Οι βιντεοκλήσεις Avatar στο Instagram και το OpenAI Συμφωνούν με το Shutterstock

Γεια σε όλους! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Βιντεοκλήσεις σε πραγματικό χρόνο στο Instagram και στο Messenger με χρήση Avatar

Τα Meta Avatars μπορούν πλέον να πραγματοποιούν κλήσεις σε πραγματικό χρόνο στο Messenger και Ίνσταγκραμ. Η Meta ανακοίνωσε ενημερώσεις στα avatar της, όπως κλήσεις σε πραγματικό χρόνο, κινούμενα αυτοκόλλητα, αυτοκόλλητα κοινωνικής δικτύωσης, απλοποιημένη δημιουργία avatar και τυποποιημένες εμφανίσεις avatar σε όλες τις πλατφόρμες.

Αυτές οι αλλαγές αναμένεται να βελτιώσουν την αυτοέκφραση και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις στο μετασύμπαν και να ενισχύσουν τις συνομιλίες και τα είδωλα στις Ιστορίες του Facebook και στα νήματα μηνυμάτων.

  Πώς να αφαιρέσετε την τοποθεσία από το Instagram και να διατηρήσετε το πού βρίσκεστε απόρρητο

Όταν δεν είστε έτοιμοι για κάμερα ή θέλετε να παρουσιαστείτε καλύτερα στη βιντεοκλήση σας, αυτά τα είδωλα είναι χρήσιμα. Τα αυτοκόλλητα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα είδωλα των φίλων τους στις Ιστορίες του Facebook και στα νήματα μηνυμάτων.

Για να το πάμε παρακάτω, η Meta συνεργάζεται με επιχειρήσεις όπως η Valentino και η Capcom για ρούχα avatar.

Η Shutterstock ανακοίνωσε μια 6ετή συμφωνία Training Data με το OpenAI

Shutterstock έχει πάνω από 600 εκατομμύρια εικόνες και 2,2 εκατομμύρια πελάτες ανακοίνωσαν συμφωνία συνεργασίας με το OpenAI για έξι χρόνια.

Αυτή η συμφωνία θα επιτρέψει στο OpenAI να έχει πρόσβαση σε δεδομένα εκπαίδευσης Shutterstock για βιβλιοθήκες και μεταδεδομένα εικόνας, βίντεο και μουσικής και το Shutterstock θα έχει πρόσβαση κατά προτεραιότητα στην τεχνολογία OpenAI. Επιπλέον, και οι δύο θα συνεργαστούν για να φέρουν τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη στην πλατφόρμα GIPHY.

  Πώς να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας Instagram από το τηλέφωνο

Αυτή η συμφωνία συνεργασίας θα βοηθήσει τους πελάτες του Shutterstock να δημιουργήσουν νέο περιεχόμενο και να επεξεργαστούν υπάρχουσες εικόνες. Προηγουμένως, η Shutterstock είχε επίσης συνεργαστεί με τη NVIDIA και τη Meta για την ανάπτυξη εργαλείων AI.

Αυτές οι συνεργασίες καταδεικνύουν την αφοσίωση της Shutterstock σε μια γενιά εργαλείων και προτύπων που βασίζονται σε AI για δημιουργούς σε τρισδιάστατες εικόνες και κείμενο.

Η παραγωγική που διευκολύνει τη δουλειά της δοκιμής μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης συγκεντρώνει 32 εκατομμύρια δολάρια

Τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης πολύ συχνά αποτυγχάνουν εάν τα δεδομένα εκπαίδευσης ή η δοκιμασία ακραίων καταστάσεων δεν πραγματοποιηθούν σε επαρκή και βαθιά δεδομένα, προκαλώντας δυσλειτουργία του πλήρους μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, η εκκίνηση, Γόνιμος αξιοποιεί ένα δίκτυο 120.000 ανθρώπινων συμμετεχόντων για να εκπαιδεύσει και να δοκιμάσει μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης.

  Πώς να περικόψετε πανοράματα για ένα άλμπουμ Instagram

Το ιστολόγιο της εταιρείας αναφέρει ότι έχει συγκεντρώσει 25 εκατομμύρια £ (32 εκατομμύρια δολάρια) για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Πριν από αυτόν τον γύρο, η εταιρεία συγκέντρωσε 1,4 εκατομμύρια δολάρια σε έναν κύκλο εκκίνησης.

Το εμπιστεύονται περισσότεροι από 3.000 οργανισμοί σε όλο τον κόσμο και μερικά από τα εξέχοντα πελατεία του περιλαμβάνουν Meta, Yale, Google και αναγνωρισμένα ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το King’s College του Λονδίνου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ.λπ.

Η πλατφόρμα βοηθά στη διεξαγωγή έρευνας ή στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς τεχνητής νοημοσύνης σε μόλις 2 ώρες μέσω της ελεγμένης ομάδας συμμετεχόντων με πάνω από 120.000 ενεργούς συμμετέχοντες.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.