Οι 10 καλύτερες έξυπνες πρίζες για το έξυπνο σπίτι σας

Έχετε ονειρευτεί ότι έχετε κάτι μέσω του οποίου θα μπορούσατε να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας ακριβώς στην άκρη των δακτύλων σας;

Ή μια συσκευή που μπορεί να σας σώσει όταν ξεχάσετε να σβήσετε τις συσκευές σας και θυμηθείτε όταν είστε ήδη 20 χλμ μακριά από το σπίτι σας;

Μην ανησυχείτε γιατί τα έξυπνα βύσματα είναι εδώ για να εκπληρώσουν την επιθυμία σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone και μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ανεμιστήρα απλώς ξαπλώνοντας στο κρεβάτι. Ακούγεται ενδιαφέρον σωστά; Έτσι, προτού ρίξουμε μια βαθιά ματιά στο πόσο έξυπνα είναι τα βύσματα, ας καταλάβουμε τι είναι τα έξυπνα βύσματα.

Τι είναι τα έξυπνα βύσματα;

Ένα έξυπνο βύσμα είναι μια συσκευή με δυνατότητα Wi-Fi που χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να αυτοματοποιήσει τις ενσύρματες συσκευές στο σπίτι σας. Μόλις μια ενσύρματη συσκευή, όπως ένα φως ή ανεμιστήρας, ή ακόμα και η αγαπημένη σας καφετιέρα, συνδεθεί στην έξυπνη πρίζα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε από οπουδήποτε στον πλανήτη.

Ορισμένα από τα νέας τεχνολογίας έξυπνα βύσματα διαθέτουν τη δυνατότητα ανάλυσης της ενέργειας που καταναλώνεται από τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη σε αυτό, κάτι που είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους τα έξυπνα βύσματα έχουν γίνει σωτήρια για κάθε νοικοκυριό:

  • Σας βοηθά να διαχειρίζεστε τις συσκευές σας τις ημέρες που βρίσκεστε εκτός πόλης.
  • Εξασφαλίζει ασφάλεια εάν ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τις συσκευές εγκαίρως.
  • Επαναφέρετε τους δρομολογητές κάνοντας απλώς κλικ σε μια εφαρμογή.
  • Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τις συσκευές της κουζίνας σας χωρίς προβλήματα.
  • Ανοίξτε το AC πριν επιστρέψετε στο σπίτι για να απολαύσετε ένα ζεστό περιβάλλον.
  Διορθώστε το πρόγραμμα οδήγησης Microsoft IPP Class δεν προσφέρει χρώμα, μόνο κλίμακα του γκρι

Για να μεταφέρετε την όλη εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, μπορείτε να συνδέσετε τα έξυπνα βύσματά σας σε έξυπνες συσκευές όπως η Alexa, η Siri ή η Google.

Απλά αναρωτιέμαι, είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας και θέλετε ένα ζεστό ποτήρι νερό αλλά δεν μπορείτε να κινηθείτε λόγω των πόνων στο σώμα. Χάρη στα έξυπνα βύσματα. Το μόνο που χρειάζεται να πείτε είναι «Αλέξα, μπορείς να ανάψεις τον ηλεκτρικό βραστήρα, σε παρακαλώ» και το ζεστό ποτήρι νερό σου θα είναι έτοιμο σε δευτερόλεπτα.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο, μπορείτε να ελέγξετε μερικές επιλογές πριν αγοράσετε το έξυπνο βύσμα.

Kasa Smart Plug Mini 15A

Ενσωματώστε εύκολα τις ηλεκτρικές σας συσκευές στο οικοσύστημα της Apple με τη βοήθεια του Kasa Smart Plug Mini 15A. Απολαύστε μια δυνατότητα φωνητικού ελέγχου hands-free συνδέοντάς την με το Alexa ή το Siri σας.

Χάρη στην επιβραδυντική φλόγα και την αντικραδασμική κατασκευή του, αποτρέπει τους θανατηφόρους ηλεκτρικούς κινδύνους και δημιουργεί ένα αυτόματο χρονοδιάγραμμα για τις συσκευές σας.

Επιπλέον, η δωρεάν εφαρμογή Kasa σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το έξυπνο βύσμα οπουδήποτε και να βλέπετε την ιστορική κατανάλωση ενέργειας.

Έξυπνο βύσμα Kasa HS103P4

Είτε βρίσκεστε σε διακοπές είτε στο σπίτι σας, μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τις συσκευές σας στην άκρη των δακτύλων σας με τη βοήθεια του Kasa Smart Plug HS103P4. Είναι απλό στη ρύθμιση, προσβάσιμο από οποιαδήποτε τοποθεσία και αξιόπιστο από τους χρήστες.

  Πώς να ανακτήσετε τον χαμένο κωδικό πρόσβασης Roblox

Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες αντίστροφης μέτρησης ώστε να απενεργοποιούνται και να ενεργοποιούνται αυτόματα οι συσκευές σας. Αναλύστε τους χρόνους λειτουργίας για να παρακολουθείτε τη χρήση και να μειώσετε τη σπατάλη ενέργειας. Επίσης, προσθέστε τις αγαπημένες σας έξυπνες συσκευές για να έχετε μια κορυφαία εμπειρία.

Έξυπνο βύσμα Amazon

Δημιουργήστε νέες συνήθειες και απλοποιήστε τη ζωή σας αγοράζοντας το ολοκαίνουργιο Amazon Smart Plug για οικιακό αυτοματισμό. Απλώς συνδεθείτε στην εφαρμογή Alexa και μπουμ! Το φως στο διπλανό δωμάτιο είναι σβηστό με ένα μόνο αίτημα.

Για να φαίνεται σαν να βρίσκεστε στο σπίτι ενώ λείπετε, η ενσωματωμένη λειτουργία εκτός λειτουργίας είναι χρήσιμη. Αυτή η εύκολη στην εγκατάσταση, συμπαγής σχεδίαση συσκευή υπολογίζει την κατανάλωση φωτός με το ταμπλό Alexa.

Meross Smart Plug Mini

Με μικρό μέγεθος και γρήγορη απόκριση, το Meross Smart Plug Mini ενεργοποιεί και απενεργοποιεί δυναμικά το gadget σας με ένα κλικ. Είναι προσιτό, εύκολο στη χρήση και υψηλής ποιότητας.

Προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας, εξοικονομήστε ενέργεια και ελέγξτε τις συσκευές με απλές εντολές. Ενσωματώστε τη συσκευή σας στο οικοσύστημα της Apple και απολαύστε τα οφέλη.

Έξυπνο βύσμα VOCOlinc Homekit

Το ολοκαίνουργιο VOCOlinc Homekit Smart Plug είναι εύκολο στη χρήση και στη σύνδεση. Απολαύστε τον έλεγχο hands-free συνδέοντας το Siri ή την Alexa και αυτοματοποιώντας το σπίτι σας.

Ο συμπαγής σχεδιασμός του δεν θα εμποδίσει τις άλλες πρίζες σας και προσφέρει ασφάλεια από θανατηφόρες απειλές. Οι χρήστες Android θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή VOCOlinc για να προσθέσουν συσκευές και να τη ρυθμίσουν γρήγορα.

Έξυπνο βύσμα με κλωστή Wemo

Το γρήγορο και αξιόπιστο Wemo Smart Plug συνδέεται μέσω Thread, WiFi ή Bluetooth και επιτρέπει τον φωνητικό έλεγχο με το Siri ή την εφαρμογή Home για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση gadget.

  Πώς να ρυθμίσετε και να τοποθετήσετε την ecobee SmartCamera

Η εγκατάσταση είναι χωρίς προβλήματα και παρέχει σταθερή συνδεσιμότητα και βελτιωμένες συνδέσεις για τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Ελέγξτε τις συσκευές σας από οπουδήποτε στον κόσμο με τη νέα τεχνολογία νημάτων,

Διπλή Έξυπνη Πρίζα Meross WiFi

Έχοντας μια συμπαγή σχεδίαση 2 σε 1, το Meross WiFi Dual Smart Outlet παρέχει φωνητικό έλεγχο hands-free και προγραμματίζει τις συσκευές σας να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται αυτόματα.

Η εύκολη διαμόρφωσή του, η κομψή σχεδίασή του και το πλεονέκτημα του διπλού έξυπνου βύσματος με έξυπνες συσκευές το καθιστούν απαραίτητο για αγορά. Επίσης, η Meross είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη στον καταναλωτή της εδώ και χρόνια.

Το συμβατό TP-Link Tapo Apple HomeKit Smart Plug Mini ενσωματώνεται πλήρως στο οικοσύστημά σας της Apple. Έρχεται με συμπαγή χαρακτηριστικά μαζί με 2 χρόνια εγγύηση.

Η ενσωμάτωση Bluetooth κάνει τη διαδικασία εγκατάστασης πιο γρήγορη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, αποτελεσματικότητας και αξίας, η TP-Link έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών. Τηλεχειριστείτε τα ηλεκτρονικά σας gadget χωρίς κόπο και ζήστε έναν έξυπνο τρόπο ζωής.

Έξυπνο βύσμα, Διπλή έξυπνη πρίζα 15Α WiFi

Με συμπαγή σχεδίαση 2 σε 1, η πρίζα WiFi Smart Plug, Dual Smart Plug 15A αυτοματοποιεί τη ρουτίνα σας σύμφωνα με την επιλογή σας.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Meross, ενεργοποιήστε τα έξυπνα βύσματα και είστε έτοιμοι. Απολαύστε τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου και διαχειριστείτε πολλές συσκευές με μία μόνο εντολή.

Πολύπριζο Smart Plug, Meross WiFi Flat Outlet 15A

Εξοπλισμένο με τέσσερις πρίζες και 4 θύρες USB, το Meross Smart Plug Power Strip παρέχει καλή ασφάλεια από θανατηφόρα ατυχήματα. Συμβατό με το οικοσύστημα της Apple, είναι η καλύτερη αγορά για την αυτοματοποίηση του σπιτιού σας.

Ρυθμίστε το σύστημά σας μέσω της εφαρμογής, προγραμματίστε τη ρουτίνα σας και ελέγξτε το μέσω ενός μόνο αιτήματος από οπουδήποτε και παντού.

Τελικές Λέξεις

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε για τα καλύτερα έξυπνα βύσματα που μπορούν να αυτοματοποιήσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα του τρόπου ζωής σας, περιηγηθείτε σε αυτήν τη λίστα για να βρείτε την τέλεια επιλογή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε μερικά έξυπνα οικιακά gadget για περισσότερη ευκολία.