Τα 9 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο Epic Game Store

Από την κυκλοφορία του, το Epic Games Store είναι μια ευλογία για τους παίκτες λόγω των συχνών δώρων παιχνιδιών του. Μερικοί από αυτούς τους δωρεάν τίτλους είναι ένα δώρο περιορισμένου χρόνου, αλλά κάποιοι είναι μόνιμα δωρεάν τίτλοι σε αυτήν τη λίστα.

Το Epic Games Store έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, δεδομένου ότι μόλις κυκλοφόρησε το 2018 και έπρεπε να ανταγωνιστεί με κορυφαίους κλάδους όπως το Steam και το GOG. Ενώ οι φθηνότερες τιμές και οι ταχέως αναπτυσσόμενες βιβλιοθήκες παιχνιδιών είναι σημαντικοί λόγοι πίσω από αυτήν την ανάπτυξη, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα δώρα παιχνιδιών που συνέβαλαν αστρονομικά στην επιτυχία του καταστήματος. Κανένα άλλο κατάστημα δεν έχει δώσει ποτέ πολύτιμους τίτλους όπως το GTA V, το Tomb Raider Trilogy και το Hitman εκτός από το Epic Games Store.

Τα δωρεάν παιχνίδια στο Epic Store εμπίπτουν σε μία από τις δύο κατηγορίες: δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα (κυρίως για μια εβδομάδα) και τα άλλα που μένουν μόνιμα δωρεάν. Τα δωρεάν παιχνίδια περιορισμένου χρόνου αποτελούν μέρος του εβδομαδιαίου δώρου του Epic Store, στο οποίο το κατάστημα προσφέρει έναν τίτλο επί πληρωμή δωρεάν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εβδομάδας. Το Epic Games Store κατάφερε να συνεχίσει αυτό το εβδομαδιαίο δώρο από το 2019 και εξακολουθεί να δίνει παιχνίδια για να αυξήσει την απόκτηση πελατών.

Το Epic Games Store είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα παιχνιδιών στην επιχείρηση και διαθέτει περισσότερους από χίλιους τίτλους στη βιβλιοθήκη του. Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια συνοδεύονται από μια τιμή, έχουμε συγκεντρώσει και μερικά από τα καλύτερα δωρεάν.

Demon’s Tilt

Όλοι έχουμε παίξει φλίπερ 3D στα Windows XP ως διασκεδαστικό φλιπεράκι, αλλά το είδος του φλίπερ είναι κυρίως ανεξερεύνητο. Δεν είναι πολλοί οι προγραμματιστές παιχνιδιών που έχουν πειραματιστεί με το αρχικό θέμα Pinball και ο χώρος έχει μείνει στάσιμος. Demon’s Tilt είναι το ίδιο παλιό παιχνίδι φλίπερ αλλά με στεροειδή! Αυτό το παιχνίδι έχει ένα από τα πιο έντονα τραπέζια φλίπερ που έχει δει ποτέ το βίντεο φλίπερ, που περιλαμβάνει διάφορα ρεαλιστικά και υπερφυσικά στοιχεία.

Όπως ακριβώς θα περιμένατε από ένα παιχνίδι φλίπερ, το Demon’s Tilt είναι ένα αρκετά ελαφρύ παιχνίδι με απαιτήσεις αποθήκευσης μόλις 1 GB. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτόν τον τίτλο σε οποιαδήποτε κάρτα γραφικών ισχυρότερη από την GTX 660 ή την Radeon 7970.

Στο Sound Mind

Στο Sound Mind είναι ένα φανταστικό θρίλερ δράσης από το είδος του τρόμου. Το παιχνίδι πραγματεύεται την ιστορία ενός άνδρα που βρίσκεται παγιδευμένος στις πολυκατοικίες του. Τα πράγματα δεν είναι καθημερινά και γύρω του, τόσο στην πραγματική ζωή όσο και στο μυαλό του. Βρίσκει περίεργα πράγματα να συμβαίνουν γύρω του στο κτήριο του και σε ολόκληρη την πόλη. Είναι ενδιαφέρον ότι διαθέτει επίσης μια περίεργη δύναμη να επισκέπτεται τις πολυκατοικίες όλων των προηγούμενων ασθενών του μέσα από το διαμέρισμά του.

  Τι είναι το iCloud της Apple και τι δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας;

Το παιχνίδι κάνει μια βαθιά βουτιά σε διάφορα θέματα ψυχικής υγείας που επιμένουν και χτίζει μια όμορφη ιστορία γύρω από το ίδιο. Κάθε επίπεδο στο παιχνίδι είναι απλώς οι καταγραφές θεραπευτικής συνεδρίας διαφορετικών ασθενών από το ιστορικό του πρωταγωνιστή. Δεν θα βρείτε παραδοσιακούς κακούς σε κανένα επίπεδο, παρά μόνο ένα κεντρικό αφεντικό, τους ασθενείς που καταναλώνονται από τις ασθένειές τους.

Το παιχνίδι είναι ελαφρώς πιο απαιτητικό από την προηγούμενη αναφορά και απαιτεί τουλάχιστον 8 GB RAM και 20 GB χώρο στο δίσκο για να τρέξει. Επιπλέον, θα χρειαστείτε τουλάχιστον μια GeForce GTX 960/ AMD Radeon R9 280 ή παραπάνω για να παίξετε το παιχνίδι.

Ατρόμητος

Υπάρχουν παιχνίδια με όμορφες ιστορίες όπως αυτά από το franchise GTA, και στη συνέχεια υπάρχουν παιχνίδια που σε προσγειώνουν κατευθείαν στο πεδίο της μάχης. Ατρόμητος είναι ένα κλασικό παράδειγμα του δεύτερου τύπου? είτε σκοτώνετε τεράστια τέρατα σε όλο το παιχνίδι είτε προσαρμόζετε τα όπλα σας από τις ανταμοιβές που κερδίζετε σκοτώνοντας αυτά τα τέρατα. Ερχόμενοι στο gameplay, το Dauntless παρουσιάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές σκηνές μάχης μεταξύ του πρωταγωνιστή και των γιγάντων κακοποιών. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικές από τις πιο μοναδικές και ανταποδοτικές ακολουθίες δράσης κατά τη διάρκεια ολόκληρου του ταξιδιού σας. Το Dauntless έρχεται με ένα σύστημα εξέλιξης Hunt Pass, παρόμοιο με το Royale Pass του PUBG. Μπορείτε να αναβαθμίσετε περαιτέρω το δωρεάν Hunt Pass και να κερδίσετε περισσότερα ολοκληρώνοντας καθημερινές προκλήσεις.

Ακόμη και μετά από μερικά φανταστικά γραφικά, το Dauntless δεν είναι τόσο απαιτητικό υλικό όσο αναμενόταν. μπορείτε να εκτελέσετε το παιχνίδι με μνήμη μόλις 4 GB, 15 GB χώρο στο δίσκο και Nvidia 660Ti ή παραπάνω.

Η Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Αν έχετε απολαύσει τη σειρά Prince of Persia ή τον Mario Bros την προηγούμενη μέρα, Η Yooka-Laylee and the Impossible Lair σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Ενώ τα παιχνίδια τελευταίας γενιάς Mario και Prince of Persia ήταν απίστευτες 2D εμπειρίες, η Yooka-Laylee τα πηγαίνει σε διαφορετικό επίπεδο με την προσφορά τους 2.5D. Το Yooka-Laylee είναι ένα φανταστικό παιχνίδι περιπέτειας που περιλαμβάνει διάφορες προκλήσεις σε κάθε επίπεδο του ταξιδιού σας. Φτάνοντας στην αρχή, το Capital B πρόκειται να χρησιμοποιήσει το «Hivemind» για να υποδουλώσει ολόκληρο τον πληθυσμό των μελισσών και οι ήρωές μας Yooka και Laylee πρέπει να σώσουν τον κόσμο από αυτόν τον όλεθρο.

Αυτός ο τίτλος περιέχει μερικά εκπληκτικά γραφικά στην πορεία του, πρέπει να του δώσετε κάποια ισχύ υλικού για να λειτουργεί καλά. Το παιχνίδι χρειάζεται τουλάχιστον 6 GB μνήμης και 6 GB χώρο στο δίσκο για εγκατάσταση και εκτέλεση. Επιπλέον, θα χρειαστείτε γραφικά GTX 650/Radeon HD 5770 για να τροφοδοτήσετε το παιχνίδι.

γενναίος

γενναίος είναι ένα δημοφιλές shooter τακτικής 5v5 με γρήγορο παιχνίδι και ανταγωνιστικό λόμπι, με κάθε ομάδα και τους παίκτες της να προσπαθούν να υπερβούν την άλλη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς πρωταγωνιστές από το παιχνίδι, ο καθένας με τις δικές του υπερφυσικές ικανότητες. Το Valorant προσφέρει πολλές λειτουργίες παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όπως Plant/Defuse, Deathmatch, Spike Rush και Competitive.

  Πώς να παίξετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify με την Alexa

Αν και αυτός ο δημοφιλής τίτλος ήταν πάντα δωρεάν, δεν υπήρχε σε δημοφιλή καταστήματα παιχνιδιών όπως το Epic. Ο μόνος τρόπος για να κατεβάσετε και να παίξετε το Valo ήταν να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης downloader cum από την Riot Games. Το προηγούμενο σύστημα ήταν ελαφρώς πιο περίπλοκο από το να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας κατάστημα παιχνιδιών για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι. Τώρα που το Valorant διαθέτει λειτουργίες στο Epic, είναι μόνο θέμα μερικών κλικ πριν εγκαταστήσετε και απολαύσετε αυτόν τον τίτλο στη συσκευή σας.

Κάθε σύγχρονος υπολογιστής παιχνιδιών ικανοποιεί εύκολα τις απαιτήσεις συστήματος της Valo με προδιαγραφές χαμηλού έως μεσαίου επιπέδου. Το παιχνίδι χρειάζεται 4 GB μνήμης RAM και GeForce GT 730/ Radeon R7 240 ή παραπάνω για να τρέχει με ευκολία. Μπορείτε ακόμα να παίξετε αυτό το παιχνίδι εάν έχετε μια GPU τόσο αδύναμη όσο η Intel HD 4000/ Radeon R5 200.

Fortnite

Fortnite είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια battle-royale στο είδος του, με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι προσγειώνει εσάς και άλλους παίκτες στο λόμπι σε ένα νησί με κρυμμένα όπλα και βοηθητικά προγράμματα απαραίτητα για την επιβίωσή σας. Πρέπει να επιβιώσετε από τις επιθέσεις από τους συμπαίκτες σας ενώ μένετε στην ασφαλή ζώνη κατά τη διάρκεια ολόκληρου του παιχνιδιού. Όλη αυτή η διαμάχη οδηγεί σε κάποιο συναρπαστικό παιχνίδι και το κίνητρο για να μείνεις όρθιος σε ωθεί να παίξεις πιο στρατηγικά και να σχεδιάσεις κάθε κίνησή σου.

Επί του παρόντος, το Fortnite προσφέρει επίσης τη λειτουργία Creative Mode, η οποία σας καθοδηγεί από το γρήγορο battle royale και σας επιτρέπει να χτίσετε το νησί σας. Η Creative Mode του Fortnite μοιάζει κάπως με το Minecraft, όπου μπορείτε να φτιάξετε ό,τι θέλετε και να αποφασίσετε τους κανόνες που ισχύουν στο νησί σας.

Αυτός ο τίτλος που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς είναι ένας άλλος ελαφρύς τίτλος στη λίστα μας με ελάχιστη απαίτηση μνήμης 4 GB και συνιστώμενη μνήμη 8 GB. Μια VRAM 2 GB σε συνδυασμό με έναν πυρήνα 7ης γενιάς i5 είναι αρκετή για να ξεκινήσει το Fortnite.

Rocket League

Το να παίζεις ποδόσφαιρο βιντεοπαιχνιδιών είναι εξίσου απολαυστικό με το πραγματικό άθλημα, αλλά είναι δύσκολο να βρεις ένα δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε ένα υβριδικό χάος ποδοσφαίρου και οχημάτων με εύκολα κατανοητά χειριστήρια και ρευστό παιχνίδι. Rocket League σας επιτρέπει να παίζετε τους κανονικούς αγώνες 1v1, 2v2 ή 3v3 με ένα διαδικτυακό λόμπι και άλλες λειτουργίες όπως Rumble, Snow Day, Hoops κ.λπ. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε περαιτέρω στοιχεία και να ανεβείτε στην κατάταξη παίζοντας ανταγωνιστικά τουρνουά Rocket League.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα αυτοκίνητά σας με αντικείμενα από το κατάστημα ειδών και σχεδιαγράμματα που λαμβάνετε ενώ παίζετε το παιχνίδι. Το Rocket League κυκλοφορεί συχνά νέες προκλήσεις και τουρνουά για να λάμψουν οι ικανοί παίκτες. Επιπλέον, οι streamers του Rocket League απολαμβάνουν εκπληκτικές προβολές στα βίντεό τους και η ανάπτυξη δεξιοτήτων RL μπορεί να οδηγήσει σε μια εξαιρετική καριέρα στο gaming.

  15 κλασικά παιχνίδια Playstation (PS1) που θα απολαμβάνετε ακόμα να παίζετε

Οι απαιτήσεις αποθήκευσης για το Rocket League είναι ελαφρώς στην υψηλότερη πλευρά, στα 20 GB, αλλά οι απαιτήσεις μνήμης και γραφικών είναι αρκετά ονομαστικές. Μπορείτε να κάνετε το Rocket League να τρέχει ακόμα και με 4 GB RAM, NVIDIA GeForce 760 και επεξεργαστή διπλού πυρήνα 2,5 Ghz.

Λεγεώνα των Θρύλων

League of Legends (LoL) είναι ένας άλλος 5v5 multiplayer από την Riot Games που χρονολογείται από το 2009. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο ομάδες που μάχονται μεταξύ τους, προσπαθώντας να υπερασπιστούν την επικράτειά τους ενώ παράλληλα επιτίθενται στο έδαφος του εχθρού. Μπορείτε να επιλέξετε τον πρωταθλητή σας (τον πρωταγωνιστή στο παιχνίδι) και ο καθένας έρχεται με τις δικές του ικανότητες. Η ομάδα πέντε παικτών σας γεμάτη με πέντε διαφορετικούς νικητές παλεύει για να νικήσει την άλλη ομάδα πέντε παικτών χρησιμοποιώντας στρατηγικά σχεδιασμένο παιχνίδι.

Το καλύτερο μέρος του League of Legends είναι η τεράστια βάση παικτών και οι ευκαιρίες καριέρας που συνδέονται με τον τίτλο. Το streaming, το ανταγωνιστικό League of Legends ή ο δάσκαλος LoL είναι όλα πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες καριέρας στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση για δωρεάν παιχνίδι LoL. Επιπλέον, το παιχνίδι είναι εξαιρετικά ελαφρύ και μπορεί να τρέξει ακόμη και σε ενσωματωμένα γραφικά με λίγη μνήμη. Οι προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι είναι μόνο 4 GB μνήμης RAM, υλικό συμβατό με DX11 και οτιδήποτε πιο ισχυρό από το Intel UHD 630.

Ghostwire: Τόκιο

Όλοι έχουμε φανταστεί την καταστροφή κάποια στιγμή στη ζωή μας, και Ghostwire: Τόκιο φέρνει τον απόηχο ενός παρόμοιου γεγονότος με τη μορφή ενός παιχνιδιού δράσης-περιπέτειας. Όλος ο πληθυσμός του Τόκιο έχει ξαφνικά εξαφανιστεί, αφήνοντας μόνο μερικά πίσω του, και κάποιοι μυστηριώδεις επισκέπτες έχουν εισβάλει στην πόλη. Μπορείτε να παίξετε τον Akito, τον πρωταγωνιστή αυτού του τίτλου και έχει το καθήκον να ξεδιπλώσει τα μυστικά πίσω από την εξαφάνιση ολόκληρης της πόλης. Ένα πνεύμα ντετέκτιβ KK κατέχει επίσης τον Akito και του παρέχει κάποιες υπερφυσικές ικανότητες. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, συναντάτε μια ομάδα που φοράει μάσκες Hannya που βοηθούν τον Akito να βρει τα σκοτεινά μυστικά πίσω από την πρόσφατη εξέλιξη των γεγονότων του Τόκιο.

Το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού είναι η ελαφριά φύση του και οι χαμηλές απαιτήσεις συστήματος. το παιχνίδι χρειάζεται μόνο 4 GB μνήμης RAM και επεξεργαστή 2,2 GHz με κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX. Οι απαιτήσεις μνήμης για αυτό το παιχνίδι δεν είναι επίσης πολύ μεγάλες, καθώς χρειάζεται μόνο 3 GB αποθηκευτικού χώρου του συστήματός σας για να τρέξει.

συμπέρασμα

Το διαρκές ξεφάντωμα δώρων του Epic Games Store συνεχίζεται μετά από τρία χρόνια από την έναρξή του και το κατάστημα συνεχίζει να προσφέρει μερικούς εκπληκτικούς τίτλους κάθε εβδομάδα που περνάει. Εκτός από τα εβδομαδιαία δώρα, έχει και μερικές εξαιρετικές μόνιμες προσφορές και το παραπάνω άρθρο συγκεντρώνει τα καλύτερα από κάθε κατηγορία. Το Valorant, το Rocket League, το Fortnite και το League of Legends είναι μερικά παιχνίδια από την μόνιμα δωρεάν κατηγορία που πρέπει να δοκιμάσετε.

Τώρα μπορείτε να δείτε το Metaverses You Can Already Enter το 2022.

Παρακολουθήστε την έκδοση βίντεο αυτού του άρθρου παρακάτω.
Κάντε Like και εγγραφείτε στο Κανάλι grtechpc.org στο Youtube.