Οι 10 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών για να τους κυβερνάς όλους με φορητούς ηλεκτρικούς σταθμούς

Λατρεύετε την αδρεναλίνη των παιχνιδιών μόνο και μόνο για να σας καταστρέφει η ταχύτητα του επιτραπέζιου ή του φορητού υπολογιστή σας; Παραδοσιακά, οι περισσότεροι παίκτες προτιμούσαν επιτραπέζιους υπολογιστές λόγω της πιο ισχυρής διαμόρφωσής τους. Ωστόσο, με τους φορητούς υπολογιστές να αποκτούν ισχύ, υπήρξε μια στροφή σε αυτούς. Και τώρα, αν είστε σοβαρός παίκτης που αξίζει να το βάλετε, θα βρείτε ότι η επένδυση σε έναν φορητό υπολογιστή παιχνιδιών είναι το καλύτερο στοίχημα. Με έναν φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, έχετε ισχύ, ταχύτητα, φορητότητα και συμπαγή, καθώς και πολλές επιλογές!

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας και να ζήσετε την ανώτερη απόδοση ενός φορητού υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες σας στο παιχνίδι. Κάντε κύλιση στη λίστα μας με τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών και απελευθερώστε την καλύτερη έκδοση του παίκτη μέσα σας!

Γιατί gaming laptop;

Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών έχουν μέγεθος και φορητότητα παρόμοια με τους κανονικούς ή τυπικούς φορητούς υπολογιστές, αυτές οι συσκευές διαθέτουν ενσωματωμένη οθόνη, πληκτρολόγιο και επιφάνεια αφής. Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχουν στους χρήστες εμπειρίες παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από το γραφείο και τον χώρο. Ο βασικός παράγοντας που διαφοροποιεί και τα δύο είναι τα συστατικά που είναι:

  • Ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας.
  • Έχουν προηγμένα εξαρτήματα που βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας και αποτρέπουν την υπερθέρμανση της συσκευής σας.
  • Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν ειδική μνήμη RAM, GPU και σύστημα ψύξης.
  • Το πιο σημαντικό είναι ότι τα περισσότερα παιχνίδια καταλαμβάνουν πολύ χώρο ή χρειάζονται υψηλότερη διαμόρφωση RAM, κάτι που είναι σχεδιασμένο να παρέχουν οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών, παρέχοντας παράλληλα τη λειτουργικότητα ρουτίνας των κανονικών φορητών υπολογιστών.

Συνολικά, οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών είναι αυτόνομες συσκευές που μπορούν να εκτελέσουν όλα τα προγράμματα, όπως ένας τυπικός ή κανονικός φορητός υπολογιστής, ενώ σας προσφέρουν επίσης μια εντυπωσιακή πλατφόρμα παιχνιδιών χωρίς να ανησυχείτε για υπερθέρμανση ή συμβατότητα.

Χαρακτηριστικά για το σωστό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών

Ο καθένας έχει διαφορετικές επιλογές και διαφορετικές απαιτήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών. Η τυχαία επιλογή ενός φορητού υπολογιστή από δεκάδες επιλογές μπορεί να είναι συντριπτική. Εκτός από αυτό, μπορεί επίσης να καταλήξετε με το λάθος.

  10 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας για την αγορά της Αυστραλίας

Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες πριν αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή για να έχετε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Λάβετε υπόψη τους παράγοντες που αναφέρονται παρακάτω κατά την αναζήτηση του νέου σας φορητού υπολογιστή παιχνιδιών που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής είναι ισοδύναμος με την καρδιά ενός φορητού υπολογιστή παιχνιδιών. Μπορεί να επηρεάσει τη συνολική απόδοση ενός φορητού υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής σας είναι ενσωματωμένος με επεξεργαστή Intel Core i5 ή i7. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έναν επεξεργαστή AMD Ryzen. Αυτοί είναι οι ελάχιστοι επεξεργαστές για φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών ή υπολογιστές παιχνιδιών.

Κάρτα γραφικών

Το παιχνίδι αφορά επίσης την ποιότητα εικόνας και την κίνηση. Και αυτό είναι κάτι στο οποίο κανένας σοβαρός παίκτης δεν μπορεί να συμβιβαστεί. Κατά την αγορά ενός φορητού υπολογιστή, ελέγξτε αν έχει ειδική κάρτα γραφικών. Μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τις κάρτες γραφικών NVIDIA και AMD.

ΕΜΒΟΛΟ

Καθώς συζητήσαμε την ποιότητα της εικόνας, τώρα ας εξετάσουμε την κίνηση. Η μνήμη RAM είναι απαραίτητο στοιχείο για μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Επομένως, επιλέγετε πάντα τουλάχιστον 8 GB ή μεγαλύτερη μνήμη RAM.

Αποθήκευση

Τα σύγχρονα βιντεοπαιχνίδια καταναλώνουν πολύ χώρο αποθήκευσης και ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των παιχνιδιών που εγκαθιστάτε. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να επενδύσετε σε έναν SSD για ταχύτερο χρόνο φόρτωσης από οποιονδήποτε παραδοσιακό σκληρό δίσκο.

Απεικόνιση

Τι ωφελεί να έχετε καταπληκτικά παιχνίδια, RAM και GPU όταν η οθόνη σας δεν είναι συμβατή με αυτήν; Ψάχνετε πάντα για φορητό υπολογιστή με υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Η ελάχιστη ανάλυση πρέπει να είναι τουλάχιστον 1080p με σωστή χρωματική ακρίβεια.

Σύστημα ψύξης

Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών παράγουν μεγάλες ποσότητες θερμότητας λόγω των εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας. Οι χρήστες πρέπει να αποτρέπουν την υπερθέρμανση των συσκευών. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής σας διαθέτει σύστημα ψύξης για να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Τι νόημα έχει να πας για φορητό υπολογιστή όταν πρέπει να μείνεις σε ένα σημείο για να το χρησιμοποιήσεις λόγω φόρτισης; Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών συνήθως έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λόγω των εξαρτημάτων υψηλής απόδοσης. Επομένως, αναζητήστε μια που έχει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής μπαταρίας ή σας επιτρέπει να αλλάξετε μια νέα μπαταρία εάν χρειάζεται.

Τιμή

Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών είναι μια σημαντική επένδυση, καθώς είναι συγκριτικά ακριβοί. Επομένως, φροντίστε να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας και να δώσετε προτεραιότητα στις απαραίτητες δυνατότητες πριν βγείτε έξω για να αγοράσετε το φορητό υπολογιστή.

Για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του νέου σας φορητού υπολογιστή, ελέγξτε αυτά τα 4 Λογισμικά για να διαχειριστείτε τη διάρκεια ζωής και την απόδοση της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή!

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη γραμμή αφής στο MacBook Pro σας

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι η λίστα μας με τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών για εσάς!

MSI Thin GF63

Το MSI Thin GF63 είναι ένας τέλειος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών που δεν πληροί τα όρια του προϋπολογισμού. Από επεξεργαστή μέχρι σύστημα ψύξης, τα έχει όλα.

Χαρακτηριστικά:

  • Παιχνίδι υψηλής απόδοσης με τα καλύτερα ενσωματωμένα εξαρτήματα
  • Επεξεργαστής Intel Core i7 12ης γενιάς με Windows 11
  • Διαθέτει αποκλειστική GPU NVIDIA GeForce GTX n4050 για την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού
  • Boot 5, 512 GB NVMe SSD συστήματα ψύξης

Το MSI Thin GF63 είναι γεμάτο δυνατότητες, καθιστώντας το ιδανικό για παιχνίδια και για βασικές απαιτήσεις!

Razer Blade 16

Το Razer Blade 16 είναι ένας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας, ιδανικός για λάτρεις των σύγχρονων παιχνιδιών ή επαγγελματίες παίκτες, καθώς διαθέτει εξαιρετικά αξιόπιστα εξαρτήματα.

Χαρακτηριστικά:

  • Γραφικά NVIDIA GeForce RTX 4070 για καθαρή απόδοση
  • Επεξεργαστής Intel Core i9 13ης γενιάς για άψογο gaming και δημιουργία περιεχομένου
  • 1TB SSD και 16 GB RAM για ομαλή εμπειρία παιχνιδιού
  • Πληκτρολόγιο RGB

Το Razer Blade 16 είναι κομψό, ενώ προσφέρει στους χρήστες μια ακαταμάχητη εμπειρία παιχνιδιού.

Samsung Galaxy Book Odyssey

Το Samsung Galaxy Book Odyssey έχει όλα όσα χρειάζεται ένας παίκτης, με μια σειρά από χαρακτηριστικά που κάνουν τη λειτουργία του γοητευτική.

Χαρακτηριστικά:

  • Με μνήμη RAM υψηλής τεχνολογίας, 32 GB RAM και υποδοχή μνήμης
  • Επεξεργαστής Intel Core i7 11ης γενιάς
  • Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce
  • Λειτουργικό σύστημα Windows 11 Pro

Το Galaxy Book Odyssey διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες όπως συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και πολλά άλλα.

GIGABYTE AORUS 15 XE5

Το AORUS 15 XES της GIGABYTE έχει εξαιρετική ανάλυση οθόνης και RAM, τα κύρια χαρακτηριστικά που αναζητούν οι περισσότεροι παίκτες.

Χαρακτηριστικά

  • 32 GB RAM και 1 TB SSD
  • Επεξεργαστής Intel Core i7 12ης γενιάς
  • Αποκλειστική κάρτα γραφικών
  • Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 11 Home

Η GIGABYTE AORUS 15 XE5 είναι ένας ισχυρός και αποτελεσματικός φορητός υπολογιστής παιχνιδιών που σας επιτρέπει να τρέχετε με αξιοπιστία τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Acer Nitro 5

Το Acer Nitro 5 είναι κομψό αλλά και οικονομικό και ιδανικό για αρχάριους λόγω των απλών χαρακτηριστικών του.

Χαρακτηριστικά:

  • 8 GB RAM και 512 GB αποθήκευσης SSD
  • Επεξεργαστής Intel Core i7-11800H 11ης γενιάς
  • Λειτουργικό σύστημα Windows 11
  • Η έξυπνη τεχνολογία ανεμιστήρα αυξάνει την ταχύτητα του ανεμιστήρα ως απόκριση στην πίεση

Το βασικό μέρος ενός φορητού υπολογιστή παιχνιδιών είναι τα ψυκτικά εξαρτήματά του και το Acer Nitro 5 δεν συμβιβάζεται με αυτό, καθιστώντας τον τον τέλειο σύντροφο για παιχνίδια.

HP 2022 Victus

Το HP 2022 Victus προσφέρει μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού μέσω των high-end εξαρτημάτων του

  Τι είναι το Blackcat Ransomware και πώς να αμυνθείτε εναντίον του;

Χαρακτηριστικά:

  • Είναι ενσωματωμένο με επεξεργαστή Intel Core i7 12ης γενιάς
  • 2TB SSD για την παροχή καλύτερου εύρους ζώνης gaming
  • 64 GB RAM για την εκτέλεση παιχνιδιών και άλλων εργασιών ταυτόχρονα
  • Πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό

Το HP 2022 διαθέτει χαρακτηριστικά φιλικά για παιχνίδια και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 11 pro.

Lenovo Idea Pad 3

Το Lenovo Idea Pad 3 είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών που μπορείτε να σκεφτείτε εάν αναζητάτε ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά:

  • Επεξεργαστής Intel Core i7 12ης γενιάς
  • Προηγμένη GPU NVIDIA
  • 64 GB RAM
  • 2 TB SSD για αποθήκευση

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Lenovo Idea Pad είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από άλλους φορητούς υπολογιστές.

ASUS ROG Ζέφυρος

Η ASUS διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών για τους λάτρεις των παιχνιδιών. Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι ιδανικός για άτομα που τους αρέσουν τα δυνατά και κομψά παρά τα απλά και αισθητικά.

Χαρακτηριστικά:

  • 16 GB RAM με αποθηκευτικό χώρο 1 TB SSD
  • Έρχεται με ειδικά γραφικά NVIDIA GeForce
  • Επεξεργαστής Ryzen 9 3 GHZ
  • Windows 10 Home

Η ASUS είναι λίγο ακριβή σε σύγκριση με τις δυνατότητες που προσφέρονται και δεν προσφέρει επίσης πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό.

Sager 2023 NP7881D

Το Sager 2023 NP7881D κάνει τα γραφικά μια απόλαυση με μέγεθος οθόνης 17,3 ιντσών και συνδυασμό από τα καλύτερα στοιχεία για μια αυθεντική εμπειρία χρήστη.

Χαρακτηριστικά:

  • 32 GB RAM
  • GeForce RTX 4060 με γραφικά 8 GB GDDR6
  • 1TB SSD
  • Επεξεργαστής Intel Core i9 13ης γενιάς

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του Sager 2023 NP7881D περιλαμβάνουν πολύχρωμα φωτιζόμενα φώτα και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας που το ενισχύουν για την τέλεια εμπειρία παιχνιδιού.

Alienware X16 R1

Το Alienware X16 R1 διαθέτει όλα τα βασικά και προηγμένα χαρακτηριστικά ενός φορητού υπολογιστή παιχνιδιών και πολλές πρόσθετες πινελιές.

Χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη υψηλής ανάλυσης 16″
  • Επεξεργαστής Intel Core i9 13ης γενιάς
  • Αποκλειστική κάρτα γραφικών
  • 32 GB RAM και 1 TB SSD αποθήκευσης

Το Alienware X16 R1 μαζί με αυτές τις βασικές λειτουργίες παιχνιδιών τροφοδοτείται με Windows 11.

Επιλέγοντας τους κατάλληλους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών εκεί έξω, ήρθε η ώρα να διαλέξετε! Όσο μπερδεμένο κι αν φαίνονται όλα, το καλύτερο κριτήριο θα ήταν να ελέγξετε τη λίστα των χαρακτηριστικών μας και να δείτε ποιες ανταποκρίνονται σε εσάς και τον προϋπολογισμό σας. Επίσης, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή που μπορεί να εξυπηρετήσει και άλλους σκοπούς, ώστε να έχετε καλύτερη προσφορά. Η πραγματική επιλογή θα βασίζεται στις προτιμήσεις σας και, επομένως, αυτή είναι μια προσωπική απόφαση, η λίστα μας με τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών μπορεί μόνο να σας δώσει το οπλοστάσιο για να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Και ενώ αποφασίζετε για τον φορητό υπολογιστή παιχνιδιών σας, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στη λίστα σας ένα καλό ζευγάρι ακουστικά gaming για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού! Το παιχνίδι ξεκίνησε!