Οι 8 καλύτερες ασύρματες κάμερες ασφαλείας για το όμορφο σπίτι σας

Η ασφάλεια στο σπίτι είναι κάτι για το οποίο όλοι ενδιαφέρονται εξίσου και προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να την ενισχύσουν.

Δεν είναι πολύ καιρό πριν ότι οι κάμερες ασφαλείας ή οποιοδήποτε είδος συστημάτων παρακολούθησης συνδέονταν γενικά με εταιρικά κτίρια και άλλες εγκαταστάσεις εργασίας. Όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα!

Η εγκατάσταση μιας κάμερας ασφαλείας για τα σπίτια έφερε μαζί της την ιδέα ότι είναι ένα ακραίο βήμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια τέτοια ενέργεια δικαιολογούνταν ως αντιδραστικό μέτρο για οποιαδήποτε ατυχία και όχι ως προληπτικό βήμα για την αποφυγή ενός ατυχήματος.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, αυτή η τάση έχει αλλάξει με περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν κάμερες ασφαλείας και άλλους μηχανισμούς παρακολούθησης στο σπίτι. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία επέτρεψαν την ανάπτυξη λύσεων που είναι πιο προσιτές και προσφέρουν αξία για τα χρήματα.

Οφέλη από την ύπαρξη κάμερας ασφαλείας;

Υπάρχουν πολλά. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ!

Λειτουργεί αποτρεπτικά

Η παρουσία κάμερας ασφαλείας λειτουργεί αποτρεπτικά για τους ανθρώπους να διαπράξουν εγκλήματα. Τους επηρεάζει να μην ακολουθήσουν την ιδέα. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλιστεί ότι η τοποθέτηση εικονικών καμερών δεν θα ήταν αποτελεσματική, όπως θα μπορούσαν να καταλάβουν οι έμπειροι κλέφτες.

Βοηθά στην έρευνα 🕵️

Σε περίπτωση διάπραξης εγκλήματος, οι κάμερες ασφαλείας μπορούν να προσφέρουν βασικά στοιχεία στις ανακριτικές αρχές. Οι σύγχρονες κάμερες ασφαλείας διαθέτουν δυνατότητες εγγραφής υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ζωτική βοήθεια στην έρευνα.

Προσέξτε την οικογένειά σας 👪

Εκτός από την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας, οι κάμερες ασφαλείας μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να ελέγξετε την οικογένειά σας, ειδικά στην περίπτωση των παιδιών. Οι εργαζόμενοι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους από απομακρυσμένες τοποθεσίες και ως εκ τούτου να έχουν βεβαιότητα για την παρουσία τους. Μέχρι αργά, η βιντεοεπιτήρηση χρησιμοποιείται επίσης για τον έλεγχο των ηλικιωμένων προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους. Ακόμη και τα κατοικίδια μπορούν να παρακολουθούνται όταν δεν είστε στο σπίτι.

Γιατί ασύρματες κάμερες ασφαλείας;

Οι οικιακές κάμερες ασφαλείας ήταν παραδοσιακά με καλώδια. Είτε είναι με καλώδιο είτε χωρίς, και τα δύο έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Θα ήταν η καταλληλότητα με το σπίτι σας, που πρέπει να είναι ο παράγοντας που επηρεάζει την οριστικοποίηση.

  Διορθώστε ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για την επεξεργασία αυτής της εντολής

Με μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που προτιμούν να επιλέξουν ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας, εδώ είναι μια ματιά στα πλεονεκτήματα που προσφέρουν σε σχέση με τις ενσύρματες κάμερες ασφαλείας.

Εύκολο στην εγκατάσταση 😀

Η εγκατάσταση του ασύρματου δικτύου είναι λιγότερο δύσκολη από μια ενσύρματη κάμερα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άθικτα καλώδια, δεν χρειάζεται να ανοίξετε τους τοίχους ή να ανοίξετε τρύπες στα τοιχώματα των καλωδίων. Κάποιος μπορεί απλά να βγάλει την κάμερα και να την τοποθετήσει στην καθορισμένη βάση. Είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να εγκατασταθεί σε νέο μέρος, σε αντίθεση με μια ενσύρματη κάμερα ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό απαιτεί την κατάργηση ολόκληρου του ενσύρματου δικτύου και την επανεγκατάσταση των πάντων στη νέα θέση.

Πιο ασφαλές 🛡️

Ένα ενσύρματο σύστημα κάμερας διατρέχει τον κίνδυνο να παραβιαστεί εύκολα από εισβολείς. Μπορούν να κόψουν τα καλώδια ή να καταστρέψουν το δίκτυο. Ενώ οι βιομηχανίες και οι μεγάλες εταιρείες μπορούν να επενδύσουν σε υποδομές που διατηρούν ασφαλή αυτά τα καλωδιακά δίκτυα, μπορεί να μην συμβαίνει πάντα με τα σπίτια.

Εύκολη ανάκτηση δεδομένων

Το υλικό που καταγράφεται μπορεί να αποθηκευτεί στο cloud, σε αντίθεση με τα περισσότερα ενσύρματα συστήματα κάμερας που χρειάζονται φυσική ρύθμιση για την αποθήκευση του βίντεο. Δεδομένου ότι το υλικό αποθηκεύεται στο cloud και μπορείτε εύκολα να το κατεβάσετε από οποιοδήποτε μέρος και να το ελέγξετε.

Ποιες είναι οι επιλογές?

Ενώ οι ασύρματες κάμερες ασφαλείας προτιμώνται για το σπίτι, χρειάζεται προσοχή στην επιλογή της κατάλληλης για το σπίτι σας. Υπάρχουν πολλά μοντέλα διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στην αγορά, καθιστώντας την επιλογή ενός μεγαλύτερου έργου. Ακολουθούν μερικές συστάσεις που θεωρούμε ότι είναι οι καλύτερες επιλογές στην αγορά. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως οδηγός για να κάνετε τη σωστή επιλογή που είναι πιο κατάλληλη για εσάς και το σπίτι σας.

Πηγαίνετε εδώ αν ψάχνετε για εσωτερική κάμερα ασφαλείας στο σπίτι.

Arlo Ultra

Το Arlo Ultra μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς, εάν θέλετε μια κάμερα που προσφέρει αρκετά καθαρή νυχτερινή όραση. Αυτή η κάμερα διαθέτει σώμα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και υποστηρίζει διάφορους εικονικούς βοηθούς, συμπεριλαμβανομένων των Google Assistant, Alexa και IFTTT. Με εγγραφή βίντεο ανάλυσης 4K και ήχο full-duplex, το Arlo Ultra υπόσχεται να καταγράψει καθαρά όλες τις λεπτομέρειες στο περιβάλλον σας.

Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο προβολέα που βοηθά στην έγχρωμη εγγραφή τη νύχτα. Ένα μεμονωμένο Arlo ultra θα σας κοστίσει περίπου 399 $.

  Δημιουργήστε διαδικτυακή κοινότητα και φόρουμ με αυτά τα 8 καλύτερα λογισμικά

Καλύτερες στιγμές

  • Οπτικό πεδίο 180 μοιρών
  • Διπλά μικρόφωνα
  • Μαγνητική βάση
  • Έγχρωμη νυχτερινή όραση
  • Εγγραφή βίντεο 4K υψηλής δυναμικής περιοχής (HDR).
  • Αυτόματο ζουμ και παρακολούθηση

Ring Stick Up

Η Ring Stick Up Cam μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια από τις πιο προσιτές κάμερες στη λίστα. Η ασύρματη κάμερα σάς παρέχει πλήρη ελευθερία όσον αφορά τη ρύθμιση της στο επιθυμητό σημείο. Η κάμερα διατίθεται στην αγορά στην τιμή των ~90$.

Διαθέτει επίσης αισθητήρες που ενεργοποιούνται με κίνηση και μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο τους σκοπούς μιας κάμερας εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου. Ένα σημαντικό μειονέκτημα της κάμερας Ring Stick Up θα μπορούσε να είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της. Πρέπει να αλλάζετε την μπαταρία της κάμερας κάθε μήνα, κάτι που θα σας καταναλώσει τόσο χρόνο όσο και χρήμα.

Καλύτερες στιγμές

  • Αμφίδρομη συζήτηση
  • Εγγραφή βίντεο 1080p HD
  • Λωρίδες φωτός LED
  • Ευέλικτη κάμερα εξωτερικού χώρου
  • Επαγγελματική Παρακολούθηση

Deep Sentinel

Βρίσκετε μια κάμερα ασφαλείας για το σπίτι που μπορεί να σας παρέχει παρακολούθηση επαγγελματικού επιπέδου και να διασφαλίσει την ασφάλειά σας;

Deep Sentinel είναι η απάντηση στο ερώτημά σας τότε.

Μόλις το Deep Sentinel αντιληφθεί οποιαδήποτε ανεπιθύμητη δραστηριότητα, στέλνει αμέσως μια ζωντανή ροή στον σταθμό παρακολούθησης όπου ο υπεύθυνος μπορεί να ρυθμίσει μια προειδοποίηση. Διατίθεται στην τιμή των 699$ για τρεις ασύρματες κάμερες.

Καλύτερες στιγμές

  • 24/7 Ζωντανοί Φρουροί Φρουρών
  • Αντίδραση της Αστυνομίας
  • Βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη και ενσωματωμένη σειρήνα
  • Μπαταρία υψηλής αντοχής
  • Δυνατότητα ανάλυσης 50+ εικόνων το δευτερόλεπτο

Ring Spotlight

Αναζητώντας μια ασύρματη κάμερα που μπορεί να σας βοηθήσει να τρομάξετε τους εισβολείς από την ιδιοκτησία σας, η Ring Spotlight Cam έχει τότε την ευκαιρία.

Αυτή η κάμερα ασφαλείας συνοδεύεται από μια σειρήνα που μπορεί να τρομοκρατήσει οποιονδήποτε και έχει επίσης έναν ανιχνευτή κίνησης που ανάβει τα φώτα και ξεκινά την εγγραφή βίντεο όταν ανιχνεύει κίνηση. Η κάμερα Ring Spotlight μπορεί να αγοραστεί για περίπου 199 $.

Το καλύτερο μέρος αυτού του Ring Spotlight είναι ότι υποστηρίζει την είσοδο και την έξοδο ήχου, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή Android, iOS, Windows ή Mac για να μιλήσετε με άτομα που βρίσκονται στο σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή έκδοση Spotlight που σας επιτρέπει να φορτίζετε τη φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιώντας ηλιακό πάνελ, και αυτή η εναλλακτική μπορεί να είναι και οικονομική αποδοτική.

Καλύτερες στιγμές

  • Ανίχνευση κίνησης 270 μοιρών (οριζόντια)
  • Θερμοκρασία χρώματος περίπου 4.000 Kelvin
  • Δύο λωρίδες LED και ένας τηλεχειριζόμενος συναγερμός
  • Υποστήριξη εισόδου και εξόδου ήχου
  Πώς να κατεβάσετε το Microsoft Office Picture Manager

Wyze

Το Wyze προσφέρει εγγραφή υψηλής ανάλυσης και είναι διαθέσιμο σε τιμές φιλικές προς την τσέπη στην αγορά. Η κάμερα διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση του χώρου αποθήκευσης και χρήση της κάμερας για συνεχή εγγραφή. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά όπως αντοχή στις καιρικές συνθήκες, συμβατότητα έξυπνου σπιτιού, νυχτερινή όραση και δωρεάν αποθήκευση στο cloud για 15 ημέρες.

Σε τιμή μόλις 35 $, έχετε μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως μια πόρτα, αισθητήρες παραθύρων και τα άλλα που αναφέρονται παραπάνω.

Καλύτερες στιγμές

  • Ψηφιακό ζουμ 8x
  • Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ανίχνευσης ζώνης και ευαισθησίας
  • Συναγερμός καπνού
  • Η δυνατότητα εγγραφής βίντεο με time-lapse

YI Dome

Το YI Dome σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ήχου και μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Η κάμερα παρέχει παρακολούθηση κίνησης και απεριόριστο δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο cloud. Παίρνετε ένα φίλτρο κατά του θορύβου για κρυστάλλινο ήχο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τα παιδιά σας.

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με σύστημα εντοπισμού απειλών που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Καλύτερες στιγμές

  • Υπέρυθρη νυχτερινή όραση
  • Τρισδιάστατη Μείωση Θορύβου
  • Πλήρης πανοραμική γωνία θέασης 360 μοιρών
  • Αισθητήρας CMOS 2MP

Nest Cam

Αφήστε τη Nest Cam να φροντίσει το σπίτι σας. Είναι προγραμματιζόμενο με Nest Thermostat και Nest Protect.

Προσφέρει κρυστάλλινη νυχτερινή όραση. Το πιο εκπληκτικό μέρος της Nest Cam είναι ότι μπορεί να χρησιμεύσει και ως ενδοεπικοινωνία. Είναι συμβατό με έξυπνους οικιακούς βοηθούς όπως Lutron, Phillips Hue, Abode, Google Assistant, IFTTT και άλλα. Η κάμερα προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας με ζουμ 8x και ευρυγώνιο φακό.

Καλύτερες στιγμές

  • Υποστήριξη πολλών γλωσσών
  • Ελαφρύ και εύκολο στη ρύθμιση
  • Ζωντανή μετάδοση

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετικά ανθεκτική ασύρματη κάμερα ασφαλείας κάτω των 100 $, προτιμήστε το Blink Outdoor 3rd Gen + Floodlight.

Καταγράφει βίντεο σε υψηλή ανάλυση 1080p που είναι αρκετή για να έχετε μια καθαρή εικόνα. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της κάμερας είναι ότι περιλαμβάνει προβολείς LED 700 Lumen που ενεργοποιούνται με κίνηση, για να διασφαλιστεί ότι οι εισβολείς δεν εκμεταλλεύονται το σκοτάδι. Η κάμερα λειτουργεί με δύο μπαταρίες λιθίου 1,5V AA και 4 μπαταρίες D-Cell. Λειτουργεί επίσης με την Amazon Alexa.

Καλύτερες στιγμές

  • Αυτόματη ισορροπία λευκού
  • Το εύρος ανίχνευσης κίνησης είναι 20 πόδια
  • LED κατάστασης για την απεικόνιση της ισχύος
  • Μπορεί να λειτουργήσει μεταξύ θερμοκρασιών από -4 έως 113 ° F.

συμπέρασμα

Τα παραπάνω, οι ασύρματες κάμερες ασφαλείας μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στην αγορά από τώρα. Όλα έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν όσον αφορά τις δυνατότητες. Από την ηλιακή φόρτιση έως την καθαρή νυχτερινή όραση, μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις κορυφαίες λειτουργίες στα στοιχεία της λίστας.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Να είστε έξυπνοι και να εξερευνήσετε τον έξυπνο ιχνηλάτη εδώ.