Δωρεάν δοκιμή TruthFinder, Διάρκεια Προσφοράς και Τιμή

Το TruthFinder είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης στο παρασκήνιο. Η πλατφόρμα είναι γνωστή για τη σε βάθος ανάλυση μεμονωμένων υποβάθρων. Είναι μια χρήσιμη πλατφόρμα για όσους θέλουν να επαληθεύσουν τα στοιχεία ενός ατόμου. Το TruthFinder είναι μια νόμιμη πλατφόρμα που εκτελεί ελέγχους ιστορικού σαρώνοντας εγκληματικά δεδομένα και προσωπικές πληροφορίες, όπως αναζητήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πολύ προσιτές τιμές και οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη δωρεάν δοκιμή TruthFinder. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές ελέγχου ιστορικού, η δωρεάν δοκιμή TruthFinder 7 ημερών δεν είναι διαθέσιμη για τους χρήστες, αλλά η δοκιμαστική προσφορά TruthFinder κοστίζει μόλις 1 $ και διαρκεί 5 ημέρες. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε προγράμματα συνδρομής 1 ή 2 μηνών για να επωφεληθούν από την πλατφόρμα. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να λάβουν τη δοκιμή TruthFinder 5 ημερών από τον επίσημο ιστότοπο. Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε την πλατφόρμα TruthFinder και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Δωρεάν δοκιμή TruthFinder, Διάρκεια Προσφοράς και Τιμή

Το TruthFinder είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Ο έλεγχος ιστορικού είναι μια διαδικασία γνώσης της ταυτότητας ενός ατόμου. Πολλές εταιρείες και ιδιώτες πρέπει συχνά να διενεργούν ελέγχους ιστορικού σε άλλους για προσωπική ασφάλεια. Το ιστορικό περιλαμβάνει ποινικά μητρώα, επαγγελματικό ιστορικό, εκπαιδευτικά προσόντα και άλλες τέτοιες πληροφορίες. Αυτό βοηθά τις εταιρείες να επαληθεύσουν την ταυτότητα άλλου ατόμου. Το TruthFinder είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που βοηθά στον έλεγχο της ταυτότητας ενός άλλου ατόμου. Το TruthFinder σάς βοηθά να εξοικονομήσετε πολύ κόπο και χρόνο στις αναζητήσεις στον ιστό και σας παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κατά την εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού, η εφαρμογή TruthFinder αναζητά εκατοντάδες δεδομένα και εγγραφές, όπως δημόσια αρχεία και πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χειρίζονται για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό που κάνει το TruthFinder μοναδικό από άλλες παρόμοιες εφαρμογές είναι ότι το TruthFinder προσπαθεί να εξετάσει τις ιδιωτικές πληροφορίες των ατόμων και όχι μόνο τις πληροφορίες του δημόσιου αρχείου.

  Πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω του Google Task Mate

Χαρακτηριστικά του TruthFinder

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής TruthFinder που πρέπει να γνωρίζετε προτού επιλέξετε μια δοκιμαστική προσφορά TruthFinder ή δοκιμαστική προσφορά 5 ημερών του TruthFinder ή δωρεάν δοκιμαστική προσφορά TruthFinder 7 ημερών.

  • Έλεγχοι ιστορικού: Μέχρι στιγμής έχουμε αποδείξει ότι το TruthFinder είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για έλεγχο ιστορικού ενός ατόμου. Η εφαρμογή σαρώνει σε βάθος ενώ εκτελεί έλεγχο παρασκηνίου σε ένα άτομο.

  • Οικογενειακό δέντρο: Κατά την εκτέλεση ενός ελέγχου φόντου, η εφαρμογή εξετάζει επίσης το οικογενειακό δέντρο των ατόμων και το ιστορικό τους. Η εφαρμογή το κάνει αυτό εξετάζοντας τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τα μέλη της οικογένειας του ατόμου.

  • Τηλεφωνικός κατάλογος: Το TruthFinder εξετάζει επίσης τους τηλεφωνικούς καταλόγους του ατόμου για να μάθει περισσότερα για τις επαφές του ατόμου.

  • Δημόσια αρχεία: Τα δημόσια αρχεία είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε βασικές πληροφορίες για ένα άτομο. Επομένως, το TruthFinder σαρώνει επίσης προσεκτικά Δημόσια Αρχεία για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

  • Αναζήτηση Ποινικού Μητρώου: Το TruthFinder σαρώνει προσεκτικά όλα τα δημόσια ποινικά μητρώα και τα εντάλματα που ενδέχεται να εκδοθούν εναντίον ενός ατόμου.

  • Αναζήτηση ατόμων: Το εργαλείο αναζήτησης ατόμων του TruthFinder σάς βοηθά να αναζητήσετε οποιονδήποτε στο Διαδίκτυο και με τη σειρά του σας βοηθά να βρείτε τις βασικές πληροφορίες για αυτόν.

  • Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου: Η αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που παρέχεται από την εφαρμογή TruthFinder. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να εντοπίσετε τον κάτοχο ενός αριθμού τηλεφώνου αναζητώντας τον στην εφαρμογή.

  • Dark Web Scan: Αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά εργαλεία της εφαρμογής TruthFinder. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να είστε ασφαλείς από το Dark Web και τους κυβερνοεγκληματίες. Αυτό το εργαλείο αναζητά τις πληροφορίες σας στο Dark Web, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε και να προστατεύετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Πώς να αποκτήσετε συνδρομή στο TruthFinder

Σε αντίθεση με πολλές πλατφόρμες και ιστότοπους ελέγχου ιστορικού, η δωρεάν δοκιμαστική προσφορά 7 ημερών του TruthFinder δεν είναι διαθέσιμη. Ωστόσο, η πλατφόρμα TruthFinder παρέχει διάφορα σχέδια συνδρομής και το TruthFinder προσφέρει, όπως η δοκιμαστική προσφορά TruthFinder 5 ημερών, στους χρήστες της για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Ακολουθούν μερικά από τα πακέτα μελών της πλατφόρμας TruthFinder.

  • Πρόγραμμα μέλους Αναζήτησης ατόμων 1 μήνα: Πρόκειται για ένα βασικό πρόγραμμα που προσφέρεται από την πλατφόρμα TruthFinder στους χρήστες της. Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα για λιγότερο από 30 $, το μήνα, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν μία αναφορά Αναζήτησης ατόμων κάθε μέρα. Όλες οι αναζητήσεις διατηρούνται εμπιστευτικές.

  • Πρόγραμμα συνδρομής 2 μηνών Αναζήτηση ατόμων: Με τις ίδιες υπηρεσίες όπως στο Πρόγραμμα Συνδρομής Αναζήτησης ατόμων 1 μήνα, αυτό το πρόγραμμα διαρκεί λίγο περισσότερο από το πρώτο. Ένας χρήστης μπορεί να πληρώσει κάτω από 26 $ το μήνα για αυτό το πρόγραμμα. Όπως και το προηγούμενο σχέδιο, όλες οι πληροφορίες αναζήτησης στο παρασκήνιο διατηρούνται εμπιστευτικές.

  • Σχέδιο αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου: Για λιγότερο από 5 $ μπορείτε να εγγραφείτε για να λάβετε όσες πληροφορίες αριθμού τηλεφώνου θέλετε.

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας (VISA/Mastercard) ή PayPal για να αποκτήσετε τη συνδρομή στο TruthFinder.

Πώς να αποκτήσετε τη δοκιμή TruthFinder 5 ημερών

Εάν δεν θέλετε να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα συνδρομής για το TruthFinder, αντί της δωρεάν δοκιμής TruthFinder 7 ημερών, μπορείτε να επιλέξετε τη δοκιμή 5 ημερών της πλατφόρμας. Η δοκιμή σας κοστίζει μόνο 1 $. Για να λάβετε αυτήν την προσφορά, απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

1. Ανοίξτε το Google Chrome από το μενού Έναρξη και επισκεφτείτε το TruthFinder Δωρεάν δοκιμαστική σελίδα.

2. Εντοπίστε το Get TruthFinder για $1 και κάντε κλικ στο Εγγραφείτε τώρα!

3. Εισαγάγετε τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο START MY TRIAL για να λάβετε τη δοκιμή 5 ημερών του TruthFinder.

4. Στη σελίδα πληρωμής, εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και κάντε κλικ στο CHECKOUT για να λάβετε δοκιμαστική προσφορά του TruthFinder.

5. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, η δοκιμαστική περίοδος 5 ημερών θα ενεργοποιηθεί.

Σημείωση: Μετά την ολοκλήρωση της 5ης ημέρας της δοκιμής θα μετατραπεί σε συνδρομή και η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί για αυτό. Επομένως, εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε να ακυρώσετε τη δοκιμή σας πριν από την ολοκλήρωση της 5ης ημέρας.

Πώς να λάβετε ειδικές προσφορές TruthFinder

Το TruthFinder συνεχίζει να δίνει ειδικές προσφορές στους χρήστες του ξανά και ξανά. Μπορείτε επίσης να λάβετε αυτές τις προσφορές ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

1. Εκκινήστε το Google Chrome από το μενού Έναρξη και μεταβείτε στο TruthFinder επίσημη ιστοσελίδα.

2. Εισαγάγετε τα στοιχεία του ατόμου που θέλετε να αναζητήσετε και κάντε κλικ στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

3. Τώρα, επιλέξτε το φύλο του ατόμου και κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ.

4. Απαντήστε στις ερωτήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη για να βοηθήσετε το TruthFinder να εντοπίσει το άτομο.

5. Κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

6. Περιμένετε να τελειώσει η διαδικασία.

7. Από τα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε κλικ στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ για τον αγώνα που θεωρείτε εύλογο.

8. Περιμένετε να φορτωθούν οι πληροφορίες.

9. Κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να συνεχίσετε την αναφορά.

10. Κάντε κλικ στην επιλογή ΣΥΜΦΩΝΩ κάτω από την ειδοποίηση.

11. Εισαγάγετε το έτος γέννησής σας για να επιβεβαιώσετε την ηλικία σας κάνοντας κλικ στο SUBMIT AGE.

12. Τώρα το TruthFinder θα ζητήσει τα στοιχεία σας όπως το Όνομα και τη διεύθυνση email σας, εισαγάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες και κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.

13. Τώρα, κάντε κλικ στο ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ για να δείτε την αναφορά.

14. Εδώ θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά δοκιμαστική προσφορά και ειδική προσφορά του TruthFinder.

15. Κάντε κλικ στο κουμπί TAKE ME TO THE SPECIAL OFFER.

16. Τώρα στο νέο παράθυρο κάντε κλικ στο UNLOCK SPECIAL OFFER για να συνεχίσετε τη διαδικασία.

17. Τώρα, εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής.

18. Τέλος εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και κάντε κλικ στο CHECKOUT για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή.

19. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, η ειδική προσφορά σας θα ενεργοποιηθεί.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Είναι νόμιμο το TruthFinder;

Απ. Ναι, το TruthFinder είναι μια νόμιμη πλατφόρμα και δεν μοιράζεται πουθενά τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Ε2. Πώς να αποκτήσετε μια δοκιμή TruthFinder;

Απ. Μπορείτε να λάβετε 5ήμερη δοκιμή TruthFinder κάνοντας κλικ στο Εγγραφείτε τώρα! Κουμπί στην επίσημη δωρεάν δοκιμαστική σελίδα του TruthFinder.

Ε3. Είναι το TruthFinder μια ασφαλής πλατφόρμα;

Απ. Ναι, το TruthFinder είναι μια ασφαλής πλατφόρμα για να λαμβάνετε πληροφορίες για ένα άτομο. Η εις βάθος αναζήτηση της πλατφόρμας την καθιστά μία από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να λάβετε τη δωρεάν δοκιμή του TruthFinder. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.