Στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου eBook: Μια εισαγωγή

Τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι εξαιρετικά πλεονεκτήματα για τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου σας, καθώς σας βοηθούν να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες και να προβάλετε τις γνώσεις σας σε ένα θέμα ή εξειδικευμένη θέση.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία γίνονται δημοφιλές περιεχόμενο για ομάδες μάρκετινγκ σε όλους τους κλάδους. Όταν αφήνετε κάποιον να κατεβάσει ένα eBook από το blog ή τον ιστότοπό σας, ο χρήστης νιώθει περήφανος για την κατοχή του. Δεύτερον, οι μηχανές αναζήτησης θεωρούν το περιεχόμενο μεγάλης μορφής, όπως τα ηλεκτρονικά βιβλία, έγκυρο σε σχέση με άρθρα ή ιστολόγια μεγάλης μορφής.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα βασικά των ηλεκτρονικών βιβλίων και τη σύνδεσή τους με τη στρατηγική μάρκετινγκ και ξεκινήστε την παραγωγή ηλεκτρονικών βιβλίων με μερικές συμβουλές και κόλπα.

Τι είναι τα ηλεκτρονικά βιβλία;

Τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι ψηφιακές εκδόσεις οποιουδήποτε βιβλίου. Στην αρχή του ταξιδιού των ηλεκτρονικών βιβλίων, οι άνθρωποι αγόραζαν κείμενο, μη μυθοπλασία, μυθοπλασία κ.λπ., ηλεκτρονικά βιβλία από ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες βιβλίων ή αγορές. Αργότερα, οι υπεύθυνοι στρατηγικής περιεχομένου και οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ διαπίστωσαν ότι τα eBook θα μπορούσαν να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών. Τουλάχιστον, θα φέρει μερικούς καλούς πελάτες.

Επίσης, ειδικοί στο μάρκετινγκ βρήκαν δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία για να πείσουν τον καταναλωτή να εισέλθει στη διοχέτευση πωλήσεων ή κλικ του ιστότοπου, επειδή είναι πραγματικά ενδιαφέρον να κατεβάζεις δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία όταν οι χρήστες του Διαδικτύου πιστεύουν ότι τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι μόνο περιεχόμενο επί πληρωμή.

Σήμερα, θα βρείτε ηλεκτρονικά βιβλία για εξειδικευμένα θέματα όπως κρυπτονομίσματα, ψηφιακό μάρκετινγκ, μάρκετινγκ περιεχομένου, blogging, γραφή, μαγειρική, εργαλεία YouTube κ.λπ.

Η σημασία των ηλεκτρονικών βιβλίων στο μάρκετινγκ

Τα ηλεκτρονικά βιβλία δίνουν στην επωνυμία σας μεγάλη έκθεση στο κοινό-στόχο. Εάν πείσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου να κατεβάσει τα eBook σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ένα μέσο ποσοστό αυτών των χρηστών θα διαβάσει επίσης το περιεχόμενο.

Οι χρήστες χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον τα eBook σας σε ψηφιακές συσκευές ανάγνωσης, όπως Kindles ή tablet στον ελεύθερο χρόνο τους. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε ότι το περιεχόμενό σας λαμβάνει καλύτερη εστίαση και προσοχή από ιστολόγια ή άρθρα ιστότοπων.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το eBook περιέχει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με λεπτομερείς οδηγίες, επεξηγήσεις, εικονογραφήσεις κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να ενσωματώσετε τις σελίδες προορισμού προϊόντων ή υπηρεσιών του ιστότοπού σας στο eBook. Πολλοί έμποροι έχουν παρατηρήσει ότι μια τέτοια στρατηγική τοποθέτηση προτάσεων προϊόντων ή υπηρεσιών αυξάνει τη μετατροπή.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε διαφημίσεις, προτάσεις προϊόντων, προτάσεις υπηρεσιών και ούτω καθεξής για να κερδίσετε παράπλευρο εισόδημα μέσω προγραμμάτων συνεργατών.

Στρατηγικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικών βιβλίων

Είτε θέλετε να προωθήσετε ηλεκτρονικά βιβλία είτε το προϊόν/υπηρεσία σας μέσω eBook, αυτά είναι συνώνυμα. Πρέπει να ακολουθήσετε τις ακόλουθες στρατηγικές για να προωθήσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία ή την επωνυμία σας μέσω των ηλεκτρονικών βιβλίων:

Στοχεύστε ένα εξειδικευμένο κοινό

Δεν μπορείτε απλώς να στείλετε δωρεάν ή επί πληρωμή προσκλήσεις λήψης eBook σε οποιονδήποτε. Πρέπει να μελετήσετε το κοινό σας. Στη συνέχεια, πρέπει να εξατομικεύσετε τη στρατηγική περιεχομένου για να εμφανίσετε επιλεγμένα eBook σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

  7 καλύτερες λύσεις CRM για την υγεία για νοσοκομεία και ιατρούς

Για παράδειγμα, αφήστε τους περισσότερους blogger να κατεβάσουν δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία σχετικά με γενικές συμβουλές και κόλπα γραφής. Ωστόσο, πείστε τους σοβαρούς bloggers να αγοράσουν premium eBook σχετικά με τη διαχείριση WordPress, τη διαχείριση Cpanel, το Google Ads κ.λπ.

Οδηγήστε την επισκεψιμότητα μέσω μιας διοχέτευσης μάρκετινγκ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διοχέτευση μετατροπής που λειτουργεί για εσάς. Για παράδειγμα, εάν χαρίζετε δωρεάν eBook, μπορείτε να ενσωματώσετε τη διοχέτευση πωλήσεων απευθείας στο eBook. Προσπαθήστε να μην ξεχάσετε να γράψετε σχετικές παραγράφους ή ενότητες στο eBook για να επηρεάσετε τη μετατροπή.

Εάν πουλάτε ηλεκτρονικά βιβλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διοχέτευση μάρκετινγκ Προσοχή, Ενδιαφέρον, Επιθυμία και Δράση (AIDA).

Αποκτήστε έναν ιστότοπο

Για δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία, καλό είναι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο και να προωθήσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία σας. Δημιουργήστε μια μικρή σελίδα προορισμού για τη συλλογή δυνητικών πελατών και αφήστε την επισκεψιμότητα να κατεβάσει δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε το πλαίσιο σε ένα ιστολόγιο ή ιστότοπο και αυτό θα ενισχύσει τις λήψεις eBook. Περισσότερες λήψεις ηλεκτρονικών βιβλίων σημαίνει ότι μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους χρήστες και να τους μετατρέψετε μέσω της στρατηγικής μάρκετινγκ που έχετε.

Προσφέρετε προσφορές και κίνητρα

Για ηλεκτρονικά βιβλία επί πληρωμή, μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένες καμπάνιες κινήτρων για να προσελκύσετε πελάτες. Τέτοιες καμπάνιες μπορεί να είναι οτιδήποτε από τα ακόλουθα:

  • Αποκλειστικό και premium περιεχόμενο για προπαραγγελίες
  • Αφοσίωση συγγραφέα και αναγνώστη για τους πρώτους 1000 αγοραστές
  • Υπογεγραμμένα αντίγραφα για τους πρώτους 2000 αγοραστές
  • Ειδοποιήσεις για επερχόμενα eBook και άλλο περιεχόμενο

Κάντε το εμπορικό σήμα σας αμετάβλητο

Τα ιστολόγια και τα άρθρα είναι αναμφίβολα επιτυχημένοι τρόποι μάρκετινγκ. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ιστότοπος τρίτου μέρους όπου φιλοξενήσατε το περιεχόμενό σας να εξαφανιστεί, καταργώντας το περιεχόμενό σας.

Αντίθετα, προσφέρετε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία μέσω πολλών αγορών. Μπορείτε επίσης να γίνετε πωλητής eBook της Amazon και να προσφέρετε χαμηλού κόστους ή δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία για Kindles.

Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν λήψη των ηλεκτρονικών βιβλίων σας, αποκτούν τα στοιχεία της επωνυμίας σας, όπως το όνομα του συγγραφέα, τον ιστότοπο, τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τις λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις σελίδες προορισμού προϊόντων και ούτω καθεξής. Έτσι, η επωνυμία σας γίνεται αμετάβλητη σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό οικοσύστημα.

Τοποθετήστε τον εαυτό σας ή το εμπορικό σήμα σας ως ΜΜΕ

Τα ηλεκτρονικά βιβλία υψηλής ποιότητας σάς επιτρέπουν να τοποθετείτε τον εαυτό σας ως ειδικός σε θέματα (ΜΜΕ). Μπορείτε να ξεκινήσετε με σύντομα και δωρεάν eBook στην αρχή. Όταν υπάρχει μια σταθερή βάση αναγνωστών, που είναι φωνητικός για εσάς, μπορείτε να καταργήσετε σταδιακά τα δωρεάν eBook και να τα αντικαταστήσετε με premium και επί πληρωμή.

Υπάρχουν ατελείωτες στρατηγικές μάρκετινγκ για ηλεκτρονικά βιβλία και μάρκετινγκ που βασίζεται σε ηλεκτρονικά βιβλία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Twitter, το Facebook και το Instagram για να προωθήσετε το eBook ή τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε προσφέροντας δωρεάν eBook.

Στοιχεία που πρέπει να συμπεριληφθούν στο eBook

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργική φαντασία σας, αλλά τα ακόλουθα είναι τυπικά στοιχεία για ένα eBook:

Ρυθμίστε τον τόνο

Ο τόνος με τον οποίο γράφετε ένα eBook καθορίζει την επιτυχία του στο μέγιστο βαθμό. Ο τόνος σας πρέπει να αρέσει στους αναγνώστες, ώστε να νιώθουν ενδιαφέρον να συνεχίσουν να τον διαβάζουν. Ο τόνος του eBook σας θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως το κοινό-στόχο σας, το ταξίδι αγορών και το ιστορικό του, καθώς και από τον στόχο σας πίσω από τη δημιουργία του eBook.

Ο τόνος πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της επωνυμίας σας: μπορείτε να ορίσετε έναν σοβαρό ή ελαφρύ τόνο.

  Προσαρμόστε την εστίαση μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας στο iPhone σας

Παρότρυνση για δράση (CTA)

Φυσικά, θέλετε οι αναγνώστες σας να κολλήσουν στο περιεχόμενο μέχρι το τέλος. Ωστόσο, για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες μέσω ηλεκτρονικών βιβλίων, οι παροτρύνσεις για δράση με βάση τα συμφραζόμενα θα πρέπει να διαδίδονται σε αυτό.

Το CTA σε ένα eBook σημαίνει συνδέσμους προς άλλους χρήσιμους πόρους ή κλήσεις για την αγορά της υπηρεσίας σας. Ωστόσο, φροντίστε να τα τοποθετήσετε στα σωστά σημεία και να χρησιμοποιήσετε γλώσσα που ταιριάζει με τη ροή περιεχομένου.

Επιλέξτε Μορφή

Για πολλούς εκδότες, το PDF είναι η προεπιλεγμένη μορφή αρχείου για τα ηλεκτρονικά βιβλία. Λοιπόν, αυτό δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Δεν μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το PDF για κινητές συσκευές, ούτε να παρακολουθείτε. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μορφές eBook που είναι φιλικές προς κινητά.

Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ μπορούν επίσης να επιλέξουν πλατφόρμες όπως το SlideShare, το iBooks Author και το Uberflip, όπου μπορούν να ενισχύσουν την αφοσίωση, να συμπεριλάβουν περισσότερα διαδραστικά στοιχεία στα βιβλία τους και να τραβήξουν την προσοχή των αναγνωστών.

Μετρήστε την επιτυχία

Η τυχαία δημιουργία και διανομή ηλεκτρονικών βιβλίων δεν θα σας φέρει την επιθυμητή επιτυχία. Επίσης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εργαλεία για να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τους αναγνώστες που περνούν από τη διοχέτευση του eBook σας. Εάν το εργαλείο δημοσίευσης eBook σας είναι αρκετά εξελιγμένο, μπορεί να παρακολουθεί μεμονωμένες προβολές σελίδας. σύνδεσμοι στους οποίους έγινε κλικ και ο μέσος χρόνος σε κάθε σελίδα για καλύτερες πληροφορίες.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ περιεχομένου, μπορείτε να παρακολουθείτε κρίσιμες μετρήσεις, όπως πόσα άτομα έχουν πρόσβαση στο βιβλίο, τις πηγές τους, τον αριθμό των αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και πολλά άλλα.

Περιγράψτε τα Κεφάλαια

Το περίγραμμα του κεφαλαίου είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του eBook σας όπου διακρίνετε ξεκάθαρα το ένα κεφάλαιο από το άλλο. Χρησιμοποιήστε ένα κεφάλαιο για να συζητήσετε ένα υποθέμα και οδηγήστε ομαλά στο επόμενο, ώστε οι αναγνώστες να κατανοήσουν τη συνέχεια.

Σελίδα προορισμού

Χρειάζεστε μια ισχυρή σελίδα προορισμού για να προωθήσετε το eBook σας στο σωστό κοινό. Αυτή η σελίδα πρέπει να περιλαμβάνει την εικόνα εξωφύλλου, την περίληψη του περιεχομένου και όλες τις άλλες πληροφορίες που μπορούν να τους επηρεάσουν ώστε να αγοράσουν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο επί πληρωμή.

Επιπλέον, μια σελίδα προορισμού βοηθά στη δημιουργία δυνητικών πελατών, όπως η συλλογή βάσεων δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από το Landing Page Builders για να δημιουργήσετε ελκυστικές σελίδες προορισμού για το eBook σας.

Γραφικά

Τα μεγάλα μπλοκ κειμένου μπορούν να αναγκάσουν τους αναγνώστες να χάσουν το ενδιαφέρον τους και να σταματήσουν να διαβάζουν αμέσως το βιβλίο. Ως εκ τούτου, το eBook σας θα πρέπει να περιλαμβάνει διάφορα οπτικά γραφικά στοιχεία, όπως εικόνες, γραφήματα, γραφήματα και στιγμιότυπα οθόνης. Εκτός από το να κάνουν το βιβλίο σας ελκυστικό, αυτά τα γραφικά μπορούν να εξηγήσουν ορισμένα σημεία με καλύτερο τρόπο.

Μορφοποίηση eBook

Η μορφοποίηση eBook αναφέρεται στη διαδικασία τυπικού σχεδιασμού που μετατρέπει το κείμενο και τις εικόνες του eBook σας σε μια ελκυστική και φιλική προς τον αναγνώστη διάταξη. Οι τυπικές μορφές eBook εστιάζουν στη δημιουργία μιας διάταξης με δυνατότητα ανανέωσης και δυναμικής, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να δουν το περιεχόμενο χωρίς κόπο, ανεξάρτητα από τον τύπο της συσκευής και το μέγεθος της οθόνης.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή μορφή eBook

Αν και μπορεί να είναι δύσκολο, η επιλογή του σωστού τύπου αρχείου είναι ένα υποχρεωτικό βήμα για τη δημοσίευση eBook. Αλλά για να κάνετε τα πράγματα εύκολα, πρέπει να κάνετε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

  • Ποιος θα διαβάσει το eBook σας;
  • Ποιο θα είναι το κανάλι διανομής eBook σας;
  • Ποια στοιχεία (κείμενο, εικόνα, γράφημα) θα συμπεριλάβετε στο eBook;
  Τι είναι ένα δημόσιο δίκτυο και γιατί είναι επικίνδυνο;

Μόλις έχετε τις απαντήσεις σε αυτά, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποια μορφή eBook να επιλέξετε από τους παρακάτω τύπους.

Τύποι μορφών ηλεκτρονικών βιβλίων

Υπάρχουν πέντε δημοφιλείς μορφές eBook, και αυτές είναι οι παρακάτω:

EPUB (.epub)

Το EPUB είναι ο πιο ευρέως υποστηριζόμενος τύπος αρχείου για eBook που μπορείτε να διαβάσετε σε οποιαδήποτε συσκευή εκτός από το Kindle. Αυτά τα αρχεία έχουν προστασία DRM και προσφέρουν ισχυρή προστασία από την αντιγραφή. Στο διαδίκτυο θα βρείτε διάφορους δωρεάν και επί πληρωμή αναγνώστες EPUB.

TXT (.txt)

Το TXT είναι η απλούστερη μορφή αρχείου που περιέχει μόνο το κείμενο. Μπορείτε να προσθέσετε μόνο βασικούς τύπους γραμματοσειρών και στυλ, αλλά όχι εικόνες ή γραφήματα.

AZW (.azw) και AZW3 (.azw3)

Το AZW και το AZW3 είναι και οι δύο μορφές αρχείων Kindle eReader. Αυτά τα αρχεία υποστηρίζουν στοιχεία όπως σελιδοδείκτες και σχολιασμούς. Ωστόσο, μπορείτε να τα διαβάσετε σε συσκευές ή συσκευές Kindle.

MOBI (.mobi)

Η Amazon κυκλοφόρησε τη μορφή αρχείου MOBI με το Kindle. Διακόπηκε το 2011 και αντικαταστάθηκε από τα αρχεία AZW. Ωστόσο, οι συσκευές Kindle εξακολουθούν να χρησιμοποιούν δομή αρχείων MOBI, γι’ αυτό και αυτά τα αρχεία είναι ευρέως δημοφιλή σε συσκευές με χαμηλό εύρος ζώνης.

PDF (.pdf)

Ένα φορητό έγγραφο ή ένα αρχείο PDF είναι η πιο γνωστή μορφή για eBook, αν και ένα αρχείο PDF δεν είναι τεχνικά πραγματικό eBook, καθώς δεν μπορεί να ξαναροή. Η ικανότητά του να διατηρεί τη μορφοποίηση και τα σχέδια είναι ο λόγος πίσω από τη δημοτικότητά του. Ωστόσο, η ανάγνωση αυτών των αρχείων σε μια μικρή οθόνη είναι αδύνατη.

Βρείτε παρακάτω μερικές δημοφιλείς και εύχρηστες πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ηλεκτρονικά βιβλία χωρίς κόπο:

Adobe InDesign

Το Adobe InDesign είναι το χρυσό πρότυπο για το σχεδιασμό και τη διάταξη σελίδων στη βιομηχανία ψηφιακών μέσων και εκτύπωσης. Οι παγκοσμίου φήμης εκδότες χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο για να παράγουν αυθεντικά και αποκλειστικά ηλεκτρονικά βιβλία, φυσικά βιβλία, αφίσες, ηλεκτρονικά περιοδικά, φυσικά περιοδικά, μπροσούρες, φυλλάδια και PDF.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει επίσης να δημοσιεύετε ηλεκτρονικά βιβλία απευθείας σε ιστότοπους και άλλες πλατφόρμες. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση του περιεχομένου χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο ανάλυσης περιεχομένου του Adobe InDesign. Άλλα αξιοθέατα είναι τα πρότυπα Adobe Stock για ηλεκτρονικά βιβλία και άλλα ψηφιακά μέσα, γραμματοσειρές, χρώματα και συνεργατική σχεδίαση eBook.

Φάρος

Το Beacon είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για φόρμες συμμετοχής, βιβλιοθήκες κλειστού περιεχομένου και μαγνήτες μολύβδου υψηλής μετατροπής. Θα σας βοηθήσει να διαδώσετε το eBook σας στις μάζες και να συλλέξετε τεράστια δεδομένα δυνητικού πελάτη χωρίς κόπο.

Για δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία, ο πρώτος σας στόχος είναι να συλλέξετε δυνητικούς πελάτες, να αυξήσετε τις διευθύνσεις email για μάρκετινγκ μέσω email, να λάβετε αριθμούς τηλεφώνου για ψυχρές κλήσεις κ.λπ. Για να εκτελέσετε τέτοια έργα με επιτυχία, χρειάζεστε μολύβδινους μαγνήτες.

Visme

Το Visme είναι ένας δημιουργός ηλεκτρονικών βιβλίων πλήρους υπηρεσίας που είναι δημοφιλής εδώ και καιρό. Μπορείτε να ξεκινήσετε το έργο eBook χρησιμοποιώντας ξανά τα πρότυπα eBook του. Η βιβλιοθήκη Visme περιέχει πολλά πρότυπα για δημοφιλή θέματα ηλεκτρονικών βιβλίων, όπως ετήσιες πωλήσεις μόδας, μελέτες περιπτώσεων, WordPress, σχεδιασμός λογότυπου, βασικές επενδύσεις και πολλά άλλα.

Παρουσιάζει έναν δημιουργό eBook με μεταφορά και απόθεση με σύγχρονες δυνατότητες όπως γραφικά, γραμματοσειρές, χρώματα, σχήματα, διανύσματα, γραφικά στοιχεία δεδομένων, θέματα και μέσα.

FlipBuilder

Το FlipBuilder είναι ο προορισμός σας για όλα τα πράγματα σχετικά με τα flipbook. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής για υπολογιστές Windows ή Mac και να ξεκινήσετε αμέσως τα διαδραστικά έργα παραγωγής eBook σας.

Γίνετε δημιουργικοί και εισάγετε έξυπνες διοχετεύσεις μάρκετινγκ στα ψηφιακά σας μέσα, όπως τα eBook, μετατρέποντάς τα σε flipbook. Αυτά είναι διαδραστικά και ελκυστικά eBook με ενέργειες από την πλευρά του αναγνώστη, ήχο, υπερσυνδέσμους, κουμπιά συμμετοχής, κουμπιά παρότρυνσης για δράση, κουίζ και εμπειρίες αγορών για να βυθίσουν τους αναγνώστες σε ένα πλήρες εικονικό οικοσύστημα.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε ανακαλύψει τις τεχνικές λεπτομέρειες των eBook, το περιεχόμενό τους και πώς σχετίζεται με τη στρατηγική μάρκετινγκ. Επιπλέον, έχετε βρει ορισμένα διαδικτυακά εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε υπέροχα eBook.

Ενσωματώστε τις συμβουλές και τα κόλπα που εξηγούνται παραπάνω και δημιουργήστε eBook που ωφελούν τη ζωή του χρήστη σας και τη στρατηγική μάρκετινγκ.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι πλατφόρμες για τη δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων.