Πώς να αποκτήσετε το Netflix σε ένα τηλέφωνο Android με Rooted/Ξεκλείδωτο

Το Netflix καταπιέζει τα VPN από πέρυσι. Από τότε που η υπηρεσία επεκτάθηκε σε περισσότερες χώρες το 2016, σημειώθηκε αύξηση στον αριθμό των χρηστών που έχουν πρόσβαση σε γεωγραφικά κλειδωμένο περιεχόμενο Netflix χρησιμοποιώντας VPN. Ορισμένοι εγκατέλειψαν την προσπάθεια να δώσουν στους χρήστες πρόσβαση στο περιορισμένο περιεχόμενο. Άλλες υπηρεσίες VPN αντιστέκονται. Το Netflix δεν αρκείται στο να μπλοκάρει απλώς τις υπηρεσίες VPN. Τώρα έχει ξεκινήσει αποκλεισμός ριζωμένων και ξεκλειδωμένων τηλεφώνων Android από την εγκατάσταση της εφαρμογής Netflix. Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, το Play Store σάς λέει ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας. Τούτου λεχθέντος, η ίδια η εφαρμογή εξακολουθεί να λειτουργεί. Το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να κάνετε είναι να αποκτήσετε το Netflix σε ένα τηλέφωνο Android με ρίζες/ξεκλείδωτο.

Κατεβάστε το Netflix APK

Το Android, ευτυχώς, είναι ένα πολύ ανοιχτό λειτουργικό σύστημα. Σας επιτρέπει να φορτώνετε εφαρμογές. Βασικά, εάν μπορείτε να λάβετε το αρχείο APK για μια εφαρμογή Android, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο τηλέφωνό σας. Όταν το Pokèmon Go ήταν διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένες χώρες, οι χρήστες απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό με την παράπλευρη φόρτωση της εφαρμογής.

  Πώς να ελέγξετε εάν το smartphone Android σας έχει RCS

Η πλευρική φόρτωση είναι αρκετά απλή. Η μόνη πραγματική πρόκληση είναι να αποκτήσετε το APK. Για να λάβετε το APK, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα λήψης APK. Τα προγράμματα λήψης APK σάς επιτρέπουν να κάνετε λήψη ενός APK στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το APK Pure για τη λήψη του Netflix. Διαθέτει εφαρμογή Android καθώς και διεπαφή ιστού, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη του αρχείου APK απευθείας στο τηλέφωνό σας ή στον υπολογιστή σας.

Επισκεφτείτε την εφαρμογή Netflix στο Google Play Store (σύνδεσμος στο τέλος). Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της εφαρμογής και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο APK Pure.

Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του Google Play Store στο APK Pure και πατήστε enter. Θα πάρει την εφαρμογή. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.

  Εναλλαγή ταπετσαρίας Android με τη δική του κοινωνική κοινότητα

Sideload App Netflix σε Android

Συνδέστε τη συσκευή σας Android στον υπολογιστή σας. Αντιγράψτε το αρχείο APK που μόλις κατεβάσατε στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας. Εάν δεν έχετε ήδη, κατεβάστε έναν διαχειριστή αρχείων για τη συσκευή σας. Το Android 6.0 και νεότερη έκδοση έχει έναν ενσωματωμένο διαχειριστή αρχείων που είναι πολύ βασικός. Αν θέλετε κάτι που να είναι λίγο πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά, ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων Android.

Στη διαχείριση αρχείων, μεταβείτε στον φάκελο στον οποίο αποθηκεύσατε το αρχείο APK του Netflix και πατήστε για να το εγκαταστήσετε. Εάν το Android σας πει ότι η πλευρική φόρτωση εφαρμογών είναι αποκλεισμένη, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στην Ασφάλεια και ενεργοποιήστε την επιλογή “Άγνωστες πηγές”. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Netflix και αυτή τη φορά, θα λειτουργήσει.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Color Pop στο Google Photos στο Android

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Netflix και ξεκινήστε την παρακολούθηση. Προς το παρόν, το Netflix αποκλείει την εγκατάσταση εφαρμογών μόνο σε συσκευές με root ή ξεκλείδωτες συσκευές. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε το Netflix σε ένα τηλέφωνο Android με root/ξεκλείδωτο, θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Είναι παράνομο αυτό;

Όχι. Το Netflix το έκανε αυτό για να εμποδίσει τους χρήστες Android να πλαστογραφήσουν την τοποθεσία τους. Η πλαστογράφηση τοποθεσιών είναι ένας τρόπος πρόσβασης σε περιεχόμενο με γεωγραφικά περιορισμούς και μια συσκευή με root το κάνει πιο εύκολο. Αυτή είναι πραγματικά μια επέκταση της απαγόρευσης του Netflix στα VPN. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν προσπαθούν όλοι με ριζωμένη ή ξεκλείδωτη συσκευή να ξεγελάσουν το Netflix. Αυτό είναι ελάχιστα μελετημένο, αν και όχι πρωτάκουστο. Στο παρελθόν το Pokèmon Go χρησιμοποιούσε παρόμοιες τακτικές για να εμποδίσει τους χρήστες να πλαστογραφήσουν την τοποθεσία τους.

Κατεβάστε το Netflix από το Google Play Store

Επισκεφτείτε το APK Pure