Ορίστε περιοδικές υπενθυμίσεις για τη λήψη του φαρμάκου σας [iOS]

Οι εφαρμογές υπενθύμισης είναι μια δημοφιλής υποκατηγορία εφαρμογών παραγωγικότητας. Αυτές οι εφαρμογές επικεντρώνονται στην οργάνωση εργασιών και υποχρεώσεων σε έξυπνες λίστες που διευκολύνουν την παρακολούθηση της φύσης των πολλών εργασιών που πρέπει να κάνετε. Το Round είναι δωρεάν εφαρμογή υπενθύμισης για iOS με πολύ συγκεκριμένο σκοπό. σας υπενθυμίζει να πάρετε τα φάρμακά σας. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε είδος φαρμάκου, ειδικά εάν πρόκειται για περισσότερους από έναν τύπους χαπιών, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μεμονωμένες υπενθυμίσεις για κάθε ένα. Μπορεί να προσθέσει φάρμακο από την υπάρχουσα βάση δεδομένων του και μπορείτε να προσδιορίσετε την ποσότητα (σε mg) που πρέπει να λαμβάνετε κάθε φορά. Μόλις πάρετε έναν ύπνο, μπορείτε να επισημάνετε την υπενθύμιση ως ολοκληρωμένη.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια συνδεδεμένη εικόνα στο Safari στο iOS 10

Ανοίξτε το Round και εισαγάγετε το όνομα του φαρμάκου που πρέπει να πάρετε. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε γράψει σωστά διαφορετικά η εφαρμογή δεν θα μπορεί να εντοπίσει τι παίρνετε. Εισαγάγετε την ισχύ του φαρμάκου που παίρνετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι είναι, δείτε τη συσκευασία του tablet και θα σας πει πόσο ζυγίζει κάθε tablet. Αυτή είναι η «δύναμη». Μπορείτε να το παραλείψετε αν πιστεύετε ότι δεν είναι απαραίτητο.

Στη συνέχεια, ορίστε πότε πρέπει κανονικά να πάρετε το φάρμακο και επιλέξτε το μήκος του «Παράθυρου υπενθύμισης». Το παράθυρο υπενθύμισης ρυθμίζεται γύρω από το χρόνο που χρειάζεστε για να πάρετε το φάρμακό σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του παραθύρου, το Round θα σας υπενθυμίζει συνεχώς να παίρνετε τα χάπια σας.

  25 καλύτερες εφαρμογές iOS και συμβουλές του 2016

Αφού πάρετε το φάρμακό σας, μπορείτε να επισημάνετε την υπενθύμιση «τελείωσε». Εάν θέλετε να ελέγξετε ποτέ το φάρμακό σας και τις υπενθυμίσεις σας, πατήστε την καρτέλα «Το φάρμακό μου».

Το στρογγυλό είναι πολύ ωραίο, αλλά έχει τα μειονεκτήματά του, π.χ., δεν υπάρχει επιλογή για να καταγράψετε πόσο από ένα φάρμακο πρέπει να πάρετε όσον αφορά τα χάπια, π.χ. ένα ή δύο χάπια. Για όποιον έχει μόλις αρχίσει να παίρνει φάρμακα, έχει κακή μνήμη ή τα παίρνει βραχυπρόθεσμα, η δυνατότητα εισαγωγής της δόσης σας είναι απαραίτητη. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή είναι εξαιρετική και η δυνατότητα του παραθύρου υπενθύμισης το κάνει έτσι ώστε να μην μαστίζεστε από υπενθυμίσεις όλη την ημέρα.

  Το SlideCut φέρνει συντομεύσεις πληκτρολογίου στο iOS [Jailbreak]

Εγκαταστήστε το Round από το App Store