Ομαδοποιήστε όλα τα μηνύματα στα εισερχόμενά σας από αποστολέα και αποκλείστε τους ανιχνευτές email


Οι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι κάτι που αλλάζουμε κάθε δύο μήνες. Μόλις βολευτούμε με μια συγκεκριμένη εφαρμογή email, είναι πιθανό να τη χρησιμοποιήσουμε με προκατάληψη. Οι νέες εφαρμογές email δυσκολεύονται να εμφανιστούν εκτός και αν προσφέρουν κάτι μοναδικό. Το Unibox είναι ένα πρόγραμμα-πελάτης email που προσφέρει ομαδοποίηση email ανά παραλήπτες. Δεν είναι η ίδια ομαδοποίηση συνομιλιών που βλέπετε στο Gmail, όπου όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα νήμα είναι ομαδοποιημένα. Αντίθετα, θα ομαδοποιήσει όλα τα email που αποστέλλονται από το ίδιο άτομο σε ένα ανεξάρτητα από το θέμα. Το Unibox είναι διαθέσιμο στο OS X για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, αλλά μόλις κυκλοφόρησε μια έκδοση iOS της εφαρμογής και είναι δωρεάν. Η εφαρμογή είναι τόσο πλούσια σε λειτουργίες όσο κάθε πρόγραμμα-πελάτης email, αλλά το άγκιστρο είναι πώς ταξινομεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εσάς.

  Γιατί οι εφαρμογές εξαφανίζονται από το App Store και το Play Store;

Το Unibox είναι ένα πλήρες πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εάν σας αρέσει ο τρόπος ταξινόμησης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μπορεί να αντικαταστήσει την εφαρμογή Gmail ή Mail στο iPhone σας. Μπορείτε να συνδέσετε οποιονδήποτε τύπο λογαριασμού email με την εφαρμογή. Σας δίνει την επιλογή να το συνδέσετε είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα. Η αυτόματη λειτουργία θα εντοπίσει τις ρυθμίσεις για το email σας και η χειροκίνητη λειτουργία θα σας επιτρέψει να τις εισάγετε μόνοι σας. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό email σας, η εφαρμογή θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ταξινομήσει το email σας για εσάς. Μόλις τελειώσετε, επισκεφτείτε τα Εισερχόμενά σας για να δείτε όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται από έναν μόνο παραλήπτη.

  Τι είναι το Adobe Creative Cloud και αξίζει τον κόπο;

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η εφαρμογή αποκλείει τα pixel παρακολούθησης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτές είναι βασικά αόρατες εικόνες που μερικοί άνθρωποι (κυρίως έμποροι και διαχειριστές διαφημίσεων) προσθέτουν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να παρακολουθούν εάν έχουν ανοίξει ή όχι. Το Unibox σάς επιτρέπει να τους αποκλείσετε από τις Ρυθμίσεις του στην ενότητα Απόρρητο.

Το Unibox υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς, σας επιτρέπει να διαμορφώσετε μια υπογραφή, να δημιουργήσετε ομάδες, να διαμορφώσετε τις ενέργειες ολίσθησης και ακόμη και να έχει έναν ανεξάρτητο έλεγχο μεγέθους κειμένου.

Για να είμαι δίκαιος, το Unibox δεν πρόκειται να αντικαταστήσει την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου (την εφαρμογή Gmail), αλλά μπορώ να δω τον εαυτό μου να τη χρησιμοποιεί περιστασιακά όταν παραστεί ανάγκη.

  Τρόπος χρήσης εικονικών παρασκηνίων στο Microsoft Teams

Εγκαταστήστε το Unibox από το App Store