Ξεμπλοκάρετε το WhatsApp και χρησιμοποιήστε το χωρίς περιορισμούς: Λειτουργεί στη χώρα σας;

Εάν ζείτε σε μια χώρα με περιορισμένες ελευθερίες στο Διαδίκτυο, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp. Στο σημερινό άρθρο, θα μιλήσουμε για το γιατί (και πώς) αποκλείονται οι υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς και τι μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε την πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Θα μάθετε επίσης για τους καλύτερους παρόχους VPN για γρήγορη, ασφαλή πρόσβαση στο WhatsApp.

Το WhatsApp έχει γίνει τόσο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι δεν το έχει. Οι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παραμείνουν σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους, για επαγγελματικές επικοινωνίες και εργασιακές συνεργασίες και πολλά άλλα. Αν και η εφαρμογή δεν είναι απόλυτα ασφαλής, είναι κρυπτογραφημένη και αρκετά ασφαλής ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να νιώθουν πιο χαρούμενοι χρησιμοποιώντας την παρά χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους επικοινωνίας που μπορούν εύκολα να παρακολουθηθούν. Ως η πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή ζωή στην ψηφιακή εποχή.

Μην αφήνετε την κυβέρνησή σας να αποκλείσει το WhatsApp, νικήστε τη λογοκρισία με αυτά τα VPN:

NordVPN – Καλύτερο WhatsApp VPN – Ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, γρήγορες ταχύτητες και μια πληθώρα λειτουργιών απορρήτου καθιστούν το NordVPN τον πιο αξιόπιστο τρόπο για να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp οπουδήποτε.
Surfshark – Νεότερος από τους ανταγωνιστές του, αλλά γεμάτος σύγχρονες διατάξεις ασφαλείας που κάνουν τον κιμά των κυβερνητικών περιορισμών.
ExpressVPN – Οι εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες δικτύου και η ισχυρή διοχέτευση σήραγγας το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την απεμπλοκή του WhatsApp
CyberGhost – Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ειδικές διατάξεις για την απεμπλοκή ιστότοπων και εφαρμογών.

Ωστόσο, οι κυβερνήσεις δεν χαίρονται πάντα που οι πολίτες τους έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν ελεύθερα μεταξύ τους με κρυπτογραφημένο και σχετικά ασφαλή τρόπο. Όταν μια κυβέρνηση επιδιώκει να ακυρώσει ειδήσεις ή να σταματήσει τους ακτιβιστές να επικοινωνούν μεταξύ τους, μπορεί να επιλέξει να αποκλείσει το WhatsApp είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Όταν συμβεί αυτό, η υπηρεσία WhatsApp δεν θα λειτουργεί πλέον οπουδήποτε στη χώρα όπου είναι αποκλεισμένη.

Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp χρησιμοποιώντας ένα VPN. Εάν ανησυχείτε για τον αποκλεισμό του WhatsApp, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να το κάνετε ξεμπλοκάρετε το WhatsApp και χρησιμοποιήστε το ελεύθερα οπουδήποτε.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πώς αποκλείεται το WhatsApp

Υπάρχουν ορισμένα μέρη, όπως η Κίνα, που περιλαμβάνουν το WhatsApp ως μέρος μιας εκτεταμένης προσπάθειας λογοκρισίας στο Διαδίκτυο που περιλαμβάνει τον αποκλεισμό πολλών δημοφιλών ιστότοπων όπως το Facebook, το YouTube, το Google κ.λπ. Ίσως να μην σας εκπλήσσει, λοιπόν, να μάθετε ότι το WhatsApp έχει αποκλειστεί στην Κίνα εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, άλλες πιο φιλελεύθερες χώρες έχουν επίσης μπλοκάρει το WhatsApp. Στη Βραζιλία, για παράδειγμα, όπου η ελευθερία του διαδικτύου ήταν παραδοσιακά αρκετά καλή, το WhatsApp αποκλείστηκε με κυβερνητική εντολή δύο φορές, το 2015 και το 2016. Αυτό συνέβη λόγω διαφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και του Facebook σχετικά με τη διαχείριση δεδομένων που σχετίζονται με εγκλήματα στον κυβερνοχώρο.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Πώς να σταματήσετε το Facebook να σας παρακολουθεί

Αυτό δείχνει ότι δεν είναι μόνο οι χώρες με πολλή λογοκρισία στο Διαδίκτυο που μπλοκάρουν το WhatsApp. Η υπηρεσία μπορεί να αποκλειστεί ανά πάσα στιγμή για πολλούς λόγους και μόνο μερικές από τις χώρες που έχουν αποκλείσει προσωρινά ή μόνιμα το WhatsApp περιλαμβάνουν: Τουρκία, Βραζιλία, Αίγυπτος, Κίνα, Μπαγκλαντές, Σαουδική Αραβία και Ουγκάντα. Υπάρχουν άλλες χώρες όπου το WhatsApp μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, αλλά η λειτουργία φωνητικής κλήσης είναι αποκλεισμένη προκειμένου να προστατευθούν οι τοπικές επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών, όπως το Μαρόκο, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε δύο βήματα στο Whatsapp

Όταν μια κυβέρνηση αποφασίσει να αποκλείσει το WhatsApp εν όλω ή εν μέρει, μπορεί να στείλει μια παραγγελία σε όλους τους ISP της χώρας τους για να εμποδίσουν τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία, θέτοντας μπλοκ στις συνδέσεις με την εφαρμογή. Στη συνέχεια, οι ISP πρέπει να συμμορφωθούν νόμιμα με αυτήν την εντολή και να ανακατευθύνουν τυχόν κίνηση από χρήστες που επιχειρούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην υπηρεσία σε μια αποκλεισμένη ειδοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε σύνδεση στο διαδίκτυο εντός της χώρας.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp

Υπάρχει ένας τρόπος να ξεμπλοκάρεις το WhatsApp και να το χρησιμοποιήσεις ελεύθερα ακόμη και σε μια χώρα όπου η υπηρεσία είναι αποκλεισμένη, και αυτός είναι να χρησιμοποιήσεις ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ένα VPN λειτουργεί εγκαθιστώντας ένα κομμάτι λογισμικού στη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο WhatsApp, όπως το tablet ή το τηλέφωνό σας. Αυτό το λογισμικό κρυπτογραφεί στη συνέχεια όλα τα δεδομένα που στέλνει η συσκευή σας μέσω του Διαδικτύου και προωθεί αυτά τα κρυπτογραφημένα δεδομένα σε έναν διακομιστή που βρίσκεται κάπου αλλού στον κόσμο. Σε αυτόν τον διακομιστή, τα δεδομένα αποκρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον προορισμό τους.

Λόγω της κρυπτογράφησης, είναι σχεδόν αδύνατο για τον ISP σας να δει σε ποιες εφαρμογές ή ιστότοπους στέλνετε δεδομένα. Το VPN περνά αυτή τη ροή κρυπτογραφημένων δεδομένων μέσω ενός από τους πολλούς διακομιστές μεσολάβησής του, όπου αποκρυπτογραφείται και εκχωρείται μια διεύθυνση IP από τη χώρα του διακομιστή, καλύπτοντας την πραγματική σας διεύθυνση IP (και επομένως την τοποθεσία). Αυτή η διαδικασία σάς επιτρέπει να παρακάμψετε τη λογοκρισία και τους αποκλεισμούς καθώς η επισκεψιμότητά σας δρομολογείται μέσω άλλης χώρας όπου αυτά τα μπλοκ δεν υπάρχουν. Αυτό σημαίνει ότι εάν συνδεθείτε σε ένα VPN και στη συνέχεια ανοίξετε το WhatsApp, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ελεύθερα – συμπεριλαμβανομένων τόσο των μηνυμάτων κειμένου όσο και των φωνητικών μηνυμάτων – ακόμα κι αν είναι αποκλεισμένη στη χώρα σας.

Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp, ένα VPN σάς επιτρέπει επίσης να παρακάμψετε τη λογοκρισία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένες ιστοσελίδες με την ίδια μέθοδο. Η χρήση ενός VPN θα βελτιώσει επίσης την ασφάλειά σας προστατεύοντάς σας από χάκερ σε δημόσια δίκτυα wifi και από vishers και άλλους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Το καλύτερο από όλα, η κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται από ένα VPN σημαίνει ότι η κυβέρνησή σας και ο ISP σας δεν θα μπορούν να κατασκοπεύουν τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο και τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ιδιωτικά.

Πώς να επιλέξετε έναν πάροχο VPN

Εάν θέλετε να μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp και να ξεμπλοκάρετε και άλλους ιστότοπους, τότε χρειάζεστε ένα VPN. Αλλά υπάρχουν πολλοί, πολλοί πάροχοι VPN εκεί έξω και ίσως να μην ξέρετε ποιος είναι κατάλληλος για εσάς. Μερικές φορές οι χρήστες μπαίνουν στον πειρασμό να αναζητήσουν ένα δωρεάν VPN για να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά αυτές οι δωρεάν υπηρεσίες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες και συχνά να κερδίζουν τα χρήματά τους εισάγοντας διαφημίσεις ή ακόμα και πουλώντας πρόσβαση στις συσκευές των χρηστών. Λόγω αυτών των ανησυχιών για την ασφάλεια, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη πληρωμένη (αλλά οικονομικά προσιτή) υπηρεσία VPN.

Έχουμε παρακάτω προτάσεις για χρήση υπηρεσιών VPN, οι οποίες βασίζονται στους παράγοντες που πιστεύουμε ότι είναι πιο σημαντικοί σε ένα VPN:

Άριστη ασφάλεια, για να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν παρακολουθεί τις συνομιλίες σας στο WhatsApp ή ότι παρακολουθεί με άλλο τρόπο τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για χρήστες σε χώρες με πολλή λογοκρισία στο διαδίκτυο και κατασταλτικές κυβερνήσεις. Αναζητούμε παρόχους VPN που προσφέρουν ισχυρή κρυπτογράφηση, όπως η χρήση κρυπτογράφησης 256-bit, και μια πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, ώστε τα δεδομένα σας να μην καταγράφονται ποτέ ή να κοινοποιούνται σε κανένα άλλο μέρος.
Πολλοί διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Για να ξεπεράσετε ένα μπλοκ WhatsApp, πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή σε μια χώρα όπου το WhatsApp δεν είναι αποκλεισμένο. Αυτό είναι ευκολότερο εάν έχετε πολλούς διακομιστές για να διαλέξετε, επομένως αναζητούμε παρόχους VPN που διαθέτουν ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που είναι διασκορπισμένοι σε πολλές διαφορετικές χώρες για την καλύτερη ευελιξία.
Γρήγορες ταχύτητες σύνδεσηςέτσι ώστε ακόμη και όταν είστε συνδεδεμένοι στο VPN σας, το διαδίκτυο θα εξακολουθεί να είναι αρκετά γρήγορο για ροή ή λήψη, καθώς και για φωνητικές κλήσεις και μηνύματα κειμένου WhatsApp.
Λογισμικό για πολλά λειτουργικά συστήματα. Για να χρησιμοποιήσετε το VPN σας, θα εγκαταστήσετε το λογισμικό σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε για την εκτέλεση του WhatsApp. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το λογισμικό σε όλες τις άλλες συσκευές σας για να προστατεύσετε τα πάντα ταυτόχρονα. Γι’ αυτό αναζητούμε VPN που παρέχουν λογισμικό για ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση σε συμμετέχοντες ομάδας Whatsapp

Τα προτεινόμενα VPN μας για να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp

Εξετάσαμε καθέναν από αυτούς τους βασικούς παράγοντες για χρήστες που θέλουν να ξεμπλοκάρουν το WhatsApp και καταλήξαμε στις ακόλουθες συστάσεις για παρόχους VPN:

1. NordVPN

Το NordVPN είναι κατάλληλο για χρήστες που γνωρίζουν ήδη το δρόμο τους γύρω από τα VPN και θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν προηγμένες λειτουργίες. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν από τους διακομιστές μεσολάβησης στο τεράστιο δίκτυό τους που περιλαμβάνει περισσότερους από 5.400 διακομιστές σε 59 χώρες. Οι κανονικές συνδέσεις VPN έχουν εξαιρετική ασφάλεια, όπως κρυπτογράφηση 256-bit και μια ολοκληρωμένη πολιτική μη καταγραφής.

Ωστόσο, το NordVPN έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Εκτός από τους κανονικούς διακομιστές VPN, διαθέτει ειδικές επιλογές όπως διακομιστές βελτιστοποιημένους P2P για χρήστες torrent, καθώς και διπλούς διακομιστές VPN που κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας δύο φορές και είναι ιδανικοί για χρήστες που θέλουν να κρατήσουν την κυβέρνηση μακριά από τα δεδομένα τους. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν anti DDoS, ασαφείς διακομιστές και αποκλειστικούς διακομιστές IP. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για συσκευές με Windows, Mac OS, Linux, iOS, Chrome OS, Android ή Windows Phone.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Πολύ οικονομικά σχέδια
Χωρίς όρια εύρους ζώνης
Επιτρέπει πολλαπλές συνδέσεις (6 συσκευές)
Εξαιρετικά ασφαλές Διπλό VPN για κρυπτογράφηση δεδομένων
Διατίθεται υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Η αυτόματη επιλογή διακομιστή μπορεί να είναι αναξιόπιστη
Μερικές φορές είναι αργή στην επεξεργασία των επιστροφών χρημάτων (αλλά πάντα γίνεται).

2. Surfshark

Ενώ το Surfshark είναι ένα σχετικά νέο VPN (που μόλις κυκλοφόρησε το 2019), κατασκευάστηκε έχοντας κατά νου τις σύγχρονες πραγματικότητες του απορρήτου στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει άφθονη λογοκρισία της κυβέρνησης – αλλά ευτυχώς αυτό το άχρηστο VPN έχει περισσότερα από μερικά κόλπα στο μανίκι του για να ξεμπλοκάρει το WhatsApp (ή οτιδήποτε άλλο, για αυτό το θέμα).

Στον πυρήνα του, το Surfshark έχει παρόμοιο φορτίο με τους άλλους σημαντικούς παίκτες στον κλάδο του VPN: άθραυστη κρυπτογραφία (256-AES-GCM), συν τη χρήση των OpenVPN και IKEv2/IPSec. Ωστόσο, ενσωματώνει και το Shadowsocks για συσκευές Windows, καθώς και το πρωτοποριακό WireGuard όταν η γρήγορη απόδοση είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, το 800+ δίκτυο διακομιστών τους είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο, και κατοικεί σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο σε υποδομή χωρίς δίσκο. Με άλλα λόγια, το Surfshark δεν θα μπορούσε να διατηρήσει τα αναγνωρίσιμα μεταδεδομένα χρήστη σας ακόμα κι αν το ήθελε. το μόνο πράγμα που αναφέρει η πολιτική καταγραφής ότι διατηρούν είναι η σύνδεσή σας, ο κρυπτογραφημένος κωδικός πρόσβασης, τα στοιχεία πληρωμής και διάφορα δεδομένα σφαλμάτων (από τα οποία μπορείτε να εξαιρεθείτε).

Συνολικά, η κυβερνητική λογοκρισία δεν έχει καμία πιθανότητα έναντι του Surfshark. Μπερδεύει ακόμα και το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας με ευκολία!

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

  Πώς να στείλετε ασυμπίεστες φωτογραφίες μέσω Whatsapp

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα VPN που πραγματικά υπερέχει στις βασικές μας απαιτήσεις, όσον αφορά την ταχύτητα, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης. Εάν πρέπει να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp, τότε μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε δίκτυο με περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 διαφορετικές χώρες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολλές επιλογές για να μετακινηθείτε σε μπλοκ περιοχών όλων των ειδών.

Εκτός από αυτό, το ExpressVPN προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια με τη χρήση ισχυρής κρυπτογράφησης 256-bit για να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή και μια πολιτική μη καταγραφής για την προστασία του απορρήτου σας. Στο λογισμικό θα βρείτε περισσότερες επιλογές ασφαλείας, όπως προστασία από διαρροές DNS, διακόπτη kill ώστε να μην στέλνετε κατά λάθος δεδομένα μέσω μη ασφαλούς σύνδεσης και έλεγχο διεύθυνσης IP. Οι συνδέσεις είναι αστραπιαίες, ώστε να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα, να κάνετε λήψη και να κάνετε ροή με την ησυχία σας. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για Windows, Mac OS, Linux και Android, καθώς και ορισμένες κονσόλες παιχνιδιών και έξυπνες τηλεοράσεις, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για τα προγράμματα περιήγησης Google Chrome, Mozilla Firefox και Apple Safari.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει το Netflix και άλλους ιστότοπους ροής
Σούπερ γρήγοροι διακομιστές
Κρυπτογράφηση AES-256 σε κυβερνητικό επίπεδο
Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής για προσωπικές πληροφορίες
Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Ελαφρώς ακριβότερο από τον ανταγωνισμό.

4. CyberGhost

Το CyberGhost είναι η επιλογή που προτείνουμε σε χρήστες που θέλουν ένα VPN που είναι εντελώς απλό στη χρήση, ακόμα κι αν δεν έχετε πολλές τεχνικές γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία με VPN. Όταν θέλετε να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp, απλώς ανοίγετε το λογισμικό και επιλέγετε την επιλογή Κατάργηση αποκλεισμού βασικών ιστοτόπων. Αυτό σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε υπηρεσίες όπως το WhatsApp με ένα μόνο κλικ, με όλες τις ρυθμίσεις να έχουν διαμορφωθεί αυτόματα για εσάς. Φυσικά, εάν θέλετε να διαμορφώσετε τη δική σας σύνδεση, είναι επίσης μια επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Διακομιστής μου και να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από τους περισσότερους από 5.900 διακομιστές σε σχεδόν 90 χώρες.

Για άλλες λειτουργίες, υπάρχουν επιπλέον επιλογές στο λογισμικό για Surf Anonymous, Unblock Streaming, Protect Network και Torrent Anonymous. Εκτός από την ευκολία χρήσης, το CyberGhost προσφέρει καλή ασφάλεια με κρυπτογράφηση 256-bit και πολιτική μη καταγραφής. Οι συνδέσεις είναι γρήγορες και αξιόπιστες και το λογισμικό είναι διαθέσιμο για iOS, Android, Windows και Mac OS.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το CyberGhost.

Πλεονεκτήματα
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ: 6 ΕΠΙΠΛΕΟΝ δωρεάν μήνες (έκπτωση 79% – παρακάτω σύνδεσμος)
Επιτρέπεται torrenting peer-to-peer (P2P).
Εφαρμογές για ΟΛΕΣ τις συσκευές
Μηδενικά κούτσουρα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών «Χωρίς ταλαιπωρία».

Μειονεκτήματα
Δεν ξεμπλοκάρει όλες τις υπηρεσίες ροής.

συμπέρασμα

Το WhatsApp είναι μια από αυτές τις υπηρεσίες που είναι τόσο απαραίτητες αυτές τις μέρες που είναι δύσκολο να ζεις χωρίς αυτό. Γι’ αυτό προκαλεί τέτοια προβλήματα στους χρήστες όταν μπλοκάρεται από μια κυβέρνηση, συχνά για να προσπαθήσει να καταστείλει τη συζήτηση ή τον ακτιβισμό. Σε άλλες περιπτώσεις, η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου WhatsApp λειτουργεί, αλλά η λειτουργία φωνητικής κλήσης είναι αποκλεισμένη για την προστασία των κερδών των εταιρειών τηλεπικοινωνιών.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp χρησιμοποιώντας ένα VPN. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τόσο μηνύματα κειμένου όσο και φωνητικά μηνύματα στο WhatsApp από οπουδήποτε στον κόσμο, ακόμα κι αν η υπηρεσία είναι αποκλεισμένη στη χώρα στην οποία βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Σας προτείνουμε ορισμένες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ξεφύγετε από τη λογοκρισία και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία ελεύθερα.

Είχατε εμπειρία με αποκλεισμό του WhatsApp στη χώρα σας; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα VPN για να ξεπεράσετε τα μπλοκ; Πείτε μας για την εμπειρία σας στα σχόλια παρακάτω.

Προηγούμενο Επόμενο