Οι 8 καλύτεροι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Android το 2019

Το email είναι ένα απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανταλλάξετε πληροφορίες με φίλους και συγγενείς, αλλά εξακολουθεί να είναι ο προτιμώμενος τρόπος επικοινωνίας στο χώρο εργασίας. Με την προσωπική επικοινωνία, οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων και οι αγγελιοφόροι χρησιμοποιούνται συχνότερα, αλλά δεν είναι πιθανό να σχεδιάζετε και να στέλνετε προσκλήσεις για συναντήσεις σε άτομα με τα οποία συνεργάζεστε μέσω του Facebook Messenger. Όπου το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι απίστευτα σημαντικό, είναι επίσης ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στη διαχείριση, δεδομένου ότι υπάρχουν πάντα μηνύματα που πρέπει να απαντηθούν ή/και να συνεχιστούν. Για να παραμείνετε στην κορυφή όλων, χρειάζεστε ισχυρά και πλούσια εργαλεία για τη διαχείριση email. Έχουμε ήδη συζητήσει τα καλύτερα προγράμματα-πελάτες email για Windows, τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα προγράμματα-πελάτες email για Android.

1. Outlook

της Microsoft Αποψη ήταν συνώνυμο του email από αμνημονεύτων χρόνων. Αυτό συμβαίνει επειδή το Outlook για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εφαρμογή Outlook για Android μπορεί να συγχρονιστεί αυτόματα με τα στοιχεία επικοινωνίας του τηλεφώνου σας. Θα μπορείτε να στέλνετε email, να ελέγχετε το ημερολόγιό σας, να βλέπετε όλα τα συνημμένα που κυκλοφορούν και να βλέπετε μια λίστα επαφών. Μπορείτε να προσθέσετε υπερσυνδέσμους σε υπογραφές εξερχόμενων email. Τέλος, συγχρονίζεται με άλλες εφαρμογές της Microsoft, ώστε να έχετε πρόσβαση σε σημειώσεις OneNote, Έγγραφα στο Word, παρουσιάσεις PowerPoint και φύλλα Excel με ένα μόνο πάτημα.

  Πώς να αποκτήσετε το Netflix σε ένα τηλέφωνο Android με Rooted/Ξεκλείδωτο

2. Yahoo! Ταχυδρομείο

Yahoo! πριν από την τελική της πτώση ήταν ο ηγέτης της αγοράς στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μια διεύθυνση @yahoo.com αναζητήθηκε τόσο έντονα που η Yahoo έπρεπε να απελευθερώσει διευθύνσεις για συγκεκριμένες περιοχές καθώς και να προσκολλήσει ένα επίθημα ymail.com. Για να υποστηρίξει μια τέτοια μαζική επίθεση διευθύνσεων email, το Yahoo! παρείχε μια πολύ προηγμένη διεπαφή χρήστη, ακόμη και τις μέρες που το σύνολο των εισερχομένων ήταν μια χούφτα megabyte. Yahoo! μπορεί να είχε ανατραπεί από την κορυφή από το Gmail, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μια πολύ φιλική και ευέλικτη διεπαφή.

3. Blue Mail

Blue Mail είναι ένας εξαιρετικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό δεν είναι απλώς ένα τέχνασμα μάρκετινγκ, είναι μια ειδική δήλωση που βασίζεται στο γεγονός ότι υποστηρίζει πολλούς παρόχους καθώς και την αυτόματη διαμόρφωση IMAP, POP3 + Exchange (ActiveSync, EWS, 365). Μπορείτε να συγχρονίσετε πολλά γραμματοκιβώτια από όλους τους παρόχους σας σε μια ενοποιημένη διεπαφή και να λάβετε άμεσο Push Mail για το ευρύτερο φάσμα παρόχων (IMAP, Exchange, Office 365, κ.λπ.) Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε Ώρες ησυχίας και προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων.

Μπορείτε να στείλετε ομαδικά μηνύματα με υπογραφές εμπλουτισμένου κειμένου, να στείλετε email σε οποιονδήποτε συνδεδεμένο φορητό εκτυπωτή, να συγχρονίσετε με το Android wear και να ορίσετε χρόνο εκτός σύνδεσης με “ημέρες για συγχρονισμό”. Ουσιαστικά, πήραν ό,τι έκανε τους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιτραπέζιους υπολογιστές υπέροχους και το έκαναν εφαρμογή για κινητά.

  Πότε έρχεται το Android 11 στο τηλέφωνό μου και πώς μπορώ να το εγκαταστήσω;

4. MyMail

MyMail μπορεί κάλλιστα να είναι η πιο όμορφη εμφάνιση και η πιο οργανωμένη εφαρμογή της παρτίδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλες εφαρμογές είναι αποδιοργανωμένες, απλώς ότι το MyMail έχει μερικά ακόμη πράγματα. Κάνει ό,τι μπορεί οποιοσδήποτε άλλος πελάτης αλληλογραφίας που αναφέρεται σε αυτήν τη λίστα και προσθέτει τη διαχείριση φακέλων στη μίξη. Αυτό που κάνει για να ξεχωρίζει όμως, είναι ότι απλοποιεί τα πάντα με απλές χειρονομίες. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε αρχεία κάνοντας περιήγηση σε ολόκληρο το περιεχόμενο της συσκευής σας Android απευθείας από αυτήν τη διεπαφή. Αν το σχέδιο δεν σας κερδίσει αμέσως, σίγουρα θα πέσετε στη λειτουργικότητα.

5. Samsung Mail

Samsung Mail έχει βρεθεί στο τετράγωνο μερικές φορές, οπότε φέρνει μια μικρή εμπειρία στο τραπέζι. Στη ζωή της ως εφαρμογή για κινητά, έχει μετατραπεί από ουσιαστικά λήπτη αλληλογραφίας με παράθυρο συνθέτη, σε πλήρως λειτουργικό πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας με εξερχόμενες υπογραφές και εξαιρετική διαχείριση συνημμένων. Διαθέτει επίσης προσαρμοσμένη υποστήριξη POP/IMAP για πελάτες για τους οποίους δεν εντοπίζει αυτόματα ρυθμίσεις. Υπάρχουν ακόμη κάποια τραχιά άκρα στην εφαρμογή, για παράδειγμα, συνέχιζε να λαμβάνει ένα αναγνωσμένο μήνυμα από έναν διακομιστή κάθε φορά που διαγραφόταν, αλλά αυτό μπορεί να ήταν πρόβλημα διαμόρφωσης στο τέλος του διακομιστή.

6. E-Mail Οργάνωση Alto

E-Mail Οργάνωση Alto είναι ένα προϊόν της AOL. Η AOL, όπως θυμάστε μερικοί από τη δεκαετία του ’90, ήταν κορυφαίος πάροχος Διαδικτύου όταν η σύνδεση στο Διαδίκτυο απαιτούσε μόντεμ μέσω τηλεφώνου. Η εφαρμογή είναι αρκετά απλή με γρήγορα συνημμένα, μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου και συγχρονισμό ημερολογίου. Είναι η “διοργάνωση από την Alto” όπου παρατηρείτε τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Έχουμε ενσωμάτωση Alexa, Slack Integration, Cloud integration, Alarm Sync για ήσυχες στιγμές και πολλά άλλα. Δεν θα μπορούσαμε να το προτείνουμε αρκετά. Δώστε του μια δίνη, δείτε πώς σας αρέσει.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

7. Gmail

Εάν χρησιμοποιείτε Android, στοιχηματίζουμε ότι είστε εξοικειωμένοι με το GMail. Για τις συσκευές Android τι είναι τα καθίσματα για τα οχήματα. Η απουσία τους δεν θα επηρέαζε τη συνολική λειτουργία του μηχανήματος, αλλά και πάλι δεν θα ήταν πλήρης. Το Gmail σάς επιτρέπει να οργανώσετε ολόκληρο το γραμματοκιβώτιό σας σχεδόν πανομοιότυπο με την έκδοση Ιστού. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε συνομιλίες ή να τις διαγράψετε, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα εισερχόμενά σας εξίσου αποτελεσματικά όπως θα κάνατε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να συγχρονίσετε με οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες email (Google ή άλλη) και φυσικά, έχετε την εκπληκτική λειτουργία έξυπνης απάντησης.

8. Newton Mail

Newton Mail είναι το μόνο στοιχείο σε αυτήν τη λίστα που συνοδεύεται από premium συνδρομή και όχι μέτρια. Ωστόσο, έχετε μια δοκιμή 14 ημερών (δωρεάν) για να αποφασίσετε εάν θέλετε να λάβετε τη συνδρομή 49,99 $/έτος. Η αλληλογραφία Newton συγχρονίζεται σε Tablet, τηλέφωνα και Wear, με λειτουργίες όπως αποδείξεις ανάγνωσης, αναβολή, αποστολή αργότερα, αναίρεση αποστολής, προφίλ αποστολέα. Η διεπαφή είναι τυπική διεπαφή αλληλογραφίας που τηρεί σχεδόν κάθε καταχώρηση σε αυτήν τη λίστα (επειδή λειτουργεί καλά). Εάν οι ανάγκες αλληλογραφίας σας είναι πράγματι βαθιές και καμία από τις συστάσεις μας δεν τις ανταποκρίνεται, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Newton Mail.