιών εγγράφων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή εσωτερική ή εξωτερική βάση γνώσεων με αυτό το εργαλείο για να βοηθήσετε τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας.

Επιπλέον, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ορισμένα μέρη της διαδικασίας διαχείρισης της βάσης γνώσεων χρησιμοποιώντας ενσωματώσεις τρίτων. Μπορείτε να λάβετε το εργαλείο δωρεάν για έως και 5 ομάδες για λόγους γνωσιακής βάσης, αλλά θα εξακολουθείτε να χρειάζεστε airSlate για γενική αυτοματοποίηση.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε διαβάσει τα βασικά του αυτοματισμού ροής εργασιών και τις απαιτήσεις του στην επιχείρησή σας. Έχετε επίσης μάθει λεπτομερώς για το λογισμικό αυτοματισμού ροής εργασίας airSlate για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες που βασίζονται σε περιεχόμενο ή έγγραφα.

Η ετυμηγορία αναθεώρησής μας υποδηλώνει ότι το εργαλείο airSlate είναι ένα λογισμικό αυτοματοποίησης ροής εργασιών εγγράφων πλήρους υπηρεσίας για κάθε μικρή, μεσαία, νεοσύστατη ή μεγάλη επιχείρηση. Διαθέτει επίσης τις απαραίτητες ενότητες και δυνατότητες υψηλού φόρτου εργασίας για επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι καλύτερες πλατφόρμες αυτοματισμού και ενοποίησης ροής εργασιών για επαγγελματική ή προσωπική χρήση.