Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Watchfaces WearOS (Android Wear) για χρήση το 2022

Σε ποιον δεν αρέσει να έχει ένα καλό smartwatch; Τα έξυπνα ρολόγια όχι μόνο βελτιώνουν την εμφάνισή σας, αλλά προσφέρουν και μια δήλωση στυλ.

Με τις μεταβαλλόμενες τάσεις, τα smartwatches έχουν αντικαταστήσει το παραδοσιακό ρολόι που φορούσαμε κάποτε. Η εισαγωγή νεότερων σχεδίων και καλύτερων τεχνολογιών κάθε μέρα από τους σχεδιαστές διασφαλίζει ότι η τρέλα των ανθρώπων για αυτά τα ρολόγια δεν θα πέσει.

Τώρα φανταστείτε αν είχατε τη δύναμη να αλλάξετε την οθόνη του smartwatch σας! Δεν θα ήταν καταπληκτικό; Το WearOS για Android σάς βοηθά να αλλάξετε το ρολόι του smartwatch σας και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας ακόμα περισσότερο.

Τα εξέχοντα χαρακτηριστικά τους τα καθιστούν επιθυμητό προϊόν. Τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια έχουν ενσωματωμένη επιφάνεια ρολογιού.

Ωστόσο, μπορείτε να τροποποιήσετε τις προσόψεις ρολογιών για το Android σας χρησιμοποιώντας ορισμένες εφαρμογές, που είναι ο σκοπός αυτού του άρθρου. Αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές ρολογιού WearOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την εμφάνιση του έξυπνου ρολογιού σας.

Τι είναι το ρολόι;

Μπορείτε να ορίσετε ένα ρολόι ως υπηρεσία με μια εφαρμογή WearOS. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε το ρολόι που σας αρέσει και να το εμφανίσετε στο smartwatch σας. Μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής wear, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε πολλαπλές προσόψεις ρολογιών και τις διορθώνει χρησιμοποιώντας έναν επιλογέα ρολογιού.

Μια μεγάλη λίστα εφαρμογών είναι διαθέσιμη στην αγορά που σας βοηθά να επιλέξετε και να εφαρμόσετε διαφορετικές προσόψεις ρολογιών. Από όλες τις διαθέσιμες επιλογές, έχουμε παραθέσει τις 10 καλύτερες εφαρμογές watchfaces που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Περάστε προσεκτικά τα κύρια χαρακτηριστικά και, στη συνέχεια, αποφασίστε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Εάν είστε προγραμματιστής, τότε το Android Wear σάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τις μοναδικές προσόψεις ρολογιών για το έξυπνο ρολόι σας, επιτρέποντάς σας να δείξετε την ώρα με δημιουργικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας την οθόνη και τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης της φορητής συσκευής σας.

Μπορείτε επίσης να λάβετε δεδομένα από τους αισθητήρες σώματος του χρήστη, όπως τα βήματα και τον καρδιακό ρυθμό του, για να δείξετε τις σωματικές δραστηριότητες του χρήστη. Ωστόσο, λόγω των περιορισμών αυτών των συσκευών όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η ανάπτυξη προσόψεων ρολογιών απαιτεί να λαμβάνονται υπόψη συγκεκριμένες μοναδικές εκτιμήσεις.

Το WearOS, όπως και το Android, προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης και υποστηρίζεται από μια ενεργή κοινότητα, αν και σε μικρότερη κλίμακα. Ακόμα κι αν η Google μπορεί να μην δίνει μεγάλη προσοχή στο WearOS, οι προγραμματιστές τρίτων εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν μερικά φανταστικά ρολόγια για την πλατφόρμα.

Το γεγονός ότι η Google έχει ήδη ολοκληρώσει την απαραίτητη υποδομή για τους προγραμματιστές σημαίνει ότι θα έχουν ευκολότερο χρόνο να τροποποιήσουν την αρχική οθόνη ώστε να συμπεριλάβουν νέα γραφικά στοιχεία, λειτουργίες περιβάλλοντος και άλλες λειτουργίες.

  Εναλλαγή ταπετσαρίας Android με τη δική του κοινωνική κοινότητα

Έχετε φτάσει στη σωστή τοποθεσία εάν διαθέτετε ρολόι χειρός Android και αναζητάτε τα πιο ελκυστικά ρολόγια συμβατά με το WearOS. Αν διαβάσετε τη λίστα μας παρακάτω, θα μπορέσετε να εντοπίσετε τα καλύτερα ρολόγια για το smartwatch σας.

Γιατί οι επεξεργάσιμες και προσαρμόσιμες προσόψεις ρολογιών είναι διάσημες σε σχέση με τις προεπιλεγμένες προσόψεις ρολογιών;

Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι προτιμούν να έχουν μια επεξεργάσιμη και προσαρμόσιμη όψη ρολογιού σε smartwatches παρά μια προεπιλεγμένη για πολλούς λόγους. Από αυτούς, οι σημαντικότεροι λόγοι είναι:

  • Μια προσαρμόσιμη όψη ρολογιού σάς δίνει την ελευθερία να αλλάξετε τη σχεδίαση και την εμφάνιση του smartwatch σας σύμφωνα με την επιλογή σας.
  • Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με ένα μίνιμαλ, βαρετό ρολόι. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τα νέα σχέδια και στη συνέχεια να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας.
  • Μπορείτε να προσθέσετε χρώματα, θέματα και σχέδια και να τα αλλάξετε όταν θέλετε.

Τα παρακάτω ρολόγια είναι συμβατά με όλα τα ρολόγια WearOS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με το ρολόι Fossil, TicWatch ή Oppo εάν θέλετε. Απλώς κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται παρακάτω θα μεταφερθείτε στην κατάλληλη εφαρμογή για το ρολόι σας.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας μεταβούμε στη λίστα με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές watchface για δοκιμή.

Facer Watchfaces

ο Εφαρμογή Facer σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε προσαρμοσμένες και επώνυμες προσόψεις ρολογιών στο smartwatch σας. Επιλέγετε από χιλιάδες σχεδιασμένα ρολόγια και στη συνέχεια τα χρησιμοποιείτε για το έξυπνο ρολόι WearOS σας.

Η εφαρμογή Facer watchfaces διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με ρολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν και να προσθέσετε αυτά τα σχέδια στη βιβλιοθήκη σας. Θα εκπλαγείτε που ορισμένα ρολόγια μοιάζουν με τα ρολόγια κορυφαίων εμπορικών σημάτων από διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές. Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Facer από το play store, μπορείτε να απολαύσετε τις εντυπωσιακές της δυνατότητες.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε το ρολόι από τη δωρεάν ενότητα είτε να επιλέξετε και τις κορυφαίες προσόψεις ρολογιών. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τα ήδη διαθέσιμα ρολόγια και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα ρολόγια.

Πρόσωπο ρολογιού TIMEFLIK (MR TIME).

TIMEFLIK είναι μια εφαρμογή ρολογιού που σας βοηθά να επιλέξετε το τέλειο ρολόι για το Android που φοράτε που σας αρέσει και σας βοηθά να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη όψη ρολογιού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η βιβλιοθήκη της εφαρμογής TIMEFLIK έχει περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιλογές σχεδίασης. Μπορείτε να επιλέξετε από αυτά και να αλλάζετε το ρολόι σας καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα συμπληρωματικών σχεδίων ή, αν θέλετε, να επιλέξετε ένα premium σχέδιο για το ρολόι σας. Η λήψη μιας premium συνδρομής θα σας δώσει το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση σε σχέδια VIP που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να εξαλείψετε τις διαφημίσεις που μπορεί να χαλάσουν την εμπειρία σχεδιασμού σας.

Κάντε μια δοκιμή 7 ημερών, απολαύστε την αλλαγή του ρολογιού σας κάθε μέρα και εντυπωσιάστε τους πάντες με τη μαγευτική σχεδίαση.

Pixel Minimal Watchface

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Pixel Minimal Watchface σας παρέχει προσόψεις ρολογιών με απόδοση μπαταρίας. Διαθέτει επίσης υποστήριξη widget και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Έρχεται με τέσσερα unlockable widget που κάνουν την εμπειρία σας ακόμα καλύτερη. Η αποτελεσματική χρήση της μπαταρίας και ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός είναι αυτά που κάνουν αυτήν την εφαρμογή μοναδική. Έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα εντελώς μαύρο φόντο σε περίπτωση οθόνης AMOLED.

  Πώς να αντικατοπτρίσετε και να ελέγξετε το τηλέφωνό σας Android σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows

Η εφαρμογή Pixel Minimal Watchface δεν έχει πρόσβαση σε καμία από τις προσωπικές σας πληροφορίες και, ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζητήματα απορρήτου. Μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση premium και να αποκτήσετε πρόσβαση σε καλύτερες δυνατότητες. Η εφαρμογή Pixel Minimal είναι συμβατή με τα WearOS 2 και WearOS 3. Είναι συμβατή με πολλά ρολόγια, όπως το ρολόι Google Pixel, τα ρολόγια Fossil και άλλα.

Ανοίξτε το Watchface

Ένα φανταστικό χαρακτηριστικό για το Ανοίξτε το Watchface Αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα είναι η διαθεσιμότητα τρισδιάστατων σχεδίων. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα σχέδιο από τα ήδη διαθέσιμα είτε να σχεδιάσετε το προσαρμοσμένο ρολόι σας. Έχουν 16 διαφορετικά θέματα και δέκα χρώματα που σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα ρολόι που μπορεί να σας αρέσει. Αυτή η δυνατότητα σχεδίασης είναι διαθέσιμη για όσους επιλέγουν να αποκτήσουν μια έκδοση premium.

Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των συχνών και σημαντικών επιπλοκών του επιλογέα έξυπνου ρολογιού σας, ανάποδα και αρνητικά. Η εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και δεν απαιτεί πολλές τεχνικές γνώσεις. Ο κύριος στόχος αυτής της εφαρμογής watchface είναι να βοηθήσει τους θεατές να αποκτήσουν ένα σχέδιο με καλύτερη εξατομίκευση και αναγνωσιμότητα.

Twelveish – Προσαρμόσιμο ρολόι κειμένου για ένδυση

Δώδεκα είναι ένα watchface opersource που έχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Έχει την επιλογή να προσθέσετε το κείμενο της αρεσκείας σας στο ρολόι σας.

Με τα ρολόγια που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Twelveish, μπορείτε να παρακολουθήσετε:

  • Η εμφάνιση της ώρας και της εβδομάδας στο επάνω μέρος του ρολογιού.
  • Η ημερομηνία και το ποσοστό της μπαταρίας εμφανίζονται ακριβώς κάτω από την ώρα.
  • Ο χρόνος θα εμφανίζεται και με λέξεις.

Έχετε επίσης πρόσβαση σε 30 διαφορετικά χρώματα φόντου. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Όχι μόνο αυτό, η εφαρμογή έχει επίσης 16 διαφορετικούς συνδυασμούς για τη μορφή ημερομηνίας. Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της μορφής ρολογιού 12 ωρών ή 24 ωρών χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twelveish.

Ένα άλλο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή σας στην εφαρμογή Twelvish είναι η διαθεσιμότητα 11 γλωσσών.

Αχλάδι Ρολόι

Χρησιμοποιώντας το Αχλάδι Ρολόι εφαρμογή, έχετε πρόσβαση σε ρολόγια που προσφέρουν minimal και μοντέρνα σχέδια. Τα σχέδια που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Pear Watchface είναι συμβατά με όλα τα ρολόγια Android, είτε είναι τετράγωνα είτε στρογγυλά.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή που είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή και να βρείτε τις ακόλουθες επιλογές:

  • Χρώμα αχλαδιού
  • Αχλάδι απλό
  • Pear Sport + ψηφιακό
  • Αχλάδι Utility
  • Αχλάδι χρονογράφος
  • Κίνηση αχλαδιού
  • Αχλάδι αρθρωτό

Μπορείτε επίσης να έχετε την επιλογή να προσθέσετε την ημερομηνία και την ημέρα της εβδομάδας στα ρολόγια που φοράει το Android, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Pear watchface.

Προσωπογραφία Πεζοναυτών

Κατά τη χρήση του Προσωπογραφία Πεζοναυτών, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του ρολογιού μόνο από το ρολόι και όχι χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Το Marine Commander Watchface σάς βοηθά να προσθέσετε λειτουργίες όπως καταγραφή φυσικής κατάστασης, καρδιακούς παλμούς, παρακολούθηση του επιπέδου της μπαταρίας του smartwatch και του κινητού σας κ.λπ.

  20 καλύτερος φορτιστής υψηλής ταχύτητας για Android

Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε συναλλαγματικές ισοτιμίες και πυξίδα στο ρολόι σας. Το Marine Commander Watchface σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε τα βήματά σας και την υγρασία της ατμόσφαιρας. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως βαρόμετρο και θερμόμετρο.

Ustwo Watchface

ο Ustwo Watchface Η εφαρμογή σάς παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε χιλιάδες όμορφα ρολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα σχέδια, όπως air, blind, μουσειακό, invert, pivot, parallel κ.λπ. Παρακολουθώντας τη τεράστια συλλογή προσόψεων ρολογιών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εφαρμογή έχει κάτι να προσφέρει σε κάθε άτομο. Η εφαρμογή Ustwo watchface έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί προσαρμοσμένα σχέδια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να προσθέτει αποχρώσεις και θέματα που σας αρέσουν.

Εκτός από αυτό, έχετε επίσης πρόσβαση σε θέματα όπως:

  • Ρήγμα
  • Ολίσθηση
  • Στάδιο
  • Κυματιστά
  • Ζωδιακός κύκλος
  • Διαμετακόμιση

Bubble Cloud Wear OS Launcher

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bubble Cloud Wear OS Launcαυτήν με δύο διαφορετικούς τρόπους:

  • Χρησιμοποιήστε το ως εκτεταμένο ρολόι
  • Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την ενσωματωμένη πρόσοψη ρολογιού και τραβήξτε το συρτάρι της εφαρμογής στην οθόνη

Η εφαρμογή Bubble Cloud Wear OS Launcher είναι διασκεδαστική στη χρήση με μια πρακτική προσέγγιση. Μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερα εικονίδια στο smartwatch σας, διευκολύνοντας έτσι την αναζήτηση εικονιδίων. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τις διαθέσιμες εφαρμογές σε σύννεφα και να τις διαχωρίσετε.

Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε από 11 πακέτα με δυνατότητα λήψης που παρέχουν διαφορετικά σχέδια για το ρολόι σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μεταφορά και απόθεση για να επεξεργαστείτε ένα ρολόι. Χρησιμοποιώντας το Bubble Cloud Wear OS Launcher, μπορείτε να διαχειριστείτε αυτόματα τη φωτεινότητα και να χρησιμοποιήσετε τυπικά εικονίδια Android στο smartwatch σας.

Watchfaces – Watchmaker 100.000 faces

Με Watchfaces – Watchmaker, έχετε πρόσβαση σε μοντέρνα, εντυπωσιακά και λαμπρά σχέδια ρολογιών. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε μία φορά και στη συνέχεια να αποκτήσετε πρόσβαση σε premium σχέδια ρολογιών καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Έχετε πρόσβαση σε 100.000 ενσωματωμένες προσόψεις ρολογιών που παρέχονται από το πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και ακόμη και να το αλλάζετε κάθε μέρα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ή την περίσταση.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε κινούμενα σχέδια στο ρολόι σας. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής watchface είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εφέ παράλλαξης χρησιμοποιώντας το 3D γυροσκόπιο. Άλλα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνουν:

  • Περιορίστε αυτόματα τη φωτεινότητα για εξοικονόμηση μπαταρίας.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα LUA που σας βοηθά να κάνετε χρονόμετρο, αριθμομηχανή, αντίστροφη μέτρηση ή οτιδήποτε επιθυμείτε.
  • Προσθήκη περιστρεφόμενης πυξίδας
  • Δροσερά εφέ κειμένου και ανοίξτε τα GL shaders

συμπέρασμα

Τώρα γνωρίζετε το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων εφαρμογών watchface. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να απολαύσετε τα δωρεάν σχέδια, να δημιουργήσετε ένα σχέδιο της αρεσκείας σας ή να επιλέξετε αυτό από τη λίστα με τα premium σχέδια. Ένα καλό σχέδιο θα σας κάνει να νιώσετε καλά και θα σας βοηθήσει να ρίξετε καλή εντύπωση στο μυαλό των γύρω σας. Μπορείτε να τροποποιήσετε το σχέδιο ανάλογα με την περίσταση, το φόρεμά σας ή τη διάθεσή σας και να αλλάξετε το ρολόι της συσκευής σας.

Κάθε εφαρμογή προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες και σας βοηθά να βελτιώσετε την εμφάνιση του ρολογιού σας. Μεταβείτε στη λίστα, διαβάστε για όλες τις δυνατότητες και επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Έτσι, τώρα είναι η ώρα σας να κάνετε το smartwatch σας να φαίνεται πιο κομψό και κομψό.

Παρακολουθήστε την έκδοση βίντεο αυτού του άρθρου παρακάτω.
Κάντε Like και εγγραφείτε στο Κανάλι grtechpc.org στο Youtube.