Τα 12 καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android

Στο θέμα της ψυχαγωγίας μέσω κινητού, έχει γίνει μια πολύ σημαντική στροφή στο διαδικτυακό gaming. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια είναι αρκετά διασκεδαστικά και διασκεδαστικά, ωστόσο η προειδοποίηση είναι ότι πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι για να τα παίξουμε. Το διαδικτυακό gaming προσφέρει ένα πλεονέκτημα στην εταιρεία με τη μορφή προστασίας από την πειρατεία, ωστόσο στον παίκτη μειώνει την κινητικότητα. Παρά την επέκταση της συνδεσιμότητας σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για τα παιχνίδια εκτός σύνδεσης. Τα εγκαθιστάτε μία φορά και τα αναπαράγετε με τον καλύτερο τρόπο, ανεξάρτητα από την κατάσταση σύνδεσης. Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για android.

Σημείωση: Κάθε παιχνίδι που αναφέρεται έχει ένα τρέιλερ στον αντίστοιχο σύνδεσμο λήψης του play store. Ελέγξτε τα πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά.

1. Πλαισιωμένο

Το Framed είναι πολυβραβευμένο παιχνίδι και για καλό λόγο. Το παιχνίδι παζλ τοποθετείται σε περιβάλλον νουάρ με στυλ κόμικ. Υποτίθεται ότι βοηθάτε τον πρωταγωνιστή να δραπετεύσει από την αστυνομία για ένα έγκλημα για το οποίο κατηγορήθηκε άδικα. Η ιδέα είναι αρκετά παλιά, αλλά η εκτέλεση είναι μοναδική. Κάθε συμβάν βασίζεται σε μια σειρά από πάνελ σαν κόμικ, το καθένα με τη δική του σειρά ενεργειών. Το συμβάν παίζεται σε κάθε πίνακα από αριστερά προς τα δεξιά. Η δουλειά σας είναι να τακτοποιήσετε αυτά τα πάνελ με μια σειρά που να αφήνει τον χαρακτήρα σας να ξεφύγει αλώβητος.

Το Framed είναι οπτικά εκπληκτικό και φανταστικό για αναπαραγωγή και δεν μπορούμε να το προτείνουμε αρκετά.

Αγοράστε πλαίσιο (2,99 $)

2. Leo’s Fortune

Το Leo’s Fortune είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας side-scrolling. Είσαι ο Λέων, μια πράσινη σφαίρα με ένα ένδοξο μουστάκι που προσπαθεί να φτάσει από τη μια άκρη του επιπέδου στην άλλη όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι μηχανικοί του παιχνιδιού είναι απλοί. πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη για να προχωρήσετε πιο γρήγορα και αφήστε το για εκκίνηση. Καθώς τα επίπεδα προχωρούν, τα παζλ γίνονται πιο περίπλοκα και πρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου σε υψηλές ταχύτητες για να αποφύγετε την πτώση.

Το gameplay είναι παρόμοιο με το κλασικό Sonic στο SEGA, ωστόσο το καλλιτεχνικό στυλ είναι τόσο όμορφα που θα σας συγχωρούσε που πιστεύετε ότι παρακολουθείτε μια ταινία κινουμένων σχεδίων. Αυτό το παιχνίδι είναι και διασκεδαστικό για να παίξει και πανέμορφο για να δούμε.

Αγοράστε το Leo’s Fortune (4,99 $)

3. Η τριλογία του δωματίου

Το The Room είναι η πιο αληθινή εφαρμογή του είδους του παζλ μέχρι σήμερα. Το παιχνίδι ψάχνεις κάποιον λύνοντας το μυστήριο της εξαφάνισής του. Συναντάτε διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω από ένα δωμάτιο. Κάθε αντικείμενο έχει μια σειρά από γρίφους που πρέπει να λύσετε.

Πρέπει να κοιτάξετε γύρω από το δωμάτιο για να βρείτε αντικείμενα για να ξεκλειδώσετε αντικείμενα, να ευθυγραμμίσετε επιφάνειες, να δημιουργήσετε σκιές, να σπάσετε χρηματοκιβώτια κ.λπ. για να ξεκλειδώσετε κάθε μικρό μυστήριο που σας φέρνει πιο κοντά στην απάντησή σας. Κάθε παιχνίδι είναι πιο περίπλοκο από το προηγούμενο και καθένα γίνεται όλο και πιο όμορφο.

  Πώς να δημιουργήσετε και να καρφιτσώσετε λίστες Twitter στο Χρονολόγιό σας σε iPhone και Android

Αγοράστε το δωμάτιο (0,99 $)

Αγοράστε το δωμάτιο δύο (1,99 $)

Αγοράστε το δωμάτιο τρία (3,99 $)

4. Σειρά Grand Theft Auto (GTA).

Έχουμε ξαναπεί για αυτή τη σειρά. Πρόκειται για μια θρυλική σειρά παιχνιδιών με εκατοντάδες βραβεία και δισεκατομμύρια σε πωλήσεις. Το GTA έθεσε πάντα το σημείο αναφοράς για παιχνίδια sandbox ανοιχτού κόσμου (δωρεάν για περιαγωγή) (κάντε τη δική σας περιπέτεια/κόσμο). Το Grand Theft Auto ξεκίνησε ως ένα top down shooter, το οποίο αργότερα βρήκε ζωή ως σκοπευτής τρίτου προσώπου/προσομοιωτή οδήγησης. Έκτοτε, κάθε επανάληψη του παιχνιδιού έχει αυξηθεί σε καινοτομία σε ένα στρώμα προσεκτικά σχεδιασμένης ιστορίας, καταπληκτικούς διαλόγους, ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες και λεπτομερείς ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχει καλύτερη ενσάρκωση του είδους από το GTA San Andreas. Έχετε τέσσερις γιγάντιες τοποθεσίες που μπορείτε να διασχίσετε μέσω αυτοκινητοδρόμων, ποταμών ή αέρα χρησιμοποιώντας κάθε όχημα που μπορείτε να φανταστείτε. Όσον αφορά τα παιχνίδια εκτός σύνδεσης, αν είστε τελειομανής, περιμένετε να ξοδέψετε εκατοντάδες ώρες προσπαθώντας να καλύψετε αυτό το παιχνίδι.

Αγοράστε το GTA Vice City (4,99 $)

Αγοράστε το GTA San Andreas (6,99 $)

5. Star Wars: Knights of The Old Republic

Αυτό είναι ένα κλασικό RPG από κάθε άποψη. Η ιστορία του παιχνιδιού είναι εμβληματική, οι μηχανισμοί και τα γραφικά, αν και τα χρονολογημένα εξακολουθούν να απολαμβάνουν θρυλική θέση στην κοινότητα των παιχνιδιών. Το Knights of The Old Republic εκτυλίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των ταινιών Star Wars. Η ιστορία ξεκινά σε ένα πλοίο που δέχεται επίθεση, η δουλειά σου είναι να ξεφύγεις από αυτό με έναν συνεπιβάτη. Το σύμπαν του Star Wars ζωντανεύει πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι καθώς συναντάτε διάφορες μορφές ζωής με τις δικές τους ατζέντες και ιστορίες και συναντάτε νέους χαρακτήρες που είτε γίνονται εχθροί είτε συμπαίκτες. Επισκέπτεστε μυθικούς πλανήτες, λύνετε μυστήρια δημιουργώντας τη δική σας ιστορία, η οποία γίνεται ακόμα πιο επική όταν βγαίνουν τα ελαφριά σπαθιά και αναγκάζουν τις δυνάμεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αυτό δεν πρόκειται να διαθέτει πρωτοποριακά γραφικά ή παιχνίδι που αλλάζει τη ζωή, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατό για παιχνίδι, ειδικά για ένα παιχνίδι 14 ετών.

Εάν δεν έχετε παίξει ακόμα αυτό το παιχνίδι, το οφείλετε στον εαυτό σας να το κάνετε αυτή τη στιγμή, μην ολοκληρώσετε καν την ανάγνωση αυτού του άρθρου, απλώς πηγαίνετε να το κάνετε αυτό. Ευχαριστώ αργότερα.

Αγοράστε το Star Wars Knights of The Old Republic (4,99 $)

6. Hitman, Lara Craft, Deus Ex – Go Series της Square Enix

Παρόλο που τα τρία προαναφερθέντα παιχνίδια είναι αυτόνομοι τίτλοι, μοιράζονται την ίδια μηχανική και παρόμοια αισθητική για να προκριθούν στην ίδια συμμετοχή. Η σειρά Go βάζει τους εμβληματικούς χαρακτήρες από τα franchise τους σε ένα περιβάλλον που βασίζεται στη σειρά. Το Hitman παρουσιάζει τον πράκτορα 47 να πραγματοποιεί δολοφονίες σε ένα σετ στυλ επιτραπέζιου παιχνιδιού (ολοκληρωμένο με στημένα κομμάτια και υποστηρικτικά έργα τέχνης).

  Διαχειριστής αιωρούμενου προχείρου που αποθηκεύει πολλά αποσπάσματα [Android]

Είναι ταυτόχρονα προκλητικό και πανέμορφο. Εξετάζοντας την απρόσμενη επιτυχία του Hitman Go, η Square Enix κυκλοφόρησε το Lara Craft Go, όπου παίζουμε ως ο τίτλος επιδρομέας τάφων σε μια από τις επιδρομές της όπου πρέπει να βρει έναν θησαυρό ενώ ξεπερνά διάφορα πλάσματα μεγάλα και μικρά. Στη συνέχεια, βγήκαν με το Deus Ex Go, όπου ο κύριος χαρακτήρας μας Adam Jensen πρέπει να χαράξει τον δρόμο του μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πανέμορφα, η δράση είναι συναρπαστική και οι γρίφοι είναι διασκεδαστικοί στην επίλυση. Όλα όσα χρειάζεται ένα καλό παιχνίδι και τα τρία αξίζουν κάθε δεκάρα.

Έκπτωση 80% για τη συλλογή Go από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου.

Αγοράστε το Hitman Go (0,99 $)

Αγοράστε Lara Craft Go (0,99 $)

Αγοράστε Deus Ex Go (0,99 $)

7. Το Σπήλαιο

Το Cave, παραγωγή της Double Fine και διανομή της SEGA, είναι το πνευματικό τέκνο των Ron Gilbert και Tim Schafer. Ο Ron’s ήταν το μυαλό πίσω από την εποχή που καθόριζε βιντεοπαιχνίδια όπως το Grim Fandango και το Monkey Island (1 και 2). Ο Tim Shafer, η ομάδα του Monkey Island είναι ο δημιουργός παιχνιδιών όπως το Grim Fandango, το Broken Age (και τα δύο αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο) και το κλασικό Psychonauts.

Ενώνουν τα χέρια αφού δούλεψαν στο Monkey Island πριν από περίπου 2 δεκαετίες. Το σπήλαιο έχει χιουμοριστική αφήγηση, συναρπαστική ιστορία και μοναδικούς μηχανισμούς παιχνιδιών που το κάνουν να σταθεί στη θέση του όσον αφορά το καινοτόμο παιχνίδι. Ο καθένας με τη δική του ιστορία, το περιβάλλον, τους γρίφους και τα μυστικά του. Η αποστολή σας είναι να επισκεφτείτε το σπήλαιο ενώ ανακαλύπτετε ιστορίες για το πώς ήρθαν αυτοί οι χαρακτήρες εδώ. Ίσως είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόνο για την εξέλιξη και το χιούμορ.

Αγοράστε το Σπήλαιο (2,99 $)

8. Σειρά Telltale

Πριν εμβαθύνουμε στη σειρά, μια γρήγορη ιστορία. Τα παιχνίδια Telltale ξεκίνησαν τη ζωή τους όπως με το Telltale Texas Hold’em Poker, ένα παιχνίδι πόκερ που φέρνει αντιμέτωπους τους δημοφιλείς χαρακτήρες παιχνιδιών (είναι μια παράδοση που αποκτούν νέες ενσαρκώσεις με νέους χαρακτήρες κάθε τόσο). Στη συνέχεια ξεκίνησαν με την πέμπτη δόση του Monkey Island (δεν είναι διαθέσιμη στο Android), το οποίο ήταν ένα παιχνίδι 5 επεισοδίων.

Η ιδέα γέννησε μια επεισοδιακή κυκλοφορία του Back to the Future (πραγματική συνέχεια της ταινίας που επίσης δεν είναι διαθέσιμη στο Android). Μέχρι που τελικά έκαναν τη σειρά Th Walking Dead – A Telltale. Έθεσε μια εντελώς νέα ιστορία στο σύμπαν του Walking Dead και έκανε κάτι πραγματικά βαθύ και συναρπαστικό. Έκαναν το ίδιο με το Wolf Among Us, και μετά είχαν πετύχει τόση μεγάλη επιτυχία που διακλαδίστηκαν σε άλλα ακίνητα. Έφτιαξαν Game of Thrones, Batman, Guardians of the Galaxy και counting. Κάθε ένας από αυτούς τους τίτλους είναι μια νέα εμπειρία που αξίζει να ζήσετε. Είναι όλα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android.

Όλα αυτά τα παιχνίδια αξίζουν μεταξύ $20 (για παλαιότερα) και $25 (για τα νεότερα). Η τιμή ορίζεται στα 5,00 $/επεισόδιο. Ορισμένοι τίτλοι χρεώνουν για το σύνολο των πέντε, ενώ άλλοι χρεώνουν μόνο για τέσσερις. Ελέγξτε καθεμία από τις σελίδες καταστήματος παιχνιδιών που παρατίθενται για λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές)

  Το CALCU είναι μια ισχυρή εφαρμογή αριθμομηχανής Android με χειρονομίες και θέματα

Αγοράστε Guardians of the Galaxy (4,99 $ για το πρώτο επεισόδιο)

Αγοράστε το Game of Thrones (δωρεάν το πρώτο επεισόδιο)

Αγοράστε το Batman (δωρεάν το πρώτο επεισόδιο)

The Walking Dead (3 σεζόν δωρεάν πρώτο επεισόδιο)

9. Limbo

Το Limbo είναι ένα σκοτεινό παιχνίδι. Είναι η ιστορία ενός αγοριού που ψάχνει την αδερφή του στο Limbo. Ένα μέρος μεταξύ ζωής και θανάτου. Με τον πιο αυστηρό ορισμό, το παιχνίδι είναι μια πλατφόρμα πλάγιας κύλισης επίλυσης γρίφων. Αυτό που κάνει αυτό το παιχνίδι μοναδικό είναι τα στοιχειωμένα ασπρόμαυρα περιβάλλοντα με πολύ έξυπνο επίπεδο σχεδιασμού.

Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα του πώς ένα παιχνίδι μπορεί να είναι καλό με βάση αποκλειστικά τους μηχανισμούς. Η ιστορία είναι μια μεταγενέστερη σκέψη σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν θα το παρατηρήσετε μέχρι το τέλος.

Αγοράστε Limbo (4,99 $)

10. Γκριμ Φαντάνγκο

Το Grim Fandango, όπως το Knights of The Old Republic και το GTA San Andreas, είναι τόσο αναγνωρισμένο από τους κριτικούς όσο και ένα καλτ κλασικό. Υπάρχει εδώ και 15 χρόνια, αλλά δεν έχει παραλείψει ούτε ένα ρυθμό από την έναρξή του. Έχουμε θίξει εν συντομία τον δημιουργό του Tim Schafer, παιχνίδια όπως το Grim Fandango είναι ο λόγος για τον οποίο έχει αποκτήσει μια τέτοια θέση. Το παιχνίδι έχει να κάνει με τη μετά θάνατον ζωή και πώς ένας σκελετός της τύχης προσπαθεί να τα βγάλει πέρα ​​και να τα καταφέρει.

Οι χαρακτήρες είναι συναρπαστικοί, η ιστορία είναι ξεκαρδιστική και το παιχνίδι είναι σημείο και κλικ. Είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να παίζεται κάθε λίγα χρόνια για να κρατήσει το τρένο της νοσταλγίας σε λειτουργία.

Αγοράστε Grim Fandango (4,99 $)

11. Σπασμένη Εποχή

Το Broken Age είναι άλλο ένα όμορφο έργο τέχνης σε σχήμα παιχνιδιού στα άξια χέρια του Tim Schafer. Το παιχνίδι είναι περίπου 2 χαρακτήρες που ξεκινούν σε ασύνδετες ιστορίες σε μια περιπέτεια point-and-click. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι τόσο απλό όσο η επίλυση ενός παζλ. Πρέπει να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας για να ανακαλύψετε τι λειτουργεί και τι όχι και να ανοίξετε τον δρόμο σας μέσα από μια σειρά από διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι χαρακτήρες μας.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να παίξετε λόγω του μυστηρίου, της ιστορίας και της ιδέας του παιχνιδιού. Το ένα μισό του παιχνιδιού είναι για ένα προστατευμένο αγόρι που μεγαλώνει από AI ενός πλοίου. Το άλλο μισό είναι για ένα κορίτσι που αρνείται να θυσιαστεί σε ένα τρομακτικό τέρας. Οι ζωές και των δύο τους συγκλίνουν καθώς συνδυάζετε την ιστορία κάθε χαρακτήρα.

Αγορά Broken Age (4,99 $)

12. Κοιλάδα Μνημείων

Αυτό το παιχνίδι είναι ίσα μέρη εγκεφάλου και ομορφιάς. Έχει κερδίσει κάθε ένα από τα εκατό βραβεία του και μετά μερικά. Οι μηχανικοί σας θυμίζουν κλασικά παιχνίδια παζλ βασισμένα σε προοπτική από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 από έναν πίνακα του MC Escher. Το σχέδιο σας θυμίζει άλλα μινιμαλιστικά έργα τέχνης που προκαλούν σκέψη. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β χειραγωγώντας το περιβάλλον έτσι ώστε το μονοπάτι σας να είναι ανοιχτό.

Μερικοί γρίφοι μπορεί να μην είναι πολύ προκλητικοί, αλλά η όλη ιδέα είναι τόσο καλοδουλεμένη, που κάποια ευκολία παιχνιδιού παραβλέπεται εύκολα.

Αγοράστε Monument Valley (3,99 $)

Τιμητικές αναφορές

PewDiePie Legend of Brofist, Blek, Monopoly, Sword and Sworcery.