Οι πραγματικοί καλλιτέχνες Photolamus δημιουργούν εκπληκτικές καρικατούρες για εσάς


Ένα από τα αγαπημένα μου εφέ φωτογραφίας είναι το εφέ κραγιόν ή χαρτοκιβωτίου που παίρνει τις φωτογραφίες μου και τις μεταμορφώνει έτσι ώστε να φαίνονται σαν να είναι αφίσες ή πίνακες ζωγραφικής. Το θέμα με εφαρμογές όπως αυτή είναι ότι πρόκειται για χειραγώγηση εικόνας και αν δεν τραβήξετε μια καλή φωτογραφία για αρχή, η καρτουνοποιημένη έκδοση του εαυτού σας δεν πρόκειται να αποδειχθεί τόσο υπέροχη. Η εναλλακτική θα ήταν να σχεδιάσετε κάτι μόνοι σας και να μην είμαστε όλοι ικανοί στη δημιουργία αυτοπροσωπογραφιών. Εκεί έρχεται μια υπηρεσία όπως το PhotoIamus. είναι μια απλή υπηρεσία που βγάζει τις φωτογραφίες σας και δημιουργεί μια καταπληκτική καρικατούρα από αυτήν. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν είναι χειραγώγηση φωτογραφιών. η υπηρεσία βγάζει τη φωτογραφία σας και πραγματικοί καλλιτέχνες εργάζονται για να δημιουργήσουν μια καρικατούρα σας. Το τελικό προϊόν που λαμβάνετε είναι μια εικόνα υψηλής ανάλυσης (4000 x 4000 px). Δεδομένου ότι υπάρχει πραγματική ανθρώπινη εργασία, μπορείτε να μαντέψετε ότι η καρικατούρα σας δεν θα είναι δωρεάν. Η υπηρεσία προσφέρει μια ασπρόμαυρη καρικατούρα για 6,99 $. Έχει δύο εκδόσεις έγχρωμων καρικατούρων, μια έκδοση 10,99 $ που έχει βασικό χρωματισμό και μια έκδοση 15,99 $ που διαθέτει πιο λεπτομερή χρωματισμό.

  Πώς να αναγκάσετε να κλείσετε εφαρμογές σε iPhone ή iPad

Giveaway: Το PhotoIamus χαρίζει μια δωρεάν καρικατούρα στους αναγνώστες μας. Αφήστε μας ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση και πείτε μας γιατί θέλετε μια καρικατούρα του εαυτού σας να μπει στο δώρο. Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία. Το giveaway κλείνει στις 9 Ιουνίου 2014 τα μεσάνυχτα.

Για να παραγγείλετε μια καρικατούρα χρησιμοποιώντας το PhotoIamus, πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο για OS X, iOS και Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία ή να επιλέξετε μία από το ρολό της κάμερας για να τη χρησιμοποιήσετε για το σκίτσο. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα μοντάζ με περισσότερα από ένα άτομα (αν και όσο περισσότερα άτομα τόσο πιο δαπανηρή θα είναι) και σας καθοδηγεί για το είδος της φωτογραφίας που θα υποβάλετε. Μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερα από τέσσερα άτομα σε ένα μόνο σχέδιο και να επιλέξετε από διαφορετικές διατάξεις πλαισίων.

  Πώς να ρυθμίσετε ένα Smarthome χωρίς το Cloud

Ο χρόνος παράδοσης είναι 84 – 12 ώρες (3,5 ημέρες έως μισή ημέρα), αλλά η παραγγελία ταχείας παράδοσης επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση. Αν δεν έχετε ιδέες για την καρικατούρα, μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή και να δείτε άλλες ολοκληρωμένες παραγγελίες για έμπνευση. Φυσικά, το ερώτημα είναι, αξίζει τον κόπο; Περιηγηθείτε στη γκαλερί και θα δείτε ότι οι καρικατούρες που φτιάχνει ο Photolamus είναι εξαιρετικές. Αποτελούν υπέροχα προσωπικά δώρα και δεδομένου ότι στο τέλος έχετε μια εικόνα υψηλής ευκρίνειας, μπορείτε να την εκτυπώσετε και να την κορνιζάρετε. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και η δουλειά είναι αρκετά φοβερή.
Ενημέρωση: Το giveaway έχει κλείσει. Ο νικητής θα επικοινωνήσει σύντομα.

  Πώς να κάνετε αναβάθμιση από Windows 7 σε Linux

Επισκεφτείτε το PhotoIamus