Πώς να κάνετε αναζήτηση σε συμμετέχοντες ομάδας Whatsapp

Το Whatsapp σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στα νήματα των μηνυμάτων σας. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε όλα τα νήματα ταυτόχρονα ή μπορείτε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο νήμα. Η αναζήτηση εντός νήματος είναι χρήσιμη για προφανείς λόγους. είναι ένας ευκολότερος τρόπος για να ανακαλέσετε ένα μέρος μιας συνομιλίας. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσατε μια μέρα ή ώρα να συναντήσετε κάποιον, η αναζήτηση θα σας βοηθήσει να τον βρείτε χωρίς να κάνετε κύλιση σε ολόκληρη τη συνομιλία. Το Whatsapp μόλις πρόσθεσε την ομαδική αναζήτηση συμμετεχόντων στην πιο πρόσφατη ενημέρωση. Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε συμμετέχοντες στην ομάδα Whatsapp.

Το Whatsapp έχει νήματα ομαδικής συνομιλίας και αν είστε ο διαχειριστής μιας ομάδας, ελέγχετε ποιος είναι στην ομάδα. Εάν προσπαθείτε να αποφύγετε κάποιον σε μια ομάδα για οποιονδήποτε λόγο, ίσως θέλετε να μάθετε αν είναι στην ομάδα ή όχι. Ανεξάρτητα από το γιατί μπορεί να θέλετε να κάνετε αναζήτηση στους συμμετέχοντες της ομάδας Whatsapp, το γεγονός είναι ότι μπορείτε τώρα. Δεν χρειάζεται να είστε ο διαχειριστής μιας ομάδας για να κάνετε αναζήτηση στους συμμετέχοντες της.

  Πώς να σταματήσετε την κοινή χρήση δεδομένων Whatsapp με το Facebook

Αναζήτηση σε Συμμετέχοντες Ομάδας Whatsapp

Ανοίξτε το Whatsapp και πατήστε στο νήμα της ομαδικής συνομιλίας που θέλετε να αναζητήσετε. Πατήστε το όνομα της ομάδας στην κορυφή για να μεταβείτε στη σελίδα λεπτομερειών της ομάδας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε μια νέα ενότητα που ονομάζεται “Συμμετέχοντες”. Θα σας πει πόσα άτομα είναι στην τρέχουσα ομάδα. Δίπλα θα δείτε μια επιλογή Αναζήτηση. Πατήστε το. Μπορείτε να αναζητήσετε τους συμμετέχοντες της ομάδας Whatsapp με το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου.

Εάν πατήσετε έναν συμμετέχοντα στην ομάδα, έχετε την επιλογή να δείτε τα στοιχεία του, να τον καλέσετε, να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα ή να επαληθεύσετε τον κωδικό ασφαλείας του. Αυτό δεν θα αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με έναν συμμετέχοντα που διαφορετικά είναι κρυμμένες σε εσάς. Για παράδειγμα, εάν ένας συμμετέχων δεν είναι η επαφή σας, τα στοιχεία του δεν θα αποκαλύπτουν το όνομά του. Οι επιλογές επαλήθευσης κλήσης, μηνύματος και κωδικού ασφαλείας θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν.

  Πώς να στείλετε GIF και να μετατρέψετε σύντομα βίντεο σε GIF στο Whatsapp

Αυτό είναι κυρίως ένα εργαλείο που ωφελεί τους διαχειριστές των ομάδων Whatsapp. Εάν διαχειρίζεστε πολλές ομάδες στο Whatsapp, αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει ποιος προστίθεται σε ποια ομάδα και να αποτρέψει την άσκοπη προσθήκη του ίδιου ατόμου σε πολλές ομάδες. Εάν πιστεύετε ότι αυτό θέτει σε κίνδυνο το απόρρητο άλλων συμμετεχόντων, δεν ισχύει. Όλα τα μέλη μιας ομαδικής συνομιλίας είχαν πάντα την επιλογή να προσθέσουν κάποιον από μια ομάδα ως επαφή. Οι αριθμοί τηλεφώνου και τα ονόματά τους ήταν πάντα ορατά σε όλους τους άλλους στην ομάδα. Το κουμπί άμεσης κλήσης είναι νέο καθώς σας επιτρέπει να καλέσετε κάποιον χωρίς να τον προσθέσετε ως επαφή, αλλά και πάλι, δεν είναι τεράστιο ζήτημα απορρήτου.

  Πώς να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που δεν είναι στις επαφές σας στο WhatsApp στο iPhone