Οι 10 καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις VPN για το Google Chrome

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για το Chrome; Υπάρχουν πολλές επεκτάσεις Chrome VPN για να διαλέξετε, επομένως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο VPN για τις ανάγκες σας—και έχουμε ανακαλύψει μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Οι καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις VPN για το Chrome

Υπάρχουν σωροί επεκτάσεων Chrome VPN, καθεμία από τις οποίες προσφέρει τον κόσμο και χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα μάρκετινγκ. Δεν είναι εύκολο να καταλάβετε ποιο VPN προστατεύει πραγματικά το απόρρητό σας έναντι αυτών που είναι καπνός ασφαλείας και καθρέφτες.

Εδώ είναι η επιλογή μας από τις δέκα καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις VPN Chrome.

1. Περιηγηθείτε στο VPN

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 4
  • Τοποθεσίες διακομιστή: Η.Β., ΗΠΑ, Σιγκαπούρη, Ολλανδία
  • Όριο δεδομένων: Χωρίς όριο

Το μεγάλο σημείο πώλησης του Browsec VPN είναι η ταχύτητα σύνδεσής του. Προσφέρει έως και 100 Mbps, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από πολλά άλλα VPN του Chrome Store.

Το μειονέκτημα είναι ότι η Browsec εδρεύει στη Ρωσία. Είναι μια χώρα που δεν είναι γνωστή για την ανεκτική της στάση στα VPN και η εταιρεία θα παραιτηθεί από τα δεδομένα σας εάν ζητηθεί από την κυβέρνηση. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης μόνο τέσσερις τοποθεσίες: Ολλανδία, Σιγκαπούρη, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από την επέκταση Browsec για Chrome, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το VPN σε Android και iOS.

  Πώς να περιηγηθείτε στο Chrome στο iPhone σας χρησιμοποιώντας χειρονομίες ολίσθησης

Κατεβάστε: Αναζήτηση στο Chrome (Ελεύθερος)

2. CyberGhost

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 4
  • Τοποθεσίες διακομιστή: Ρουμανία, Γερμανία, Ολλανδία, ΗΠΑ
  • Όριο δεδομένων: Χωρίς όριο

Το δωρεάν Chrome VPN της CyberGhost είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Μόλις κατεβάσετε την επέκταση, απλώς κάντε κλικ σε αυτήν στη γραμμή επεκτάσεων του Chrome, επιλέξτε μία από τις τέσσερις τοποθεσίες που προσφέρονται, πατήστε το κουμπί σύνδεσης και τελειώσατε!

Αυτή η επέκταση έχει απεριόριστη περιήγηση χωρίς ενοχλητικά μηνιαία ή εβδομαδιαία όρια δεδομένων. Ωστόσο, η δωρεάν επέκταση CyberGhost έχει πολύ περιορισμένη επιλογή διακομιστών και δεν προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν γρήγορη, βασική προστασία κατά τη χρήση του Chrome.

Το CyberGhost δεν απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την επέκτασή του Chrome, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο γρήγορα και βολικά για εσάς.

3. ZenMate για Chrome

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 4
  • Τοποθεσίες διακομιστή: Γερμανία, Σιγκαπούρη, Ρουμανία, ΗΠΑ
  • Όριο δεδομένων: Χωρίς όριο

Το ZenMate Free θα κρυπτογραφήσει όλη την κίνηση του προγράμματος περιήγησής σας χρησιμοποιώντας το AES-128 και σας επιτρέπει να παραπλανήσετε μια εικονική τοποθεσία. Οι δωρεάν χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση στη λειτουργία VPN «Έξυπνη Τιμή». Παρέχει προτάσεις αγορών με βάση τις χαμηλότερες τιμές για τα είδη που θέλετε.

Το ZenMate διαθέτει επίσης εφαρμογές με πλήρεις δυνατότητες για Windows, macOS, Android και iOS.

Κατεβάστε: ZenMate για Chrome (Ελεύθερος)

4. Betternet Chrome

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 1
  • Τοποθεσίες διακομιστή: ΗΠΑ
  • Όριο δεδομένων: Χωρίς όριο

Το Betternet Chrome δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και, σε αντίθεση με πολλά δωρεάν VPN του Chrome, δεν υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Αλλά μην ανησυχείτε. δεν είστε το προϊόν. Η Betternet βγάζει τα λεφτά της προβάλλοντας βίντεο.

Πιστεύουμε ότι το Betternet Chrome είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με μικρή εμπειρία στη χρήση VPN. Η διεπαφή της επέκτασης του Chrome είναι μια απλή εναλλαγή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, αν και μπορεί να βρείτε την τοποθεσία ενός διακομιστή πολύ περιοριστική.

Κατεβάστε: Betternet Chrome (Ελεύθερος)

5. VeePN

  • Αριθμός διακομιστών: 6
  • Τοποθεσίες διακομιστών: ΗΒ, ΗΠΑ, Ολλανδία, Σιγκαπούρη, Γαλλία, Ρωσία
  • Όριο δεδομένων: Χωρίς όριο

Η δωρεάν επέκταση Chrome του VeePN είναι μια ολοκληρωμένη επιλογή που προσφέρει έξι διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστή και χωρίς ανώτατο όριο δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περιηγηθείτε όσο θέλετε ενώ παραμένετε προστατευμένοι. Το VeePN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 για την προστασία της κυκλοφορίας του προγράμματος περιήγησής σας και διαθέτει εντυπωσιακές ταχύτητες.

  Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome στις προεπιλογές

Κατεβάστε: VeePN (Ελεύθερος)

6. Hotspot Shield Chrome

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 1
  • Τοποθεσίες διακομιστή: ΗΠΑ
  • Όριο δεδομένων: 250MB ανά ημέρα

Hotspot Shield Το Chrome είναι ένα άλλο από τα καλύτερα δωρεάν VPN για Chrome που προσφέρει κρυπτογράφηση AES-256 για την κυκλοφορία του προγράμματος περιήγησής σας. Όπως και το DotVPN, το πρόσθετο VPN προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Το Hotspot Shield Το Chrome διαθέτει επίσης τακτικά νέες δυνατότητες, όπως αποκλεισμό διαφημίσεων, αποκλεισμό παρακολούθησης, αποκλεισμό cookie και προστασία από κακόβουλο λογισμικό.

Κατεβάστε: Hotspot Shield Chrome (Ελεύθερος)

7. TunnelBear VPN

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 44
  • Τοποθεσίες διακομιστή: ΗΠΑ, ΗΒ, Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ελλάδα, Αυστρία, Ελβετία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Τσεχία, Ιρλανδία, Φινλανδία, Ισπανία, Δανία, Μολδαβία, Πολωνία, Λετονία, Λιθουανία , Κύπρος, Βουλγαρία, Βέλγιο, Σουηδία, Σερβία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Αργεντινή, Μεξικό, Περού, Κολομβία, Βραζιλία, Νότια Αφρική, Νιγηρία, Κένυα, Φιλιππίνες, Κορέα, Ιαπωνία, Μαλαισία, Ταϊβάν, Ινδονησία.
  • Όριο δεδομένων: 2 GB το μήνα

Το TunnelBear προσφέρει ήδη μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή VPN και η δωρεάν επέκταση VPN του Google Chrome είναι εξίσου καλή. Η επέκταση Chrome TunnelBear παρέχει στους χρήστες έναν κρυπτογραφημένο διακομιστή μεσολάβησης AES-256 και προσφέρει 44 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστή, αν και αυτές είναι μόνο χώρες, όχι πόλεις.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι το δωρεάν VPN του TunnelBear για Chrome θα κρυπτογραφεί μόνο την κίνηση περιήγησής σας. Δεν κρυπτογραφεί άλλη κίνηση στο μηχάνημά σας. Για αυτό, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση του VPN. Σημειώστε ότι πρέπει επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Chrome TunnelBear.

Κατεβάστε: TunnelBear VPN (Ελεύθερος)

8. Hoxx VPN

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 5
  • Τοποθεσίες διακομιστών: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία
  • Όριο δεδομένων: Χωρίς όριο δεδομένων, αλλά όριο 30 λεπτών ανά σύνδεση τοποθεσίας διακομιστή για δωρεάν χρήστες.

Το Hoxx VPN είναι μια άλλη καλή δωρεάν επέκταση VPN Chrome, που προσφέρει στους χρήστες του πέντε διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστή από όλο τον κόσμο. Η προειδοποίηση είναι ότι κάθε τοποθεσία διακομιστή έχει ένα όριο σύνδεσης 30 λεπτών για κάθε χρήστη αντί για ένα όριο δεδομένων.

Κατεβάστε: Hoxx VPN (Ελεύθερος)

  Πώς να εγκαταστήσετε το Linux σε ένα Chromebook με το Crouton

9. SetupVPN

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 5
  • Τοποθεσίες διακομιστών: Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Σουηδία, Καναδάς, Ελβετία
  • Όριο δεδομένων: χωρίς όριο, αλλά χρονικό όριο 30 λεπτών συνδεδεμένο σε κάθε διακομιστή για δωρεάν χρήστες.

Το επόμενο VPN στο Google Chrome που αξίζει να εξεταστεί είναι το SetupVPN. Η δωρεάν έκδοση της επέκτασης SetupVPN Chrome προσφέρει πέντε τοποθεσίες διακομιστή, αλλά επιτρέπει μόνο 30 λεπτά ανά τοποθεσία διακομιστή για δωρεάν χρήστες.

Το SetupVPN για Chrome θα κρυπτογραφήσει όλη την κίνηση του προγράμματος περιήγησής σας με ασφάλεια στρατιωτικού επιπέδου RSA 4096-bit.

Κατεβάστε: SetupVPN (Ελεύθερος)

10. Windscrib

  • Αριθμός δωρεάν διακομιστών: 30
  • Τοποθεσίες διακομιστών: US East (Νέα Υόρκη, Σικάγο, Μαϊάμι, Ουάσιγκτον DC), Κεντρικές ΗΠΑ (Ατλάντα, Ντάλας), US West (LA, Seattle), Καναδάς (Μόντρεαλ, Τορόντο, Βανκούβερ), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Γερμανία (Φρανκφούρτη Κάστρο, Frankfurt Wurstchen), Γαλλία (Paris Seine, Paris Jardin), Νορβηγία (Όσλο), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Ολλανδία (Tulipa του Άμστερνταμ, Κανάλι του Άμστερνταμ, Red Light του Άμστερνταμ), Ελβετία (Zurich Alphorn, Zurich Lindenhof), Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) ), Χονγκ Κονγκ.
  • Όριο δεδομένων: 2 GB χωρίς επαλήθευση email, 10 GB με επαλήθευση email.

Η Windscrib έχει χτίσει τη φήμη της ως γρήγορος, ασφαλής και αξιόπιστος πάροχος VPN επί πληρωμή, αλλά η εταιρεία προσφέρει επίσης μία από τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome.

Θα αποκλείσει διαφημίσεις και trackers και θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο. Προσφέρει επίσης πρόσθετες λειτουργίες απορρήτου όπως αποκλεισμός WebRTC, πλαστογράφηση API, πλαστογράφηση ζώνης ώρας και αποκλεισμός ειδοποιήσεων.

Διατίθενται δωρεάν διακομιστές VPN σε περισσότερες από 30 χώρες. Μπορείτε να δείτε τις συγκεκριμένες πόλεις που αναφέρονται παραπάνω. Τυχόν τοποθεσίες διακομιστή με σύμβολο αστεριού δίπλα τους προορίζονται μόνο για χρήστες premium.

Κατεβάστε: Windscrib (Ελεύθερος)

Καλύτερο VPN για Chrome: Δωρεάν έναντι Premium

Με όλα τα VPN, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Λοιπόν, πώς διαφέρουν γενικά τα δωρεάν και τα επί πληρωμή VPN;

Τα περισσότερα δωρεάν VPN δεν είναι συγκρίσιμα με μια premium υπηρεσία VPN από άποψη ποιότητας, ταχύτητας ή ασφάλειας. Για παράδειγμα, πολλές δωρεάν υπηρεσίες VPN προσφέρουν μόνο το πρωτόκολλο PPTP. Το PPTP δεν είναι τόσο ισχυρό όσο άλλα πρωτόκολλα VPN όπως τα L2TP/IPSEC, OpenVPN, SSTP ή SSH—τα περισσότερα από τα οποία προσφέρονται από τις κορυφαίες υπηρεσίες επί πληρωμή.

Πρέπει επίσης να εξετάσετε την ταχύτητα περιήγησης. Οι διακομιστές VPN είναι ακριβοί στην εκτέλεση και τη διαχείριση. Εάν χρησιμοποιείτε μια δωρεάν υπηρεσία, είναι πιθανό να υπερφορτωθεί με άλλους χρήστες. Οι πάροχοι premium επανεπενδύουν σε διακομιστές και εύρος ζώνης για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες, την ταχύτητα σύνδεσης και πολλά άλλα.

Υπάρχουν επίσης άλλα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε. Μπορείτε να περιμένετε αξιόπιστη υποστήριξη από έναν δωρεάν πάροχο; Είναι ο χρόνος λειτουργίας κοντά στο 100 τοις εκατό; Και το πιο σημαντικό, γιατί η υπηρεσία είναι δωρεάν; Θυμηθείτε το παλιό ρητό: αν δεν πληρώνετε, είστε το προϊόν.

Θυμηθείτε, τα ακόλουθα VPN είναι για το Chrome. Εάν θέλετε μια πλήρη συνδρομή VPN για οποιαδήποτε συσκευή, ελέγξτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες υπηρεσίες VPN.