Πώς να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας Instagram από το τηλέφωνο

Έχετε βαρεθεί να δημοσιεύετε βίντεο και φωτογραφίες, να προσθέτετε ετικέτες σε άτομα, να κάνετε like σε αναρτήσεις, να δημιουργείτε τροχούς και να ακολουθείτε άλλους στο Instagram; Κάντε ένα διάλειμμα από αυτό και εξερευνήστε πόσο υπέροχος είναι αυτός ο κόσμος. Λοιπόν, γιατί να μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας; Το Instagram σάς παρέχει πλήρη προσβασιμότητα μέσω του προφίλ σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να το αφαιρέσετε, να το απενεργοποιήσετε προσωρινά και να επιστρέψετε αργότερα όταν είστε έτοιμοι. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει για το πώς να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας Instagram από το τηλέφωνο. Θα μάθετε επίσης τα βήματα για το πώς μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ή να διαγράψετε πολλούς λογαριασμούς Instagram.

Πώς να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας Instagram από το τηλέφωνο

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας στο Instagram απενεργοποιώντας την επιλογή Αποθηκευμένες πληροφορίες σύνδεσης από τις ρυθμίσεις Instagram και αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Instagram Reels εναντίον TikTok

Είναι καλή ιδέα να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Instagram από το τηλέφωνο;

Ναί. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από το Instagram, τότε είναι καλή ιδέα να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Instagram από το τηλέφωνό σας. Η κατάργηση ενός λογαριασμού σημαίνει την κατάργηση των αποθηκευμένων στοιχείων σύνδεσής σας όταν αποσυνδέεστε από την εφαρμογή. Μετά την κατάργηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Instagram μέσω της εφαρμογής Instagram.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της αποσύνδεσης και της αφαίρεσης λογαριασμού;

  • Η κατάργηση ενός λογαριασμού σημαίνει απλώς αποσύνδεση, αλλά οι αποθηκευμένες πληροφορίες σύνδεσής σας θα διαγραφούν εδώ. Πρέπει να εισαγάγετε χειροκίνητα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας όταν συνδεθείτε ξανά.

  • Η αποσύνδεση σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας θα αφαιρεθεί από το Instagram, αλλά τα στοιχεία σύνδεσής σας θα αποθηκευτούν. Και όταν συνδεθείτε ξανά, δεν χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα ανακατευθυνθείτε απευθείας στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Instagram από το τηλέφωνό σας;

Ακολουθήστε τα βήματα για τον τρόπο κατάργησης του λογαριασμού σας Instagram από το τηλέφωνο:

Σημείωση: Για χρήστες Android και iOS.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα μενού που ακολουθεί, πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε Ασφάλεια.

5. Πατήστε στο Αποθηκευμένα στοιχεία σύνδεσης.

6. Απενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Αποθηκευμένη σύνδεση.

7. Πατήστε στο Remove για να διαγράψετε τις αποθηκευμένες πληροφορίες σύνδεσης από την εφαρμογή.

8. Επιστρέψτε στο μενού Ρυθμίσεις. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση.

9. Πατήστε Αποσύνδεση για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.

Ο λογαριασμός σας καταργήθηκε με επιτυχία από το Instagram.

Μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram από το τηλέφωνο κάποιου άλλου;

Ναι, μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram από το τηλέφωνο κάποιου άλλου μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή Instagram ή έχετε αποθηκευμένα τα στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού σας σε αυτό το τηλέφωνο. Για να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας από το τηλέφωνο κάποιου άλλου, πρώτα απενεργοποιήστε την επιλογή αποθηκευμένων στοιχείων σύνδεσης στην εφαρμογή Instagram και αποσυνδεθείτε.

Μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς στο Instagram ταυτόχρονα;

Ναι, μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς στο Instagram ταυτόχρονα. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορείτε να έχετε έναν προσωπικό λογαριασμό και έναν άλλο. Μπορείτε ακόμα να έχετε πολλούς λογαριασμούς Instagram αν δεν έχετε καμία επιχείρηση. Η εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών είναι πολύ εύκολη. Πατήστε στο προφίλ των λογαριασμών σας και είστε εκεί.

Πώς να αφαιρέσετε πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα;

Η ταυτόχρονη κατάργηση πολλών λογαριασμών είναι το ίδιο με την κατάργηση ενός μόνο λογαριασμού Instagram. Ακολουθήστε τα βήματα για τον τρόπο κατάργησης του λογαριασμού σας Instagram από το τηλέφωνο:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger > Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε Ασφάλεια > Αποθηκευμένες πληροφορίες σύνδεσης.

5. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αποθηκευμένη σύνδεση.

6. Πατήστε Κατάργηση.

7. Μεταβείτε σε διαφορετικό λογαριασμό και επαναλάβετε τα βήματα 3 έως 6 και για αυτόν τον λογαριασμό.

8. Επιστρέψτε στο μενού Ρυθμίσεις και πατήστε Αποσύνδεση από όλους τους λογαριασμούς.

Απενεργοποιείται ή διαγράφεται ο λογαριασμός σας στο Instagram όταν τον αφαιρείτε;

Όχι, ο λογαριασμός σας στο Instagram δεν θα απενεργοποιηθεί ούτε θα διαγραφεί όταν τον αφαιρέσετε από την εφαρμογή Instagram. Η κατάργηση ενός λογαριασμού θα καταργήσει μόνο τα στοιχεία σύνδεσής σας από την εφαρμογή Instagram. Εάν θέλετε, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά ανά πάσα στιγμή. Ο τερματισμός ενός λογαριασμού βοηθά όταν συνδέεστε με το τηλέφωνο ή το πρόγραμμα περιήγησης οποιουδήποτε άλλου, έτσι ώστε το άτομο να μην μπορεί να εισέλθει κρυφά στον λογαριασμό σας και να διατηρείται το πλήρες απόρρητο στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας;

Η οριστική διαγραφή ενός λογαριασμού Instagram θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας από τον λογαριασμό σας. Σκεφτείτε δύο φορές πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Επομένως, για να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Αφού διαγραφεί, δεν μπορείτε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα αιτήματος Διαγραφή λογαριασμού στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Instagram.

2. Στη σελίδα Διαγραφή του λογαριασμού σας, επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού.

3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Διαγραφή [your username] επιλογή από το κάτω μέρος, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στο OK για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού.

Μετά από 30 ημέρες από την ημερομηνία διαγραφής, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά. Εάν θέλετε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά και να τον επαναφέρετε εντός αυτών των 30 ημερών. Διαφορετικά, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε τη διαδικασία για τον τρόπο κατάργησης του λογαριασμού σας Instagram από το τηλέφωνο. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.