Οι καλύτεροι φορτιστές ελεγκτή PS5 DualSense του 2024

Οι σταθμοί φόρτισης DualSense μειώνουν την ακαταστασία των καλωδίων, ελευθερώνουν θύρες στο PS5 σας και κρατούν τα χειριστήρια σας έτοιμα για δράση. Από μινιμαλιστικές ατομικές βάσεις φόρτισης μέχρι φορτιστές με δύο ελεγκτές και πολυλειτουργικές βάσεις με ψύξη, υπάρχουν πολλοί φορτιστές ελεγκτών PS5 που είναι διαθέσιμοι για φόρτιση και προβολή τους με στυλ.

Καλύτερος συνολικός σταθμός φόρτισης PS5 DualSense: PowerA Solo

Με επίσημη άδεια για το PS5, το PowerA Solo Charging Station προσφέρει έναν ασφαλή και κομψό τρόπο φόρτισης και προβολής του ελεγκτή DualSense. Έχει τη σφραγίδα έγκρισης της Sony και διαθέτει ακόμη και άσπρο και μαύρο σχέδιο με λογότυπο PlayStation για να συνδυάζεται άψογα με τη ρύθμιση του PS5.

Αυτός ο φορτιστής ελεγκτή διαθέτει απλό σχεδιασμό με φαρδιά βάση που κάνει τη σύνδεση του ελεγκτή σας εύκολη και ασφαλή. Συνδέεται στην μπροστινή θύρα USB-C του PS5 σας και σταματά να φορτίζεται αυτόματα όταν είναι γεμάτο, προστατεύοντας την μπαταρία του χειριστηρίου σας. Το PowerA προσφέρει επίσης έναν διπλό σταθμό φόρτισης, ιδανικό εάν θέλετε να φορτίσετε δύο ελεγκτές ταυτόχρονα.

Σταθμός φόρτισης PowerA Solo

Καλύτερο Συνολικά

Κατασκευασμένο από μία από τις λίγες μάρκες που παράγουν αξεσουάρ PS5 με επίσημη άδεια, αυτός ο σταθμός φόρτισης εγγυάται αξιόπιστη φόρτιση για το χειριστήριο DualSense και διαθέτει κομψό σχεδιασμό που συμπληρώνει τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας.

Πλεονεκτήματα

  • Επίσημη άδεια για εγγυημένη συμβατότητα
  • Γρήγορη και αξιόπιστη φόρτιση
  • Συμπαγές και κομψό
  • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα

  • Καταλαμβάνει τη μοναδική θύρα USB-C στο PS5

OIVO

Το OIVO PS5 Controller Charger Docking Station είναι μια σταθερή επιλογή για έναν προσιτό φορτιστή διπλού ελεγκτή PS5. Διαθέτει το ίδιο στυλ φόρτισης και σχεδιασμό με την επίσημη προσφορά, με λευκή και μαύρη αισθητική που ταιριάζει με την κονσόλα PS5 για ομοιόμορφη ρύθμιση παιχνιδιών.

  Τρόπος γρήγορης συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων σε iPhone και iPad

Παρά τη χαμηλότερη τιμή, αυτός ο διπλός φορτιστής μπορεί να φορτίσει δύο ελεγκτές σε λιγότερο από δύο ώρες, καθιστώντας τον ταχύτερο από τον επίσημο σταθμό φόρτισης. Προσφέρει επίσης ενδείξεις φόρτισης στο μπροστινό μέρος και διακόπτη απενεργοποίησης, κάτι που είναι υπέροχο αν θέλετε απλώς να επιδείξετε τα χειριστήρια του PS5 σας.

Ωστόσο, δεν συνοδεύεται από τροφοδοτικό όπως οι περισσότερες επιλογές. Αντίθετα, συνδέεται στην μπροστινή θύρα USB-C ή σε δύο θύρες USB-A στο πίσω μέρος, καθιστώντας το ένα δυνητικό dealbreaker εάν έχετε πολλά αξεσουάρ PS5.

Βάση σύνδεσης φορτιστή ελεγκτή OIVO PS5

Καλύτερος προϋπολογισμός

$20 $22 Εξοικονομήστε $2

Με οικονομικό κόστος, αλλά λαχταράτε τη φόρτιση με διπλό τούρμπο για τα χειριστήρια του PS5 σας; Ο σταθμός διπλής φόρτισης της OIVO τροφοδοτεί δύο ελεγκτές ταυτόχρονα, ενώ παραμένει φιλικός προς το πορτοφόλι.

Πλεονεκτήματα

  • Προμηθευτός
  • Φορτίζει δύο ελεγκτές ταυτόχρονα
  • Κομψή σχεδίαση με ενδείξεις φόρτισης

Μειονεκτήματα

  • Καταλαμβάνει μία ή δύο θύρες στο PS5 σας

Sony

Ο επίσημος σταθμός φόρτισης DualSense της Sony είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των χρηστών, όχι μόνο επειδή μπορεί να φορτίσει δύο χειριστήρια DualSense ταυτόχρονα αλλά και επειδή είναι ο ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος για να φορτίσετε τα χειριστήρια του PS5. Κατασκευασμένο από την ίδια ομάδα πίσω από το χειριστήριο PS5, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συμβατότητα ή την καταστροφή του χειριστηρίου σας.

Αυτός ο σταθμός φόρτισης φορτίζει δύο ελεγκτές σε περίπου τρεις ώρες, τον ίδιο χρόνο που χρειάζεται για να φορτιστεί ένα χειριστήριο DualSense μέσω των θυρών USB του PS5. Είναι συμβατό τόσο με το στάνταρ όσο και με το χειριστήριο DualSense Edge και ο παρεχόμενος μετασχηματιστής ρεύματος σημαίνει ότι μπορείτε να ελευθερώσετε αυτές τις πολύτιμες θύρες USB στο PS5 σας.

  Πώς να ανακτήσετε τα αγαπημένα και τους σελιδοδείκτες που έχουν διαγραφεί κατά λάθος στο Microsoft Edge

Σταθμός φόρτισης Sony DualSense

Το καλύτερο για δύο ελεγκτές

Αυτός είναι ο επίσημος σταθμός φόρτισης για τους ελεγκτές DualSense. Είναι ασφαλές, αξιόπιστο, λειτουργεί με όλα τα χειριστήρια PS5 και δεν καταλαμβάνει καμία θύρα στο PS5 σας.

Πλεονεκτήματα

  • Επίσημος φορτιστής της Sony
  • Φορτίζει δύο ελεγκτές ταυτόχρονα
  • Ασφαλές και αξιόπιστο
  • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα

  • Φθηνότερες διαθέσιμες εναλλακτικές

OIVO

Σχεδιασμένος για να κάθεται τέλεια πάνω από το PS5 σας, ο φορτιστής OIVO PS5 Controller με βάση ακουστικών προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σταθμού φόρτισης χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο ακίνητο γραφείου. Ο κομψός λευκός και μαύρος σχεδιασμός του συνδυάζεται άψογα με τις ρυθμίσεις σας, με αποτέλεσμα να μοιάζει λιγότερο σαν πρόσθετο και περισσότερο σαν μια φυσική επέκταση του PS5 σας.

Αλλά αυτός ο ελεγκτής PS5 και ο φορτιστής ακουστικών δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αισθητική. Διαθέτει εκπληκτικές ταχύτητες φόρτισης που εξοικονομούν πλήρως τα χειριστήρια DualSense σε λιγότερο από δύο ώρες. Το απλό στυλ φόρτισης με κούμπωμα καθιστά εύκολη τη σύνδεση ή την αφαίρεση του χειριστηρίου σας, ενώ μια ειδική θήκη κρατά τα ακουστικά παιχνιδιών με ασφάλεια στη βάση.

Φορτιστής χειριστηρίου OIVO PS5 με βάση ακουστικών

Καλύτερο με θήκη ακουστικών

Διαθέτοντας δύο ειδικές θέσεις φόρτισης για τα χειριστήρια DualSense και μια βολική βάση για τα ακουστικά παιχνιδιών, ο φορτιστής χειριστηρίου OIVO PS5 με βάση ακουστικών αξίζει μια θέση στη ρύθμιση του PS5 σας.

Πλεονεκτήματα

  • Γρήγορη φόρτιση για δύο χειριστήρια
  • Λειτουργεί με τυπικούς και Edge ελεγκτές DualSense
  • Συμβατό με πολλά ακουστικά
  • Ταίριασμα αισθητικής PS5

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι συμβατό με τις εκδόσεις PS5 Slim

NexiGo

Πέρα από έναν βασικό σταθμό φόρτισης DualSense, η βάση ψύξης NexiGo PS5 οργανώνει τη ρύθμιση του PS5 σε ένα κομψό κέντρο. Χωράει με ασφάλεια την κονσόλα, δύο χειριστήρια, το τηλεχειριστήριο πολυμέσων, τα ακουστικά σας και έως και δέκα παιχνίδια—όλα χωρίς να γεμίζει το γραφείο σας.

  Πώς να εγγράψετε ήχο σε iPhone και iPad

Δύο αποκλειστικές θέσεις φόρτισης κρατούν τα χειριστήρια σας με καύσιμο και έτοιμο, ενώ ένας ενσωματωμένος ανεμιστήρας διατηρεί το PS5 σας να λειτουργεί δροσερό ακόμα και στις πιο έντονες περιόδους παιχνιδιού. Ολόκληρη η εγκατάσταση τροφοδοτείται από έναν προσαρμογέα 15 W, εξασφαλίζοντας γρήγορη φόρτιση για τις κονσόλες σας χωρίς να χρειάζεται θύρα USB στο PS5 σας.

Βάση ψύξης NexiGo PS5

Καλύτερη βάση φόρτισης

$23 $60 Εξοικονομήστε $37

Αν και ακριβότερη από τις βασικές επιλογές φόρτισης, η βάση ψύξης NexiGo PS5 προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία. Διατηρεί τα χειριστήρια DualSense σας και όλα τα απαραίτητα για το παιχνίδι σας τακτοποιημένα για μια εγκατάσταση χωρίς ακαταστασία.

Πλεονεκτήματα

  • Φορτίζει δύο ελεγκτές
  • Διατηρεί τα πάντα τακτοποιημένα και οργανωμένα
  • Αποτελεσματική ψύξη
  • Στερεά βάση για PS5

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι συμβατό με τις νέες εκδόσεις PS5 Slim

FAQ

Ε: Τι τύπο φορτιστή χρησιμοποιεί το PS5 DualSense;

Το χειριστήριο PS5 DualSense χρησιμοποιεί ένα καλώδιο USB-C σε USB-A για φόρτιση. Απλώς συνδέστε το άκρο USB-C στο χειριστήριό σας και το άλλο άκρο σε οποιαδήποτε από τις θύρες USB του PS5 για να φορτίσετε εύκολα και γρήγορα το χειριστήριό σας.

Ε: Είναι εντάξει να φορτίζετε το χειριστήριο PS5 με φορτιστή τηλεφώνου;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ναι, μπορείτε να φορτίσετε με ασφάλεια το χειριστήριο PS5 σας με φορτιστή τηλεφώνου, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδίδει 5 βολτ. Ωστόσο, συνιστούμε να συνδέσετε απευθείας στην κονσόλα ή να χρησιμοποιήσετε έναν αποκλειστικό σταθμό φόρτισης DualSense για ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη φόρτιση.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το χειριστήριο PS4 στο PS5;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο PS4 στο PS5, αλλά μόνο για να παίξετε παιχνίδια PS4. Τα παιχνίδια PS5 απαιτούν από το νέο χειριστήριο DualSense να επωφεληθεί από τα ειδικά χαρακτηριστικά του, όπως απτική ανάδραση και προσαρμοστικούς ερεθισμούς.

Ε: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί το PS5 DualSense;

Το χειριστήριο PS5 συνήθως χρειάζεται περίπου τρεις ώρες για να φορτιστεί πλήρως, είτε το συνδέσετε απευθείας στην κονσόλα είτε χρησιμοποιείτε σταθμό φόρτισης. Ωστόσο, ορισμένοι σταθμοί φόρτισης, όπως το OIVO PS5 Controller Charger Docking Station, διαθέτουν ταχύτερους χρόνους φόρτισης, δυνητικά συμπληρώνοντας το DualSense σας σε μόλις δύο ώρες.