Οι 8 καλύτερες εφαρμογές ύπνου για το Apple Watch για να κοιμάστε πιο έξυπνα και να ξυπνάτε πιο χαρούμενοι

Θέλετε να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε τη ρουτίνα του ύπνου σας; Το Apple Watch σας καλύπτει!

Το Apple Watch διαθέτει μια σειρά από εφαρμογές ύπνου που μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμάστε ήσυχα και με συνέπεια.

Επιπλέον, με τα έξυπνα αναλυτικά στοιχεία της συσκευής, μπορείτε να αποκτήσετε ανεκτίμητες πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες και τις τάσεις ύπνου σας, ώστε να κάνετε τη νυχτερινή σας ρουτίνα πιο υγιεινή και κατάλληλη για τον τρόπο ζωής σας. Αλλά με τόσες πολλές εφαρμογές για να διαλέξετε, πώς ξέρετε ποια είναι ιδανική για εσάς;

Για να διευκολύνω τα πράγματα, έχω συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ύπνου για το Apple Watch για να σας βοηθήσουν να κοιμάστε έξυπνα και να ξυπνάτε πιο χαρούμενοι.

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και προετοιμαστείτε να έχετε έναν καλό ύπνο κάθε μέρα.

Γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου

Πριν ξεκινήσουμε την ανασκόπηση των πολλών εφαρμογών ύπνου, ας καταλάβουμε γιατί πρέπει να αποκτήσετε μία εξαρχής.

Πώς μπορεί μια εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου να σας βοηθήσει να αναπτύξετε καλύτερες συνήθειες ύπνου για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για να εγκαταστήσετε μια καλή εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου.

Μετρά τη διάρκεια ύπνου

Μια εφαρμογή ύπνου μετρά πόσο κοιμάστε και συγκρίνει τους αριθμούς για να σας δώσει μια επισκόπηση των μέσων ωρών ύπνου σας. Ένας ενήλικας μεταξύ 18-60 ετών θα πρέπει να κοιμάται 7 ή περισσότερες ώρες για να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Κοιμάστε τόσο πολύ κάθε βράδυ; Αφήστε το Apple Watch να σας το πει αυτό.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για το Apple Watch σας

Μετρά την ποιότητα ύπνου

Οι εφαρμογές ύπνου σάς βοηθούν να εντοπίζετε πότε ανακατεύεστε, πετάτε, περπατάτε ή στρίβετε τη νύχτα. Υπολογίζει την ποιότητα του ύπνου σας και αν η νυχτερινή σας διάρκεια διακόπηκε από ορισμένους παράγοντες.

Περιβαλλοντικοί παράγοντες

Οι εφαρμογές ύπνου λαμβάνουν υπόψη περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως αν ο φωτισμός ή η θερμοκρασία του υπνοδωματίου σας είναι σε ιδανικά επίπεδα ή όχι. Με βάση τις πληροφορίες, μπορείτε να προσαρμόσετε το περιβάλλον σας στο σωστό και να κοιμηθείτε καλά.

Παράγοντες τρόπου ζωής

Ο τρόπος ζωής σας επηρεάζει επίσης την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου που έχετε, όπως η ημερήσια πρόσληψη καφεΐνης, το πρόγραμμα των γευμάτων σας, τα επίπεδα στρες και πολλά άλλα.

Εισάγοντας αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να αποκτήσετε μια πολύ πιο ξεκάθαρη ιδέα για τις συνήθειες ύπνου σας και τι πρέπει να αλλάξετε για να έχετε καλύτερο ύπνο.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Apple διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο παρακολούθησης ύπνου στην εφαρμογή Health που παρακολουθεί τη διάρκεια του ύπνου σας και παρέχει σε βάθος δεδομένα για τα στάδια του ύπνου σας (μεταξύ ξύπνιου, REM, πυρήνα και βαθύ) σε ώρες και ποσοστά. Η ενσωματωμένη εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε έναν στόχο ύπνου και να μετρήσετε τον χρόνο στο κρεβάτι και τον ύπνο.

  Τι είναι το Easyanticheat.exe και είναι ασφαλές;

Ενώ η παρακολούθηση ύπνου είναι αρκετά ολοκληρωμένη από μόνη της, υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά που λείπουν από την εφαρμογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα μπορούσατε να χρειαστείτε μια εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου τρίτου μέρους για να λάβετε πιο λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα μοτίβα ύπνου σας.

Με αυτά τα λόγια, ας βουτήξουμε στη λίστα των εφαρμογών.

AutoSleep

Το AutoSleep είναι μακράν η πιο δημοφιλής εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου στο Apple Watch. Σας παρέχει μια εις βάθος επισκόπηση των προτύπων ύπνου σας χρησιμοποιώντας τυπικές μετρήσεις και βασικά στατιστικά στοιχεία και τα παρουσιάζει σε μια ευανάγνωστη μορφή.

Από την ποιότητα ύπνου, τον καρδιακό ρυθμό και το BPM έως τον βαθύ ύπνο, μπορείτε να λαμβάνετε σημαντικά και ακριβή δεδομένα σε όλα αυτά τα μέτωπα από το AutoSleep.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι σας δίνει επίσης μια εικόνα για το πόσο «έτοιμοι» είστε για ύπνο, δίνοντάς σας μια βαθμολογία ετοιμότητας. Η εφαρμογή πράγματι σας δίνει την αξία των χρημάτων σας, προσφέροντας έναν κόσμο προηγμένων και ακριβών λειτουργιών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρέχει δεδομένα σχετικά με τη διάρκεια, την ποιότητα, τα στάδια, τον ρυθμό αναπνοής, την ανάλυση ύπνου και άλλα
  • Σας δίνει μια βαθμολογία «ετοιμότητας» για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο έτοιμοι είστε για ύπνο
  • Παρακολουθεί εξωτερικούς παράγοντες όπως θερμοκρασία δωματίου, θόρυβος κ.λπ.
  • Παρέχει μια επισκόπηση του ιστορικού ύπνου σας χρησιμοποιώντας προηγμένα γραφήματα και τάσεις

Sleep++

Μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου που διευκολύνεται από την αυτόματη ανίχνευση ύπνου, το Sleep++ διαθέτει εκπληκτικές λειτουργίες όπως υπενθυμίσεις ώρας ύπνου, στόχους ύπνου, τάσεις ύπνου, φάσεις, κύκλους και πολλά άλλα.

Αυτές οι μετρήσεις σάς επιτρέπουν να γνωρίζετε τα πρότυπα ύπνου σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να κοιμάστε περισσότερο και καλύτερο.

Η παρουσίαση των δεδομένων είναι επίσης αρκετά διορατική, αν και δεν είναι τόσο λεπτομερής όσο μερικές από τις άλλες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου. Αλλά κάνει τη δουλειά για κάποιον που δεν χρειάζεται πάρα πολλά δεδομένα που γεμίζουν το μυαλό του.

Η διεπαφή της εφαρμογής είναι επίσης απλή στην κατανόηση, με πληροφορίες για το πότε είστε ανήσυχοι, ξεκούραστοι ή ξύπνιοι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δωρεάν, ενώ έχετε επίσης την επιλογή να αναβαθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις αγορές εντός εφαρμογής. Η αναβάθμιση σε premium αφαιρεί τις διαφημίσεις από την εφαρμογή και ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Έρχεται με δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και κίνησης
  • Έχει μια εύκολη στην κατανόηση και οπτικά ευχάριστη διεπαφή
  • Παρέχει βασικά δεδομένα για την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου
  • Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με την εφαρμογή υγείας, επιτρέποντας την ομαλή κοινή χρήση της δραστηριότητας

Μαξιλάρι

Το Pillow είναι ένας εξαιρετικά προηγμένος ιχνηλάτης ύπνου που μετρά με ακρίβεια τις ώρες ύπνου, τους κύκλους, τα στάδια, τον καρδιακό ρυθμό και πολλά άλλα.

Αυτό που ξεχωρίζει αυτήν την εφαρμογή από τις άλλες είναι ότι διαθέτει μια λειτουργία εγγραφής ήχου που καταγράφει την ομιλία στον ύπνο, το ροχαλητό και την άπνοια ύπνου για να αναλύει καλύτερα την ποιότητα του ύπνου σας. Με τέτοιες ιδέες, μπορείτε να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας συνήθειες ύπνου και να εργαστείτε για να τις βελτιώσετε ώστε να έχετε μια πιο υγιεινή νυχτερινή ρουτίνα.

  Πώς να μετατρέψετε το OpenSUSE Leap σε Tumbleweed

Εκτός από αυτό, είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα έξυπνο ξυπνητήρι που σας ξυπνά στο πιο ελαφρύ στάδιο ύπνου, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε τη μέρα σας νιώθοντας χαλαροί και φρέσκοι.

Για μεταμορφωτικά και αναζωογονητικά οφέλη, η εφαρμογή Pillow είναι ιδανική για εσάς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εξοπλισμένο με Έξυπνο Ξυπνητήρι για να σας βοηθά να ξυπνάτε χαλαροί
  • Έρχεται με μια λειτουργία εγγραφής ήχου για την καταγραφή των συνηθειών ύπνου σας
  • Παρέχει λεπτομερή διαγράμματα σταδίων ύπνου και βαθμολογίες ύπνου
  • Παρουσιάζει διορατικά δεδομένα σε ευανάγνωστα γραφήματα

SleepWatch

Αν ψάχνατε για μια έξυπνη και διορατική εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου που παρέχει σημαντικές αναλύσεις προτύπων ύπνου, το SleepWatch είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Από τον συνολικό χρόνο ύπνου, τις πτώσεις στον καρδιακό ρυθμό, τον ρυθμό ύπνου και το HRV μέχρι το οξυγόνο του αίματος και τη διαταραχή του ύπνου, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για αυτούς τους λόγους από την εφαρμογή και να αναλάβετε δράση για καλύτερο ύπνο.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διατηρείτε ένα ημερολόγιο ύπνου και να παρακολουθείτε πόσο ξεκούραστοι και ενεργητικοί νιώθετε μετά από έναν καλό ύπνο.

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις συνήθειες ύπνου σας ανάλογα. Χρησιμοποιώντας τις αναφορές τάσεων, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να παρακολουθείτε πώς εξελίσσεται ο ύπνος σας μεταξύ διαταραγμένου ελαφρού ύπνου και ξεκούρασης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τα πρότυπα ύπνου
  • Σας επιτρέπει να διατηρείτε και καθημερινό αρχείο ύπνου για καλύτερες πληροφορίες
  • Συνοδεύεται από ευανάγνωστες αναφορές τάσεων
  • Βοηθά στην οπτικοποίηση του ύπνου μέσω της διαταραγμένης χρωματικής κωδικοποίησης, του ελαφρού και ξεκούραστου ύπνου

NapBot

Το NapBot αξιοποιεί τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης για να σας δώσει εξωπραγματικές γνώσεις σχετικά με τα πρότυπα ύπνου σας.

Με ιστορικό ύπνου, παρακολούθηση, ανάλυση ή παρακολούθηση της έκθεσης στον ήχο του περιβάλλοντος, του καρδιακού ρυθμού ύπνου και των τάσεων ύπνου, αυτή η εφαρμογή είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κατανοήσετε πόσο και πόσο καλά κοιμάστε κάθε βράδυ.

Ενώ το NapBot είναι σχετικά νέο στην αγορά, κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών του Apple Watch λόγω της εύκολης πλοήγησης διεπαφής και της ενσωμάτωσής του με την τεχνολογία ML.

Για να μην αναφέρουμε, συνοδεύεται επίσης από ένα ημερολόγιο που σας βοηθά να λαμβάνετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον ύπνο που είχατε συγκεκριμένες ημέρες, επιτρέποντας καλύτερη σύγκριση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρησιμοποιεί τη Μηχανική Εκμάθηση για αυτόματη παρακολούθηση ύπνου
  • Προσφέρει διορατικές λεπτομέρειες σχετικά με τις φάσεις του ύπνου, τις τάσεις και πολλά άλλα
  • Παρακολουθεί και παρέχει δεδομένα για εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν τα πρότυπα ύπνου σας

Νυσταγμένος

Γνωστό για την ικανότητά του να σας ξυπνά στην πιο ελαφριά φάση του ύπνου σας, το Sleepzy σας βοηθά να παραμένετε χαλαροί, ανανεωμένοι και πιο χαρούμενοι ενώ κοιμάστε.

  Πώς να φορτώσετε τον ιστότοπο Balance μεταξύ GCP και AWS χρησιμοποιώντας το Cloudflare;

Μπορείτε να βελτιώσετε τη ρουτίνα αφύπνισης ξυπνώντας τη βέλτιστη ώρα. Πείτε αντίο στο να αισθάνεστε νευρικός ή εκνευρισμένος επειδή «δεν κοιμηθήκατε αρκετά». Φανταστείτε να ξυπνάτε έτσι κάθε πρωί.

Επιπλέον, το Sleepzy παρακολουθεί επίσης τα μοτίβα και τις συνήθειες ύπνου σας για να τα βελτιώσει με την πάροδο του χρόνου. Έρχεται με ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό των στόχων ύπνου και του χρέους ύπνου. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τη συσσώρευση του χρέους του ύπνου σας είναι να κοιμηθείτε επαρκώς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σας ξυπνά στην πιο ελαφριά φάση του ύπνου σας
  • Θέτει στόχους ύπνου και σας ειδοποιεί όταν υπάρχει χρέος ύπνου
  • Παρακολουθεί τα πρότυπα ύπνου και αναλύει δεδομένα και τάσεις ύπνου
  • Συγχρονίζει τα δεδομένα με την εφαρμογή υγείας

Rem

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ακριβή έξυπνη αυτόματη παρακολούθηση ύπνου που ονομάζεται Rem για να πάρετε το κλειδί για έναν καλό ύπνο.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, προετοιμάζει σε βάθος αναφορές για τα μοτίβα ύπνου σας και σας βοηθά να κατανοήσετε πώς ο τρόπος ζωής και οι συνήθειές σας επηρεάζουν τη ρουτίνα ύπνου σας.

Μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας παρακολουθώντας τις τάσεις ύπνου σας και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές για να έχετε ποιοτικό ύπνο με συνέπεια.

Θα λατρέψετε τη σχεδίασή του, καθώς είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι, ειδικά όταν το χρησιμοποιείτε σε σκοτεινό δωμάτιο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνοδεύεται από έξυπνο συναγερμό
  • Παρέχει ιστορικό ύπνου, βαθμολογία, ανάλυση καρδιακών παλμών και ανίχνευση υπνάκου
  • Παρακολουθεί την κανονικότητα χρησιμοποιώντας ένα φιλικό προς τον χρήστη διάγραμμα
  • Σας επιτρέπει να κάνετε μια αξιολόγηση ύπνου και να προετοιμαστείτε για μια καλύτερη ρουτίνα ύπνου

Παλμός ύπνου 3

Το Sleep Pulse 3 έχει κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών του Apple Watch, καθώς εκτελεί διάφορες λειτουργίες ανεξάρτητα από το iPhone.

Από την κίνηση μέχρι τον καρδιακό ρυθμό, η έξυπνη εφαρμογή μπορεί να τα παρακολουθεί όλα και να παρουσιάζει τα δεδομένα με ευανάγνωστο τρόπο για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα μοτίβα ύπνου σας.

Έρχεται επίσης με μια προηγμένη δυνατότητα εγγραφής ομιλίας ύπνου, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς συμπεριφέρεστε ενώ κοιμάστε και εάν πρέπει να ανησυχείτε για οτιδήποτε.

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ύπνου όλα σε ένα, το Sleep Pulse 3 είναι ένα πολύ ασφαλές στοίχημα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρέχει μια προβολή ύπνου για να σας δώσει ένα πλαίσιο όταν ξυπνάτε από τον ύπνο σας
  • Έρχεται με ένα επίπεδο ευαισθησίας που μπορεί να προσαρμοστεί από την εφαρμογή
  • Λειτουργεί ανεξάρτητα από το iPhone και συγχρονίζει τα δεδομένα όταν είναι συνδεδεμένο στο τηλέφωνο
  • Συνοδεύεται από λειτουργία Sleep Talk για εγγραφές ομιλίας ύπνου

Κλείσιμο Σκέψεις

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει έλλειψη προηγμένων και ακριβών εφαρμογών παρακολούθησης ύπνου για το Apple Watch, όλα συνοψίζονται στην επιλογή της καταλληλότερης για τις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Ωστόσο, ένα πράγμα για το οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι είναι ότι οι παραπάνω εφαρμογές ύπνου είναι οι καλύτερες εκεί έξω για όλους τους σωστούς λόγους.

Και επειδή η αναζήτησή σας έχει περιοριστεί στις παραπάνω εφαρμογές, θα πρέπει να είναι εύκολο να επιλέξετε μία και να βελτιώσετε τον ύπνο σας για να ξυπνάτε πιο υγιείς και χαρούμενοι κάθε βράδυ.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης καρδιακών παλμών για το Apple Watch σας.