Οι 10 καλύτεροι άχρηστοι ιστότοποι για επίσκεψη όταν βαριέστε

Αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε στο διαδίκτυο ενώ βαριέστε;

Ο Παγκόσμιος Ιστός είναι εκτεταμένος και περιέχει πολλούς ιστότοπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να περάσετε την ώρα σας.

Με την ψηφιακή επανάσταση που συντελείται, υπάρχουν πολλές αλλαγές. Το Διαδίκτυο έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο με πολλούς τρόπους. Έχει αναδιαμορφώσει την πολιτική, τα ψώνια και τη δημοσιογραφία, για να αναφέρουμε μερικά – αλλά έχει επαναπροσδιορίσει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο περνούν το χρόνο τους τα άτομα.

Αν το Διαδίκτυο ήταν ποτέ χρήσιμο για οτιδήποτε, θα ήταν η σπατάλη χρόνου ή η εξάλειψη της πλήξης.

Πραγματοποιήσαμε το έργο του εντοπισμού μερικών φανταστικών τοποθεσιών που ίσως δεν γνωρίζετε. Λοιπόν, έχουμε την πλάτη σας την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε μια νέα μέθοδο για να σκοτώσετε χρόνο στο διαδίκτυο.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Παρασκευή είναι η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας. Εκτός φυσικά και αν έχεις ρεπό. Καταλαβαίνεις ότι το Σαββατοκύριακο πλησιάζει, αλλά έχεις ακόμα πράγματα να κάνεις.

Είστε αναμφίβολα κουρασμένοι μετά από μια κουραστική εβδομάδα γεμάτη με συνέδρια, ευθύνες και email. Ίσως είχατε την τύχη να ελέγξετε κάποιες δουλειές από τη λίστα υποχρεώσεων σας.

Έτσι, καταλήξαμε σε κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε ή να σας φτιάξει τη διάθεση στο διάλειμμα για καφέ. Λοιπόν, εδώ είναι μερικοί από τους πιο άχρηστους ιστότοπους του Διαδικτύου.

Σωστά; το άκουσες με ακρίβεια. Μερικοί άνθρωποι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο και έχουν δημιουργήσει όλους αυτούς τους τρελούς αλλά εντελώς άχρηστους ιστότοπους. Αλλά είναι πολύ διασκεδαστικά και μπορείτε να τα δοκιμάσετε μόνοι σας!

Εναλλαγή παραθύρων

Χρησιμοποιώντας το WindowSwap, μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο οπουδήποτε στον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά στα παράθυρα πραγματικών ανθρώπων και συνεισφέρετε τα δικά σας για να γίνετε μέλος αυτής της διεθνούς κοινωνίας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλα τα παράθυρα που έχουν δημοσιευτεί προηγουμένως, σε απεριόριστους σελιδοδείκτες, λίστες αναπαραγωγής και ακόμη και ένα κουμπί επιστροφής.

Εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης για 5 $ το μήνα. Όλα τα προηγούμενα δημοσιευμένα παράθυρα, οι απεριόριστες καρτέλες και τα άλμπουμ θα ανήκουν πλέον σε εσάς.

Οι ταινίες προηχογραφούνται και ανεβαίνουν από άτομα, κάτι που θα παρατηρούσατε αν προσγειωθείτε στο ίδιο παράθυρο σε διαφορετικές ημέρες. Ο ιστότοπος θέλει ταινίες HD διάρκειας 10 λεπτών με “το παράθυρο και το πλαίσιο σας”, καθώς και το όνομα του δημιουργού και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στο WindowSwap και αγγίξτε ή σύρετε την επιλογή “Δημιουργία νέας οθόνης” οπουδήποτε στον κόσμο. Θα ανταμειφθείτε με ένα βίντεο υψηλής ευκρίνειας από το παράθυρο κάποιου οπουδήποτε στον πλανήτη. Οι ταινίες είναι προηχογραφημένες και διαρκούν δεκαπέντε λεπτά.

  Είναι το BeamNG Drive στο Xbox;

Τρύπαπ

Το Trypap είναι μια χαμηλών τόνων εχθρική γεννήτρια σύνδεσης που σας επιτρέπει να εισάγετε οποιονδήποτε συνδυασμό χαρακτήρων και να λαμβάνετε μια τυχαία ήπια εχθρική απόκριση.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει την πράσινη προειδοποίηση “Ισχυρή”, η οποία υποδεικνύει ότι ο κωδικός πρόσβασής σας είναι επαρκώς ισχυρός. Ωστόσο, έχετε σκεφτεί προηγουμένως πόσο ισχυρός είναι πραγματικά ο κωδικός πρόσβασής σας;

Το Passive Aggressive Password Machine (PaP) είναι ένας ιστότοπος που καθορίζει την ισχύ της σύνδεσής σας. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει ένα πεδίο εισαγωγής διαπιστευτηρίων όπου μπορείτε να υποβάλετε τα διαπιστευτήριά σας για να δοκιμάσετε τη δύναμή τους.

Από πρακτική άποψη, δεν πρέπει να δίνεται προσοχή σε αυτόν τον ιστότοπο κατά τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης, επειδή αξιολογεί τη διάρκεια του λογαριασμού και όχι την αλφαριθμητική ακολουθία σε συνδυασμό με ειδικά σύμβολα, γεγονός που καθιστά τα διαπιστευτήρια ασφαλή.

Πόιντερ-Δείκτη

Ο δείκτης δείκτης είναι μια ιστοσελίδα που εμφανίζει εικόνες ατόμων που κάνουν χειρονομίες προς τον κέρσορα σας. Κατασκευάστηκε στο Άμστερνταμ από το Studio Moniker και είχε λίγες εξαγοράσιμες ιδιότητες εκτός από την καθαρή χιουμοριστική ανακούφιση.

Όπως αναφέρεται ξεκάθαρα, το Pointer-Pointer είναι ένας ιστότοπος που απαιτεί να σύρετε το ποντίκι σας (που ονομάζεται δείκτης) σε μια συγκεκριμένη θέση στην οθόνη του υπολογιστή σας. Όταν ο κέρσορας παραμένει ακίνητος, εμφανίζεται μια εικόνα ενός ατόμου που δείχνει προς τον δείκτη.

Όταν αλλάζετε τον κέρσορα, εμφανίζεται μια άλλη εικόνα ενός ατόμου που δείχνει τον δείκτη σας. Ένας δείκτης τομέα είναι μια επιπλέον διεύθυνση ιστού που αναφέρεται στη ρίζα του ιστότοπού σας.

The Neal Fun Deep Sea

Το Neal Fun Deep Sea είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση στο βυθό του ωκεανού. Εξερευνήστε το Mariana Trench και αποκαλύψτε όλα τα θαλάσσια ζώα που ζουν εκεί.

Ως μέρος του έργου του, ο επιστήμονας υπολογιστών Neal Agarwal δημιούργησε τον ιστότοπο Deep Sea.

Ένας μοναδικός ιστότοπος που ονομάζεται «The Deep Sea» επιτρέπει στους ανθρώπους να τρυπήσουν από την επιφάνεια του ωκεανού στο Challenger Deep, το οποίο έχει βάθος 10.924 μέτρα (35.840 πόδια), μέσα από όλα τα ψάρια, τα ζώα και τα καρκινοειδή που κατοικούν σε διάφορα βάθη.

Αυτή είναι μια βαθιά βουτιά κύλισης στη ζωή των ωκεανών που δείχνει πόσο μακριά μπορεί να ταξιδέψει κάθε είδος στα βάθη των ωκεανών.

Πολλά σοκ και ελάχιστα γνωστές αλήθειες σχετικά με άγνωστα θαλάσσια είδη, τα οποία μόλις και μετά βίας έχετε σκεφτεί, εκτός από ιστορίες κινδύνου από αυτούς που τολμούσαν εκεί.

Ζώνη Ζεν

Σύμφωνα με το The Zen Zone, πολλά επαγγελματικά προγράμματα διαλογισμού δεν παρέχουν απαραίτητα δεξιότητες για να βοηθήσουν κάποιον που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Το Zen Zone είναι μια μοναδική στο είδος της υπηρεσία που παρέχει προγράμματα ενεργητικής σκέψης για να σας δώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να διατηρήσετε και να ανθίσετε στη συνολική ψυχολογική υγεία.

  Πώς να διατηρήσετε τη μορφοποίηση ενός εγγράφου κατά τη δημοσίευση από τα Έγγραφα Google

Δεν είμαστε συχνά σίγουροι πώς μπορούμε να ενεργήσουμε στην επιχείρηση για να βελτιώσουμε την ψυχολογική μας υγεία ή τη συναισθηματική ευημερία των άλλων. Πολλές εταιρείες υιοθετούν προγράμματα ενσυνειδητότητας και παρακινούν τα άτομα να γίνουν Υπεύθυνοι Πρώτων Βοηθειών Ψυχικής Υγείας για να βοηθήσουν έναν συνάδελφο που έχει ανάγκη.

Iamthecube

Το IamtheCube είναι η πλατφόρμα για cubers σε όλο τον κόσμο για να μάχονται διαδικτυακά, να εκπαιδεύονται για να βελτιώνονται και να μαθαίνουν μέσω AI, βοηθώντας κάθε παίκτη να απολαμβάνει την ευχαρίστηση του speedcubing.

Παρά την απήχησή του στο μαθηματικό ταλέντο και τη λογική, η ευρεία δημοτικότητα του κύβου μπορεί να οφείλεται στην άπειρη ποικιλία εφικτών εναλλακτικών λύσεων. Ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι: «Κάθε χρόνο, αμέτρητοι κύβοι πωλούνται, μελετώνται και κυκλοφορούν μεταξύ φίλων, οικογενειών και οπαδών των παζλ».

Σχεδόν 43 εκατοστά (43.252.003.274.489.856.000) διακριτών σχεδίων μπορούν να φανταστούν, με έξι χρωματιστές άκρες, 21 εξαρτήματα και 54 εξωτερικές επιφάνειες. Κάθε διάταξη του κύβου του Ρούμπικ μπορεί να ολοκληρωθεί σε είκοσι κινήσεις ή λιγότερες.

Ραδιόφωνοοοο

Το Radiooooo εδώ και πολύ καιρό είναι ένα μέσο που μεταφέρει ανθρώπους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Οικονομικής Κατάρρευσης, χιλιάδες οικογένειες συγκεντρώθηκαν γύρω από την τηλεόραση για να απολαύσουν διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών μακρινών εκπομπών από πολυτελή νυχτερινά μαγαζιά και θέρετρα όπου κυβέρνησαν πρωταγωνιστές συγκροτημάτων όπως ο Count Basie και ο Duke Ellington.

Ο ιστότοπος Radiooooo.com (ο οποίος διαθέτει επίσης εφαρμογές για iPhone και Android) προσφέρει στους σημερινούς θαυμαστές λίγη από αυτή την όμορφη αίσθηση του ταξιδιού στο χρόνο με έναν διαδικτυακό χάρτη που επιτρέπει στους χρήστες να συντονιστούν με διάφορα έθνη και δεκαετίες. Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δημιουργείται από χρήστες. Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό σήμερα και ξεκινήστε την εξερεύνηση των αγαπημένων σας oddball.

Ανακαλύψτε ένα άτομο του οποίου τα ενδιαφέροντα μοιράζεστε. Επισκεφτείτε τον λογαριασμό τους για να δείτε μια λίστα με τις μελωδίες που έχουν αγαπήσει και δημοσιεύσει και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες θα ήθελαν να παρέχουν, όπως η χώρα καταγωγής και η ηλικία τους.

Πρωταγωνιστούν τα πειράματα Chrome

Το Stars Chromeexperiments είναι μια διαδραστική αναπαράσταση της έναστρης γειτονιάς που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Εμφανίζει την πραγματική θέση πάνω από 100.000 κοντινών αστεριών. Η μεγέθυνση εμφανίζει 87 ονομασμένα αστέρια και τα ουράνια σώματά μας είναι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Είναι μια τρισδιάστατη διαδραστική αναπαράσταση της αστρικής γειτονιάς, με πάνω από 100.000 γειτονικά αστέρια. Ένα πείραμα Chrome σχεδιάζει τις θέσεις 119.617 κοντινών αστεριών χρησιμοποιώντας πραγματικά δεδομένα που λαμβάνονται από διαφορετικούς καταλόγους αστεριών.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν ζουμ πέρα ​​από το ηλιακό σύστημα στον γαλαξία. Υπάρχουν 87 αστέρια με δυνατότητα κλικ με αναλυτικές πληροφορίες για το καθένα και μια αυτόματη περιήγηση σας καθοδηγεί σε ολόκληρη την εικόνα.

  Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την κάρτα SIM TruConnect

Για να τονίσει τις δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης Google Chrome, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί διάφορα τρέχοντα στοιχεία HTML5, όπως WebGL, CSS3D και Ήχος Ιστού.

Γρήγορα, Κλήρωση!

Γρήγορα, Κλήρωση! είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι που δημιουργήθηκε από την Google και ζητά από τους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν μια αναπαράσταση ενός αντικειμένου ή μιας έννοιας και χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσδιορίσει τι απεικονίζουν οι εικόνες.

Κάθε πίνακας διδάσκει στο AI κάτι νέο, ενισχύοντας την ικανότητά του να προβλέπει σωστά τα γεγονότα στο μέλλον. Είναι ένα παιχνίδι μηχανικής μάθησης. Σκιαγραφείτε οτιδήποτε και ένα νευρωνικό δίκτυο προσπαθεί να προβλέψει τι είναι. Φυσικά, δεν είναι πάντα επιτυχημένο.

Ωστόσο, όσο περισσότερο παίζεις με αυτό, τόσο περισσότερα μαθαίνει. Είναι μόνο ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η μηχανική εκμάθηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διασκεδαστικούς τρόπους—που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Google Creative Lab και της ομάδας Data Arts. Υπάρχουν έξι γύροι σε ένα παιχνίδι Quick Draw!

Κάθε γύρο, ο παίκτης έχει 20 δευτερόλεπτα για να σχεδιάσει ένα τυχαιοποιημένο μήνυμα από τη συλλογή του παιχνιδιού, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη προσπαθεί να προβλέψει την εικόνα, παρόμοια με ένα παιχνίδι Pictionary.

Ένας γύρος τελειώνει όταν είτε η τεχνητή νοημοσύνη μαντέψει σωστά το σχέδιο είτε όταν ο παίκτης τελειώσει. Στον παίκτη παραδίδονται τα σχέδια και οι βαθμολογίες του για κάθε γύρο μετά από μια Γρήγορη Κλήρωση! Παιχνίδι.

Πριν από την έξοδο ή την επανάληψη, μπορεί επίσης να δουν τις συγκρίσεις της προσπάθειάς τους από την τεχνητή νοημοσύνη με το έργο τέχνης που παρέχεται από τον άλλο παίκτη.

Παίξτε 2048

Το Play 2048 είναι ένα παιχνίδι μαθηματικών παζλ για έναν παίκτη, στο οποίο πρέπει να συνδέσετε πλακίδια με τον ίδιο αριθμό ψηφίων. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να συνδυάσει τα πλακίδια μέχρι να αποκτήσετε το 2048.

Η τιμή διπλασιάζεται με κάθε συγχώνευση πλακιδίων. Για να συνδυάσετε πανομοιότυπα πλακίδια, μπορείτε να τα μετακινήσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Επειδή το πλέγμα στο οποίο παίζετε είναι 4×4, δεν έχετε πολύ χώρο για ελιγμούς.

Προσπαθήστε να αφήσετε μερικά άδεια μέρη. Σύρετε τα πλακίδια προς την επιθυμητή κατεύθυνση χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα βέλους. Όταν δύο πλακίδια με τον ίδιο αριθμό συγκρούονται, συγχωνεύονται σε ένα και διπλασιάζονται σε αξία. Κρατήστε το πιο πολύτιμο πλακίδιο σας σε μια από τις γωνίες και μετακινήστε τα υπόλοιπα πλακάκια προς αυτή την κατεύθυνση.

Το αρχικό παιχνίδι 2048 του Gabriele Cirulli μπορεί να βρεθεί στο Poki. Ανέπτυξε το παιχνίδι το 2014, εμπνευσμένο από το 1024 της Veewo Studios, το οποίο επηρεάστηκε από το παιχνίδι Threes.

συμπέρασμα

Τώρα ας ολοκληρώσουμε τα πράγματα! Όλα αυτά αφορούσαν τα άχρηστα αλλά διασκεδαστικά ονόματα ιστότοπων που είναι διασκεδαστικά στη χρήση και είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα. Αν ψάχνετε για άχρηστους ιστότοπους, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς που αναφέρονται παραπάνω. Αξίζουν όλα να ληφθούν υπόψη.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android και δωρεάν παιχνίδια VR.