Ορισμός, Παραδείγματα και Πώς να Γίνετε Ένα

Είστε περίεργοι για τα μυστικά επιτυχίας των κατά συρροή επιχειρηματιών όπως ο Elon Musk, ο Richard Branson και ο αείμνηστος Steve Jobs; Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχημένης σειριακής επιχειρηματικότητας!

Ζούμε ουσιαστικά το αυτί της επιχειρηματικότητας! Είναι προφανές από αυτά τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από ThinkImpact ότι παγκοσμίως υπάρχουν 582 εκατομμύρια επιχειρηματίες, εκ των οποίων τα 31 εκατομμύρια είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, συχνά θα δείτε ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους επιχειρηματίες έχουν μετατρέψει τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους σε ένα εγχείρημα και συνεργάζονται συνεχώς με την οντότητα για να το αναπτύξουν.

Μερικοί επιχειρηματίες δεν συμβιβάζονται με μία εκκίνηση. Δημιουργούν ένα εγχείρημα, το βλέπουν να γίνεται επιτυχημένο ή να αποτυγχάνει και ξεκινούν μια άλλη startup, μετά μια νέα, και ο αριθμός των startups που ιδρύθηκαν από αυτούς συνεχίζει να αυξάνεται.

Θέλετε να γίνετε ένας τέτοιος κατά συρροή επιχειρηματίας; Συνέχισε να διαβάζεις μέχρι το τέλος για να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι ένας κατά συρροή επιχειρηματίας;

Ένας κατά συρροή επιχειρηματίας είναι ένας ιδρυτής επιχείρησης που ξεκινά πολλές επιχειρήσεις στη διάρκεια της ζωής του. Μπορούν να κατέχουν την ελεγκτική θέση όλων των εγχειρημάτων ή να προσλαμβάνουν CEO για τη διαχείριση επιχειρήσεων.

Ορισμένοι επιχειρηματίες κατά συρροή ιδρύουν πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις και τις πωλούν σε ενδιαφερόμενους αγοραστές όταν αυτές γίνουν κερδοφόρες. Αργότερα, επανεπενδύουν το κέρδος που αποκτήθηκε από την πώληση προηγούμενων επιχειρήσεων για να ξεκινήσουν περισσότερα εγχειρήματα.

Πολλοί από αυτούς τους ιδρυτές υποστηρίζουν επίσης άλλες νεοφυείς επιχειρήσεις με χρήματα, καθοδήγηση ή με το να γίνουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους. Οι επιτυχημένοι ιδρυτές επιχειρήσεων τείνουν να γίνονται κατά συρροή επιχειρηματίες επειδή βρίσκουν συναρπαστική την εννοιολόγηση μιας ιδέας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Είναι επίσης ενθουσιασμένοι με το μάρκετινγκ προϊόντων ή υπηρεσιών στα αρχικά τους στάδια, τη δημιουργία ομάδων υψηλής παραγωγικότητας και το κλείσιμο συμφωνιών χρηματοδότησης με κορυφαίες εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Διαβάστε επίσης: Startup Funding Stages: Seed, Series A, B, C, & D Explained

Χαρακτηριστικά των Σειρά Επιχειρηματιών

Εάν έχετε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά ως ιδρυτής επιχείρησης, είναι πολύ πιθανό να γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας κατά συρροή:

#1. Σκέφτομαι ανοικτόμυαλα

Είστε δημιουργικός στοχαστής και βρίσκετε λύσεις σε ένα επιχειρηματικό πρόβλημα από τις πιο ανορθόδοξες προοπτικές που δεν σκέφτονται ποτέ οι γενικοί επιχειρηματίες. Για να ξεκινήσετε τις επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη και να τις δείτε να αναπτύσσονται, δεν περιορίζεστε σε συμβατικές ιδέες. Είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε εξερευνώντας νέες επιχειρηματικές προσεγγίσεις για να ορίσετε μια τάση που θέλουν να ακολουθήσουν και άλλοι.

#2. Εντοπισμός κενών αγοράς

Η εύρεση του κενού ορισμένων υπηρεσιών ή προϊόντων στην αγορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε νέες επιχειρήσεις που μπορεί επίσης να γίνουν κερδοφόρες. Έχετε αυτή την ικανότητα να εντοπίζετε ευκαιρίες στην αγορά. Παρατηρείτε ανεκπλήρωτες ανάγκες πελατών και επιχειρήσεων και θέσεις που άλλοι μπορεί να παραβλέψουν. Αυτή η ικανότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν αυτά τα κενά και παρέχουν αξία στους πελάτες.

  NVMe εναντίον SATA: Ποια τεχνολογία SSD είναι πιο γρήγορη;

#3. Υπολογισμένοι έναντι μη υπολογισμένων κινδύνων

Δεν φοβάστε να ρισκάρετε, αλλά δεν είστε και απερίσκεπτοι. Αξιολογείτε προσεκτικά τους κινδύνους, σταθμίζοντας τις πιθανές ανταμοιβές έναντι των πιθανών απωλειών. Λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις, διασφαλίζοντας ότι οι κίνδυνοι αξίζουν τα πιθανά οφέλη.

#4. Στρατηγικές Διαχείρισης Κινδύνων

Ως σειριακός επιχειρηματίας, είστε προετοιμασμένοι για απροσδόκητες προκλήσεις. Έχετε σταθερά σχέδια για τον μετριασμό των κινδύνων και την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στις επιχειρήσεις σας. Αυτή η προληπτική προσέγγιση σάς βοηθά να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά στις αβεβαιότητες.

#5. Αγκαλιάζοντας την Αλλαγή

Πιθανώς, ο συνεχώς μεταβαλλόμενος επιχειρηματικός κόσμος είναι ένας από τους κινητήριους παράγοντες που μεταμορφώνουν έναν επιχειρηματία σε κατά συρροή επιχειρηματία.

Ας υποθέσουμε ότι ξεκινήσατε μια επιχείρηση για να παρέχετε υπηρεσίες ανάλυσης διαχειριζόμενων δεδομένων σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις διαφόρων εργαλείων AI που μπορούν επίσης να κάνουν ό,τι κάνει η επιχείρησή σας με ανταγωνιστικό κόστος.

Έτσι, εισέρχεστε επίσης στην επιχείρηση τεχνητής νοημοσύνης, αναπτύσσετε, εμπορεύεστε και πουλάτε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης σε νέους και υπάρχοντες πελάτες. Προσαρμόστηκες στις αλλαγές της αγοράς και μετέτρεψες μια πρόκληση σε ευκαιρία!

#6. Περιστροφή ως απάντηση στις προκλήσεις

Όταν αντιμετωπίζετε εμπόδια, είστε ευέλικτοι. Μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα το επιχειρηματικό μοντέλο ή τη στρατηγική σας για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Αυτή η προσαρμοστικότητα διασφαλίζει ότι οι αναποδιές δεν εμποδίζουν την πρόοδό σας.

#7. Ξεπερνώντας τις Αποτυχίες

Οι αποτυχίες είναι μέρος του επιχειρηματικού ταξιδιού. Τις βλέπετε ως πολύτιμες μαθησιακές εμπειρίες. Κάθε οπισθοδρόμηση σας διδάσκει πολύτιμα μαθήματα που μπορείτε να εφαρμόσετε σε μελλοντικές επιχειρήσεις, κάνοντάς σας τελικά πιο δυνατό και σοφότερο επιχειρηματία.

#8. Παραμένοντας επίμονος

Η επιμονή είναι η κινητήρια δύναμη για κάθε επιχειρηματία κατά συρροή. Ακόμη και μπροστά σε προβλήματα, ευδοκιμείτε χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της επιχείρησής σας. Διατηρείτε την αποφασιστικότητα να πετύχετε τους στόχους σας, γνωρίζοντας ότι η επιτυχία απαιτεί συχνά συνεχή προσπάθεια και αδιάλλακτη πίστη στο όραμά σας.

Παραδείγματα Επιτυχημένων Σειρά Επιχειρηματιών

Έλον Μασκ

Πίστωση εικόνας: Elon Musk X Handle

Ο Έλον Μασκ είναι ένας διάσημος επιχειρηματίας κατά συρροή με χαρτοφυλάκιο πολλών startups και επιχειρήσεων. Συνίδρυσε το Zip2, μια διαδικτυακή υπηρεσία καταλόγου επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, ίδρυσε επίσης την X.com, μια ηλεκτρονική τράπεζα που αργότερα έγινε PayPal.

Το σειριακό επιχειρηματικό πνεύμα του Μασκ συνεχίστηκε με τη δημιουργία του SpaceX. Η SpaceX είναι η κορυφαία ιδιωτική εταιρεία κατασκευής αεροδιαστημικών και διαστημικών μεταφορών παγκοσμίως. Είναι επίσης ο εγκέφαλος πίσω από την Tesla, την εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων και καθαρής ενέργειας.

Επιπλέον, ο Elon Musk ίδρυσε τη Neuralink, μια εταιρεία νευροτεχνολογίας που εργάζεται στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η The Boring Company (TBC) επικεντρώθηκε στην κατασκευή σήραγγας για μεταφορά.

Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον

Πίστωση εικόνας: Richard Branson X Handle

Ο σειριακός επιχειρηματίας Sir Richard Branson είναι ο ιδρυτής της Virgin Group. Αυτός ο επιχειρηματικός όμιλος εκτείνεται σε 400 άλλες εταιρείες σε διάφορους τομείς.

Οι κορυφαίες θυγατρικές του ομίλου του είναι η Virgin Atlantic (αεροπορική εταιρεία), η Virgin Galactic (αεροπορικά ταξίδια), η Virgin Hotels (βιομηχανία φιλοξενίας), η Virgin Megastores (λιανική), η Virgin Mobile (τηλεπικοινωνίες), η Virgin Radio (μέσα και ψυχαγωγία) και ούτω καθεξής. .

Ο Steve Jobs

Ο Steve Jobs είναι ένας οραματιστής σειριακός επιχειρηματίας. Συνίδρυσε την Apple Inc., την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο που κατασκευάζει iPhone, Mac, iPod και έξυπνες εφαρμογές που βοηθούν τους οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες.

Αφού άφησε την Apple το 1985, ίδρυσε την NeXT Inc., μια εταιρεία υλικού και λογισμικού υπολογιστών.

Ο Steve Jobs έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των Pixar Animation Studios. Η Pixar είναι το διάσημο στούντιο κινουμένων σχεδίων που είναι υπεύθυνο για αγαπημένες ταινίες όπως Toy Story, Cars, Wall-E, A Bug’s Life κ.λπ.

  Παρακολουθήστε ποιες τροφές έχετε κάψει με το επίπεδο καθημερινής δραστηριότητάς σας

Πώς να Γίνετε Σειρά Επιχειρηματίας

#1. Έρευνα και Ανάλυση Αγοράς

Για να γίνετε επιχειρηματίας κατά συρροή, πρέπει να ξεκινήσετε με μια ενδελεχή έρευνα και ανάλυση αγοράς. Θα πρέπει να κατανοείτε και να παρακολουθείτε στενά τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών. Αυτή η γνώση σας βοηθά να εντοπίσετε ευκαιρίες και κενά σε διάφορους κλάδους.

#2. Εξερεύνηση θέσεων

Στη συνέχεια, εξερευνήστε διαφορετικές θέσεις εντός των περιοχών που σας ενδιαφέρουν. Αναζητήστε θέσεις που ευθυγραμμίζονται με τις δεξιότητες και τα πάθη σας. Η εύρεση της σωστής θέσης μπορεί να σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι θέσεις που επιλέγετε για σειριακές νεοφυείς επιχειρήσεις πρέπει να ευθυγραμμίζονται με την προηγούμενη ανάλυση και έρευνα αγοράς σας.

#3. Συνεχής Μάθηση

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τις εξελίξεις του κλάδου και τις νέες τεχνολογίες. Διαβάστε βιβλία, παρακολουθήστε εργαστήρια και παρακολουθήστε διαδικτυακά μαθήματα. Η συνεχής μάθηση σας κρατά μπροστά στο επιχειρηματικό παιχνίδι.

#4. Δικτύωση

Η δικτύωση είναι επίσης κρίσιμη. Θα πρέπει να συνδεθείτε με συναδέλφους επιχειρηματίες, πιθανούς συνεργάτες και επενδυτές. Παρακολουθήστε σεμινάρια του κλάδου και συμμετάσχετε σε επιχειρηματικά συνέδρια για να επεκτείνετε το δίκτυό σας.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε και σε μερικές από αυτές τις κοινότητες εκκίνησης χωρίς συνδρομή. Η δικτύωση σάς βοηθά επίσης να προσλάβετε ταλέντα και μάνατζερ για τις νεοφυείς επιχειρήσεις σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να βγείτε για να ξεκινήσετε μια νέα.

#5. Καθοδήγηση και Καθοδήγηση

Είναι επιτακτική ανάγκη να λαμβάνετε καθοδήγηση από ανώτερους επιχειρηματίες και επιχειρηματίες που έχουν την εξουσία στον τομέα όπου κατοικεί η εκκίνηση σας.

Θα μπορείτε να εξάγετε από πρώτο χέρι εμπειρία και ιδέες επίλυσης προβλημάτων από τους μέντοράς σας, ώστε το σειριακό παιχνίδι εκκίνησης να μην αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήδη οι μέντοράς σας.

Διαβάστε επίσης: Πλατφόρμες για να βρείτε μέντορες για να αναπτυχθείτε και να μεταμορφώσετε την επιχειρησιακή στρατηγική σας

#6. Δημιουργία του επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου σας

Πρέπει να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιο της επιχείρησής σας. Μην ξεκινήσετε απλώς startups στον ίδιο τομέα. Γιατί αν κάποιος κλάδος δει διόρθωση στην αγορά, οι επιχειρήσεις άλλων κλάδων θα καλύψουν τις ζημιές.

Η προσωπική σας επωνυμία ως επιχειρηματίας θα σας βοηθήσει επίσης να επιτύχετε να λάβετε κεφάλαια εκκίνησης κατά τη δημιουργία σειριακών εγχειρημάτων.

#7. Προτεραιοποίηση εργασιών

Πρέπει επίσης να μάθετε να ιεραρχείτε τα καθήκοντά σας ως επιχειρηματίας. Εστιάστε σε δραστηριότητες υψηλού αντίκτυπου που οδηγούν τις επιχειρήσεις σας μπροστά. Η διαχείριση χρόνου είναι το κλειδί για την επίβλεψη πολλών επιχειρήσεων ταυτόχρονα.

#8. Ανάθεση ευθυνών

Δεν μπορείτε ποτέ να ολοκληρώσετε μόνοι σας όλες τις εργασίες σε πολλές επιχειρήσεις. Πρέπει να αναθέσετε τα καθήκοντά σας σε ταλαντούχους υπαλλήλους στην πρώτη εκκίνηση. Στη συνέχεια, πριν αποχωρήσετε, μεταβιβάστε τον διαχειριστικό έλεγχο σε έναν υπεύθυνο Διευθύνοντα Σύμβουλο. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να παραμένετε συνδεδεμένοι με την επιχείρηση ως διοικητικό συμβούλιο, πλειοψηφικός μέτοχος κ.λπ.

#9. Αναλύοντας Λάθη

Στο σειριακό επιχειρηματικό σας ταξίδι, θα κάνετε πολλά λάθη. Μην τους φοβάστε. Αντίθετα, βάλτε όλα τα λάθη σε ένα ημερολόγιο και αναλύστε τα. Μάθετε πόσο διαφορετικά θα μπορούσατε να κάνετε μια ενέργεια για να αποφύγετε τη λήψη μιας λανθασμένης απόφασης. Εφαρμόστε τα ευρήματα στις επόμενες startups.

#10. Επέκταση Επιχειρήσεων

Αν δείτε ότι η startup σας έχει κέρδη, πρέπει αμέσως να επανεπενδύσετε τα κέρδη στην επέκταση της startup. Ας υποθέσουμε ότι το επιχειρηματικό σας συμφωνεί σε μια επαρχία. θα πρέπει να το επεκτείνετε σε άλλες πολιτείες. Εάν πουλάτε προϊόντα, ξεκινήστε ενότητες που βασίζονται σε υπηρεσίες, όπως συνδρομές σε προϊόντα, παροχή συμβουλών σε άλλες νεοφυείς επιχειρήσεις κ.λπ., για να διαφοροποιήσετε την πηγή εσόδων της εταιρείας.

#11. Επίτευξη Βιώσιμης Ανάπτυξης

Πρέπει να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ του προσανατολισμού προς τις πωλήσεις και της πελατοκεντρικότητας στο συνολικό επιχειρηματικό προσανατολισμό. Μην πιέζετε μόνο για βραχυπρόθεσμες πωλήσεις. Πρέπει να ωθήσετε τις πωλήσεις για να αυξήσετε τα έσοδα, αλλά και να δημιουργήσετε σχέσεις με πελάτες για να επιτύχετε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις από υπάρχοντες πελάτες.

  Πώς να φορτίσετε το φορητό υπολογιστή σας οπουδήποτε με έναν φορητό φορτιστή

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της σειριακής επιχειρηματικότητας

Δείτε παρακάτω γιατί μπορεί να θέλετε ή να μην θέλετε να γίνετε ιδρυτής που έχει δημιουργήσει πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις:

Πλεονεκτήματα

#1. Οικονομικές ανταμοιβές

Το να γίνεις επιχειρηματίας κατά συρροή μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές. Ξεκινώντας και διευθύνοντας με επιτυχία πολλές επιχειρήσεις, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλαπλές ροές εισοδήματος και να συσσωρεύσετε πλούτο.

Κάθε επιτυχημένη επιχείρηση μπορεί να αποφέρει κέρδη, και με την πάροδο του χρόνου, αυτά μπορούν να αυξηθούν σημαντικά, παρέχοντας οικονομική ασφάλεια και ελευθερία.

#2. Δημιουργική Ελευθερία

Ως σειριακός επιχειρηματίας, έχετε τη δημιουργική ελευθερία να κυνηγήσετε τα πάθη σας και να εξερευνήσετε διάφορους κλάδους και επιχειρηματικές ιδέες. Δεν περιορίζεστε σε μία θέση ή ρόλο, επιτρέποντάς σας να αμφισβητείτε συνεχώς τον εαυτό σας και ως εκ τούτου να καινοτομείτε. Αυτή η δημιουργική ελευθερία μπορεί να οδηγήσει σε πιο ικανοποιητικές και ευχάριστες εργασιακές εμπειρίες.

#3. Κτήριο κληρονομιάς

Η σειριακή επιχειρηματικότητα σάς επιτρέπει να αφήσετε μια μόνιμη κληρονομιά στον επιχειρηματικό κόσμο. Με κάθε επιτυχημένο εγχείρημα, συνεισφέρετε στην κοινότητα, τη βιομηχανία ή την κοινωνία σας στο σύνολό της. Οι καινοτόμες ιδέες, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις ζωές των ανθρώπων. Η οικοδόμηση μιας κληρονομιάς μπορεί να είναι προσωπικά ικανοποιητική και ικανοποιητική.

Μειονεκτήματα

#1. Υψηλού κινδύνου

Η σειριακή επιχειρηματικότητα εμπεριέχει υψηλότερο βαθμό κινδύνου σε σύγκριση με την εστίαση σε μια μεμονωμένη επιχείρηση. Κάθε νέο εγχείρημα φέρει το δικό του σύνολο αβεβαιοτήτων. Όσο περισσότερες επιχειρήσεις διαχειρίζεστε, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκθεση σε πιθανές οικονομικές απώλειες.

#2. Την ισορροπία οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής

Η διαχείριση πολλαπλών εγχειρημάτων απαιτεί συχνά σημαντικό χρόνο και ενέργεια. Αυτό μπορεί να επιβαρύνει την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, με αποτέλεσμα να περνάτε πολλές ώρες στη δουλειά και να αφήνετε λιγότερο χρόνο για προσωπική και οικογενειακή ζωή.

#3. Διαχείριση πολλαπλών επιχειρήσεων

Όταν βάζετε τον εαυτό σας στη θέση οδήγησης πολλών επιχειρήσεων, η αποτελεσματική διαχείριση όλων τους μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο να δώσετε προσοχή σε όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις σας. Όταν απλώνετε τον εαυτό σας πολύ αδύνατο, κινδυνεύετε από επαγγελματική εξουθένωση και μειωμένη απόδοση σε όλα τα εγχειρήματα.

Σε τι διαφέρει ένας κατά συρροή επιχειρηματίας από έναν κοινωνικό επιχειρηματία;

Οι κατά σειρά και κοινωνικοί επιχειρηματίες διαφέρουν ως προς τους βασικούς στόχους και την εστίασή τους. Ως σειριακός επιχειρηματίας, ο κύριος στόχος σας είναι να δημιουργείτε και να διευθύνετε επιχειρήσεις για να έχετε κέρδη. Τελικά, ψάχνετε να δημιουργήσετε πλούτο από πολλές επιτυχημένες νεοφυείς επιχειρήσεις. Επίσης, σας οδηγεί η επιθυμία να καινοτομήσετε και να διαπρέψετε σε διάφορες επιχειρηματικές θέσεις.

Αντίθετα, ως κοινωνικός επιχειρηματίας, ο πρωταρχικός σας στόχος είναι να αντιμετωπίσετε κοινωνικά ή περιβαλλοντικά ζητήματα. Η εστίασή σας είναι στη δημιουργία επιχειρήσεων ή οργανισμών που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, όπως η βελτίωση της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης ή της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Βιβλία που πρέπει να διαβάσετε για σειριακούς επιχειρηματίες

#1. Πατήστε Μετάβαση

Το Press Go περιγράφει τις πραγματικές εμπειρίες, όπως προκλήσεις και ιστορίες επιτυχίας του Bill Seibel, ενός δημοφιλούς επιχειρηματία σειρών που έχει δημιουργήσει μόνος του 9 startups και συνεργάστηκε με άλλες 30 startups.

Θα βρείτε αποδεδειγμένες γνώσεις για διάφορα στάδια μιας επιχείρησης, όπως το λανσάρισμα, το μάρκετινγκ προϊόντων/υπηρεσιών, η κλιμάκωση της επιχείρησης και η έξοδος για να ξεκινήσετε μια άλλη εκκίνηση.

#2. ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ

Το BIG LUCKY σας προσφέρει τα μυστικά της σειριακής επιχειρηματικότητας που περιγράφονται από τον πρώην στυλίστα διασημοτήτων και ιδρυτή της PureOlogy Jim Markham.

Έχει δημιουργήσει 5 επιτυχημένες εταιρείες που, σε συνδυασμό, πούλησαν προϊόντα 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε πελάτες λιανικής. Τα θετικά μηνύματα που δίνονται στο βιβλίο βοήθησαν ήδη εκατοντάδες επιχειρηματίες να δημιουργήσουν τις πρώτες τους νεοφυείς επιχειρήσεις.

#3. Μπαίνοντας στη στιγμή

Το Steping into the Moment εξηγεί πώς ο Roger Braswell, ένας από τους δημοφιλείς επιχειρηματίες σειρών, δημιούργησε μια επιχείρηση περιποίησης γκαζόν σε ηλικία 15 ετών. Τριάντα χρόνια αργότερα, η εταιρεία έγινε δημόσια.

Δημιούργησε πολλές άλλες επιτυχημένες επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν τις θέσεις εξωραϊσμού, εξοπλισμού ηλεκτρικής ενέργειας, συμβουλευτικών υπηρεσιών εκκίνησης, κ.λπ. Έτσι, αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι παρόμοιο, αυτό είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε για εσάς.

#4. Η φόρμουλα ματ

Το βιβλίο Checkmate Formula προκύπτει από τρεις δεκαετίες μελέτης δισεκατομμυριούχων και οραματιστών που υπήρξαν νικητές.

Προσφέρει μια νέα προοπτική στον επιχειρηματικό κόσμο, παρέχοντας απαντήσεις σε αυτό που καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία στην επιχείρηση και πώς κερδίζουν συνεχώς οι επιχειρηματίες.

συμπέρασμα

Έτσι, έτσι συνεχίζεις να ασκείς το επάγγελμα της κατά συρροή επιχειρηματικότητας. Εκτός από τις μυστικές συνταγές που αναφέρονται εδώ για να πετύχετε την αποστολή σειρών κερδών, διαβάστε επίσης τα προτεινόμενα βιβλία για να αποκτήσετε τη σοφία που χρειάζεστε.

Στη συνέχεια, δεν υπάρχουν ιδέες αλλά θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Το AI είναι εδώ για να βοηθήσει!